Διαφημίσεις

merkel_euro_1

“Η Γερμανία φημίζεται για την αξιοπιστία της και την οικονομική της ανάπτυξη”…!

Η μεγαλύτερη και πιο σημαντική οικονομική δύναμη στην Ευρώπη αντιμετωπίζει μια τεράστια οικονομική καταστροφή λόγω της πολιτικής που ακολούθησε η ηγεσία της Volkswagen τα τελευταία χρόνια με την τεχνολογική της παγίδα…που μάλλον έστησε από μόνη της…! με βάση αυτά που ονομάζει η ειδική, η Ελληνίδα μηχανολόγος Αννα Στεφανοπούλου, του πανεπιστημίου του Μίσιγκαν.
Η μηχανολόγος δήλωσε σε συνέντευξη της ότι οι αμερικανικές κρατικές υπηρεσίες έχουν τα διαγνωστικά εργαλεία για να δουν μια τέτοια απάτη!

Δηλαδή τι μας λέει αυτή η δήλωση; δεν μας λέει ότι ήταν θεμα χρόνου η ανευρεση της τεχνολογικής απάτης που είχαν στημένη; Αλλά αυτό δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα που θα αντιμετωπίσει η Γερμάνια τις ερχόμενες εβδομάδες, ένα μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η Deutsche Bank που ενδεχομένως κρύβει πολύ μεγαλύτερους κινδύνους.

Έχουμε μια παράξενη σύμπτωση τις τελευταίες ημέρες. Μια με την αυτοκινητοβιομηχανία που μπλέκει άσχημα τα τεχνολογικά της επίπεδα αλλά συμβαίνει και κάτι άλλο την ίδια στιγμή που είναι πολύ μεγάλο αλλά άγνωστο γεγονός.

Ο Michael Snyder, έχει ήδη δημοσιεύσει μερικά άρθρα του που μιλάνε για πληροφορίες που δείχνουν ότι ένα μεγάλο οικονομικό γεγονός θα συμβεί στη Γερμανία που θα επηρεάσει σημαντικά τηην οικονομία της. Η Volkswagen έχασε δεκάδες δισεκατομμύρια της αξίας της σαν εταιρεία αλλά η κατρακύλα δεν έχει σταματήσει ακόμα…. τα δις καίγονται σαν χαρτάκια και η εταιρεία χάνει συνέχεια την αξία της στο χρηματιστήριο.

Αυτά που γράφει ο Snyder και συμφωνο μαζί το είναι ότι βλέπει την περίοδο του 2008 με την Λεχμαν Μπραδερς τράπεζα να πέφτει ανά πάσα στιγμή. Αυτήν την φορά θα είναι η Γερμανική τράπεζα.

Πολλοί από τους οικονομικούς αναλυτές βλέπουν την Γερμανία ως μια ισχυρή χώρα ενώ στην πραγματικότητα υπάρχουν σοβαρά προβλήματα που δεν φαίνονται γιατί βρίσκονται κάτω από την επιφάνεια..

Το γερμανικό χρηματιστήριο (DAX) έχει χάσει περίπου 20% και υπάρχουν πολλές ενδείξεις ότι υπάρχουν προβλήματα στην μεγαλύτερη τράπεζα της Γερμανίας.
Όπως είδαμε την Λέχμαν να πέφτει έτσι ξαφνικά μπορεί να πέσει η Γερμανική τράπεζα.

Ας δούμε το εξής πρόβλημα που παρουσιάστηκε από το 2014 με τις μετοχές της Deutsche Bank που πωλήθηκαν για πάνω από 50 δολάρια το καθένα. Από τότε, η αξία της έπεσε κατακόρυφα σε λιγότερα από 40% και σημειώνει τώρα λιγότερο από 29 δολάρια η μετοχή.

Είναι γνωστό ότι η κουλτούρα μέσα στην Deutsche Bank, είναι κακή και ότι πολλοί εργαζόμενοι είναι διεφθαρμένοι και τα τελευταία χρόνια παίζουν με την τύχη της τράπεζας λόγω ριψοκίνδυνων συναλλαγών που γίνονται.

Η αρχή του τέλους για το οικονομικό θαύμα της Γερμανίας είναι γεγονός!!! Πολλοί αναγνώστες πιστεύουν ότι είμαστε καταστροφολόγοι..και ίσως να έχουν δίκιο. Βέβαια ολοι αυτοί ξεχνάνε ότι οι φυσικοί νόμοι μας μαθαίνουν ότι μια μεγάλη άνοδος ακολουθείται πάντα από μια φοβερή κατρακύλα. Εκτός αυτού τώρα άρχισαν τα γεγονότα να γεννιούνται.

Ο επόμενος κυκλώνας έχει γεννηθεί εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από τον τόπο που θα καταστρέψει…
ΚΟΡΑΞ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

2 σχόλια στο ““Η Γερμανία φημίζεται για την αξιοπιστία της και την οικονομική της ανάπτυξη”…!”
  1. Αν θέλεις να καταστρέψεις κάτι, πρώτα δυνάμωσε το.
    Αν θέλεις να ενισχύσεις κάτι, πρώτα αποδυνάμωσε το.
    Νόμος

    + Η Γερμανική Υβρις πρέπει κάποτε να λάβει όσα της πρέπουν. Εαν γίνει αυτό τώρα όπως φαίνεται, τους βλέπω να ξαναγυρίζουν στον χαρακτήρα τους του 18ου αιώνα που είναι καλύτερο και για αυτούς και για τον υπόλοιπο κόσμο(ήσυχοι ποιητές, φιλόσοφοι, καλλιτέχνες, καταναλωτές μπύρας – τουλάχιστο έτσι μας λένε δεν είμαι και μαθουσάλας να μπορώ να πώ απο προσωπική εμπειρία). Αρκετά τους ταλαιπώρησε και αυτούς και τον υπόλοιπο κόσμο(συμπεριλαμβανομένου και του ΨευτοΡωμαΐίκου), ο άκαρπος, άγονος και βλακώδης μεγαλοιδεατισμός ανδρών όπως του Μεττερνιχ και των ομοίων του(ουτε και στους Αυστριακούς ταίριαζε εξάλλου. Στους Ουγγρους λίγο παραπάνω – βλέπουμε και σήμερα πόσο βάρβαρα ζώα είναι μερικοί απο τους τελευταίους άλλως τε.)

  2. Θα καταρρεύσουν τα πάντα και μετά ως δια μαγείας θα έρθει ο μεγάλος να μας σώσει.
    Ποιος να είναι άραγε?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *