Διαφημίσεις

ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ ΟΡΟΣ 3ου ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!!!ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΘΝΙΚΩΝ και ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΟΡΤΩΝ!!!

Σοκ… ΑΡΘΡΑ 12

Άρθρο 1: Πολυπολιτισμική Παιδεία σε όλα τα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Χώρας, από 11.9.2016.

Άρθρο 2: Κατάργηση Θρησκευτικών Εορτών και Εθνικών σε όλα τα εκπαιδευτικά Ιδρύματα, από 11.9.2017.

Άρθρο 3: Κατάργηση Εκκλησιασμού μαθητών, από 11.11.2016.

Άρθρο 4: Υποχρεωτική επίσκεψη σε Συναγωγή και Ισλαμικό Τέμενος από Εκπαιδευτική Βαθμίδα του Δημοτικού και σταδιακώς σε εκπαιδευτικές βαθμίδες Γυμνασίου και Λυκείου, από 11.11.2016.

Άρθρο 5: Εισαγωγή στην Εκπαιδευτική Βαθμίδα του Δημοτικού του μαθήματος σεξουαλικής διαπαιδαγωγήσεως από 11.9.2016 και παροχή δωρεάν προφυλακτικών σε όλους τους μαθητές από εκπαιδευτική βαθμίδα του Δημοτικού, από 11.10.2016.

Άρθρο 6: Κατάργηση μαθήματος Ελληνικής Ιστορίας, κατάργηση για την Ελληνική Επανάσταση, εισαγωγή μαθήματος Ευρωπαϊκής Αναγεννήσεως με κυρίαρχο ζήτημα την Γαλλική και Ιταλική Επανάσταση του Γαριβάλδη του 1843. Εφαρμογή Μεταρρυθμίσεως από 11.12.2018.

Άρθρο 7: Πρακτική εφαρμογή του μαθήματος σεξουαλικής διαπαιδαγωγήσεως σε όλες τις Σχολικές Βαθμίδες, από 11.12.2017.

Άρθρο 8: Κατάργηση Εθνικών Εορτών και Παρελάσεων, από 16.10.2016.

Άρθρο 9: Εισαγωγή εορτών για το περιβάλλον σε όλες τις Σχολικές Βαθμίδες, από 17.10.2016.

Άρθρο 10: Κατάργηση Θεολογικών Σχολών σε Πανεπιστήμιο από 16.10.2016. Μετατροπή σε Θρησκειολογικές Σχολές του Τμήματος των Φιλοσοφικών Σχολών. Κατάργηση μαθήματος Θρησκευτικών σε όλες τις Εκπαιδευτικές Βαθμίδες, από 11.9.2016, και εισαγωγή μαθήματος Θρησκειολογίας από 12.9.2016.

Άρθρο 11: Κατάργηση πολλών Καθηγητών σε εκπαιδευτικές Βαθμίδες και εισαγωγή Διαδικτύου, από 1.1.2017.

Άρθρο 12:

12 Α: Εισαγωγή εικόνων-slides στο μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγωγήσεως, από 19.9.2016.

12 Β: Εισαγωγή Ηλεκτρονικής ταυτοποιήσεως των μαθητών, από 20.9.2017.

12 Γ: Εισαγωγή Ηλεκτρονικής Μπάρας ασφαλείας σε όλα τα Σχολικά και Πανεπιστημιακά Ιδρύματα και εισαγωγή μαθητών-σπουδαστών-καθηγητών στα Σχολικά και Πανεπιστημιακά Ιδρύματα με Κάρτα Ασφαλείας.

12 Δ: Εκδρομές Σχολείων Εκπαιδευτικών και Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων σε μέρη σεξουαλικής απελευθερώσεως, από 17.9.2017.

12 Ε: Απελευθέρωση σεξουαλική των μαθητών, από 16.9.2016.

ΑΠΙΣΤΕΥTΟ:Απαράβατος όρος του 3ου μνημονίου:ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ εθνικών & θρησκευτικών εορτών!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

53 σχόλια στο “ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ ΟΡΟΣ 3ου ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!!!ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΘΝΙΚΩΝ και ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΟΡΤΩΝ!!!”
    1. τι να καταλάβουνε στις επόμενες εκλογές όποτε γίνουνε μπορεί να ψηφίσουνε χρυσά αυγά και σκατά να τους σώσουνε άλλο μασοναριο αποκεί φασισταριό αλλά που να καταλάβουνε τα κολλώζωα ψιλά γράμματα

        1. κουράστηκα να ψηφίζουνε και μετά να κλαίγονται αυτός είναι ο πόνος μου και ναι καίγεται ο κόσμος και καλά να πάθη αφού είναι στη κοσμαρα του περαστικά μας

  1. Δεν υπαρχει περιπτωση να επιτρεψω στα παιδια μου να παρακολουθησουν, να επισκεφθουν, να συμμετεχουν σε ανωμαλιες!!!
    Πολεμος μεχρι τελικης πτωσης!!!!
    Θα εχουμε γλεντια!!!!

    1. Βρε αννούλα,συνονόματη τα έχω ειλικρινά χαμένα, δεν είναι μόνο ότι έχουμε το ίδιο όνομα, σκεφτόμαστε κι ακριβώς το ίδιο!!!!!! Είχα ακριβώς την ίδια αντίδραση με σένα μόλις διάβασα τα ανώμαλα σχέδιά τους,ότι δε θα στείλω τα παιδιά μου σε σχολεία που θα είναι λατρευτικά κέντρα του οξαποδώ!!!! Γιατί τι άλλο θα είναι αυτά τα σχολεία όταν σου λέει με το αρθρο 7, πρακτική εφαρμογή της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης ; Πού τα βρήκαν αυτά; Γλέντια δε λες τίποτα θα τους πάρει και θα τους σηκώσει….
      Υγ, ακόμη και το ίδιο nickname αννα χρησιμοποιώ, σε ένα forum που είμαι μέλος και αρκετές φορές έχω σκεφτεί ότι κάποια αλλά μέλη του συγκεκριμένου forum που διαβάζουν και κατοχικά, πιθανό είναι να πιστεύουν ότι εγώ σχολιάζω σαν “αννα” !!! Να είσαι καλά συνονόματη,καλή δύναμη και ο Θεός μαζί μας!

      1. Πράγματι βρε παιδιά, τι ανωμαλία είναι αυτή να διδάσκεται ο σωστός τρόπος της αναπαραγωγικής διαδικασίας! Είναι ανωμαλία, να σταματήσει η αναπαραγωγή των ανθρώπων ΤΩΡΑ! Εσείς που κάνατε παιδιά μέσω ΣΕΞ είστε όλοι αμαρτωλοί!
        Έχεις δίκιο, τα σημερινά κορίτσια που κάνουν σεξ σήμερα από τα δεκατρία, με πιτσιρικάδες που δεν ξέρουν τι έχουν ακόμη στο παντελόνι τους είναι θεϊκή βούληση! Παρόλο που δεν ξέρουν τι κάνουν τα προστατεύει ο θεός, για αυτό και έχει πήξει η κοινωνία στην εκτρωση, στα αφροδίσια και στις μονογονεϊκές οικογένειες! Πρέπει να αποφύγουμε να ακούν τα παιδιά για σεξ στο σχολείο, να τα αφήσουμε να το κάνουν μόνο!
        ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!

        1. Εσύ τα δικά σου παιδιά άστα να τα διδάξουν οι άλλοι !!!!! Στα δικά μου παιδιά, οδηγίες για τη ζωή τους θα δώσω εγώ με τον άντρα μου ,με το παράδειγμά μου σαν μέλος αυτής της κοινωνίας αλλά και με αγάπη με υποστήριξη και με σεβασμό στη προσωπικότητά τους! Αν αυτό εσένα σε ενοχλεί τραβά σε άλλη παραλία !

    1. παψε να διαιρεις με τον λογο σου…μονο και μονο η χρησιμοποιηση , απο τους ψηφησαντες , των ιδιων επιχειρηματων με τους δοσιλογους θα πρεπε να σου λεει πολλα….η απαντηση εχει δοθει πολλακις…εδω σ εσενα προσωπικα…http://katohika.gr/gn-blog/zito-nikisame-thraimvos-i-amnisia/#comment-194658

  2. Αυτό δεν περνάει στην Ελλάδα που να χτυπηθουν όλοι από κάτω. Είναι αιτία για άσχημες καταστάσεις. Έχουμε πολλά χαζά σαν Λαός αλλά μην ξεχνάμε ότι μας μεγάλωσαν με τρεις λέξεις Πατρίς Θρησκεία Οικογένεια. Δεν μας τα παίρνεις εύκολα αυτά. Ότι και να λέμε για την Εκκλησία τον σταυρό μας όλοι το κάνουμε. Και στις παρελάσεις μπορεί να είναι καλή ευκαιρία για τσίπουρο αλλά όλοι μέσα μας νοιώθουμε υπερήφανοι όταν περνάει η σημαία. Δεν αλλάζουν εύκολα αυτα.

  3. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ.

    ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΗ, ΝΑΤΟ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ.

    ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ….. Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΟΚ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΨΑΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΤΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΑ. Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ.

    ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΤΡΑΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΙΚΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ….

    1. ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ Ανατολιε !!

      Ειναι πνευματικος διωγμος κατα της Ορθοδοξιας και των Ελληνων !!
      Ειναι η ΕΦΑΡΜΟΓΗ του τελικου σταδιου , ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ , που ανακοινωσε ο εβραιος Χενρυ Κισινγκερ ,πριν πολλα πολλα χρονια για τους Ελληνες ,!!!!!

  4. ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ.ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕΣ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΡΕ ΟΥΣΤ.ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΙ ΨΗΦΗΣΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑ?ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΗΝΗΜΕΝΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

  5. Αριθμό ΦΕΚ έχουμε;

    Όσο για τους προλαλήσαντες που λένε πως αυτό δεν θα περάσει κτλ, να τους θυμίσω ότι και πριν την Άλωση θα υπήρχαν κάποιοι με τις ίδιες αντιλήψεις, αλλά εν τέλει είχαμε 400 χρόνια τουρκοκρατία.

    Αν ισχύει αυτό, με τις υγείες μας.

    Υ.Γ. Αυτά παθαίνουν οι λαοί που σκέφτονται μόνο τα οικονομικά κι αν θα είναι η χώρα τους στην Ευρωζώνη αλλά οι ίδιοι ας μην έχουν ευρώ στην τσέπη. Όσο για όσους δεν ψήφισαν και άφησαν τους άλλους να αποφασίσουν για όλους μας, τί να πώ;

    1. Η αλωση γιατι εγινε ;
      ( Γραφει ο ιδιος ο Μωαμεθ ο κατακτητης ,για το οραμα που ειδε…και για ποιο λογο του ΠΑΡΕΔΩΘΕΙ Η ΠΟΛΗ !!!)

      Αυτοι που ΔΕΝ ψηφησαν….
      ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟ – ΣΦΑΛΜΑ….ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΗΣΑΝ ;;;;
      για σκεψου το λιγο !!!
      ΜΗΠΩΣ ΕΔΩΣΑΝ ΜΗΝΥΜΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣ…..μεγαλυτερο απο αυτο που εδωσαν οσοι ψηφησαν ;

      ΣΙΓΟΥΡΑ φιλε μου.., ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ !!!!!!!!

      1. Συμφωνώ απολύτως ότι δεν ήταν αδιαφορία. Αηδία, αγανάκτηση, απαξίωση, θυμός, οργή ήταν. Όμως, αν δεν ήθελαν να ψηφίσουν τα κόμματα που προβάλλονται από τα κανάλια τής προπαγάνδας τού συστήματος, ας ψήφιζαν κάποιο ΠΟΛΥ μικρό κόμμα, έτσι, για να τους κόψει ψήφους. Στη βουλή μπήκαν εννέα κόμματα. Υπάρχουν άλλα δέκα που δεν μπήκαν. Θα μου πείς, το σύστημα τα έχει κανονονίσει όλα κατά πώς το βολεύουν. Η αποχή όμως ήταν 50%. Το ΜΙΣΟ εκλογικό σώμα. Τί στο καλό, αν ψήφιζαν όλοι αυτοί ΠΟΛΥ μικρά κόμματα, κάποιο μήνυμα θα δινόταν.

        Αυτά κι ο Θεός βοηθός.

  6. καιρος ηταν με ολους τους μακακες αγιους και ενα ανυπαρκτο θεο χριστο, διαβολο κλπ. Ενηλικιωση επιτελους.

    1. Τι να πεις..όταν το πιθανότερο είναι ότι αυτά τα ”μαντάτα” αποτελούν κληρικές ανοησίες
      Κληρικές κινδυνολογίες.
      Οταν μιλάει η ..εκδικητικότητα του ράσου…απειλώντας …ότι επιτέλους η ώρα της καταστροφή των πάντων
      έφτασε!..η τιμωρία των αμαρτωλών και ..ανυπάκουων! Δε κάνω πλάκα…Η ασέβεια στον πλάστη μας σε
      πλήρη ανάπτυξη.Λόγια που ποτέ δεν ειπώθηκαν απο Αγιο άνθρωπο..μπήκαν στο οπλοστάσιο της τρομοπροπαγάνδας!..Προφητείες κατασκευασμένες στο πόδι..μπήκαν στο στόμα Αγίων!..Κι ας μην
      τις εκστόμισε ποτέ κανείς Αγιος..
      Εδώ μιλάμε ανοίγει ένα μεγάλο κεφάλαιο..Αποκαλυπτικό κεφάλαιο…
      Που αποκαλύπτει την ευκαιρία που δίνει η εποχή του μεγάλου πόνου.. η εποχή της αγωνίας των ανθρώπων στον οποιονδήποτε πέρασε την αναπάντεχη ζωή του ”πίσω απ’το τζάμι” ..
      να τον εμπαίζει τιμωριτικά! με τρόμο και φόβο ..”Τώρα που’σαι κάτω..θα σε πονέσω..

      ….
      Με μισο ψέματα μισο αλήθειες χαοτικές ημιμάθειες
      Και φαντασίες υποκινούμενες από καταπιεσμένες ζωές.. δηλητηριώδης…”Θα πάρω ρεβάνς…”
      Ναι..αλλά το παραχέσαμε…

      Δε μιλάω για τα κατοχικά.Οχι. αυτό το σάιτ του Νικου δεν εμμένει στην εσχατολογία..όσο τουλάχιστον ορισμένοι σχολιαστές με τις εκδικητικές ”προ οράσεις”..κι όσο άλλα σάιτς με παρανοικές – εμπορικές ενημερώσεις
      ..που δε σέβονται τίποτα… και καθόλου! Ούτε κάν τον ρόλο που υποδύονται..του πατριωτικού μεσσία…όπως παρασύρονται από το τρελό πάθος της μοναξιάς να συν μαντρώσουν”πιστούς”Με όπλο τον τρόμο.Την απειλή..
      Φυσά πατριωτικός άνεμος τρελός…μας πήρε τα εσώβρακα και φάνηκε.
      κι ο..κώλος…

      Υ.Γ
      Δε μπορώ να ανιχνεύσω ούτε την αλήθεια ούτε το ψέμα πιά…γιατί το σημαντικό δεν είναι αυτό…
      το σημαντικό είναι η περιπέτεια..η περιπέτεια όσων τελικά την στερήθηκαν στην ζωή…να γράψουν τώρα κι από μία!
      Κι από μιά τρομερή κάθε τόσο…

  7. ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ
    ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ:
    12 Δ: Εκδρομές Σχολείων Εκπαιδευτικών και Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων σε μέρη σεξουαλικής απελευθερώσεως, από 17.9.2017.

    12 Ε: Απελευθέρωση σεξουαλική των μαθητών, από 16.9.2016.

    ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ
    ΑΥΤΟΑΝΑΙΡΕΙΣΤΕ……Ή ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΆΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΓΙΑ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ

    1. σε οποιον το ξεκινησε απευθυνεται ο κυριος οχι σε εσας.Εδω το διαβασε εδω τα εχωσε.Και αν τα αρθρα αυτα δεν ισχυουν κακως που τα αναδημοσιευετε.

      1. Δεν το ξερω σιγουρα για αυτο ειπα “Αν”.Πρωτα δεν πρεπει να εξακριβωσετε οτι ισχυει και μετα να γινει η αναδημοσιευση?

  8. Εαν δεν δημοσιεύσει κάποιος το ΦΕΚ που τα γράφει όλα αυτά,
    sorry….δεν πιστεύω τίποτα…..

  9. Οσοι ψηφισαν “ναι” στο δημοψηφισμα, απο φοβο μη φυγουμε απ’ την ευρωπη και οσοι ψηφισαν ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογες (καθως και ολα τα μνημονιακα κομματα) ΔΕΝ σκεφτηκαν τα ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ (εκτος κι αν ειναι ολοι….ατεκνοι!). Θα σκεφτουν μη χασουμε εθνικες εορτες, και θρησκευτικο αισθημα? Τα περισσοτερα παιδια τα εχετε δει πως κυκλοφορουν? Πως πανε στο σχολειο ντυμενα? Λετε να νοιαζονται οι γονεις τους γι’αυτα και τ’αφηνουν να κυκλοφορουν ημιγυμνα σε ηλικιες 12,13,14,15 χρονων??? Πολυ φοβαμαι οτι αν ποτε φτασουμε στο σημειο να εφαρμοστουν ολα οσα γραφονται παραπανω, δεν θ’ανοιξει ρουθουνι. Αν συνηθισες να βλεπεις το παιδι σου να επιδεικνυει τα οπισθια του και ΔΕΝ κανεις τιποτα γι’αυτο, αν συνηθισες να ζεις σε μια χωρα υπο κατοχη και ΔΕΝ κανεις τιποτα γι’αυτο – αντιθετως, πας και ψηφιζεις κατοχικα κομματα – αν ξερεις οτι τα παιδια σου ειναι καταδικασμενα να ζουν ανεργα, ανασφαλιστα, και χωρις συνταξη αργοτερα και ΔΕΝ κανεις κατι γι’αυτο, πως θα “κλωτσησεις” στην καταργηση εθνικων και θρησκευτικων εορτων? Πως θα κλωτσησεις οταν η κορη σου ερθει κατενθουσιασμενη και σου πει οτι πηγαν “εκπαιδευτικη εκδρομη” σε μπουρδελα?! Το πολυ – πολυ να σκεφτεις οτι πηγε να δει τον….μελλοντικο της χωρο εργασιας! Ειπαμε! Πανω απ’ολα η Ευρωπη! Το χρημα! Οπου πανε οι πολλοι! Κι αν οι πολλοι, το χρημα, κι η Ευρωπη, θεωρουν …ντεμοντε την ιστορια και το θρησκευτικο μας αισθημα, ποιοι ειμαστε εμεις που θα πουμε κατι?! Κι αν η Ευρωπη θελει τις κορες μας π@@τανες, ποιοι ειμαστε εμεις που θα πουμε κατι?! Χρημα να υπαρχει, κι ολα τ’αλλα….βρισκονται! Με τις υγειες μας….

  10. Δε διαφωνώ οτι οι ”φίλοι” μας οι ευρωπαίοι θέλουν την πλήρη απαξίωση και στη συνέχεια εκμηδενισμό του Ελληνισμού και των Ελλήνων.Αργά η γρήγορα τα περισσότερα απο αυτά θα περάσουν είτε σαν νόμοι είτε σαν τροπολογίες ,στα πλαίσια του πολυπολιτισμού ,για την πάταξη της ξενοφοβίας και του ρατσισμού και καλά!!
    Απλά επειδή θέλω να είμαι και σίγουρος οτι όλα αυτά αναφέρονται στο 3 μνημόνιο, (χωρίς να θέλω να υποστηρίζω κανένα τσίπρα κτλ να το ξεκαθαρίσω,), θα ήθελα αν ξέρει κάποιος που μπορούμε να το δούμε επίσημα γραμμένο στην Ελληνική ή ακόμη και την Αγγλική γλώσσα, και να το αναρτήσει ,ωστε να δούμε οτι όντως ισχύει κάτι τέτοιο.Μπορει να είναι και απο τα προηγούμενα μνημόνια,δε ξέρω απλά σαν Ελληνας ζητάω και πηγή επίσημη που να έχει έστω ένα ΦΕΚ ,διότι πολλά λέγονται και στους καιρούς που βρισκόμαστε θα πρέπει να ψάχνουμε τα πάντα.Υπόψιν οτι δέ στηρίζω κανένα απο τα κόμματα (αποκόμματα) που φέρνουν την Ελλάδα στη καταστροφή,αλλά ούτε και την ιδια την Ευρώπη η οποία συστηματικά συμβάλει στον αφελληνισμό μας και την εξολώθρευση του Εθνους μας.Ευχαριστώ.

  11. Η αληθεια ειναι οτι θα βοηθουσε πολυ ενα φεκ η’ καποιο αποδεικτικο γιατι το εκτυπωνω το μοιραζω και δεν το πιστευουνε οι περισσοτεροι και μαλιστα χωρις λογο, η’ δευτερη σκεψη. Θα με βοηθουσε κατι αποδεικτικο.

  12. Δεν ξέρω αν αληθεύει. Αλλά δεν χρειάζεται να δεις οι μισέλληνες που το πάνε. Δεν χρειάζεται να έχεις ιδιαίτερη ευφυία. Λέει ο Μακρυγιάννης για την σπορά της Εβραιουργιάς αλλά ποιος ακούει;; Φωνή βοώντος εν τη ερήμω.

  13. Προς stranger ή οποιονδήποτε άλλο ….

    Παρακαλώ πολύ θα ήθελα να έχω σε ελληνικά ή αγγλικά αυτό το υπερμνημόνιο να το διαβάσω … θα προτιμούσα την αγγλική έκδοση και όχι την ανάλυση κάποιου που ισχυρίζετε ότι το διάβασε αλλά τώρα “δεν υπάρχει” , το κατεβασαν ή δε ξέρω τι αλλο .

    Σε διαφορετική περίπτωση θεωρώ ότι είναι η τρελή και αχαλίνωτη φαντασία κάποιου που δεν είχε δουλειά πρωί-πρωί και γράφει ότι γουστάρει με ένα πιασάρικο τίτλο , ευχαριστώ.

  14. ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ..
    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΝΕΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ..
    ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΜΟΥ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΥΣ……

    ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ……
    ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΞΕΝΟ……

    ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ…..
    ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ …
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΙΩΠΟΥΝ……
    ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ…
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ……

    ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ???????
    ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ????
    ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ……

    ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ…..
    ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΘΑ???????

    ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΥΣ ΜΟΥ….
    ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ ΒΕΛΤΙΣΤΟΝ……

    ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΑΡΙΑ

  15. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΑ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ . ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΝΕ ΤΟ ΛΑΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΡΟΥΜΕ
    ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΘΑ ΣΚΙΣΟΥΝ ΤΑ ΡΑΣΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΠΟΣΟ ΕΝΤΟΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ
    ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ.

    1. Εχεις τον ανωτερο βαθμο ως Ελλην πολιτης !!!
      Οσο για τον αρχιεπισκοπο….χμμμ…, μαλλον ξαδερφακι του παπα Φραγκισκου μου μοιαζει !!

  16. και ο στρατος τη κανει ειναι κοτες ρε ολοι περιμενουν να μας αποτελιωσουν
    πρώτα και μετα ηρωες ναι ηρωες για αυτο καντε το δικο σας κοματι αθωριβα ξερετε εσεις

    1. Αν θες να γράφεις Ελληνικά… ΜΑΘΕ Ελληνικά… Αλλιώς υπάρχουν και τα greeklish… Κ αυτό πάει σε όλους τους Θερμούς κ ψυχρούς συγγραφείς του χώρου εντός και εκτός, επώνυμους και ανώνυμους… Τα ματάκια μου πόνεσαν αρκετά κ δεν έχω μιλήσει τόσο καιρό. Αυτό τελειώνει εδώ… και μιλώ πάντα για εμένα.
      Αν θες να αποκαλείσαι Έλληνας και να γράφεις Ελληνικά κάνε το σωστά και ορθά.
      Και μια μικρή τελευταία συμβουλή.
      Αν θες να διαβάζει κάποιος αυτά που γράφεις γράφε τα σωστά. Αλλιώς άστο… ακυρώνεις μόνος τα λεγόμενά σου, την φερεγγυότητά και την οντότητα σου καθώς επίσης και ότι μήνυμα θες να περάσεις στους υπόλοιπους αναγνώστες…
      Εκτός αν απευθύνεσαι σε κάτι άλλα πρόβατα που περνιούνται και την έχουν δει και καλά «λύκοι» που χαλβαδιάζουν εδώ μέσα και να σου το πω και άλλα Μπαμπινιώτικα για να το εμπεδώσεις … Τρολάρουν…!!
      Αυτούς που θες να ενοχλήσεις ΔΕΝ θα το καταφέρεις με τα καμώματά σου… Βγάλε τις παρωπίδες σου, γύρνα 360° το μυαλό σου πάρε βαθιά ανάσα και Αφυπνίσου… αλλιώς γύρνα πλευρό και συνέχισε τον ύπνο σου…
      Ζητώ συγνώμη για το ξέσπασμα από τους φίλους συνοδοιπόρους αλλά νισάφι ποια με τον κάθε κρετίνο που «βιάζει » την Ελληνική γλώσσα ασύστολα χωρίς παρατήρηση.

      ΥΓ. Δεν αναφέρομαι προσωπικά στον mohamet αλλά σε όλους όσους στον συγκεκριμένο ιστότοπο κάνουν χρήση της Ελληνικής γλώσσας και εξέχουν με την πενιχρή γνώση αυτής.

      1. ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΜΕ? ΠΡΟΣΠΕΡΝΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ!

  17. Aλλο το 3ο μνημόνιο το οποίο ισχύει ήδη, ´αλλο το προαναφερόμενο κείμενο δηλαδή το λεγόμενο υπερμνημονιο. Ο stranger εχει παλαιότερα εξηγήσει απο ποιους φέρεται να εχει συνταχθεί. Και ποτε. Ίσως ο τίτλος του άρθρου μπέρδεψε λιγο το πράγμα. Δεν λέω οτι το Υπερμνημονιο υπάρχει, ειναι ομως αντικείμενο έρευνας και η ύπαρξη του και το περιεχόμενο του.

  18. και εδω κολα το…..ΩΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ? του αειμνηστου….
    δεν ξερω αν ισχυει το συγκεκριμενο….παντως σε αλλες ευρωπαικες χωρες εδω και χρονια ΝΑΙ!!!
    πολλοι θα εχετε φιλους συγγενεις στο εξωτερικο….ρωτηστε…….
    στην Αγγλια παντως οι μουσουλμανοι εχουν σηκωσει μπαιρακι εδω και χρονια……
    και με δικαστικες αποφασεις καταργουν ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ηθη και εθιμα….
    μην πατε μακρια…..εδω Ελλαδα Χριστουγεννα ποσες φατνες εξαφανιστηκαν? γιατι λεει προσβαλαν???
    Δυστυχως εχουμε να δουμε πολλα!!!

  19. Κατ αρχήν το 3ο μνημονιο δεν περιεχει τιποτα απο ολα αυτα, γιατι αναφερεται σε θεματα αποκλειστικά οικονομικά που δεν κανατε καν τον κοπο να τα διαβασετε.
    Αναγνωστες και σχολιαστες χειροτεροι απο τον Χρυσοχοϊδη. Παιρνουν οικονομικα μετρα για ενα ατελειωτο ξεπουλημα και κανεις δεν κανει τον κόπο ουτε καν να ατα διαβασει.
    Μετα μας φταινε οι Γερμανοι και δανειστες και οι πολιτικοι.Αυτοί ξερουν με ποιους εχουν να κανουν και τους πετανε συνεχεια φόλες.
    Μια ζωή χαπατα και ανοηταοι ψηφοφόροι λαμογιών θα μενουμε.

  20. ΔΕΝ ΕΠΙΒΆΛΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΎΕΙ ΌΤΙ ΘΈΛΗ Ο ΚΑΘΈΝΑΣ ΠΊΣΤΕΥΕ ΌΠΟΥ ΘΈΛΕΙΣ ΑΛΛΆ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΆΘΗΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΗΣ ΈΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΌ ΚΡΆΤΟΣ

  21. ellinikahoaxes.gr/…/fake-memorandum-about-religion/ Απλά διακριτικά θα ήθελα να αναφέρω ότι μάλλον πρόκειται για κατασκευασμένες ειδήσεις – όπως πολλές στο διαδίκτυο αναπαραγωγές- εθνικιστικών blog, με σκοπό να ωρύονται με “αποδείξεις” και να πουλάνε κλικ στην πλάτη του λαού…

    1. έχεις σκεφθεί το αντίθετο σενάριο;
      Και το λέω αυτά γιατί δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιοι πληρώνουν και μάλιστα αδρά τα χτυπήματα στην εναλλακτική ενημέρωση.
      Πχ δες τι λεει το σιτε αυτό για τους αεροψεκασμούς… νομίζω ότι αν διαβάσεις το άρθρο τους αυτό και μόνο θα καταλάβεις ποιον υπηρετούν.

  22. καλημέρα σε όλους…..παρακαλώ λίγη προσοχή στην ορθογραφία σας μερικές φορές πονάνε τα ματάκια μου…δεύτερον ο αριθμός ΦΕΚ και το επίμαχο άρθρο θα ήταν αρκετό για να αποφύγουμε να αναπαράγουμε ψευδής ειδήσεις εθνικιστών….και είμαι μία που αγαπά την χώρα της και δεν συμφωνώ με την παγκοσμιοποίηση …..ευχαριστώ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek