Διαφημίσεις

Στο χωριό Ορλίν κοντά στην Σεβαστούπολη σύμφωνα με πληροφορίες παρατηρήθηκε το φαινόμενο δύο εικόνων οι οποίες αιμορραγούν.

Τις εικόνες έδωσε στον Ιερό Ναό του Αγίου Σεργίου του Ραντονέζ, μητέρα νεαρού άνδρα ο οποίος συμμετείχε στις εχθροπραξίες στο Ντονμπάς.

Όταν ο νεαρός άνδρας σκοτώθηκε μερικές σταγόνες αίματος έκαναν την εμφάνιση τους πάνω στις εικόνες.

Τους τελευταίους τέσσερις μήνες το φαινόμενο έγινε εντονότερο και πλέον έχει καλύψει το μεγαλύτερο μέρος των εικόνων.
Οι ιερείς της περιοχής χαρακτήρισαν το γεγονός ανατριχιαστικό και δήλωσαν ότι είναι απαραίτητο να προετοιμαστούν για νέα αιματοχυσία Ορθοδόξων.

politofilaki-4 politofilaki-5romfea.gr

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

15 σχόλια στο “Αυτό δεν το έχετε ξαναδεί – Εικόνες αιμορραγούν ακατάσχετα”
  1. Ευτυχως στην Ελλαδα μονο η εικονα της Αγιας Ειρηνης στη Λεσβο ( που κατα λαθος γραφτηκε οτι ειτανε η εικονα της Παναγιας) ….

    Οι τουρκοι στησανε πλατφορμα απεναντι απο τη Λεσβο……

    Γερων Παισιος ειπε – νομιζω απο τον δευτερο τομο του “Μαρτυριες προσκυνητων” – : “Εξω απο τη Μυτιληνη θα μαζευτη τεραστιος στολος”

    1. Η ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ… ΜΑ ΑΦΟΥ Η ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΑΙΜΟΡΡΑΓΗΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ.. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ, ΗΔΗ ΑΙΜΟΡΡΑΓΕΙ.

      ΙΩ

  2. Ευτυχώς δεν διάβασα σχόλια που να μιλούν σοβαρά για παρουσία αιμοσφαιρίων σε αντικείμενο από ξύλο και μπογιά! Και μην αρχίσει κανείς τις μπούρδες ότι δεν είναι απλό αντικείμενο αλλά επειδή συμβολίζει τα θεία και λατρεύεται, παίρνει ενέργεια (ως εδώ ίσως να το δέχομαι) και μετά στα δύσκολα ΜΑΤΩΝΕΙ!
    Η ενέργεια που μπορεί να περιέχει λόγω της πίστης του πλήθους μπορεί να έχει βάση, Η ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΝΗΣ ΟΜΩΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ!
    Καταρχήν, βιολογικά το αίμα είναι η ουσία της ζωής, είναι το υλικό που μεταφέρει ΟΞΥΓΟΝΟ στους ιστους και στα όργανα, οπότε η μόνη εξήγηση της παρουσίας του θα έπρεπε να περιέχει μόνο ΘΕΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ!
    1. Αν κανείς δεν σχολιάζει γιατί μειώθηκε σημαντικά ο αριθμός των ηλίθιων, αισθάνομαι ευτυχής!
    2. Αν κανείς δεν σχολιάζει γιατί με τα χρόνια και το γιούχα άρχισε να μαζεύεται μεν, πιστεύει τα ίδια δε, αισθάνομαι δυστυχής!
    3. Αν κανείς δεν σχολιάζει γιατί σχεδιάζει την εμφατική παπάρα που θα γράψει ή ψάχνει να ξεσκονίσει γραφές από το έπος “ΓΕΡΟΝΤΑΔΑ” (δηλώσεις ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑΣ από ΓΕΡΟΝΤΑΔΕΣ και ΓΕΡΟΝΤΙΣΕΣ) ώστε να τις γράψει εδώ, τελειώνοντας με επιφωνήματα τύπου Αμήν και Αλληλουια καθώ και με διαγωνισμό ποιός θα πει μεγαλύτερη μαλακία για την… Καταστροφή του κόσμου, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΝ ΛΑΟΣ!
    Ελπίζω στο 1 και ζω για την ημέρα που (πλήρεις ημερών) θα “τελειώσουν” οι ηλίθιοι από τη γη και θα παράγει η ανθρωπότητα μόνο αποδεκτή για τη ζωή εφυία!

      1. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΥ ΑΟΜΑΤΟΥ ΜΕ ΕΝΑ “Μ” ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟ …. ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΝΩΣΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥΣ, ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΑΔΑΗ.

        ΙΩ

    1. ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΑΠΟ ΜΠΟΓΙΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΧΕΙ ΣΩΣΕΙ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΨΥΧΕΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΑ ΕΙΧΑΝ ΛΙΓΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΑΝ ΗΛΙΘΙΟΙ ΛΕΓΑΝΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΘΑΥΜΑ.

      ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΜΠΟΓΙΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΝΑΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΒΕΒΗΛΩΝΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΤΟΥΣ ΒΛ. ΧΙΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ

      ΤΕΛΟΣ ΑΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.
      ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.

  3. παιδια η εικονα ειναι συμβολο σεβασμιο απικονιζει μορφη αγιου απο εκει και περα δε θα ειμαστε εικονολατρες ο θεος κι οι αγιοι ειναι στην ψυχη μας εκει κατικουν μην επικεντρωνομαστε στις εικονες η εικονα ειναι αυτη που δινει στιγμα οτι ο θεος ειναι μεσα μας οχι στο ξυλο πανο που ειναι ενα ζωγραφισμενο ιερο προσωπο μα δε αγιουπιουμε το ξυλο αγαπουμε νοερα το προσωπο αυτο στην εικονα

  4. ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ ΣΕ ΑΥΤΑ. ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΠΟΓΙΑ…. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΑ ΡΙΓΜΕΝΗ…

    1. Μπογιά δε νομίζω. Για αίμα μου φαίνεται, αλλά προφανώς θα μπορούσε να είναι φτιαχτό(πχ αίμα απο ζώο σφαγμένο ή απο ορό αίματος, κάπου φάινεται και πασαλειμμένο).
      Αλλά απλά δεν ξέρουμε. Πως θα αποτύπωνες μια τρομερή καταστροφή πάντως, αν όχι έτσι? Δεν μπορώ να συγκλίνω υπέρ ούτε της μιας ούτε της άλλης άποψης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *