Διαφημίσεις

niki
Μην εχεις αυταπάτες , μην ακούς τα πανηγύρια τους , είναι όλοι τους πλανεμενοι έτσι όπως έχει επιλέξει ο καιρός να είναι!

Δεν μπορούν να δουν το αύριο , δεν έχουν την δυνατότητα να συνδυάσουν , δεν αντέχουν στην πραγματική ιστορία που θα διανύσουμε!

Μόλις μπήκες στο μονοπάτι της εκπαίδευσης σου να αναζητήσεις τις αξίες που σου έχουν στερήσει!

Ένα μονοπάτι αφύπνισης που δυστυχώς θα είναι επίπονο αλλά τίποτα ουσιαστικό δεν κερδίζεται άκοπα !

Δες την πραγματικότητα στην εικόνα που θέλουν να σου περάσουν και σταμάτα να έχεις χαμηλά το κεφάλι …!

Πολλές φορές για να συμβεί το ποθούμενο του στόχου πρέπει να αφήσεις τους υπευθύνους να αναλωθούν μόνοι τους !

ΕΣΥ είσαι η ουσία ….ΕΣΥ είσαι η δύναμη …ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΟΥ!

ΝΙΚΗΣΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ…ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΔΙΑΡΚΕΙ ΟΥΤΕ Η ΝΙΚΗ ΟΥΤΕ Η ΗΤΤΑ !

ΚΑΛΕΣΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ …ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΡΧΕΤΕ ΤΑΧΕΩΣ …ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ !

ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΟΥ ..

Νικητές μεν στον πολιτισμό της χεστρας τους … χαμένοι όμως στο να φέρουν έστω και μια αλλαγή … έστω και ένα νόμο…σε ποια γη θα πατήσουν να φέρουν τα σχέδια τους γνωρίζεις; Στην γη που θα καίει από την ιαχή Ελευθερία …την στιγμή που η φυσική ηγεσία της χώρας …Μόλις γεννήθηκε !

Stranger,,

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

50 σχόλια στο “Θα έπρεπε να γιορτάζεις γιατί η Νίκη σου είναι λίγο ακόμα υπομονή!!”
  1. Σε διαβάζω πολύ καιρό.και είναι η πρώτη φορά που σε νιώθω. Ενώ νιώθω μια απογοήτευση και μια έντονη ανησυχία,για το αύριο..έχω ένα χαμόγελο στα χείλη μου.. Εμείς οι Ελληνες πάντα γλεντουσαμε πριν τον πόλεμο..

  2. Μπράβο ρε stranger,έτσι ακριβώς είναι ή αρχή του τέλους τους μόλις ξεκίνησε!ή συνέχεια του δύσκολου αλλά στο τέλος ανταποδοτικό δρόμου των εχόντων συνείδηση και που είναι σε θέση να παρατηρούν το ολοφάνερο,εντείνεται !καλόν αγώνα φίλοι μου!

  3. Ο Ελληνικός λαός απηυδισμένος, έφτυσε στα μούτρα ένα γελοίο πολιτικό σύστημα, και τους τσαρλατάνους πολιτικούς που το εκπροσωπούν, και δεν πήγε να ψηφίσει.
    Το πήραν το μήνυμα; Και βέβαια το πήραν, άσχετα αν ούτε αυτοί, ούτε οι δημοσιογράφοι , του δίνουν την πρέπουσα σημασία

  4. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ. Η ΑΠΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 50% ΑΛΛΑ 60% ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΟΧΙ, ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ . ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ . ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΚΡΙΣΙΜΗ ΜΑΖΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ DNA ΕΧΕΙ ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙ. ΚΑΛΗ ΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ .

  5. Λέει ο Μάρδας πριν λίγο.΄΄ο κόσμος ξέρει τι ψήφισε,είναι συνειδητοποιημένος τόσο καιρό,μας ψήφισε για να εφαρμόσουμε το μνημόνιο.”
    Στην υγειά όσων ψήφισαν,από ΄΄Δευτέρα” κλαίνε.Μετά την απομάκρυνση από την κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.
    Πάνος Αίγιο

  6. Μακαρι η δυναμη της αποχης να ειναι οντως …ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΜΑΧΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΤΑΠΕΙΝΟΤΙΚΟΥ ΖΥΓΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…και οχο μονο !!!!

    Τις ευχες μου σε ολους σας !!!

  7. Εφόσον αποτάσσεστε την αντινόηση, και την χειραγώγηση, θα ήθελα μια λογική εξήγηση για το λόγο που στο γράφημά σας, το σήμα της Χρυσής Αυγής είναι χαλκευμένο. Και ας δεχτούμε το γεγονός ότι είναι ναζιστές καθώς είθισται να παρουσιάζονται από τα συστημικά ΜΜΕ, αφαιρώντας τους, φασιστικώς , το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού, αυτό , με τη συγκεκριμένη πράξη σας το επικροτείτε ? Επικροτείτε δηλαδή μια αντίληψη ότι φασιστικά τους προσδίδεται ένα χαρακτηρισμό που οι ίδιοι το αρνούνται ακόμα και αν ισχύει ?
    Κατά τ’ άλλα για το αποψινό αποτέλεσμα των εκλογών θεωρώ ότι κατά βάση είμαστε όλοι χαμένοι, “κερδισμένοι” και “χαμένοι” της όποιας κομματικής ταυτότητας ή της όποιας αποχής. Και δεν είμαστε χαμένοι σε επίπεδο πολιτικής ή κομματικής “κληρονομιάς” μιας και αυτά είναι ο χρόνιος βρόγχος της υφιστάμενης κατάστασης, αλλά σε επίπεδο διαχωρισμού.
    Με μια πρώτη ματιά σήμερα φαίνεται ο διχασμός των Ελλήνων, και με βάση τις συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις από το 2009 παρατηρούμε εκτός της αυξητικής τροχιάς που έχει η αποχή, να επαληθεύεται από το νικητή η ρήση τού, περί “παλιού” και “νέου”. Δηλαδή σήμερα κατά τα λεγόμενα του Τσίπρα νίκησε το “νέο” και το “παλιό” περνάει στην ιστορία…. Σαν πολλά “νέα” μαζεύονται τελευταία….
    Δυστυχώς όμως, αυτό το “νέο” έχει ακριβό αντίκρισμα που θα καλεστούμε από αύριο να δώσουμε το “κατιτίς” μας, και δεν αναφέρομαι σε οικονομικά μεγέθη, αυτό θα ίσχυε ούτως ή άλλως, αλλά σε ενεργειακά. Αναλογιστείτε πόσες θυσίες ακόμα χρειάζεται αυτή η μηχανή, που μπαίνει σε τελική ευθεία, από σήμερα, και πόσο καθαρή συνείδηση και ψυχή χρειαζόμαστε από αύριο.
    Σε αυτές τις δύσκολες ώρες παραμείνετε ενωμένοι…

  8. Παιδιά εγώ πάντως κουράστηκα δεν αντέχω άλλο!!!!! , τα ίδια και τα ίδια !
    Κοιμούνται με τα τσαρούχια, πανηγυρίζουν παίρνουν τηλέφωνα ο ένας τον άλλον κάνουν και πλακίτσα ! Λυπάμαι πολύ για το μέλλον της χώρας μου ! Stranger πως μπορείς κ είσαι αισιόδοξος ?????? Λύγισα γιατί βλέπω οτι δε γίνεται τίποτε και το μέλλον μας καθώς κ των παιδιών μας είναι μαύρο κ άραχνο! Αυτά τα λίγα!!! είχα να πω !!

    **ΥΣ** πάντως χθες πήγα για ψαροντούφεκο !!!! ξέρω μπορεί να είναι λάθος που δεν ψήφισα αλλά ………….

    -Αθηνά γιάτρισσα-

  9. ΟΣΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΣΚΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ (ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ), ΔΗΘΕΝ ΑΠΟ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ Ή ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΔ.
    ΤΕΤΟΙΟΙ ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΑΝ ΨΗΦΙΖΑΝ ΟΙ ΑΠΕΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΜΙΣΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠ’ ΟΣΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ 20% ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΜΑΣ.

  10. Μάλλον ακόμα πιο πονηροί ύπουλοι και ψεύτες θα γίνουν. Πάντως δέν θα διστάσουν αν χρειαστεί να μετατραπούν σε φασίστες και να αρχίσουν το ξύλο όταν δούν ότι πιά -οι περισσότεροι τουλάχιστον- δεν πιστεύουν τίποτα από δαύτους, ρίχνοντας τελείως τις μάσκες και τα προσχήματα αν ορθώσουμε ανάστημα . Αν τραβήξουν το αυτί στον τσίπουρα τα μεγάλα αφεντικά δεν θα το κάνει? Καλή η αισιοδοξία αλλά αν θέλαμε να τους κάνουμε πραγματικά να τρέχουν πανικόβλητοι κουτουλώντας ο ένας με τον άλλο απο τον πανικό τότε στις κάλπες δεν έπρεπε να πάνε 6.999.700 Αφού υπάρχουν ακόμα καθυστερημένοι που δέν έχουν αντιληφθεί ότι γίνεται γενοκτονία και σχεδιασμός πλήρους διάλυσης, φτωχοποίησης, μετακίνησης και αντικατάστασης πληθυσμών και οτι αν κοιτάνε την δουλειά τους τρώνε ένα πιάτο φαί για να πληρώνουν τους λογαριασμούς με τα υπόλοιπα και να κάνουν υπομονή έως να περάσει η μπόρα, γιατί αδυνατούν να συλλάβουν οτι ΔΕΝ είναι μπόρα, όσο υπάρχουν τέτοιοι μην χαιρόμαστε και πολύ.
    Δεν τούς κάναμε τα μούτρα κρέας. Και χέστηκαν για την γνώμη μας γι’αυτούς.
    Το μόνο που τους νοιάζει είναι να είμαστε υπάκουα για να μήν τους τραβήξουν το αυτί τα αφεντικούλια. Εδώ ξαναβγήκε ο τσίπουρας. No comments.

  11. Stranger χαίρομαι πάρα πολύ που δεν ταυτίζεσαι με κανένα κόμμα …ήταν και ένας λόγος να αναζητώ τα άρθρα σου …αλλιώς θα ήταν κοινή προπαγάνδα….οπότε όλα θα ήταν τα ίδια….διαπλοκή κρυφά συμφέροντα κλπ…..επιπλέον δεν υπάρχει κανένα εκλεγμένο κόμμα που να είναι άσπιλο κι αμόλυντο πόσο όμως πιο βρώμικο από κάποιον που έχει ναζιστική φιλοσοφία
    https://www.youtube.com/watch?v=Jk1a7GV6y84

    1. Διαβάστε την πραγματική Ιστορία και όχι την Ιστορία των νικητών. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ.

      1. αν εσύ είσαι Έλληνας και υποστηρίζεις τον αποδεδειγμένα ιατρικά ψυχασθενή χίτλερ και ΑΝ επίσης έχεις ξεχάσει πόσους ΈΛΛΗΝΕΣ δολοφόνησε …δεν νομίζω ότι μπορώ να πω οτιδήποτε μαζί σου…παρά μόνο να κρατήσω την ψυχραιμία μου….

        1. H Nαζιστική Γερμανία δέχτηκε με το πέρας του Α Παγκοσμίου Πολέμου την επονείδιστη συνθήκη των Βερσαλλιών. Αν διαβάσεις θα καταλάβεις ότι της πήραν εδάφη, της επέβαλλαν δυσχερείς οικονομικούς όρους και της επέβαλλαν οικονομικό μαρασμό! Οι Γερμανοί δέχονταν σωματικό έλεγχο από τους Γάλλους λες και βρίσκονταν σε ξένο έδαφος. Πριν την άνοδο του Χίτλερ το Βερολίνο είχε καταντήσει από τους Σιωνιστές η πρωτεύουσα της ανωμαλίας!!Στην Δημοκρατία της Βαϊμάρης ο καθένας μπορούσε να εκπληρώσει όποια σεξουαλική διαστροφή ήθελε! Στις οικονομικές θέσεις οι περισσότεροι ήταν Εβραίοι. Ο Χίτλερ τι έκανε;; Έδιωξε από τις θέσεις αυτές τους Εβραίους που παρασιτούσαν εις βάρος των Γερμανών, παρέκαμψε τις Τράπεζες με τα γραμμάτεια Δημοσίου και οι πανίσχυροι Σιωνιστές μέσω του μπουκοτάζ κήρυξαν τον πόλεμο στην Ναζιστική Γερμανία. Θέλω τόσα να πω και να γράψω στους ανιστόρητους (άραγε ποιοι είναι;;;) της συμβατικής Ιστορίας που μαθαίνουν στα σχολεία που θα γίνω όσο το δυνατόν πιο περιληπτικός. Ας μιλήσουμε για την δήθεν εισβολή στην Πολωνία. Απελευθέρωση πρώην γερμανικών εδαφών ήταν γιατί αν εσένα σαν Ελλάδα σου πάρουν την Θράκη θα το αποδεχτείς;;;Στο Ντανζνιγκ το Πολωνικό καθεστώς δολοφονούσε Γερμανούς και έβγαζε προκλητικούς χάρτες της Μεγάλης Πολωνίας εις βάρος της Γερμανίας. Οι τύραννοι σύμμαχοι είχαν κάνει συμφωνία με τους Πολωνούς ότι σε περίπτωση εισβολής της Γερμανίας αυτοί θα έμπαιναν υπέρ αυτών. Και τι κάνει ο Χίτλερ;; Κάνει το σύμφωνο Ρίμπεντροπ -Μολότοφ όχι γιατί γούσταρε τους Σοβιετικούς αλλά γιατί οι σύμμαχοι θα το σκέφτονταν να επιτεθούν και κατά της Σοβιετικής Ένωσης. ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ!
          Αν ήταν βαλτός όπως λένε κάποιοι θα έβαζε τους Συμμάχους να συνάψουν συνθήκη ειρήνης μέσα στο ίδιο βαγόνι που η Γερμανία υπέγραψε την ταπεινωτική συνθήκη;; ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΕΚΔΙΚΗΣΗ και όχι κάποια βαλτή μαριονέτα. Δεν σου κάνει εντύπωση πως το Χόλυγουντ έχει βγάλει την Λίστα του Σίντλερ, rise of evil και άλλα τέτοια προπαγανδιστικά έργα που είναι επιστημονικώς μη τεκμηριωμένα. Αν δεν κάνω λάθος η Λίστα του Σίντλερ βασίζεται σε προιόν μυθοπλασίας και όμως κυοφορείται στις συνειδήσεις σαν αληθινό γεγονός. Θα προσπεράσω το Άουσβιτς (αν πω ότι τίποτα από αυτά που μας έχουν μάθει δεν γίνονταν;;;) Δείτε μαρτυρίες των ίδιων των Εβραίων του Άουσβιτς που τα λένε αυτά!!Εμείς νικήσαμε λάθος Εχθρός όπως είπε ο Πάττον. Μετά από λίγο πάρτον κάτω. Πέθανε αφού έκανε δηλώσεις για σημιτική επιρροή του Τύπου! Τυχαίο;; Ε όλα στην ζωή τυχαία είναι. Σκέψου τον νικητή Όουενς τι έγραψε στην αυτοβιογραφία του! Σκέψου και τι μας λένε. Δεν μισούσε τις κατώτερες Φυλές όπως λέγεται. Απλά η κάθε Φυλή να καλυτερεύει τα γνωρίσματά της. Να γίνεται καλύτερη συνεχώς του εαυτού της!! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!!Γιατί δεν θέλουν τον άνθρωπο να προοδεύει αλλά σε μια ημιθανή κατάσταση μετριότητας. Για την πείνα εξαιτίας του αποκλεισμού των Συμμάχων;;;Η άποψη μου είναι ότι έπρεπε η Ελλάς να συμμαχήσει με αυτούς που είχαν το ΗΘΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ και όχι με τους Καιροσκόπους.
          ΑΧ ΡΕ ΨΕΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ!!
          ΝΑ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ!!!!
          Αναλογίσου ότι η σημερινή Γερμανία έχει κτηνοβασία και κατάπτωση των ηθικών αξιών.
          Εξήγησε μου γιατί ο μαύρος πάστορας στο πιο κάτω βίντεο υποστηρίζει τον Χίτλερ.
          https://www.youtube.com/watch?v=eN04nXFWP3c
          Η Γερμανία σκότωσε Έλληνες και με λυπεί αυτό!! Διότι πέθαναν συμπατριώτες και οι Γερμανοί που στο κάτω κάτω είχαν όλα τα Εθνικά δίκαια μαζί τους και τα έχασαν!!Σκοτωθήκαμε για συμφέροντα άλλων. Μπορεί να σας χαλάω την ψευδαίσθηση αλλά προτιμώ την οδυνηρή αλήθεια από το ωραίο ψέμα.
          https://www.youtube.com/watch?v=N20huZDbOMQ
          ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΤΟ ΤΙ ΕΛΕΓΕ!!!!Κοίτα στον καθρέφτη, σκέψου ότι δεν ξέρεις τίποτα μα τίποτα, και αναλογίσου μια φορά στην ζωή σου γιατί σε όλο τον κόσμο το μόνο που δεν μπορείς να αρνηθείς είναι το Ολοκαύτωμα;;
          Και σκέψου τι έλεγε η Βarbara Lerner η ίδια που είναι Εβραία. Ότι αυτοί προωθούν τον πολυπολιτισμό!! Σκέψου, σκέψου, σκέψου.
          ΓΙΑΤΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΡΩΤΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΑΝ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!
          ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ!! ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ!!

      2. ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΦΙΛΕ. ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΑΝΑΡΘΑΝ ΙΣΧΥΡΟΙ. ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΡΩΣΙΚΗ ΜΠΟΤΑ!
        ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟ ΑΣΙΤΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ….
        ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΔΑΧΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ. ΝΤΡΟΠΗ!
        ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΝ ΖΩΗ, ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ, ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ. ΜΙΛΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

        1. Ευχαριστώ Ανατόλιε …τα είπες σχεδόν όλα….απλά εγώ νομίζω ότι οι συγκεκριμένοι γερμανοτσολιάδες – προσπαθώ να είμαι ευγενική – έχουν τέτοιο μποτιλιάρισμα στον εγκέφαλο που δεν σώζονται με τίποτα….μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι λέει ο Κύριός μας …αλλά εδώ πρόκειται για διαφορετική εμετική φτώχεια….ένα βιβλίο αν διάβαζε κάποιος από αυτούς από την μαύρη εκείνη περίοδο θα καταλάβαινε…..προς όλους τους γερμανόφιλους νεοναζι….

        2. Από που να αρχίσω και που να τελειώσω; Πρώτον η χρυσή αυγή είναι υπέρ της προσέγγισης της Ελλάδας (πρώτα σαν Έλληνες πρέπει να σκεπτόμαστε) με την Ρωσία. Δεύτερον η εταιρεία που λέγεται Γερμανία έχει χάσει την Εθνική της κυριαρχία κατά δήλωση του Σόιμπλε. Ο ίδιος ο Πούτιν είχε πει ότι ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ότι η Γερμανία θα πάψεινα είναι φερέφωνο και θα αποκτήσει πάλι την Εθνική της κυριαρχία. Την Γερμανία από το 1945 την κυβέρνούν οι Σιωνιστές όπως και τα περισσότερα Έθνη. Οι πολιτικάντηδες της Αριστεράς φάσκουν και αντιφάσκουν! Ας μας πούνε πως γίνεται η Ναζιστική Γερμανία να έχει τους πιο σκληρούς αντιναζιστικούς νόμους;;;ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΘΕΛΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ!! Εμείς τι λέμε; Το κάθε Έθνος στον τόπο του και να υπερασπίζεται την Παράδοσή του!! Ποιο θέλουν οι λαοί να φαγώνονται μεταξύ τους;; Οι Σιωνιστές και οι Τραπεζίτες μέσω του Διαίρει και Βασίλευε!!

          1. Βασιλη .., με προβληματιζεις με τις αντιφασεις σου !
            Στην προηγουμενη απαντηση στον αντιναζι γραφεις ..ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ…., δηλ. εννοεις οτι δεν σκοτωθηκαν – θυσιαστικαν για την ελευθερια και τις παραδοσεις τους;;;;;!!!!!

            Και τωρα γραφεις….Ο ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ !!!! που οντως συμφωνω με αυτο !!!
            Επισης συμφωνω , οτι ο Β’ ΠΠ ηταν φτιαχτος , οπως και ο Γ’ ΠΠ που ειναι στα σκαρια !!!
            ΟΜΩΣ φιλε , …ΔΕΝ ΗΤΑΝ , ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΟΥΝΟΙ (γερμανοι) ΕΙΡΗΝΙΣΤΕΣ , ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΛΟΠΕΣ ΣΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΩΔΙΕΣ !!! και συνεχιζουν ΑΔΙΑΚΟΠΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ το μισος τους εναντιον της ‘ανωτερας’ φυλης των ΕΛΛΗΝΩΝ , και γιαυτο λυσομανουν !!!

          2. Βασίλη χαίρομαι κατ΄αρχήν γιατί απέκτησε ένα επίπεδο ο διάλογος και δείχνεις διάθεση επικοινωνίας….θα ψάξω ότι ανέφερες….όμως το πιθανό δίκιο ενός λαού δεν σημαίνει ότι ένας άλλος λαός …ο δικός μας λαός…θα αξιολογείται ως παράπλευρη απώλεια….. εμένα μ΄ενδιαφέρει η Ελλάδα….και εδώ έκαναν κτηνωδίες….όσο για το Αουσβιτς …που ακριβώς διάβασες ότι δεν έγιναν αυτά που λέει η ιστορία?
            Επιπλέον το μίσος για τους εβραίους το θεωρώ παράλογο ….διότι δεν είναι όλοι οι εβραίοι σιωνιστές όπως δεν είναι όλοι οι Σύριοι τζιχαντιστές…..γενικά η γενίκευση είναι ισοπέδωση …και η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…και η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ….πολύτιμα αγαθά για τους ανθρώπους…..όσο για την ΧΑ ,,…..με το “εγέρθητι ρε” με το ξυλοκόπημα μεταναστών ή με την δολοφονία του Φύσσα….όχι δεν με βρίσκουν σύμφωνη…..πιστεύω στον Θεό και θέλω έναν ηγέτη για την Ελλάδα μας …αλλά αυτός σίγουρα δεν θα είναι από την ΧΑ……και κάτι τελευταίο και άκρως απλοϊκό θα σου άρεσε κάποιος που έκρινε ο μιχαλολιάκος και η παρέα του να αποφασίζει για το τι θα πράξεις? θα σου άρεσε να σου δώσουν εντολή αυτό το μπουλούκι με αγράμματους που κάνουν προστασία στα μαγαζιά να σου πουν “χτύπα αυτόν …γιατί δεν συμφωνεί μαζί μας? ή να θεωρούν την ανθρώπινη ζωή άνευ αξίας? ποιος τους δίνει αυτή την δυνατότητα? και το παίζουν και Χριστιανοί …..έτσι είπε ο Κύριος…..και μη μου πεις ότι δεν γίνονται αυτά ….γιατί τα ξέρω προσωπικά….καλή επάνοδο σε άλλες αξίες Βασίλη

    1. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΜΗΠΩΣ ΕΞΕΥΜΕΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΘΕΟΙ!!!!
      ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ.
      Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ!

  12. Η αποχή ειναι ίδιον φυγοπονων και ανεύθυνων ανθρώπων Μηντην αναγάγετε σε συνειδητή πολιτικη πράξη γιατι αφ ενός αυτο δεν αφορά την πλειοψηφία των απεχοντων και αφ εταίρου φέρνει τα αντιθετα αποτελέσματα απο τα επιδιωκόμενα .Ειναι ντροπή για τα κατοχικά να βάζει αυθαίρετα το ναζιστικό σύμβολο στο σήμα της χρυσής αυγής υιοθετοντας πρακτικές που υποτίθεται οτι καταγγέλει και ακολουθώντας τις ίδιες συστημικές πρακτικές που υποτίθεται οτι πολεμάει .Η συνέπεια των λόγων με τις πράξεις ειναι η κατεξοχήν στάση του ΕΛΛΗΝΑ και θα ήθελα αν δεν ειναι συνειδητή πράξη να το διορθώσετε .

  13. Οταν ενα Εθνος ξεχασε την ικανοτητα του στο πολεμο….οταν ενα Εθνος γινεται αρπακτικο των χρηματων….τοτε οι εχθροι…οι βαρβαροι θα μπουν απο παντου…
    Ποσο λοβοτομη εχουμε σαν λαος;
    Συνεχισε Νικο….σε διαβαζω συνεχεια…….

  14. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.ΕΓΩ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΑΝ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΕΦΤΑΝΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΤΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ .ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ;ΤΡΕΧΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΣΑΣ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΣΣΙΤΙΟ ΣΥΣΣΙΤΙΟ. ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1. Ελπίζεις στ΄αλήθεια για κάτι τέτοιο; Με ποιούς; Με χειροκροτητές …. αθλίων; Ίσως κάποτε γίνει δυνατή η καθολική τιμωρία.

  15. ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΑΔΕΡΦΙΑ.
    ΠΑΡΤΕ ΣΦΑΙΡΕΣ , ΟΠΛΑ Κ ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ ΧΑΜΟ ΣΤΗΝ ΧΑΒΟΥΖΑ ΝΑ ΤΟΥΣ Γ…ΜΕ ΤΑ ΜΠΡΙΚΙΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΠΡΙΚΙΑ ΚΟΛΑΝ……………..ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΛΕΝΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ. Κ ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΟΥΜΕ…….ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ Κ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΑΒΟΥΖΑΣ.
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!

  16. Γιατι δεν βλεπετε αυτο που ειναι μπροστα σας?
    Ποσο ηταν το ποσοστο αποχης?
    Ποση απο μας δεν ψηφισαν αυτους που γλεντησαν χθες το βραδυ, χωρις να εχουν λογο να γλεντησουν? Κανεις!!!
    Ποση εριξαν λευκο?
    Ποση ψηφισαν κομματα που ποτε πριν δεν ειχαν ψηφισει?
    Καντε την πραγματικη σουμα, επιτελους ας ενωθουμε, δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα, μας ενωνει το δικιο και ειμαστε παρα πολλοι.
    Ειμαστε στο ιδιο Στρατοπεδο.
    Και αυτοι οι λιγοι απεναντι μας.
    1.990.000 δεν μπορει να κανει τιποτα μπροστα στα 4.800.000 και βαλε.
    Η παρουσα κυβερνηση δεν μπορει να σταθει ουτε μια εβδομαδα.
    Τι ακριβως ειναι αυτο που τους κανει να πιστευουν οτι μπορουν να κυβερνησουν με κουκια οταν ολοι ειμαστε απεναντι τους?
    Καθε μερα θα τρεμουν !!!!!!

  17. ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΑΝ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΑΔΕΣ ΑΙΤΩΛΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ. ΘΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΣΑ ΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΟΛΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΠΑΙΣΙΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ. ΕΔΩ Η CIA H KGB H MOSANT ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ? ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ Ο STRANGER ΕΤΣΙ?

    1. σωστοςςςςςςςςςςςς μα κι κατι σιμαντικο ακομα οτι εμεις γραφουμε την ιστορια αν ζηταμε λυση πρεπει να την βρουμε κι ο θεος θα δειξει δρομους να τις φτιαξουμε οπως πρεπει για την πατριδα κι το καλο του συνολου

  18. Δεν πωλείται. Δεν ενοικιαζετε. ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ.

    Δυο τα μνήματα. Ένα ΟΧΙ και ένα ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ. 

    Τι έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα; Να δείξουμε το νουμερο μας. 
    Ετσι με την ΜΟΝΑΔΑ αποχης σήμερα τρέμουν κόκκαλα και καρέκλες.
    Το μήνυμα που στείλαμε ήταν απλο λιτό βατό και ξεκάθαρο. 
    Τρεμετε ξεπουλημενοι. Ποιοι; Ολοι αυτοι που ψήφισαν το συμφέρον τους. Αυτοι που τα περνούν κάτω απο το τραπέζι. Αυτοι που στον κόπο των απλών μεροκαματιαριδων χτίζουν βίλες και πισίνες. Αυτοι που δεν τους νοιάζει το ποιος είναι που, και τι κάνει, άκρη να έχουν τις ανέσεις τους ακεραιες. Αυτοι που γνωρίζουν πιο είναι το πραγματικο νουμερο των Ελληνων στην Ελλάδα γνωρίζουν και ποιοι ψήφισαν/ψοφησαν. Σήμερα σε κάποιο πρωινάδικο λέει ένας πολιτικάντης:
    Αυτοι είναι της παλιάς πολιτικής, αναφερόμενος στην ν.δ. και ΟΛΑ τα προηγούμενα υποχειρια την γερμανιας και της αμερικης. 

    Δεν ξέρω εαν κάνω λάθος για τα επόμενα αλλα. Την πείνα την έφεραν ολοι μαζι. Και τα τρία κόμματα έφεραν και απο ένα μνημόνιο.  Με τον απλο τροπο. Δήθεν κόντρα ο ένας με τον άλλον και Δήθεν ολοι αντιμνημονιακο και στην τελική; Ολοι την ίδια κατάληξη. Τρομερά μέτρα=πείνα= εξαθλίωση. Τώρα η αποχη. Και αν παρουμε ως σίγουρο το ότι θέλουν το ελεγχομενο ΧΑΟΣ εδω μέσα για να περάσουν ακομη πάρα πάνω μέτρα και ελέγχους τότε…

    Μην τσιμπατε. Η Τρίτη μεγάλη ήττα τους ΠΡΕΠΕΙ να είναι η απόκρουση του “εμφυλίου”. Αφήστε τους βλαχους εαν θέλουν να σκοτωθούν με αλβανους και “μπατσους”. Στον δικο τους ελεγχόμενο πόλεμο οι Ελλην[ες] ας κάνουμε πάρτι μπαρμπεκιου και φραπέ. Οι Ελλην[ες] δεν έχουμε να χάσουμε κάτι πιο πολύτιμο και ΙΕΡΟ απο την είδη χαμένη Γη μας.  Έρχεται η ωρα ολοένα και πιο γρήγορα να χάσουνε τα πάντα ολοι οι ανθελληνες, ολοι οι ξένοι κατακτητες, ολοι όσοι θέλουν την Ελλάς και τους Ελλην[ες] σκλαβομενους

  19. ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΕΥΤΥΧΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ … ΑΥΤΟΙ ΛΕΝΕ 44% , ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50% ΑΡΑ ΠΗΓΑΜΕ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.. ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΧΘΕΣΙΝΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ.. Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ, ΕΠΕΤΑΙ ΕΝΑ 30% ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 20% ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ.

    ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ, ΤΟ ΑΙΤΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ…. ΠΑΜΕ ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

    ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ… ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΙΣΗΜΕΡΙΑ ΑΥΡΙΟ… ΜΕΘΑΥΡΙΟ Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ 23η ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΣΤΙΣ 28 ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΕΝΑ ΣΚΗΝΙΚΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ … ΕΙΣ ΑΝΑΜΟΝΗΝ… (ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΝΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΙΓΜΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΝΗΣΗ)

    ΙΩ

    1. Άγε δη ω φίλε, κάτεχε πείναν και δίψαν, ουκ επιθυμήσεις ουδεν αγαθόν. Μόνον ο μολυσμένος αέρας θα είναι δωρεάν, συγνώμη και η ύπνωση.

      1. einai fthinoporo e logiko htan na ginei alagh omos egine polu apotomo ki sumptomatika meta apo to bartelo pou vgike pali tou tourkolagno ki lathrofilo suriza !! sklira alaxe o kairos deite ti egine peloponiso ki pio pano ligo entona agria kairika fenomena

        1. ΓΥΡΝΑ ΣΕΛΙΔΑ ΕΛΑΝΕΙΕ – ΑΝΑΤΟΛΗ ΗΛΙΟΥ “ΠΡΟΣ ΕΠΑΡΣΗ ΣΗΜΑΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΦΩΣΩΝΩΝ” “ΠΡΟΣΟΧΗ,” “ΑΓΕ..ΔΗ”

          ΙΩ

  20. Κ΄ αν συμφωνήσω με όλα, όσα οδηγούν στη βεβαιότητα του αείποτε προδομένου λαού από ” Δημαγωγούς και προδότες ” με προβληματίζει η αθεράπευτη πολιτική ανωρημότητα αυτού του λαού. Που είναι ο “ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ”; Η μετάλλαξή του με τρωμάζει.

    1. ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΑΣΟΣ …. ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ …. ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΗ ΜΝΗΜΗ ΠΛΕΟΝ… ΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΗΚΑΝ… Ε ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΟΙ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΘΑ ΣΟΥ… ΣΟΥ… ΣΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΛΑΝΕΙΕ… Ο,ΤΙ ΠΕΤΑΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ.. ΩΣ ΕΛΑΝΕΙΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.

      ΙΩ

      1. Δέν πήγα να ψηφίσω και – επίσης – δεν είμαι ενωμένος με κανέναν…ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΜΟΥ. ΣΤΑΧΤΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΜΠΕΡΗ….

    2. ΕΛΛΑΝΙΟΣ και με γκριγκλις ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΕ.

      ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΑΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΎΚΟΛΟ ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΛΛΑΝΙΟΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *