Διαφημίσεις

Priya Mann
Priya Mann1

Δες και αυτήν την σύμπτωση για να καταλάβεις ότι τα ονόματα των ρεπόρτερ που διαλέγουν δεν είναι τυχαία…το όνομα της ρεπόρτερ Priya Mann= 666 βγάζει σύμφωνα με την αριθμοσοφία τον αριθμό του κτήνους!!! Και επειδή μιλάμε για περίεργες συμπτώσεις σε συνδυασμό ονομάτων στα κανάλια νοητικού προγραμματισμού με ανακοίνωση του αγάλματος του κτήνους δονεί το υποσυνείδητο των πολιτών χωρίς αυτοί να καταλαβαίνουν το παραμικρό…

Θα μου πεις δεν βλέπουν το άγαλμα του κτήνους; Ναι τους το προβάλλουν συνέχεια με αποτέλεσμα να το βλέπουν σαν κάτι συνηθισμένο…και κάτι φυσιολογικό.

Πρόσεχε πάρα πολύ την συνειδητότητα σου γιατί ο ΑΘΕΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΟΥ…δεν είναι τόσο άθεος όσο αυτός μας λέει…ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΟΥ…ο ποδίτσας 33 έχει και αυτός τον ίδιο θεό…

Προετοιμάσου για τον πόλεμο που σου έχουν στημένο…πηγαίνουμε κατευθείαν για τσιπάρισμα με τον ΑΘΕΟ-ΠΙΣΤΟ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

23 σχόλια στο “Δες και αυτήν την σύμπτωση!!!”
  1. Τι πρόβλημα έχεις με τον τεκτονισμο και πετάς λάσπη , ιδέα δεν έχεις τι ειναι και φυσικά καμμία σχέση με αυτά που λες ότι προσκυνούν αλλά και τα πρόσωπα που αναφέρεις τουλάχιστον τα τελευταία χρονια δεν υπάρχουν ούτε απέξω . Καθαρά φιλοσοφικός κ φιλανθρωπικός ειναι ο τεκτονισμός δεν ασχολείται με θρησκείες κ πολιτική !!!!!! Σας αρέσει το σενάριο κ η καχυποψία , γιατί δεν κάνετε αίτηση εισδοχής να δείτε επιτέλους τι ειναι να σταματήσετε να γράφετε ότι να ναι!!! Βέβαια για να σε δεχτούν πρέπει να μην είσαι άεργος να είσαι χρηστοήθης και να πιστεύεις στην ύπαρξη του δημιουργού Θεού του σύμπαντος κόσμου όπου προκύπτει και το ΜΑΤΣ Μέγας Αρχιτεκτόνων του Σύμπαντος δηλ όλοι οι άνθρωποι ανεξάρτητος θρησκείας είμαστε κάτω από τον ίδιο Θεό , και φυσικά όχι αυτόν που εννοείς μιας κ οι περισσότεροι είμαστε χριστιανοί ορθόδοξοι !

    1. Ο τεκτονισμος φιλοσοφικος και φιλανθρωπος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;δεν μου λες βρε αδερφε,τα υπνωτικα με την χουφτα τα παιρνεις;;;;;;;;;για ψαξε και θα βρεις στους βαθμους τεκτονισμου,στο καθε βημα,στο καθε σκαλοπατι,για να περασεις απο το ενα επιπεδο στο αλλο,τι ζητανε και ποιος τελικα ειναι ο δημιουργος του συμπαντος για αυτους.μηπως ο εωσφορος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;μηπως μεχρι να φτασεις στον ανωτατο βαθμο τεκτονισμου,σου ζητηθει μεχρι και αιμα να χυσεις;;;;;;;;;;;ψαξου αρκετα!!!!!!!!!εγω εψαξα στην ζωη μου για αυτο που πιστευω.και αυτο που ανακαλυψα ειναι Η ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.

    2. ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΝ ΥΠΗΡΞΕ ΕΝΑ 2% ΜΕ 3% ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΡΙΣΤΑ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΕΚΤΩΝ ΟΤΙ ΕΠΙ ΜΑΝΕΑ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ . ΑΡΚΟΥΣΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΜΥΗΤΡΑ.
      ΕΠΙΣΗΣ Η ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΤΟ ΜΥΣΤΡΙ Η ΣΦΥΡΑ ΤΟ ΝΗΜΑ ΤΗΣ ΣΤΑΘΜΗΣ Ο ΓΝΩΜΟΝΑΣ Ο ΔΙΑΒΗΤΗΣ , Η ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ, Η ΟΙ ΜΑΣΤΟΡΕΣ ΣΑΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ ΣΑΣ, ΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ ΣΑΣ ΟΙ ΕΠΟΠΤΕΣ ΣΑΣ , ΟΙ ΑΞΙΟΜΑΤΙΚΟΙΣΑΣ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΕΒΑΣΜΙΟΙ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΛΑ. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ Ο ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΒΡΩΜΙΣΕ. ΚΑΠΟΤΕ Ο ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΙΧΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΟΥΣ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ ΤΙΜΙΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ, ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥΣ , ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ , ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 18ο ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑ ΠΟΥΜΕ . ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΠΟ 32ο σε 33ο , ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
      ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΕΚΤΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ 31ος 32ος και 33ος ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΒΑΣΗΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ ΤΙΣ ΣΤΗΛΕΣ ΒΟΑΖ JAKIN ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ.
      ΦΙΛΙΚΑ ΗΛΙΑΣ.

    3. φυγε απο κει μεσα ανωνυμε οσο μπορεις ακομη διοτι εισαι χαμηλα ,στην αρχη . μετα και να θελεις δεν θα μπορεσεις.

    4. Χαχαχαχαχαχαχαχαχα….με εκανες και γελασα ρε μεγαλε. Ε ρε προβατα που υπαρχουν να πουμε. Το χειροτερο απ’ολα, ειναι οτι τους τα λες, τους τα δειχνεις και δεν ειναι οτι δεν μπορουν να καταλαβουν, απλα δεν θελουν ΜΑΘΟΥΝ. Παρε τσυριζα τωρα προβατο και μουγκα….μπεεεεεεεεεεεεεεε

    5. Ο τεκτονισμός σου είναι καθαρά φιλοσοφικός και φιλανθρωπικός στο δικό σου βαθμό σίγουρα…σε αυτό συμφωνούμε….όμως έτσι ξελογιάζουν αλα στυλ κατήχησης των Γιαχοβάδων…
      από την στιγμή που αποδέχεσαι κάποια ιεραρχική δομή με μυστικές αποκρυφιστικές τελετουργίες ώστε να φτάσεις στον Αρχιτέκτονα σου…μπαίνεις σε άλλη διαδικασία… την διαδικασία της θυσίας άλλων ως επι το πλείστων αθώων ανθρώπων…και σε αυτή την περίπτωση ονομάζεται ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

    6. εσυ τι νουμερο εισαι φιλε ανωνυμε; αληθευει οτι σας ορκιζουν σε σκοτινα δωματια με ολα τα σχετικα ξερεις; και τελος κατω απο τις ποδιτσες φορατε ρομπες;

    7. ΑΠ΄ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ, ΤΟΝ “ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΕΦΙΡΩΘ” ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ, ΚΑΙ ΤΟ “ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΒΥΣΟΥ”

      ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΜΩΣ, ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙΣ Σ΄ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΟΣ!

    8. «Ὅταν θὰ ἐπικρατήσουν οἱ Ἑβραῖοι, τοὺς πρώτους ποὺ θὰ σφάξουν θὰ εἶναι οἱ Χριστιανοὶ Μασόνοι.» ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ.

  2. ΑΣΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΜΑΣΩΝΙΑ ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΥΠΗΡΞΑ ΣΕ ΑΧΕΠΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΕΕΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΗΜΟΥΝ ΑΞΙΟΜΑΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΧΕΠΑ ΟΠΟΤΕ ΠΑΨΕ ΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΑ ΤΑ ΜΩΡΑ…..

  3. Τι σχέση έχει ο ΑΧΕΠΑ με την τεκτονια, η συνήθης επίθεση ειναι να προσβάλλετε και να μιλάτε με σιγουριά για κάτι το οποίο δεν έχετε ιδέα ,το χαμηλό βαθμό πως τον συμπεράνατε , όταν δεν έχετε τι να πείτε λέτε ο άλλος ειναι χαμηλού βαθμού , οι βαθμοί ειναι 3 μαθητής εταίρος διδάσκαλος από και κ μετά αν θέλεις αν όχι διαλέγεις φιλοσοφικό μονοπάτι που πάει στο 33 η στον τύπο Υόρκης κ τα σκριπτικα, όσο για θυσίες κ αίματα πολύ Χόλυγουντ βλέπεται , είμαστε τόσο ανθέλληνες κ εωσφωριστες που έχουμε κληρικούς μεγάλου ιερατικού βαθμού κ κάθε φορά κλείνουμε με τον εθνικό ύμνο !!!!!!!! Ξυπνάτε αυτό το παραμύθι μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει μάθετε για τον τεκτονισμο η κάνετε αίτηση εισδοχής κ μην λέτε ασυναρτησίες κ φαντασιώσεις !!!!

    1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.
      Ξυπνάτε αυτό το παραμύθι μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει μάθετε για τον τεκτονισμο η κάνετε αίτηση εισδοχής κ μην λέτε ασυναρτησίες κ φαντασιώσεις !!!!
      ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΕΚΤΩΝ, ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥΩΡΟ ΔΙΑΛΟΓΟ. ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΟΜΟΦΩΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΙΣΔΟΧΗ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΨΑΧΝΟΥΝ 5 ΓΕΝΕΕΣ ΠΙΣΩ ΑΝ ΟΙ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ. ΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΓΕΝΕΩΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΑΛΙ Η ΕΙΣΔΟΧΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ.
      ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΛΟΙΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ .
      ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΧΑΣΑ ΟΤΙ Η ΕΙΣΔΟΧΗ ΣΟΥ ΔΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΤΥΧΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΤΙΣ ΜΙΚΤΕΣ ΣΤΟΕΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ .
      ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΔΙΟΤΙ ΜΑΝΤΡΩΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΘΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΜΕ ΑΓΝΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΨΗΛΟ ΕΘΝΙΚΟΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ.
      ΦΙΛΙΚΑ ΗΛΙΑΣ.

  4. Προς Κοραξ
    Τι εννοεις οτα λες οτι δεν ειναι τοσο Αθεος οσο λεει η φαινεται?
    Ολες οι πραξεις του δειχνουν το αντιθετο.
    Αλλωστε δεν μπορει να εκλεγεσαι Πρωθυπουργος αν δεν εχεις φιλησει κ….ους Μασωνικους.
    Και τα αποτελεσματα των εκλογων του Ιανουαριου και του Σεπτεμβριου ειναι ιδια, αυτο πρεπει να μας λεει κατι!!!
    Στημενα ολα.
    Εναν αθεο Προδοτη εχουμε για Πρωθυπουργο, γι αυτο και απο το βραδυ της Κυριακης κλαιει ακομη και ο Θεος με την καταντια μας.
    Σκεφτειτε να βρεχει για 40 ημερες! ολα ειναι πιθανα.
    ΠΕΝΘΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΑΡΥ.

    1. Αννα, εννοώ ότι ολοι αυτοί οι δήθεν Αθεοι είναι υπηρέτες της ΝΤΠ των Μασόνων, σατανιστών, σιωνιστών κτλ…υπηρετούν ολοι το έργον του Ματς. Πιστεύουν στις σκοτεινές δυνάμεις που επικρατούν επανω στην γη διοτι η ανθρωποτητα δεν εχει ακομη αντιλειφθει ότι και οι δυο δυναμεις επικρατούν μέσα στον άνθρωπο. Το καλο και το κακό βρίσκεται σε ολους μαςς….Το καλο μας αφηνει να διαλέξουμε ποιον δρομο εμεις θελουμε να παρουμε από μόνοι μας. Είναι θεμα εξέλιξης και αυτό επηρεάζουν. Ο θεός είναι η πηγη και η συλλογικη συνειδητοτητα που αυτοι εσκεμμένα και με πρόγραμμα προσπαθούν να επηρεάσουν. Η αθεΐα είναι κατασκευή των Σοφων της Σιων με σκοπο να διαλυσουν τις θρησκείες και να φέρουν τον σκοτεινό Μεσσία τους.. Ο Τσίπρας εκτος του ότι πρεπει να είναι σιωνιστής κρυπτοεβραιος είναι και το οχημα της ΝΤΠ…διαφορετικά δεν θα πήγαινε ποτέ στον Αντιχριστο Παπα πριν χριστεί το αξιωμα που ολοι τους γνωριζαν ότι θα έπαιρνε!

  5. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΥΟ.
    -ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΑ. ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ.
    -ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΞΑΠΟΔΙΤΗ. Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΑΙΡΕΣΗ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ.

    ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΑΣ, ΠΑΪΣΙΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ:
    ΟΙ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ.
    – ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ, Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ
    – ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ, Η ΜΑΣΩΝΙΑ
    – ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ, Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ.

    1. Η πίστη είναι δώρο του Αγίου Πνεύματος,. Σε παρακαλώ, συνέχισε την προσπάθεια, έστω και ένας να φωτιστεί, αξίζει την προσπάθεια. Νομίζω είναι λάθος για ένα ορθόδοξο να σιωπά και να μη συμβουλεύει τον κόσμο.

      1. ΠΡΟ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ΚΑΤΙ. ΤΟ 90% ΤΩΝ ΑΦΙΣΩΝ ΠΟΥ ΤΟΙΧΟΚΟΛΛΟΥΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΞ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΑΦΟΡΟΥΝ: ΓΙΟΓΚΑ, ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ, ΕΛΕΓΧΟ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ, ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΨΥΧΟΛΟΓΙΑ, ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΙΚΕΣ, ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΕΣ.
        ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΕΞΥΠΝΑ, ΕΣΩΣΤΡΕΦΗ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΛΙΤ.
        ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΑΡΧΙΚΑ, ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΓΙΑ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΕ ΘΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ. ΕΤΣΙ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΕΣ, ΣΑΪΕΝΤΟΛΟΓΟΙ, ΑΘΕΟΙ, ΙΝΔΟΥΙΣΤΕΣ ΚΛΠ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΑΛΙ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΥΠΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΑΛΑ ΚΑΙ ΕΣΩΣΤΡΕΦΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΛΗ ΕΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΑΥΤΟΥΣ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΥΣ. ΤΟΝΩΝΕΤΑΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΕΙ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΩΣ ΒΥΘΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΔΙΝΗ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ, ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ!

        ΓΟΝΕΙΣ, ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ.

  6. ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ….ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ , ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ………………. Α ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ…ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΣΥΓΚΕΝΤΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΜΕΡΗ ? ΒΓΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΛΑ…..ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΤΕ ….ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΚΛΑΨΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ

  7. new york in Jewish Gematria Equals: 1485 ( n40 e5 w900 0 y400 o50 r80 k10 )
    new york in English Gematria Equals: 666 ( n84 e30 w138 0 y150 o90 r108 k66 )
    new york in Simple Gematria Equals: 111 ( n14 e5 w23 0 y25 o15 r18 k11 )

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *