Διαφημίσεις

Συναγερμός έχει σημάνει από τις πρώτες απογευματινές ώρες στην Τερψιθέα Γλυφάδας καθώς 12χρονος Κωνσταντίνος Μεθυμάκης,  αγνοείται από το πρωί. Τελευταία φορά εθέαθη στη 1:30 μ.μ. στην οδό Αγίου Νεκταρίου, στην Άνω Γλυφάδα. Έχει ύψος 1.59 και βάρος 53 κιλά. Φορούσε μπλε σκούρα ζακέτα, γκρι βερμούδα με μοβ ρίγες, μπλε κοντομάνικη μπλούζα και παπούτσια ΝΙΚΕ μπλε πορτοκαλί. Κρατούσε μια σχολική τσάντα Polo.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό του 12χρονου συμμετέχουν εθελοντές της Πολιτικής Προστασίας καθώς και κάτοικοι της περιοχής.
Παρακαλείται θερμά όποιος τον δει ή έχει οποιαδήποτε πληροφορία να επικοινωνήσει άμεσα με την Αστυνομία ή τον Δήμο Γλυφάδας.

 

UPDATE:  Σύμφωνα με πληροφορίες ο 12χρόνος βρέθηκε λίγες ώρες μετά την αναφορά εξαφάνισης του. ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Μια σκέψη στο “Χάθηκε 12χρονος στην Άνω Γλυφάδα”
  1. tha to leo sunexia !!!!!!! goneis ta paidia ki ta matia sas !!!!!!!!!! diskoloi skliroi kairoi gia na ta amolate ki opou pane !!!!!!!! prosoxh megalh !!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek