Διαφημίσεις

Ζήτω !!!! Νικήσαμε !!!

Θρίαμβος η αμνησία και η βλακεία έσπασαν τα κοντέρ !!!

Ποιος μας πιάνει τώρα !!!

 

Γράφει ο Αυτά ……….

 

Με είχατε ανησυχήσει λίγο τελευταία λέμε, με κείνο το χτικιάρικο ΟΧΙ και την αποχή σας στο δημοψήφισμα, τόσο που έλεγα ρε μπας και τα ζωντόβολα ξυπνήσανε, δεν ήξερα που βρισκόμουνα, είχα χάσει την Γης κάτω από τα πόδια μου, είχε αρχίσει να με πιάνει ένα ρίγος λέμε, πιστέψτε με …δεν αισθανόμουνα καλά  …. τώρα όμως πλέον μετά από το χθεσινό  ….. ήρθα πάλι στα ίσια μου, στανιάρισα, τώρα …. μπορώ να κοιμάμαι ήσυχος αφού επιστρέψατε στα γνωστά … και είδα ότι εκείνο δεν ήταν παρά μια φάρσα.

Άμεστε από κει ….. με κοψοχολιάσατε !!!!

Ο Ελληνικός Λαός επέλεξε να συμπεριφερθεί σαν να μην συνέβη τίποτα, η αμνησία και η βλακεία στο φόρτε τους.

Όχι μόνο δεν αντέδρασε, σε όλα αυτά που του χώσανε και του τρίψανε στην μάπα, αλλά αποφάσισε να αναστήσει και τους πεθαμένους – έτσι που να μην αφήσει κανέναν παραπονούμενο, για όλες τις φιλότιμες προσπάθειες που είχαν κάνει να τον φέρουν εδώ που είναι σήμερα ….. μόνο τον Ζίγδη και τον Μαύρο δεν ανάστησε …. αυτό δεν πρόκειται να του το συγχωρήσω ποτές, θα σας το φυλάω …. άκου εκεί …. γιατί ρε παιδιά τι έκαναν αυτοί δηλαδής … στο πηγάδι κατούρησαν ;;

Και μια και δυο λοιπόν πήρε φόρα – αμέ τι παίζουμε ;- …. και πήγε στην κάλπη και Δήλωσε ευθέως και ευθαρσώς … ότι ΝΑΙ γουστάρει Μνημόνιο, γουστάρει να είναι Προτεκτοράτο … θέλει να είναι γιουσουφάκι … το τραβάει το αίμα του ρε παιδί μου.

Έτσι μπράβο, έτσι σας θέλω Ελληνάκια μου ….. αυτό σημαίνει ότι οι επόμενες εκλογές, αν δεν γυρίσει η Γης τ’ ανάποδα, θα γίνουν σε 4 χρόνια, συγχαρητήρια …τους δώσατε ακριβώς αυτό που ήθελαν.

Τώρα λοιπόν τρέξτε πάρτε βαζελίνη … και ετοιμαστείτε …. την θέση την ξέρετε …. στα τέσσερα, αλλά έτσι και δεν γουστάρετε βαζελινάτο μην ανησυχείτε …. θα εξυπηρετηθείτε όπως και να γίνει …. έχει απ’ όλα … όπως τα τραβάει η πουτάνα η ψυχή σας … μην σπρώχνεστε …. όλοι θα πάρετε !!!

Ο Γκαουλάϊτερ έπιασε δουλειά …

Περιμένετε … τέλος της εβδομάδας θα αρχίσουν να καταφθάνουν τα πρώτα ραβασάκια, αλλά να μην ανησυχείτε αν δεν σας έρθουν με το πρώτο χέρι ….. όλοι θα πάρετε … όρεξη να ‘χετε να λαμβάνετε, κανείς δεν θα μείνει παραπονούμενος – από το πόπολο εννοείται, έεε οι άλλοι αργότερως .. αργότερως και αυτοί θα πάρουν …. είπαμε στο τέλος κανείς δεν θα μείνει παραπονούμενος.

Τι  … δεν ξέρετε τι θα σας έλθει ;;;;

Μα όλα εκείνα που σας είπαμε, τόσοι και τόσοι, ψάξτε να τα βρείτε … εγώ βαριέμαι να σας τα ξαναγράψω.

Σήμερα -αυτό θα γραφτεί …. θα μείνει στην ιστορία- ο Ελληνόφωνος ραγιάς απέδειξε ότι έχει απεμπολήσει τα πάντα, ότι είναι προδότης και κόττα, και το μόνο που του πρέπει είναι γιουσουφάκι στα τέσσερα.

Με τις υγείες  … και τα φάρδυτά σας !!!
Πάρε αυτό για ορεκτικό ….. και ετοιμάσου για το γεύμα ….. τώρα γεμίζω τα πιάτα ….

Θα φας …. καλά !!!

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

22 σχόλια στο “Ζήτω !!!! Νικήσαμε !!! Θρίαμβος η αμνησία και η βλακεία έσπασαν τα κοντέρ !!!”
  1. χαχαχαχαχα φιλε τα σπας σε παω τα λες συπερ χαχαχαχα χωσε γεραααααααααααααααααααααααααααααααα

  2. Οι όμορφοι καναπέδες όμορφα κατάσχονται!..
    2:39 Μ.Μ. 1 COMMENT

    Κι αν όσοι πήγαμε να ψηφίσουμε βάλαμε τα χεράκια μας και βγάλαμε τα ματάκια μας,
    ..οι άλλοι,
    ..οι ”οπαδοί” της αποχής,
    ..βγάλανε τα δικά τους (μαζί με όσα δεν καταφέραμε να βγάλουμε εμείς) χωρίς ούτε να
    κουνήσουν το δαχτυλάκι τους, από τον καναπέ τους!

    Ας μας εξηγήσουν οι προεκλογικοί εγκάθετοι,
    ..τα τρολς του συστήματος,
    ..πώς η ΝΔ ας πούμε, ενώ έχασε περίπου 200.000 ψηφοφόρους από τις εκλογές του Ιανουαρίου, αύξησε το ποσοστό της κατά μισή μονάδα περίπου; ΠΩΣ;

    Πώς, ενώ ο ΣυΡιζΑ έχασε 300.000 ψηφοφόρους, μείωσε το ποσοστό του μόνο κατά 0,88%;
    Αντιστοιχούν οι 300.000 σε 0,88% του εκλογικού σώματος που είναι 9.840.525 νοματαίοι;
    Όχι βέβαια. Οι 300.000 ψηφοφόροι αντιστοιχούν σε κάτι παραπάνω από 3% του εκλογικού σώματος.
    Το υπόλοιπο τί έγινε; Το έφαγε η γάτα; Όχι.
    ΤΟ ΕΚΡΥΨΕ Η ΑΠΟΧΗ!

    Ας το πάρουν είδηση οι λοβοτομημένοι που κάνουν τους πολιτικοποιημένους και προβληματισμένους πολίτες: για τα ποσοστά και για το σύστημα, αλλά και για την λογική ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΕΧΟΥΝ, ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Δεν τους υπολογίζει κανείς και πουθενά!

    Ο νομοθέτης, το ίδιο το σύστημα, αλλά και πάλι η λογική δίνουν διέξοδο στον ψηφοφόρο που απαξιώνει όλους τους πολιτικούς να το εκφράσει ψηφίζοντας λευκό.
    Για να φανταστούμε, αν αντί για αποχή, να βρίσκονταν, αν όχι 45%, έστω 35% λευκά ψηφοδέλτια τί θα γινόταν! Κόλαση.
    Ενώ τώρα με 45% αποχή γελάνε και οι ρόδες απ’ το καροτσάκι του φον-Σακάτη.
    Η αποχή ΔΕΝ είναι άποψη. Σημαίνει δεν συμμετέχω, απουσιάζω, δεν έχω γνώμη.
    Το λευκό ΕΙΝΑΙ άποψη. Σημαίνει σας έχω αξιολογήσει όλους και σας έχω χ@σμένους.

    Και σε μιά βαθύτερη ανάλυση, η αποχή είναι απόρροια της τριαντάχρονης ψυχικής και ηθικής άλωσης του έλληνα ψηφοφόρου απ’ το εγκληματικό σύστημα ΠαΣοΚ. (ναι, αυτό που επιβράβευσε προχθές!).
    Ένα σύστημα που καλλιέργησε συστηματικά, έντονα και έντεχνα την λογική της ”ήσσονος προσπάθειας”. Το να κερδίζεις δηλαδή όσο το δυνατόν περισσότερα με όσο δυνατόν λιγότερο κόπο, χωρίς προσπάθεια.
    Η λογική κι η πρακτική της λαμογιάς, της ρεμπελο-τεμπελιάς και του κομματοσκυλισμού σε όλο της το μεγαλείο!

    Η πρακτική που έστειλε στους καναπέδες το 45% των ψηφοφόρων (άντε 35% αν υπολογίσουμε τούς μη ενημερωμένους εκλογικούς καταλόγους),
    ..με την λογική (;) τού λιγότερου κόπου ακόμη και όταν πρόκειται για την έκφραση δυσαρέσκειάς του.
    ” Άσε να κάνουν επανάσταση οι άλλοι. Άσε να βγάλουν τα κάστανα απ’ τη φωτιά οι άλλοι. Άσε να πέσουν οι απατεώνες μόνοι τους. Εμείς διαμαρτυρόμαστε από τον καναπέ μας!”

    Ξεχνάνε όμως οι ”ιδεολόγοι” απέχοντες, πως μαζί με τους δικούς μας,
    ..σε λίγο θα κατάσχουν και τους δικούς τους καναπέδες!
    Μαζί με τα σπίτια, τα τιμαλφή, τις (όποιες) καταθέσεις, τους μισθούς και τις συντάξεις.

    Η όμορφη αποχή, όμορφα μας καταστρέφει,
    ..παρέα με το σύστημα!..

    Κώστας Μαντατοφόρος

    1. εσύ γιατί δεν καταλαβαίνεις ότι και το 100% να ψήφιζε το αποτέλεσμα θα ήταν πάλι το ίδιο? το πολύ πολύ, να είχαν μικρότερα ποσοστά και να κάνανε κυβέρνηση όλοι μαζί ή να έβαζαν έναν πρωθυπουργό φυτευτό……..έχεις την εντύπωση ότι θα το άφηναν στο χέρι σου? αν δεν πειστήκατε απ το δημοψήφισμα τι άλλο πρέπει να κάνουν οι άνθρωποι για να το καταλάβουμε? μέσα σ αυτό το εκλογικό σύστημα είμαστε εγκλωβισμένοι.

      1. Μπορεί όντως το αποτέλεσμα να’ταν το ίδιο angel, το μήνυμα όμως που θα έπαιρναν οι αχρείοι θα ήταν διαφορετικό.
        Το επιχείρημα των απεχόντων λοιπόν, τουλάχιστον αίολο, ανούσιο και ά-λογης λογικής. Τώρα και βολεύτηκαν και εφησυχάζουν στην ιδέα πως Ο,ΤΙ και να ψηφίσουν στο κΥνοβούλιο, θα το δεχτούμε με την ίδια ματαιοπληξία και ηττοπάθεια, που έκανε τη μισή Ελλάδα να κάτσει στον καναπέ της!

      2. Εωλο το επιχείρημα agnel. Μπορεί όντως με τα μαγειρέματα, το αποτέλεσμα να ήταν το ίδιο, ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ όμως που θα έπαιρναν οι “κύριοι” θα ήταν τελείως διαφορετικό απ’το “είμαι μνημονιακός μαζόχας και τρώω στη μάπα στωικά ό,τι μου πασάρετε” . Τώρα βολεύτηκαν και εφησυχάζουν στη σκέψη πως η μισή Ελλάδα είναι πλήρως αποχαυνωμένη και απονευρωμένη και πως Ο,ΤΙ ψηφίσουν στο κΥνοβούλιο, θα “περάσει”χαλαρά, διότι το δεχτούμε με τον ίδιο ματαιόπληκτο και ηττοπαθή τρόπο που οι απέχοντες έκατσαν στον καναπέ τους, πιστεύοντας μάλιστα και μερικοί απ’αυτούς πως έκαναν και αντίσταση!! (το άκουσα κι αυτό τρομάρα μου…)

    2. Υπενθύμιση, προ ολίγων ημερών είχαμε δημοψήφισμα και το αποτέλεσμα του καταστρατηγηθηκε. Πιστεύεις ότι το λευκό δε θα το γυρναγαν σε ότι τους βόλευε αρκεί να έβγαινε σωστά το φαγητό? ?

    3. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΩΣΤΑ. ΓΙΑ’ ΜΕΝΑ ΟΥΤΕ ΛΕΥΚΟ…. ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΑΚΙ. ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
      ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΩ: ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ (ΑΠΟΧΗ 100%) ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
      ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ; Ή ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ; Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;

      ΤΕΛΙΚΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙΣ ΚΑΤΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΠΑΛΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΚΑΠΗΛΕΥΤΗΚΑΝ ΤΟ ΚΕΝΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΑΝ. ΤΡΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

    4. MΠΡΑΒΟ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ! ΜΠΡΑΒΟ ΑΔΕΛΦΕ!
      Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΑΝΕΥΡΟΣ ΟΥΤΕ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΧΑΡΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ -ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ – ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΞΙΩΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300 ΟΣΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ.
      ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΩ ΟΤΑΝ Η ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΥΛΙΑΣΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΛΟΓΙΚΟ.
      ΜΠΡΑΒΟ ΑΔΕΛΦΕ ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ ΠΛΗΡΩΣ.

    5. Πες τα αδερφε μου…πες τα…προσωπικα δεν εχω ψηφισει τιποτα και κανεναν τα τελευταια 2 χρονια..ειναι δυνατον να κατηγορουν οσους δε θελουν να ψηφισουν οτι ευθυνονται για κατι;; ειναι δυνατον να ψηφιζεις αυτους που σε εφτασαν ως εδω να σε..”ξαναματασωσουν” παλι;;εκτος αν πιστευετε οι ψηφισαντες οτι υπαρχει καποιος που θα μπορεσει να κανει κατι…αμ δε..δαχτυλα του ιδιου χεριου ειναι ολοι..ποτε θα καταλαβουν επι τελους οι “κατηγοροι” και οι “δικαστες” οτι υπαρχουν και ανθρωποι που δεν πιστευουν σε ολο αυτο το τσιρκο που λεγεται βο(υ)λη,κομματα,”σωτηρες” κλπ…; Νταξει…υπαρχει και ο κομματικος στρατος που κοπτεται και αριθμουν σε εκατονταδες χιλιαδες…αλλα ρε παιδια ..ελεος δηλαδη…Παντως εαν οι εκλογες γινοταν για το καλυτερο του τοπου θα τις ειχαν ,πιστευω,”καταργησει”…οσο για τους καναπεδες που διαβαζω…σιγα τα ωα…δηλαδη οσοι ριξατε το ψηφαλακι αισθανεστε ..αγωνιστες..;; ..ρητορικο το ερωτημα….
      Το μονο σιγουρο ειναι οτι ερχονται (πιο) ασχημα πραγματα και θα προτεινα να αγαπαμε και να προσεχουμε το διπλανο μας….
      Καλο βραδυ σε ολους και καλη δυναμη…

  3. ΕΔΩ ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ! ΤΟ 1999 ΣΤΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΣΕΡΒΟΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ. ΤΟ 2015, ΟΡΔΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΙΣ… «ΚΛΑΜΜΕΝΕΣ ΧΗΡΕΣ» ΜΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΚΙΝΗΤΑ .Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΘΑ ΣΑΣ…!
    Οι αριθμοί της ιστορίας κρύβουν μια τρομακτική αλήθεια..

    Στις 24 Μαρτίου του 1999 το NATO ξεκίνησε τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς εναντίον της Σερβίας επειδή η τελευταία αρνείτο να υπογράψει τη συμφωνία για το μέλλον του Κοσσυφοπεδίου.

    Σε αυτόν τον άδικο και δειλό πόλεμο, μιας και όταν ο πόλεμος γίνεται με κουμπιά και όχι με το σπαθί στο χέρι είναι πάντα δειλός πόλεμος, χρησιμοποιήθηκαν 1150 μαχητικά αεροπλάνα του ΝΑΤΟ , εκτοξεύθηκαν 420600 πύραυλοι .

    Η συνολική μάζα των πυραύλων που έπεσε ήταν περίπου 22.000 τονοι.

    12 χώρες μέλη του ΝΑΤΟ βρισκόταν σε άμεση διάθεση να βοηθήσουν τις νατοϊκές δυνάμεις κατά της Σερβίας και του Μαυροβουνίου, 59 βάσεις βοηθούσαν όλη αυτή την επιχείρηση .
    Βλέπετε το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ της Ν.Τ.Π. βρήκε την ευκαιρία που στη Ρωσία ήταν ο φιλοδυτικός Γιέλτσιν, και το δειλό ΝΑΤΟ αλώνιζε ανάμεσα στους αδυνάτους.
    Ας τολμήσει τώρα με τον ΠΟΥΤΙΝ!!!

    Εκτοξεύθηκαν περίπου 20.000 μεγάλη πύραυλοι αέρος εδάφους .

    Από 30 έως 100 δισεκατομμύρια δολάρια εκτιμάται ότι είναι περίπου το κόστος της υλικής ζημιάς που προκλήθηκε με τους βομβαρδισμούς .

    1002 μέλη του γιουγκοσλαβικού στρατού σκοτώθηκαν και περίπου 2000 πολίτες .

    6100 άνθρωποι τραυματίστηκαν .

    504 Μέσα Μαζικής Μεταφοράς καταστράφηκαν, 305 σχολές, νοσοκομεία και άλλα δημόσια κτίρια , καταστράφηκαν 176 μνημεία πολιτισμού και ανάμεσα τους και 23 μεσαιωνικά μοναστήρια , 45 γέφυρες και 28 σιδηροδρομικές γραμμές και γέφυρες .

    148 σπίτια πολιτών .

    561 άρματα κατασκευής του Σερβικού στρατού καταστράφηκαν ολοσχερώς, και 686 έπαθαν σοβαρές ζημιές .

    Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 2300 επιθέσεις μαχητικών του ΝΑΤΟ .

    Σε όλο αυτό το μακελειό σε όλη αυτή την τραγωδία δεν είδαμε ποτέ τους Σέρβους να φεύγουν και να ψάχνουν καταφύγιο προς την Ελλάδα .

    Οι Σέρβοι αγκαλιαζόντουσαν έπιαναν χέρι χέρι ο ένας τον άλλο και καθόταν μπροστά στις γέφυρες τους .

    Δεν εγκαταλείψανε τα πάτρια εδάφη τους.

    Δεν λακίσανε στα δύσκολα, στην δύσκολη αποστολή του να υπερασπιστούν την πατρίδα τους .

    Από την άλλη έχεις ορδές Ισλαμιστές λαθρομετανάστες και πρόσφυγες, οι οποίοι πληρώνουνε χιλιάδες ευρώ για να έρθουν σε μία χώρα , σε μία Ευρώπη η οποία είναι τελείως διαφορετική η κουλτούρα της και η πίστη της από τη δική τους . Υπακούουν στην προπαγάνδα της Ν.Τ.Π. και της παγκόσμιας κυβέρνησης του ΡΟΤΣΙΛΝΤ και παρέας.

    Είναι πραγματικά εύλογο το ερώτημα για ποιο λόγο οι Σέρβοι οι οποίοι είναι δίπλα μας, γείτονες που θα πηγαίναν απλά στη διπλανή τους γειτονιά και θα ζητούσαν βοήθεια, βοήθεια απο τους αδελφούς τους ,θα ήταν γι αυτούς πολύ εύκολο να φτάσουν με ασφάλεια στην χώρα μας… αλλα δεν παράτησαν ποτέ την πατρίδα τους, αλλά οι άλλοι Ισλαμιστές λαθρομετανάστες,και πρόσφυγες έρχονται με τα κινητά των 600 € και με τις σφαίρες στην τσέπη …Γιατι οι μεν συμπεριφερθηκαν ετσι, και οι δε … ειναι ανθρωποι της Ν.Τ.Π. που χρειαζονται βοηθεια.;;;

    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ; ΚΑΙ …ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕς ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΛΙΠΟΤΑΚΤΗΣΑΝ ; …ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΙΣΙΣ .. ΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ..ΚΟΚ…ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ; ΜΙΛΑΜΕ ΟΝΤΩΣ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ …Η ΜΙΛΑΜΕ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ;

    ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ …Η ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΘΥΜΑΤΑ ΕΝΟΣ ΘΑΥΜΑΣΙΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ;
    ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ
    —————————————————-
    Ανάμεσα στους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες και πρόσφυγες, κρύβονται οπλισμένοι κομμάντος Τζιχαντιστές, που θα μεταβάλλουν την Ελλάδα σε ΣΥΡΙΑ. Και εμείς χαζοχαρούμενοι «πέρα βρέχει», «από τη πόλη έρχομαι».
    Αλέξη, Τασία, & Σία.
    Η πατρίδα μας, η Ελλάδα μας, καταλαμβάνεται οσονούπω από τους Τζιχαντιστές, κατόπιν εντολών της παγκόσμιας κυβέρνησης-Δικτατορίας, και εμείς αδιάφοροι.
    Βλέπε πολιτικές Αλέξη& κυρά- Τασίας.
    Όλες οι Ευρωπαϊκές χώρες έκλεισαν τα σύνορα, έβαλαν το Στρατό να τα φυλάει, ο Ούγγρος πρωθυπουργός δηλώνει ότι υπάρχει ο έσχατος κίνδυνος για την Ευρώπη, και εμείς εδώ χαζοχαρούμενοι τους υποδεχόμαστε «εν χορδαίς και οργάνοις» που ψάλλει η Εκκλησία μας, και ο Αλέξης με την κυρά-Τασία, ετοιμάζει σπίτια να τους στεγάσει με aircondition, Νοσοκομεία-Σχολεία, ενώ ο Λαός στενάζει από τα Μνημόνια, και τους φόρους των δανειστών-δυναστών Κοσμοκρατόρων του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
    Ο μόνος ρατσισμός στην Ελλάδα, είναι αυτός εναντίον των φορολογουμένων Ελλήνων.
    Στα πόσα Μνημόνια θα ξυπνήσει ο Λαός;;;
    Το 50% των Ελλήνων ψηφοφόρων προτίμησαν τις παραλίες και τις καφετέριες, και άφησαν τους λαθρομετανάστες να εκλέξουν την Ελληνική Κυβέρνηση, επίσης και τους μειονοτικούς στη Θράκη. Κατόπιν αυτού είμαστε άξιοι της τύχης μας!!! ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ, πριν είναι πολύ αργά!!!
    Με τις εκλογές ο Αλέξης νομιμοποίησε το 3ο Μνημόνιο, και εσύ Έλληνα πλήρωσε τώρα ΕΝΦΙΑ, φόρους, ανεργία, και διασπορά!!!
    ΠΗΓΗ: ΜΑΚΕΛΕΙΟ
    Επιμέλειασύνταξης και κυκλοφορίας κειμένου
    ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
    Διεθνολόγος/Αρθρογράφος ΜΜΕ
    Posted in:

    1. Σωστές κάποιες αιτιάσεις σου Διεθνολόγε, αλλά τις ανάρτησες σε λάθος τόπικ. Υπάρχουν πάμπολλα τόπικς στα κατοχικά με θέμα το μεταναστευτικό/προσφυγικό. Εδώ μιλάμε για το εκλογικό αποτέλεσμα και την αποχή…

  4. Εχω δύο ενστάσεις κυρίως. 1)Ακόμη πιστεύεις αυτά ότι τα εκλογικά αποτελέσματα αφήνονται στην τύχη τους(το 60κάτι % του δημοψηφίσματος σίγουρα δεν ήταν ας πούμε 80%? Δημοσιογράφοι παραδέχτηκαν ότι το “πήραν” λέει απο 20% το ΝΑΙ…εγώ θα το αλλοίωνα πάντως αν είχα τις δικές τους σκέψεις και επιθυμίες…σήμερα πήρε το αυτί μου στην Τσαπανίδου ότι λέει είχαν στους εκλογικούς καταλόγους εγγεγραμένους απο το 1860…και όλως τυχαίως σήμερα απο όλα τα χρόνια βγαίνει σιγα σιγα στη φορα…για να καλύψει τι?)
    2)Το ποσταρεις εδώ! αυτό??? Έχει 2/20 αφελείς το πολύ εδω μέσα έρχονται οι λίγο πολύ ψαγμένοι και εξειδικευμένοι πράκτορες. Αυτοί με τέτοια άρθρα δεν προκειται να γυρίσουν πίσω…Στα κανάλια τους βλέπεις? Μεσα στην ευγένεια οι δημοσιοκάφροι, λαου λάου να σου γυρίσουν το μυαλό και να κάνουν αυτό που είναι μαύρο, ασπρο…με ηρεμία – βιαστικά και με ασχημο τρόπο τέτοιες δουλειές δεν γινονται.

  5. XAXA RE ZAXARIA SE DIAVASW POSO KAIRO TWRA.THELW NA DW POTE THA ERTHEI AUTH H MERA NA PAS SE MIA PLATEIA KAI NA TA PEIS ETSI DHMOSIA MPAS KAI EXOUME KANA APOTELESMA KSUPNHMATOS ESTW KAI 1 STOUS 100.GIATI ETSI POU PAEI H KATASTASH H NEA SEASON TOU WALKING DEAD THA GURISTEI ELLADA…….

  6. Και γω εξοργίστηκα αλλά μη βγαζουμε βιαστικά συμπεράσματα, ίσως όπως λέει το προηγούμενο αρθρο να έγινε τρελή νοθεία από την ιδιωτική εταιρεία singular.

  7. Ας πληρωσουν αυτοι που ψηφισαν ΤΣΙΠΡΑ, ΚΑΜΜΕΝΟ,ΛΕΒΕΝΤΗ,ΘΟΔΩΡΑΚΗ,ΝΔ.
    Οι υπολοιποι τι φταιμε ?
    Ας πληρωσουν και τα δικα μας αφου ηθελαν μνημονιο.

  8. Είμαι κάτοικος Σερρών και ψηφίζω στην Σέρρες. Θέλω να καταγγείλλω την εξωφρενική και ολοφάνερη νοθεία που έγινε στις εθνικές εκλογές χωρίς να υπερασπίζομαι κανένα κόμμα.. Έχω κάνει Εφορευτική επιτροπή σε εκλογές τουλάχιστον 5 φορές από τότε που άρχισα να ψηφίζω και θέλω να επισημάνω τα εξής σημαντικά συμπεράσματα ως προς την νοθεία αυτών των εκλογών.
    Μου έκανε μεγάλη εντύπωση ότι στα εκλογικά κέντρα τουλάχιστον του δικού μας γυμνασίου-λυκείου και σε όλο τον όροφο που ψήφιζα οι δικαστικοί επιμελητές ήταν μόνο δικαστές και εισαγγελείς και όχι δικηγόροι!!
    Ψηφίζω σε ένα από τα μεγαλύτερα εκλογικά κέντρα της πόλης μου με εγγεγραμένους τουλάχιστον 1300 εκλογείς (μαζί με τους παλλινοστούντες που γράφτηκαν). Όταν πήγα να ψηφίσω στις 2 η ώρα το μεσημέρι δεν είχαν ψηφίσει ούτε το 1/3 από τους εγγεγραμμένους. Η αποχή ήταν τρομέρη πάνω από 60%. Στην τηλεόραση μετά τις 7 άρχισαν να δίνουν αποτελέσματα από τα πρώτα εκλογικά τμήματα της χώρας! Μέχρι τις 8 το απόγευμα που έδιναν πολύ γρήγορα τα εκλογικά αποτελέσματα η αποχή φαινόταν να είναι πάνω από το 60% και ξαφνικά η ροή των αποτελεσμάτων σταματάει το ρυθμό που δίνονταν!! Μέχρι της 10 η ώρα είχε δοθεί το 54% των αποτελεσμάτων δηλαδή 3 ώρες μετά το κλείσιμο της κάλπης είχαν να μετρήσουν το πολύ 400-500 ψηφοδέλτια το κάθε εκλογικό τμήμα έγω σου βάζω και 1500 και έκαναν παραπάνω από 3 ώρες το ΥΠΌΛΟΙΠΟ 46% να τα μετρήσουν????? Με συμμετοχή που όπως λένε 54% των εκλογέντων??? Σε βουλευτικές εκλογές με σταυρούς και περιφερειακές με δημοτικές μαζί είχα κάτσει στο εκλογικό τμήμα μέχρι τις 2 τα ξημερώματα στο εν λόγω εκλογικό κέντρο αλλά εκτός από την καταμέτρηση είχαμε και το ατελείωτο γράψιμο! Μέχρι τις 4 τα ξημερώματα έδωσαν τα τελευταία αποτελέσματα!!! Με τα δάχτυλα μετρούσαν τα ψηφοδέλτια?? Τι γίνεται???
    το Λ.Α.Ε. δεν μπήκε στην βουλή για 25.000 δηλαδή για ελάχιστους ψήφους! Ο Γλέζος θυμάμε είχε πάρει 100.000 ψήφους μόνος του! Αν έμπαινε το Λ.Α.Ε. στην Βουλή δεν σχηματίζονταν κυβέρνηση από τον Σύριζα με τίποτα! Έπαιρνε 9 έδρες το Λ.Α.Ε. και είχαμε ακυβερνησία Σωστά?? Με αποχή πάνω από 50 % το αποτέλεσμα των εκλογών είναι άκυρο, σωστά? Κανείς δεν το ήθελε αυτό. Ούτε οι τοκογλύφοι! Τι κάνανε, βλέποντας την τρομερή αποχή του κόσμου από τα εκλογικά τμήματα πήραν εντολή να βγάλουν αποτέλεσμα, έτσι π.χ εγω που δεν πήγα να ψηφίσω δεν με ενδιαφέρει και το εκλογικό αποτέλεσμα ,ξέρω ότι όλοι είναι ίδιοι και όλοι τα ίδια σκατά, δεν αντιδρώ σε τίποτα! πήραν έσβησαν το όνομα από την λίστα των εκλογέων και πέταξαν μέσα ένα ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ. Γιατί του ΠΑΣΟΚ? ανέβαιναν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής και του ΛΑΕ!!Διότι αν δεν έβγαιναν οι ΑΝΕΛ που ήταν οριακά και δεν τους θέλουν οι δανειστές θα έπρεπε να κάνει συγκυβέρνηση με την Φώφη και τότε θα ακολουθούσαν και ΝΔ και ΠΟΤΑΜΙ.. νατη η ευρεία συνεννόηση και πλειοψηφία στα μέτρα!!! Με ένα σμπάρο 2 τριγώνια… Όλοι εξαγριώθηκαν με τους δημοσκόπους (ΑΝΕΛ, ΛΕΒΕΝΤΗΣ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,Λ.Α.Ε., ΠΟΤΑΜΙ..) το ΠΑΣΟΚ που δεν το βάζαν στην Βουλή και με το ζορί, γιατί δεν διαμαρτυρήθηκε η Φώφη…? Μήπως κάτι ήξερε? Μήπως δεν μπόρεσαν να λάβουν υπόψη τους την τόσο μεγάλη αποχή που υπήρχε και έβαλαν ψηφοδέλτια για το ΠΑΣΟΚ που ξαφνικά βρέθηκε και 4 κόμμα, παραλίγο και 3ο??!!! Δεν είμαστε καλά!!!Είναι δυνατόν μικρά κόμματα να μην ψηφίζουν οι υποψήφιοι ούτε τον εαυτό τους??? Αυτές τις νοθείες τις είχα ζήσει και μάλιστα είμουνα παρόν σε τέτοιου είδους καταμετρήσεις κατά καιρούς..
    Ένα μου κάνει εντύπωση η τρομερή απουσία της κοινής λογικής. Τελικά το ψέκασμα πέτυχε!! Καλόν ύπνο Έλληνες!! Όλα πάνε ρολόι. Εμείς κοιμόμαστε και η τύχη μας δουλεύει!! Ήθελα να ξέρα αν στο δημοψήφισμα γινότανε νοθεία και το ΟΧΙ γίνονταν ΝΑΙ τι θα γινόταν, θα την πέρναμε γραμμή?? Ζωή ΞΥΠΝΑ σου πήρανε τις ψήφους ή μήπως και συ το ήξερες για την νοθεία, ζήτα καταμέτρηση??!!

    1. Συνταρακτική η τοποθέτησή σου Φωτεινή, με έρεισμα!
      Ομως, στην περίπτωση τέτοιας νοθείας, νομίζεις ότι δε θα’χουν νώτα καλυμμένα για την περίπτωση
      που θα ζητηθεί καταμέτρηση; 3 ώρες είναι αρκετές για να αντικατασταθούν πολλα ψηφοδέλτια στους φακέλους…

      1. τα πραγματα ειναι απλα…Όλες οι θεωρίες των μισθωτών του συστήματος που μας αποδεικνύουν ότι πρέπει να πάμε να ψηφίσουμε, απορρίπτονται στην πράξη όπως κάτωθι.

        Α) Το Νοέμβριο του 2010 την δεύτερη Κυριακή των δημοτικών εκλογών είχαμε 65% λευκά αποχή και άκυρα. Βγήκαν όλοι οι δοσίλογοι διαχειριστές και ο Παπούλιας είπε επί λέξη… «μέμφομαι αυτούς που εκφράζουν την οργή τους καθήμενοι στον καναπέ του σπιτιού τους ». Αυτοί λοιπόν που τους <> η αποχή, εξόρκιζαν τον κόσμο γιατί δεν πήγε να ψηφίσει. Τον παρακαλάγανε να ψηφίσει έστω και τα μικρά κόμματα, αν θέλει έτσι να δείξει την αγανάκτηση του. Το συμπέρασμα που βγάζουμε με απλή λογική είναι ότι, για να σου λένε αυτοί πήγαινε ψήφιζε, έστω και μικρό κόμμα που δεν πρόκειται να βγει, σημαίνει ότι η αποχή δεν τους συμφέρει. Και αυτό για τον απλούστατο λόγο ότι αφού όλοι είναι μια συμμορία στο τέλος θα κάνουν κυβέρνηση με την συμμετοχή όλων των κομμάτων που θα μπουν στη Βουλή. Ακόμα και αν είναι 20 και όχι μόνο 7 η 8. ΑΝ όμως έχεις μια συμμετοχή στις εκλογες υψους 10%-20% με ποια νομιμοποίηση θα εφαρμόσουν μέτρα στο 90% ή 80% του πληθυσμού?????

        Με την αποχή δεν τους νομιμοποιείς,

        Με την συμμετοχή σου στις εκλογές αποδέχεσαι ότι αποφασίζουν.Συνδυάζοντας άρθρα του Συντάγματος και νόμους, με δικαστικό τρόπο τους βγάζεις άκυρες τις εκλογές με την αποχή και δεν μπορούν να εφορμόσουν σε εσένα τα μέτρα που θα λάβουν.

        Η λευκή ψήφος είχε την έννοια ότι δεν δέχομαι κανένα κόμμα από τα υπάρχοντα και έτσι αν συγκέντρωνε 50% +1, είχε απόλυτη πλειοψηφία και ο πρόεδρος της δημοκρατίας ήταν υποχρεωμένος να διαλύσει όλα τα κόμματα, να γίνουν καινούργια χωρίς τους μέχρι τότε πολιτικούς.

        Επειδή είχαν σχεδιάσει αυτά που ζούμε σήμερα και ήξεραν ότι όλος ο κόσμος θα έριχνε λευκό, το 2003 -αν θυμάμαι καλά- άλλαξαν με νόμο την έννοια της λευκής ψήφου και την έκαναν ισότιμη των άκυρων και της αποχής. Έτσι αχρήστευσαν την λευκη ψηφο….

    2. Αγαπητή μου Φωτηνη …
      Ως εφορευτική (μέλος ) είπες πως πηγές να ψηφίσεις στις 2 ΜΜ
      Τα μέλη πάνε από τις 06:00 το πρωί όπως πήγα & γω !
      Αργότερα λες δεν ψήφισα καθόλου & κανένα …
      Μιλάς για ένα τμήμα 1300 εγγεγραμμένων , με 50•/• αποχή ,
      δλδ 650 περίπου φακέλους !
      Στο δικό μου τμήμα είχα 650 εγγεγρ. ψήφισαν 380 & καταλήξαμε
      της διαδικασίας στις 21:00 !
      Σημειωτέων πως είμασταν 5 άνθρωποι που συμμετείχαμε .
      Εσυ ποτε πρόλαβες να ολοκληρώσεις & να δεις αποτελέσματα ?
      ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek