Διαφημίσεις

Μέμνησο …. εύ Πράξαι …. άμα τε ες ψηφοδόχον …

  ΕΚΛΟΓΕΣ-2015

 

 Γράφει ο Αυτά ……….

Θυμήσου

….. από το ’74 -αλλά και πιο μπροστά, από την δημιουργία του Ελληνικού κράτους ακόμα- ΟΛΟΙ …. μα ΟΛΟΙ …. πάντα σε πουλούσαν, κάποιος επειδή ήταν πεμπτοφαλλαγγίτης, άλλος επειδή ήταν υποτακτικός κάποιας στοάς, γιουσουφάκι κάποιου κλαμπ, έμμισθος του άλφα ή του βήτα τραπεζίτη, υπάλληλος ετούτης ή εκείνης της πολυεθνικής, ηλίθιο ενεργούμενο επικυριαρχικών σχεδίων, τσόλι του ενός ή του άλλου ιερατείου, μιζαδόρος, κλέφτης ή λωποδύτης, σκατοτσολιάς κάποιου κομματικού μηχανισμού, ή απλά επειδή ήταν εφιάλτης και βρωμερός προδότης ….. όπως και να είχε το πράγμα ΟΛΟΙ δρούσαν ενάντια και έσπρωχναν την Πατρίδα όλο και πιο βαθιά στην άβυσσο, πάντα και πιο κάτω και όλο παρακάτω.

 

….. και ΣΥ ως πρόβατο αγελάζον, έτρεχες  μέχρι τώρα πίσω από όλα αυτά τα βρωμερά σκουλήκια, τους έκανες πρότυπο και εικόνα, τόσο που θέλησες και να τους μοιάσεις

 

….. και τα κατάφερες ….. βούτηξες για τα καλά στο βόθρο …. λούστηκες στα σκατά

 

….. αλλά ήρθε πλέον η ώρα ….. που πρέπει να διαλέξεις

 

….. να βγεις από τον βόθρο ….. ή να πας στον πάτο του -οι νέες εντολές είναι … τα κεφάλια μέσα-

 

….. αυτήν την στιγμή είναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ σου ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ή βγαίνεις ή μένεις για ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ.

 

Θα σου το κάνω λιανά

….. για μια ακόμα φορά, για να μην μπορείς να ισχυριστείς ότι δεν ήξερες.

 

Όλα τα κόμματα, μηδενός εξαιρουμένου, είναι πουλημένα – εκτελούν εντολές άλλων, είτε γιατί από κάπου χρηματοδοτούνται, είτε επειδή οι ιθύνοντές των (αλλά και όλοι οι βολευτάδες τους) είναι υποχείρια στοών, μισθοδοτούμενα όργανα, ή σάπιοι και τους κρατούν εκβιάζοντάς τους.

Όπως και να έχει πάντως είναι ελεγχόμενα από το Σύστημα -πιο κάτω θα σας πω σχετικά τι θέλει το σύστημα.

 

Και όλοι όσοι κυβέρνησαν μέχρι τώρα σε πούλησαν – για να βγάλεις συμπεράσματα … θυμήσου από που προήλθαν, που ανδρώθηκαν, ποιες οι ρίζες τους.

 

Δεν έχει καμμία σημασία να ψάξεις να βρεις κάποιους που δεν έχουν κυβερνήσει …. και οι λόγοι είναι οι εξής :

α.  Αυτός που ήδη σου είπα  …. αν έχεις δει το φρούτο … ξέρεις και το δέντρο.

β.  Αν δεν τους ήθελε το σύστημα -δεν έχει σημασία ο λόγος που τους θέλει- δεν επρόκειτο να τους είχες δει …. δεν θα τους πρόβαλε κανένα κανάλι …. δεν θα είχες μάθει καν γι’ αυτούς.

γ.  Δες … ψάξε … μάθε … τι είναι ποιος είναι ο καθένας …. πήγαινε πίσω βρες τις καταβολές του, που έχει δουλέψει … τι έχει πει και κάνει –τα σάπια πράγματα δεν επιδιορθώνονται …. πάντα θα είναι σκάρτα.

δ.  Μικρά και γραφικά κόμματα …. δεν έχουν να προσφέρουν τίποτε …. ακόμη και αν πούμε ότι είναι σωστοί … από την στιγμή που δεν ξέρουν να λύσουν και να δέσουν το βρακί τους τι μπορείς να περιμένεις από δαύτους ;

ε.  Ξεχάστε τα ΘΑ …. δείτε στέκεται κάποιος σε απόλυτες δεσμεύσεις ;; έχει ένα απόλυτο πρόγραμμα εξόδου από την κρίση … ή μόνο ευχολόγια ; ή επίσης απλά βγάζει μερικές κορώνες ;; και για να μην πελαγώνετε άδικα … σας λέω ότι είναι απλά το τελευταίο.

 

Όλοι είναι μια παρέα ….

….. Εκτός από τους Πολιτικάντηδες … στο παιχνίδι της προδοσίας και του ξεπουλήματος συμμετέχει όλο το κακό συναπάντημα αυτής της χώρας.

 

….. Δικαστάδες … τους είδατε ποτέ να κινηθούν … να βρουν και να τρίψουν στην μούρη των Βολευτάδων την καταστρατήγηση και κατάλυση του Συντάγματος …. ή μόνο σκούζουν για τα δικά τους μιστά και μετά μόκο ;

 

….. Οι Στρατιωτικοί …. μα και αυτοί στην μίζα και την αρπαχτή … δεν κουνιούνται καν … πια πατρίδα … μπέστε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μην δίνετε.

Λοιπόν εκτός της πλήρους απραξίας τους …. αλλά στις παράτες και τις ποδιτσομαζόξεις πρώτοι

Είδατε τι είπε σύσσωμο το προδοτικό σούργελο όλων των όπλων … πριν δυο μέρες ;;;

Ο στρατός δεν είναι για να προστατεύει και να θωρακίζει την χώρα στην όποια επέλαση έστω και τζιχαντιστών, είναι για να πολεμάει …. ποιον … τα κουνούπια ;;

 

Και το άκρον άωτον :

“Τι θα γίνει εάν στήσουν μια προβοκάτσια οι Τούρκοι; Εάν φερ’ ειπείν στείλουν Τούρκους λαθροδιακινητές και πυροβολήσουν κατά των ανδρών του ΠΝ, και υπάρξει απάντηση με πυρά, και τότε επέμβει πλοίο του τουρκικού Ναυτικού που θα είναι έτοιμο εκεί κοντά ακριβώς γι’ αυτό το σκοπό. Είμαστε σε θέση να προχωρήσουμε σε κλιμάκωση;”

 

Έ λοιπόν “λεβέντες” …. τότε να κάτσουμε να πάμε όχι πολεμώντας … αλλά στον ύπνο …. από μια σκοπιά μπορεί να έχετε και δίκιο … έτσι μπορεί να μην καταλάβουμε και τίποτα …. αλλά αν σφάξουν κάποιους με πριόνι θα ‘θελα να είναι η δική σας οικογένεια, τα δικά σας παιδιά.

 

Καλά ρε ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ τι σκατά σας μαθαίνουν σε κείνα τα μπουρδέλα …. τις σχολές πολέμου ;

Δεν σας είπαν ποτέ …. ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι να γονατίσεις τον αντίπαλο ….. ακόμη και χωρίς να ρίξεις ούτε μια ντουφεκιά ;;;

Τόσο πια η χαζομάρα έχει βαρέσει κόκκινο ;

Τις απειλές του ΟΖΑΛ τις ξεχάσατε … επειδή εκείνος ψόφησε ;

Η μήπως αυτό σας είπανε να κάνετε οι στοΐτσες που σκύβετε και προσκυνάτε ;

 

….. Ο Πνευματικός κόσμος ….. τα βοθρολύματα θα έζεχναν λιγότερο …. τι μπορεί να περιμένει κανείς από ανθρώπους που απλά σκύβουν και γλείφουν ….. άλλωστε είδατε ποτέ να αρθρώσουν έστω μια λέξη ;;

 

….. Το Παπαδαριό …. όνομα και μη χωριό …. πάντα συντεταγμένο στην αποβλάκωση του κόσμου και στο να καταριούνται και να αναθεματίζουν τους Έλληνες (μα καλά όλοι τους είναι αλλοεθνείς ;;;  … κουκούτσι μυαλό πια ;;) …. αυτούς πρώτους θα έπρεπε να τους έχουμε κρεμάσει από την γλώσσα.

 

Και συ ΛΑΕ …. περίμενε να σε σώσει αυτός ο οχετός …. περίμενε !!!

Αντί να έχεις πάρει σβάρνα τα πάντα, να έχεις κρεμάσει, να έχεις γδάρει τον κάθε κερατά …. εσύ κοιμάσαι και κλαψουρίζεις σαν κατσουλόπουλο.

Ντροπή σου ρε κιοτή …. ντροπή σου ρε κατιμά … που έχεις το θράσος να θέλεις να φέρεις το Ιερό Όνομα των Ελλήνων … να το μαγαρίζεις με τα σκατά σου …. ντροπή σου !!!

 

Ακόμη και το καταρρακωμένο αυτό Σύνταγμα που έχουμε, Βοά και Ωρύεται, με το Ακροτελεύτιο άρθρο του 120-4 ….. αλλά που εσύ … εκεί στον ύπνο και την κλάψα σου.

 

Αν και κανονικά δεν σου πρέπει Πατρίδα… δεν σου πρέπει Λευτεριά και Δικαιώματα, αλλά αλυσίδες και βούρδουλας, για χάρη όμως όλων εκείνων που τίμησαν το όνομα ΈΛΛΗΝ/ΙΣ και έγραψαν δόξες λαμπρές στην Ιστορία δίνοντας Ελπίδα και Όραμα στην Ανθρωπότητα …. σου παραχωρήθηκε η ευκαιρία να ζήσεις σ’ αυτόν τον τόπο ….. με την ελπίδα ν’ ανανήψεις και να ορθώσεις πάλι ανάστημα, να θυμηθείς και να μπεις μπροστάρης, εκπληρώνοντας τον πάλαι ποτέ Ιερό Όρκο-Καθήκον-Αποστολή των Ελλήνων.

 

Και να …. η Ευκαιρία … παρουσιάστηκε

Αφού σε κορόϊδεψαν … σε ξαναμανά κορόϊδεψαν, αφού σε γράψανε στα παλιά τους τα παπούτσια, αφού σε ξεζούμισαν, αφού ξεπούλησαν τα πάντα, αφού σου φόρεσαν τον χαλκά στο λαιμό και σε δέσανε καλά, αφού σου φόρτωσαν αυτά που φάγανε εκείνοι, τα κοπροσκυλά τους και τ’ αφεντικά τους

….. ΘΕΛΟΥΝ τώρα να υπογράψεις την αποδοχή ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ

….. να αυτοχειριαστείς με την θέλησή σου !!!

 

Σου ζητούν με τις ΕΚΛΟΓΕΣ να αποδεχτείς όλο αυτό το καραγκιοζιλίκι.

 

Αφού λοιπόν μέχρι τώρα δεν έκανες αυτό που έπρεπε …. αφού ακόμα είσαι κιοτής και δεν μπορείς να ορθώσεις ανάστημα και να τους στείλεις όλους στο διάολο …. κάνε τουλάχιστον το πιο μικρό ….. σήκω και πήγαινε να ….. ψηφίσεις

 

Να ψηφίσεις …. λέγοντας ότι επιτέλους αρχίζεις να ξυπνάς !!!

 

ΑΝ και μέχρι τώρα μπορούσες ….. με την ΑΠΟΧΗ να τους πετάς στα μούτρα … την κοροϊδία τους, τώρα πια αυτό δεν φτάνει … είναι λίγο ….. γιατί η Αποχή δεν είναι ξεκάθαρη ΕΝΑΝΤΙΩΣΗ και ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ στο Σύστημα (επειδή άλλος βαριέται, άλλος ξύνεται … άλλος … άλλος)

 

Τώρα πρέπει να πας και να τους στείλεις ΟΛΟΥΣ στο διάολο.

Να τους πεις ότι δεν δέχεσαι πλέον ΚΑΝΕΝΑΝ τους

Να Απορρίψεις ΟΛΟ το Πολιτικό Σύστημα

 

ΈΛΛΗΝΑ πρέπει να πας και να Ψηφίσεις ….. ΛΕΥΚΟ !!!

(να βάλεις το λευκό χαρτί στο φάκελλο ….. ξέρεις πως να το κάνεις ή πρέπει να σου δείξω ;;)

 

Οτιδήποτε άλλο και να κάνεις

….. απλά επιλέγεις και αποδέχεσαι ότι θα επακολουθήσει.

 

Χώνεψέ το ….. Δεν ψηφίζεις για να βγάλεις κυβέρνηση

….. ψηφίζεις για να πεις ΟΧΙ στο Πολιτικό Κατεστημένο

….. ψηφίζεις για να Ανοίξεις μία Πόρτα στην Ελπίδα

….. ψηφίζεις για να Δρομολογήσεις Εξελίξεις

 

Ότι και να ψηφίσεις, όπως τα έχουν κάνει σκατά και τα έχουν φέρει στα μέτρα τους, πρέπει να καταλάβεις ότι δεν ψηφίζεις για να βγάλεις κυβέρνηση.

Ότι και να ψηφίσεις … κυβέρνηση θα βγει …. αυτή που θέλουν …. ή όπως την θέλουν.

Όσοι και να ψηφίσουν ή να μην ψηφίσουν …. τίποτε δεν θα μετρήσει.

Πάντα ψήφιζες και ψηφίζεις για να αποδεχτείς και να επικυρώσεις όσα θα επιβληθούν στην καμπούρα σου.

Ακόμη και να μην βγει κυβέρνηση διά της ψήφου, αυτοί θα βρουν τρόπο είτε αφήνοντας την Υπηρεσιακή με την Κούλα και τους δοθέντες και επιβληθέντες, είτε να φτιάξουν μια συμμορία ειδικού όπως θα την ονομάσουν σκοπού.

 

Οπότε το μόνο που μπορείς να κάνεις, αφού δεν αποφασίζεις να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου, είναι με αυτό που θα ψηφίσεις να ΔΗΛΩΣΕΙΣ με Απόλυτη Καθαρότητα ότι Αντιτίθεσαι στη όλη Πολιτική Συμμορία, να Δηλώσεις ότι δεν Νομιμοποιείς και δεν Αποδέχεσαι τίποτε απ’ ότι έχουν κάνει ή θα κάνουν.

Και αυτό το κάνεις μόνο με το ΛΕΥΚΟ.

 

Ψηφίζοντας ΛΕΥΚΟ …. η Αλλαγή δεν θα ‘ρθει πάραυτα … θα πάρει κάποιο χρόνο για να την ΔΕΙΣ …. αλλά τα πράγματα θα αρχίσουν να Δρομολογούνται άμεσα …. και Εξελίξεις θα τρέξουν.

 

Θέλεις λοιπόν την Αλλαγή ; …. θέλεις πίσω την Πατρίδα ; … θέλεις να έχεις Μέλλον ;;

Αποφάσισε και πράξε  !!!

Θα μείνεις σκλάβος …. ή θα γίνεις Ελεύθερος Έλλην …

Ιδού η Ρόδος …. ιδού και το πήδημα !!!

 

Ο Λόγος που πάμε σε Εκλογές για τρίτη φορά στο 8-μηνο

Τον Γενάρη σε κορόϊδεψαν αισχρά

Τον Ιούλη  όσο και αν το προσπάθησαν δεν τους βγήκε αυτό που ήθελαν.

Έτσι αν και καταστρατηγούν και καταπατούν το Σύνταγμα, αφού έχουν την πλήρη στήριξη Όλων των Πουλημένων (ΠτΔ, Κοινοβούλιο, Δικαστικό, Στρατιωτικό, Αστυνομικό Σώμα, Θρησκευτικού και Πνευματικού οχετού) και μπορούν άνετα να μην δίνουν λογαριασμό πουθενά και για τίποτε, συνωμοτώντας, διαλύοντας και ξεπουλώντας τα πάντα … παρά ταύτα όμως δεν μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι …. και για να απολαύσουν χωρίς φόβο όλα αυτά που σου φόρτωσαν προσφεύγουν σε εκλογές με την ελπίδα ότι θα βρεθείς πάλι Μαλάκας και θα υφαρπάσουν την ψήφο … την αποδοχή σου

 

  • Ο πρώτος λόγος είναι …

….. επειδή δεν έχουν πάρει την αποδοχή και την σύμφωνη γνώμη του Λαού … όντας μέχρι στιγμής παράνομοι, θέλουν με τις Εκλογές αυτές να υφαρπάξουν την αποδοχή του λαού και να Νομιμοποιήσουν τοιουτοτρόπως την Προδοσία τους και όλα αυτά που έκαναν και θα κάνουν ….. θέλουν τον Λαό να αποδεχτεί και να υπογράψει ο ίδιος την θανατικήν του καταδίκη.

 

  • Ο Δεύτερος λόγος ήταν για να περάσουν πράγματα και θαύματα με την Υπηρεσιακή κυβέρνηση, για να μην τα φορτωθούν τα κόμματα και να μπορούν έτσι να καμώνονται τους ανήξερους.

….. Ήδη στην Σύνοδο του ΟΗΕ, για την Αναδιάρθρωση των Κρατικών Χρεών, η Ελλάς απείχε της ψηφοφορίας …. με εντολή και για όφελος ποιων ;

….. Ούτε λόγος βέβαια να γίνεται ότι στην ήδη εκκινήσασα διαδικασία στον ΟΗΕ, για ψήφιση της Ατζέντας-21, θα δεχτούν τα πάντα και μάλιστα την γρήγορη προώθηση και επιβολή της μέσα στα επόμενα 15 χρόνια.

….. Ότι αποδέχτηκαν και υπέγραψαν να σου φορτώσουν ακόμα ΕΞΗ εκατομμύρια λεχρίτες, εκτός αυτών που ήδη σου φόρτωσαν, ελπίζω να το πήρες είδηση …. να το άκουσες … ετοιμάσου λοιπόν να τους δεχτείς και στο σπίτι σου με την επιβολή της Ατζέντας-21.

….. Πέρασαν στο Κατεπείγον τους Πλειστηριασμούς … Ηλεκτρονικά πλέον, και αρχή θα γίνει από την δική σου καλύβα-παράγκα, ότι τέλος πάντων έχεις …. για τους έχοντες και κατέχοντες δεν …. όσο θα είναι χρήσιμοι και θα τους έχουν ανάγκη ….. αυτοί αργότερα … πολύ αργότερα, για την ώρα φτάνει η εφαρμογή του στα γελάδια.

….. Ετοιμάζουν τα γραφεία για τον Νέο και ουσιαστικό Υπερπρωθυπουργό που καταφθάνει οσονούπω, και επισήμως πλέον και με την βούλα ….. η Ελλάς γίνεται αποικιοκρατικό τσιφλίκι.

….. Τους νέους φόρους τους έχουν ήδη εκτυπώσει …. απλά περιμένουν το τέλος Σεπτέμβρη …. για να σου κάνουν ….. έκπληξη.

 

  • Ο τρίτος λόγος έχει να κάνει με το να στρέψουν και να αποσπάσουν την προσοχή του κόσμου από όλα όσα διαδραματίζονται στο παρασκήνιο, που σκοπό έχουν την επιβολή και εγκαθίδρυση επιπλέον δομών της Παγκόσμιας Κυβέρνησης.

 

  • Ο τέταρτος λόγος είναι ότι αν κάτι στραβώσει και δεν τους βγει όπως θέλουν ή δεν είναι διαχειρίσιμο, να αφήσουν την πατάτα στην Κούλα, για να μας φορτώσει όλα τα συμπεφωνημένα – Νέο τσεκούρωμα των Συντάξεων, Γνωστούς και Νέους φόρους κατά διαταγή του Ολλανδού Γκαουλάϊτερ, Ευρω-αστυνομία και Ευρω-στρατό κλπ. κλπ., πράγματα βεβαίως που έτσι και αλλιώς θα τα κάνει και η όποια κυβέρνηση συνεργασίας ή όπως και αν την ονομάσουν, καθόσον όλα είναι συμπεφωνημένα πλήρως.

 

Αυτά και άλλα πολλά …. αλλά να μην σου χαλάω …. τώρα την ησυχία σου συγχύζοντάς σε.

 

ΛΟΙΠΟΝ

Σου τα έχω πει ποικιλοτρόπως πάμπολλες φορές

Τώρα ο Χρόνος τελείωσε

Πρέπει να αποφασίσεις

Ελεύθερος Έλλην …. ή σκλάβος και γιουσουφάκι.

  

Ατενίζοντας το Αύριο …

….. εν αναμονή των Εξελίξεων …. βάσει της δικής σου απόφασης και ψήφου !!!

 

Η ΕΛΛΑΔΑ όμως …. επειδή προώρισται να ζήση … θα ΖΗΣΗ

….. για σένα βέβαια δεν ξέρω …. διάλεξε

….. το άσχημο σενάριο θα φέρει πόνο … πολύ πόνο

….. το καλό … Λευτεριά, Ελπίδα και Ευημερία !!!

Διαλέγεις και παίρνεις ……

 

**********

 

Υ.Γ.  Για αυτούς που προτείνουν το Άλφα ή το Βήτα κόμμα ή Πρόσωπο …. έχω να πω το εξής :

 

Άσχετα με τις τυχόν κορώνες … που βγάζει κάποιος,

Ψάξτε … μάθετε ποιος είναι αυτός ο κάποιος, από που κρατάει η σκούφια του,

που έχει δουλέψει, ποιος τον χρηματοδοτεί …. με ποιους έρχεται σ’ επαφή.

 

Και αν δεν μπορείτε από αυτά να βγάλετε συμπέρασμα

…… τότε υπάρχει ακόμη … κάτι.

 

Δείτε … του δίνουν βήμα τα συστημικά μέσα …. τον προβάλλουν ;

 

Εάν ΝΑΙ …. τότε ξέρετε !!!

….. ΔΕΝ θα δουλέψει για ΣΑΣ, για το ΛΑΟ ….  αλλά για κάποιους  ….. άλλους.

 

Αυτό ισχύει για τον καθέναν που ζητάει την ψήφο σας !!!

 

 

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

54 σχόλια στο “Μέμνησο …. εύ Πράξαι …. άμα τε ες ψηφοδόχον …”
    1. Όταν διαβάζεις …. καταλαβαίνεις τι διαβάζεις …. ή απλά έχεις σκοπό να πεις το ποίημα σου ;

      Είδες να γράφω κάπου αυτό που λες ;

      Αυτά ……….

  1. ΤΟ ΑΡΘΡΟ 12Ο ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΝΑΙ ΛΕΕΙ …ΠΟΛΛΑ….ΟΜΩΣ ΠΡΟ ΟΛΙΓΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
    ΟΤΙ Η ΑΠΟΧΗ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ Ν.Δ….ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ…
    ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ…ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ…ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΑΞΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙ …

    ΜΑΡΙΛΕΝΑ
    Υ.Γ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ….ΟΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ…

    1. Η ΑΠΟΧΗ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΙΝΑΙ ΟΣΦΥΡΙΖΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΑ ΕΣΚΙΣΕ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗ,ΕΡΙ. ΨΗΦΗΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΨΗΦΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ. ΑΛΕΧ ΖΙΠΡΑ

      ΣΑΛΟΜ

    2. Μαριλένα …. παιδί μου

      Μυαλό έχεις ; …… μπορείς να σκέφτεσαι ;;

      Κλείσε το Χαζοκούτι και πάρε στα χέρια σου το Σύνταγμα …. πάρε και το εξάμβλωμα του Πάκη για τις εκλογές και διάβαστα …..

      Βγάλε συμπέρασμα μόνη σου !!!!

      Έγραψα :
      Δεν ψηφίζουμε για κυβέρνηση ή ότι σκατά άλλο
      ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ
      για την ΕΛΛΑΔΑ

      Ξαναδιάβασέ το ….. ελπίζω να καταλάβεις !!

      Επιπλέον ανέτρεξε στο προηγούμενο άρθρο μου :
      “Εκλογές και ….. το Λουρί της Μάννας”
      http://katohika.gr/gn-blog/ekloges-kai-to-louri-tis-manas/

      Αυτά ……….

  2. Δεν ξερω για σας εγω παντω τα πηρα κρανιο, με ζαλισατε ολοι με τα λευκα ,τα ακυρα και την αποχη.
    Δεν θελω να ψηφισω κανεναν αλλα αν προκειται με αυτο να κερδισουν παλι η γνωστοι αγνωστοι που εκαναν τη ζωη μου σκατα, τοτε θα ψηφισω η ΧΑ η ΚΚΕ συνηδητα, ξερω οτι δεν με αντιπροσωπευουν αλλα απο το να κερδισουν αυτοι πο με εθαψαν, προτιμω αυτο. Τωρα ειναι η σειρα μου να τους θαψω.Αλλωστε και 15% να παρει η ΧΑ και 10% το ΚΚΕ δεν προκειται να κυβερνησουν. Εγω θελω να λιανισω ολους τους αλλους, να ταπεινωθουν οπως με ταπεινωσαν, να χασουν τη γη κατω απο τα ποδια τους οπως την εχασα εγω. Θα μου πεις , εισαι τοσο κακια? ΟΧΙ δεν ειμαι κακια δικαιοσυνη θελω γαμωτο.

  3. Το ΚΚΕ θα το σκεφτω λιγο γιατι ειναι αθεοι μπορει καποιο που να ειναι κοντα στο 3,5% αλλα να πιστευει θεο.

  4. Ορίστε να πεις που είμαι υπερβολικός ……..

    Όσο για το άλλο
    ….. τουλάχιστον βλέπεις ότι εγώ επαναστατώ …. έστω και γραπτώς

    Εάν όλοι εμείς που γράφουμε …. δεν τα γράφαμε
    σίγουρα εκτός του ότι δεν θα είχες να διαβάσεις κάτι …. δεν θα ήξερες να βγάλεις ούτε τα μάτια σου
    ότι ξέρεις σίγουρα κάποιοι το γράψανε …. κάποιοι το είπαν

    Βεβαίως είναι και το μόνο που ξέρεις για εμάς …. τον καθέναν μας
    δεν ξέρεις τι άλλο κάναμε ή κάνουμε

    Αλλά και μια ερώτηση …. για σένα και τον άλλον κάτω
    ΕΣΕΙΣ που σκατά γράψατε το σχόλιό σας ….. στον κώλο σας ; στο πληκτρολόγιο δεν το γράψατε ;;;

    Σταματήστε τις μπαρούφες ….. και πείτε κάτι τεκμηριωμένα εάν και εφ’ όσον έχετε ….. το βήμα είναι ελεύθερο
    ρίξτε με την ψυχή σας ….. αλλά τεκμηριωμένα ….. όχι μπούρδες απλά για να λέτε ότι κάτι γράψατε.

    Αυτά ……….

    1. Πρώτον …. δεν με ενδιαφέρει να μου αποδώσει κάποιος κανένα δίκαιο ….. χέστηκα για την γνώμη του οποιουδήποτε ….. ας έχει όποια γνώμη θέλει και τον βολεύει.

      Δεν με ενδιαφέρει καν το σκουπιδαριό αυτού του τόπου,
      Με ενδιαφέρει ΜΟΝΟ η ΕΛΛΑΣ,
      διότι μέσα απ’ αυτήν κάποιοι θα φέρουν φως στην ανθρωπότητα,
      γι’ αυτούς γράφω ….. όχι για τα Γελάδια, οι οποίοι ότι και να γίνει Γελάδια θα μείνουν, και αν Ελευθερωθούν θα είναι από σπόντα …. χάριν άλλων.

      Ότι γράφω σκοπό έχει να βοηθήσει ώστε να αναβληθεί ή τουλάχιστον να καθυστερήσει η επιβολή της ΣΙΩΠΗΣ …. έτσι που να δοθεί χρόνος να Εν-θυμηθούν, αυτοί που πρέπει, και να φτάσει σ’ αυτούς το Μήνυμα.

      Αυτός είναι ο απώτερος στόχος μου …. όχι να διευκολύνω την ζωή των γραικύλων.
      Γι’ αυτούς δεν δίνω πεντάρα τσακιστή.

      Και ΟΧΙ δεν έχω κανένα “ΕΛΕΟΣ” για τον οποιονδήποτε, από την στιγμή που έχει ενημερωθεί και επιλέξει τον βόθρο …. το μόνο έλεος μου στην συγκεκριμένη περίπτωση θα είναι να τον πατήσω για να πάει κατευθείαν στον πάτο.

      ΕΓΩ τουλάχιστον είμαι ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ …. έστω και του πληκτρολογίου κατ’ εσέ …. για τους υπόλοιπους δεν μας είπες ……. άντε περιμένουμε

      Το ΛΕΩ ξανά και ξανά ….. ο στρατός είναι ΠΡΟΔΟΤΗΣ
      και όποιος κατάλαβε-κατάλαβε,
      οι υπόλοιποι ας κλαψουρίζουν …. μην χάσουν την θεσούλα και τον μιστάκο τους.
      ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι δεν μιλάω για τον απλό φαντάρο που κάνει την θητεία του, που στο κάτω-κάτω ούτε γνώσεις, επαφές ή και τα μέσα έχει …. τόσο πολύ μυαλό θέλει να το καταλάβει κάποιος ;;;;
      ΌΣΟ για τους υπόλοιπους ΝΑΙ όλοι στον ίδιο τσουβάλι.
      Αν δεν τους αρέσει ας το αποδείξουν …. τρόποι υπάρχουν, και αν δεν ξέρουν ας ρωτήσουν να μάθουν !!!

      Και “Έλεος!” μην το πάρεις επάνω σου
      ΔΕΝ τα έγραψα για σένα
      αλλά για όλους εκείνους ….. που χρειάζονταν την επεξήγηση.

      Αυτά ……….

  5. θέλετε να αλλάξει κάτι γιούργια μέσα στη βουλή να τους σαπίσουμε τα παΐδια από το ξύλο αλλά τι να κάνουμε όταν τάπα σε άλλο ποστ του κατοχικά έλεγε ένας μι φάει τι ζωή του και άλα κουλά λες και τώρα έχουμε ζωή αν είναι ζωή όπως μας καταντήσανε και που είστε ακόμα τα ωραία έρχονται όσο για τα κόμματα όλα κανονισμένα είναι αλώστε άκυρες είναι η κυβερνήσεις που βγαίνουνε ουσιαστικά νύχτα κυβερνάνε νύχτα πέφτουνε οπότε τι άσπρα και μαύρα να πάμε να ρίξουμε έτσι δε γίνετε τπτ όσο βάνε μέσα στη βουλή μασόνοι και ανθέλληνες αντίχριστη αλλά δε κάνουμε τπτ περιμένουμε να γίνουνε όλα αυτόματα θα μείνουμε στο περίμενε

  6. λύση δεν είναι η αποχή, το λευκό, το άκυρο ή η ψήφος σε μικρότερα κόμματα….λύση είναι η αποχή, το λευκό, το άκυρο ή η ψήφος σε μικρότερα κόμματα αν κάτι απ όλα αυτά το κάναμε όλοι μαζί….αλλά όπως βλέπετε ο καθ ένας έχει του μ….ου του το χαβά. Γιατί τόσες απόψεις αφού το αποτέλεσμα που θέλουμε είναι το ίδιο? μήπως είστε το ίδιο διασπαστικού με όλους αυτούς που κατηγορείται?

  7. Στην Ελλάδα η λευκή ψήφος αποκλείστηκε από το σύστημα κοινοβουλευτικής κατανομής (δεν προσμετράται στο σύνολο και μπαίνει στην ίδια κατηγορία με την άκυρη κατά τον υπολογισμό) με τον νόμο 3434 του 2006, πιθανόν για την διευκόλυνση του σχηματισμού κυβέρνησης πλειοψηφίας. Προηγούμενα, το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο είχε κρίνει αντισυνταγματική μια τέτοια κίνηση με την απόφαση 12/2005, θεωρώντας ότι η ρίψη λευκής ψήφου είναι εξάσκηση του εκλογικού δικαιώματος. Η απόφαση αυτή ήρθε πάντως σε αντίθεση με αποφάσεις του ίδιου του ΑΕΔ αλλά και του Συμβουλίου της Επικρατείας, με τις οποίες η μη προσμέτρηση των λευκών κατά την εξεύρεση του εκλογικού μέτρου είχε κριθεί συνταγματική[1].

    Συνεπώς, προς το παρόν η λευκή ψήφος δεν προσμετράται και αντιμετωπίζεται παρόμοια με την άκυρη κατά την κατανομή κοινοβουλευτικών εδρών.

    Παρόλα αυτά, στα εκλογικά κέντρα προσμετράται σαν ξεχωριστό στατιστικό στοιχείο.

    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9B%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%AE_%CF%88%CE%AE%CF%86%CE%BF%CF%82

  8. Αυτ(ι)α καθε φορα που (…ας πουμε γραφεις ) μας τεντωνεις τα νευρα… Λοιπον ακου .. μου θυμηζεις την κοτα τον δαρειο (των περσων ντε…) που το μονο που εκανε ηταν να στελνει τα κρεατα που ειχε για στρατιωτες στην μαχη βριζοντας στους , και απειλωντας τους ενω εκεινος παρακολουθουσε απο μακρια μες’ το αγχος και την δειλια του…τα ισοπεδωνεις ολα , ισως , γιατι φοβασαι περισοτερο απο ολους…εσυ που ”μας τα λες , ποικιλοτρόπως πάμπολλες φορές” και τα ξερεις και τα εχεις δει ολα , πως σου ξεφυγε η προσπαθεια αυτου του Λαου να αλλαξει τα κακως κειμενα με νομιμους τροπους..?! εβαλε στην βΟλη απο ακρα δεξια μεχρι ”πρωτη φορα αριστερα” , βγηκε στους δρομους μαζικα ,(ολες οι ηλικιες) εκανε απεργιες, επαιξε ξυλο , αλλα η 5 φαλαγγα αλλωτε καπιλευθηκε και αλλωτε προβοκαρε τις κινησεις του με αποτελεσμα να διαιρεθει και να ηττηθει ξανα. ακεφαλο δεν μπορει να φτασει πουθενα… Ολα αυτα εσενα σου φαινονται ως ” υπνος” η ”κλαψα”..??!Το Σωμα των Ελληνων κουνηθηκε , αλλα ενα σωμα χωρις Κεφαλη, δεν μπορει να φτασει μακρια…ΑΥΤΟ ειναι το προβλημα μας, αυτ(ι)α… ΠΡΟΦΑΝΩς ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΟΡΦΕΑ ΚΑΙ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΙς ΧΕΣΜΕΝΟς ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΟΥ…. και τωρα που οι στιγμες ειναι κρισιμες το ”(επανα)ΣΤΑΤΙΚΟ” μυαλο σου σκευτηκε να προτεινει , μες’ την ειρωνεια και ολο υφος , να ξαναπεσουμε στην φακα τους ψηφιζοντας …λευκο…???!!! δηλαδη ακυρο…?? Τι να σου πω. εαν δεν φαινοταν οτι εισαι βλαξ θα ελεγα οτι εισαι επικηνδηνος και εντεταλμενος. ( ..οχι οτι οι βλακες δεν ειναι επικυνδηνοι , δηλα δη ….) Ακου αυτ(ι)α οτι εχεις γραψει παραπανω οι περισσοτεροι τα εχουμε υπ οψιν μας, και επισης καμποσοι εχουμε καταλαβει οτι το μονο που μας εμεινε ειναι να μην παμε παλι στην ”μαζωξη” τους για να ”φαμε” παλι την ”πορτα”… εαν εμεις δεν παμε , τοτε το παρτυ αναβαλεται. το μονο που μας εμεινε (πολιτικα μιλωντας) ειναι να σταθουμε απεναντι τους αγνοωντας τους , περιμενοντας τους … Οσες φορες κι αν μας καλεσουν. Μεχρι να σπασει το σπυρι και να εμπλακουμε επιτελους. και εν τω μεταξει εμεις να συσπειρωνομαστε και υπο αυτες τις συνθηκες, να βρουμε και τον Ελληνοψυχο (μεταξυ μας) που θα μας συντονισει για την τελικη μαχη…η να φυγουν με ελικοπτερα απο τις στεγες η να στολησουμε το συνταγμα με τα κεφαλια των προδωτων… Υ.Γ θα θελα να ξερα τι κανεις εσυ εκτος απο το να μιλας στα καφενεια παιζοντας τον εξυπνο και ασυμβιβαστο …μαχητη… και βγαζοντας την φοβια ςου στα πληκτρα . ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ….

    1. Άλλος ένας που ….. του πάτησα τον κάλο …. τι λες θα μας τον δείξεις … το κάλο σου εννοώ !!!

      Εάν σου τεντώνονται τα “νεύρα”, το πιο απλό θα ήταν να μην διαβάζεις αυτά που ….. “ας πούμε γράφω” όπως θέλεις να λες.

      Όσο για την Ψυχολογική ανάλυση και σκιαγράφηση που τόσο υπέροχα μας έκανες ….. αφού το διαθέτεις τρέξε κάποιος θα βρεθεί να το χρειάζεται …. επειγόντως —- εγώ δεν …. και δεν θα ασχοληθώ με φληναφήματα

      Βεβαίως για το ποιος είναι ο ΜΑΛΑΚΑΣ στην υπόθεση δεν θέλει πολύ πιπέρι ….. εκ του αποτελέσματος φαίνεται …. καθώς και όσοι έχουν τις ίδιες απόψεις με αυτές που οδήγησαν τα πράγματα εδώ που είναι και θα πάνε … σύμφωνα με αυτά τα κλούβια μυαλά.

      Εάν κάποιος θεωρεί ΕΞΥΠΝΑΔΑ αυτά που έκανε ή άφησε να γίνουν ο ΛΑΟΣ ….. τότε δεν χρειαζόμαστε τους ΛΑΘΡΟ για να πάμε στον αγύριστο ….. καθόσον θα το καταφέρουμε μόνοι μας με τέτοια σαΐνια όπως ΕΣΥ.

      Βρε ΖΩΟΝ …… διάβασες τι έγραψα ;; ή απλά έχεις ένα ποίημα να πεις ;;

      Δεν είδες πουθενά στο άρθρο να γράφω ότι :
      Αφού ο ΛΑΟΣ άφησε να αίρεται και να φέρεται,
      αφού δεν έχει τα κότσια να εγερθεί,
      και αφού δεν έχει αποδείξει ότι θέλει αλλαγή, ούτε το έχει ζητήσει,
      ΑΣ το κάνει λοιπόν τώρα με έναν απλό και εύκολο τρόπο,
      που δεν θα επιδέχεται όμως παρερμηνείες,
      έτσι που αυτό να γίνει ΚΑΛΕΣΜΑ,
      γι’ αυτούς που περιμένουν …. τον Λαό να το Ζητήσει,
      και να μπουν μπροστά.

      Είπα επίσης ότι:
      Οτιδήποτε και να ψηφήσει ο ΛΑΟΣ το σύστημα χέστηκε,
      δεν θα το λάβει υπ’ όψιν του, θα κάνει αυτό που θέλει.

      Τι στο διάλο από αυτά δεν καταλαβαίνει το κλούβιο σου κεφάλι ;;;
      Με ποιον άλλον τρόπο βρε ΗΛΙΘΙΕ θα δείξεις Ξεκάθαρα ότι δεν συμφωνείς με το σύστημα ;;

      Εγώ μπορεί να είμαι ο πανηλιθιότερος άνθρωπος της οικουμένης …. έχω όμως και προτείνω κάτι που μπορεί να βγάλει την Ελλάδα από τον Βούρκο.

      Εάν εσύ … ο όποιος εσύ …. έχεις καλύτερη λύση παρουσίασέ την.

      Για σένα και τους ομοιοσκεφτόμενούς σου, σας παραπέμπω στα προηγούμενα άρθρα μου εδώ στα Κατοχικά όπου εξήγησα αρκετά.

      Όποιος δυσκολεύεται να κατανοήσει καλώς ένα μακροσκελές άρθρο από την οθόνη του υπολογιστή … ας κοπιάρει το κείμενο σε έναν κειμενογράφο ώστε να είναι πιο συνεπτυγμένο και ευανάγνωστο ή στο κάτω-κάτω ας το εκτυπώσει για να μπορεί να το διαβάσει με την ησυχία του έχοντας πλήρη εποπτική εικόνα του.

      Ανατρέξτε λοιπόν στα …. και όχι μόνο :

      «Εκλογές και ….. το Λουρί της Μάννας»
http://katohika.gr/gn-blog/ekloges-kai-to-louri-tis-manas/

      «Η Τελευταία Ευκαιρία …….»
      http://katohika.gr/gn-blog/teleftaia-efkairia/

      «Να Πάρουμε Πάλι Πίσω την Πατρίδα μας – Ας εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία»
      http://katohika.gr/gn-blog/na-paroume-pali-piso-tin-patrida-mas/

      «Ναι ΡΕ … Θέλω μια Ελλάδα Ελεύθερη /1-2-3-4-5»
      http://katohika.gr/gn-blog/ne-re-thelo-mia-ellada-eleftheri/
      http://katohika.gr/ellada/des-ti-afises-na-ginei-kati-akoma-erxete/
      http://katohika.gr/gn-blog/kai-tora-ti-kanoume-kanonise-na-xaseis-thn-teleftaia-sou-eykairia-na-antidraseis/
      http://katohika.gr/gn-blog/peri-xrimatos-kai-ta-prota-vimata-gia-tin-apokatastasi-peri-oikonomias-kai-xrimatos-gia-tin-apokatastasi/
      http://katohika.gr/gn-blog/to-orama-mias-neas-elladas/

      Αυτά ……….

  9. Μην τρελαίνεστε μην χάνεται τον προσανατολισμό σας ,ο καθένας πολεμά και αμύνεται με οποίον τρόπο μπορεί, το αποτέλεσμα μετρά !Ο ΧΡΟΝΟΣ το κλειδί.

  10. Προς Αγγελικη
    Ειχα σκοπο να ψηφισω ενα κομμα που δεν το ξερει ουτε η μανα του, αλλα οταν διαβασα για τα μικρα κομματα που θα ειναι κατω απο το 3% το ποσοστο που θα συγκεντρωσουν ολα μαζι θα παει παλι εκει που δεν πρεπει δηλ(αν συγκεντρωσουν ολα τα μικρα ενα 5-6% εννοω την σουμα τω μικρων κομματων, τοτε αυτο το καρπωνεται ποιος? Διαβασε ενα προηγουμενο αρθρο του ΖΑΧΑΡΙΑ και θα καταλαβεις) Αρα τι καταλαβαινουμε? οτι εχουν στησει πολυ καλα την μηχανη για να βγαινουν κερδισμενοι, αρα και εμεις πρεπει να παιξουμε το παιχνιδι βρωμικα, οπως και εκεινοι.

    1. γι αυτο ακριβως υποστηριζω οτι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥς φιλε ανωνημε… τουλαχιστον ετσι διαφυλλατουμε την οποια αξιοπρεπεια μας εχει απομεινει , και το πιο σημαντικο ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ (3η κατα σειρα ..)ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥς . διοτι γι αυτο ακριβως κανουν εκλογες…γνωριζουν οτι ετσι κι αλλιως παλι μαζι θα συγκηβερνησουν ( που λεει ο λογος θα κυβερνησουν αυτοι…) το μονο που θελουν ειναι να βαλεις ΚΙ εσυ τα χερια σου να βγαλεις τα ματια σου…(κατα το ΄΄μαζι τα φαγαμε΄΄…!)

  11. ΦΙΛΕ ΑΥΤΑ
    ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ….ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΨΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΟΥ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΙΔΙ……ΟΜΩΣ ΠΑΡΟΤΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΕΙΜΑΙ ΄΄΄ΠΑΙΔΙ ΄΄ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΔΙΑΡΙΖΩ…

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ…. ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ..
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ

    ΜΑΡΙΛΕΝΑ

  12. Έχουμε και λέμε,Κοματόσκυλα και λοιποί παρατρεχάμενοι 20%,διάφοροι αδιάφοροι 20%,απομένει ένα ποσοστό σκεπτόμενων 60% όσο πήρε το δημοψήφισμα του ΟΧΙ δηλαδή. Προτείνω λοιπόν 60% αποχή όλων αυτών των σκεπτόμενων πολιτών,και θα δούμε μετά πόσα απίδια χωράει ο …..σάκος

    1. Δημοσκόπε

      απίδια στον σάκκο …… μηδέν

      Σου δίνω κάποια στοιχεία ….. και ελπίζω σαν δημοσκόπος να βγάλεις άκρη και να διαφωτίσεις και τους υπόλοιπους

      Έχουμε και λέμε :

      ΔΗΜΟΨΙΦΗΣΜΑ – 12/Ιουλίου/2015

      Εγγεγραμμένοι 9.914.244
      Απείχαν 3.752.906
      Ψήφισαν 6.161.338
      Λευκά 46.424
      Άκυρα 310.682
      Έγκυρα 5.804.232
      ΝΑΙ 2.245.657
      ΟΧΙ 3.558.575

      Απογραφή Μάϊος 2011

      Μόνιμος Πληθυσμός 10.815.197
      0-18 ετών 2.122.314 / 2.122.544
      Πραγματικός Πληθυσμός 10.940.777
      Νόμιμος Πληθυσμός 9.904.286
      Έλληνες 9.903.268
      Ευρωπαίοι 199.101
      Αλλοδαποι λοιποι 708.003
      Αλλοδαποι χωρίς 4.825

      Και εγώ ο χαζός ρωτάω :
      Πρώτον
      έστω τον μεγαλύτερο πληθυσμό από την απογραφή 10.940χιλ
      μείον 2.120 χιλ παιδιά μέχρι 18
      μείον 710 χιλ αλλοδαποι
      μας κάνει 8.110 χιλιάδες όθεν 8 εκατ 110 χιλιάδες

      που στο διάλο βρεθήκανε εγγεγραμμένοι 9.914 χιλ ;;

      Δεύτερον
      Εγγεγραμμένοι 9.914 χιλ
      ΟΧΙ 3.558 χιλ
      όθεν 35.89%

      να μην συνεχίσω και σου στερήσω την χαρά να τα βρεις μόνος σου.

      ΕΠΙΠΛΕΟΝ
      πες μου πως θα αποδείξεις ότι όποιος δεν πάει να ψηφήσει ΕΝΑΝΤΙΩΝΕΤΑΙ στο Σύστημα
      (βρες πόσοι απλά θα βαρεθούν,
      πόσοι θα ξύνουν τον κώλο τους
      πόσοι απλά δεν θα μπορούν να πάνε
      πόσοι θα χαμουρεύονται παντιοτρόπως
      πόσοι … πόσοι ….

      ΒΡΕΣ μου τώρα τους πραγματικούς Αντιδρώντες
      άααα και τους σκεπτόμενους

      όταν πραγματικά το βρεις σφύρα

      Γι’ αυτό ξυπνοπούλι μου λέμε ΛΕΥΚΟ
      το αποίο Καταγράφεται Ξεκάθαρα
      το ‘πιασες ;;;

      Αυτά ……….

      1. Μην κοιτάς τι κάνουν οι άλλοι,κάνε εσύ το αυτό που νομίζεις σωστό και μη σε νοιάζει το αποτέλεσμα. Το γνωρίζω ότι αυτό το τερατουργομαγείρεμα δεν είναι εκλογές. Γι’αυτό λοιπόν επειδή σέβομαι τον εαυτό μου δεν θέλω να συμμετέχω σε αυτήν την φαρσοκομωδία κατάλαβες;

      2. Κάνε αυτό που νομίζεις σωστό φίλε μου και μη σε νοιάζει για το αποτέλεσμα. Κανείς δεν είναι χαζός απλά κάποιος που σέβεται τον εαυτό του,δεν θέλει να πάρει μέρος σε αυτό το καραγκιοζιλίκι των σημερινών εκλογών. Τώρα εάν εσύ δέχεσαι το δούλεμα και θέλεις να συμμετέχεις, είναι δικό σου θέμα.

  13. Προς ΟΛΟΥΣ

    Είπα πολλές φορές ότι :
    — Το Σύνταγμα έχει καταστρατηγηθεί
    — Έχει περάσει αντισυνταγματικός Εκλογικός Νόμος όπου
    — η ΑΠΟΧΗ δεν παίζει κανένα ρόλο και δεν λαμβάνεται υπ’ όψιν στην ανάδειξη των Βουλευτών
    — Τα ΛΕΥΚΑ και τα ΆΚΥΡΑ δεν προσμετρώνται στα έγκυρα
    — Κόμματα με ψήφους κάτω του 3% των Εγκύρων δεν μπαίνουν στην Βουλή και τα ποσοστά τους διαμοιράζονται στα άλλα
    — Σχηματίζονται κυβερνήσεις ακόμη και με το 25% των Ελλήνων ψηφοφόρων.
    — Το μαγείρεμα πάει σύννεφο
    — Η Χειραγώγηση παρομοίως
    — Ακόμη γίνονται πράγματα σε πλήρη αντίθεση με την Βούληση του Λαού
    — Κοινώς γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια τον Λαό
    — Όλοι είναι μια αγαστή παρεούλα και όχι μόνο οι πολιτικάντηδες
    — Όλα τα κόμματα είναι πουλημένα
    — ΌΤΙ και να ΨΗΦΙΣΕΤΕ δεν έχει καμμιά αξία και διαφορά ΕΚΤΟΣ του Λευκού και αυτό όχι για να αποτρέψει τον σχηματισμό κυβέρνησης ΑΛΛΑ για να κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΗ χωρίς Παρερμηνείες Δηλώνοντας την ΕΝΑΝΤΙΩΣΗ του στο Πολιτικό Σύστημα, καθολικά.

    Τι δεν καταλαβαίνετε από όλα αυτά ;;

    Αυτά ……….

    1. Στα είπα ξανά την προηγούμενη φορά…
      την μεταπολίτευση την ζήτησες,την ζήτησα,την ζητήσαμε….
      τον στρατηγό τον φυλάκισες,τον φυλάκισα,τον φυλακίσαμε…
      αργά πλέον για δάκρυα…είτε σπάσεις το πληκτρολόγιο είτε όχι…
      λίγα λοιπόν με το εθνόσημο όπως το κατάντησες,το κατάντησα,το καταντήσαμε…

      1. Εσύ την ζήτησες (ελπίζω όχι προσωπικά)
        Εγώ ΟΧΙ !!!!
        Φωνάζω από 20 χρονών …. αλλά δεν ακούει κανείς !!!

        Το εθνόσημο το κατάντησαν αυτοί που το φορούν …… ΟΧΙ ΕΓΩ
        και στρατηγό τουλάχιστον στα χρόνια μου εγώ δεν είδα ….. μόνο κάτι κοπρίτες
        ΑΝ δεν τους αρέσουν όσα τους σούρνω ….. Ας αλλάξουν
        άλλωστε γι’ αυτό τα λέμε

        Αυτά ……….

    2. αυτια εισαι σκουπιδι και απορω πως επιτρεπουν τα κατοχικα μαλακες σαν εσενα να γραφουν εστω και σχολιο… ενας νεοελληνας φιογκος εισαι απο τους πρωτους που θα βαλουν τα κλαματα…το μονο που καταφερες ειναι να μας εχεις ολους απεναντι σου .πολυ ασχοληθηκαμε με την παρτη σου βλαξ…”Εγώ μπορεί να είμαι ο πανηλιθιότερος άνθρωπος της οικουμένης ”λες .εαν δεν ειχες βαλει το μπορει θα ηταν οτι καλητερο εχεις πει…αυτια ε αυτια …

  14. ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙZΩ.

    ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΟΤΙ ΑΠΕΧΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΙΑ 20ΕΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΧΩ ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΣΤΑ 25 ΕΤΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ, 45 ΕΤΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΑΣΚΗΣΑ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

    ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΟΙ ΛΟΓΟΙ ΟΠΟΥ ΑΠΕΧΩ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ 20ΕΤΙΑ

    1ον ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΝΟΗΣΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ ΣΟΦΙΑ.

    2ον ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΟΦΟΒΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ .

    3ον ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟΙ, ΨΕΥΤΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΛΑΟΠΛΑΝΟΙ, ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ, ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΧΑΦΙΕΔΕΣ, ΚΙΝΑΙΔΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ.

    4ον ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΔΕΝ ΕΞΕΛΕΓΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΦΙΛΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥΣ.

    5ον ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΞΕΝΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ,
    ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΔΙΧΑΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΙΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΣ ΛΑΟ ΣΕ ΔΕΞΙΟΥΣ, ΚΕΝΤΡΟΟΥΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ .

    6ον ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ
    ΞΕΝΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΗΘΕΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΑΔΕΛΦΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.

    7ον ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΑΡΑΔΕΣ
    ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ, ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ ,ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ , ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΛΙΕΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΤΗΝ ΕΒΟ ΚΑΙ ΕΛΒΟ ΤΗ ΜΟΜΑ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΕΘΑΨΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΤΡΕΨΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΟΡΥΞΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ.

    8ον ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΗΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    9ον ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΥΠΕΡΔΑΝΕΙΣΑΝ ΑΡΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.

    10ον ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ OFF SHORE ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΞΕΠΛΥΜΑΤΟΣ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ
    ΚΑΙ ΠΛΕΙΣΤΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ.

    11ον ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΛΥΚΕΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΕΘΟΣ .

    12 ον ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ
    ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΘΩΚΟΣ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΕΣ ΔΙΠΛΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ .

    13ον ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΖΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΚΡΙΣΗ, ΤΙ ΕΣΤΙ ΦΤΩΧΕΙΑ, ΤΙ ΕΣΤΙ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΤΙ ΕΣΤΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ, ΤΙ ΕΣΤΙ ΞΕΝΙΤΙΑ, ΤΙ ΕΣΤΙ ΔΥΣΤΥΧΙΑ, ΤΙ ΕΣΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ .

    14ον ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΜΕ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΜΑΝΙΚΕΤΟΚΟΥΜΠΑ ΠΟΥΡΑ ΒΙΛΕΣ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΜΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΠΑΣΑΔΩΝ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΩΝ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΑΕΝΑΩΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ.

    15ον ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΦΟΥΚΑΡΑ ΕΛΛΗΝΑ ΖΟΥΝ ΜΕ ΑΣΤΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΒΙΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΟΛΕΓΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΜΕ 0% ΦΠΑ ΚΑΙ ΟΧΙ 23% ΦΠΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΦΤΩΧΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΛΕΓΙΟΠΑΙΔΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ.

    16ον ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΜΠΝΕΟΥΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΗΓΕΤΙΚΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΣΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ.
    ΔΕΝ ΔΥΝΑΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΓΕΛΟΤΟΠΟΙΟΥΣ.
    17ον ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΠΟΤΕ ΖΟΥΣΑΝΕ ΣΕ ΗΜΙΥΠΟΓΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΙΑ ΣΤΗ ΚΥΨΕΛΗ ΣΤΗΝ ΑΧΑΡΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ , ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΕΣ
    ΤΟΥΣ ΤΡΩΓΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΒΡΟΜΑΓΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΒΙΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ , ΔΙΟΤΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ , ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΖΑΠΛΟΥΤΟΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΩΝ .

    ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΑΙ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΠΟΙΟΥΣ ; ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ; ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ; ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΟΥ ; Ε ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΩ , ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΜΕΤΟ ΑΝΑΓΟΥΛΑ ΑΗΔΙΑ .

    ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΗ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΝΑ ΞΑΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΟΥ, ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ .

    ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΑΠΟ ΕΝΑΡΕΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ.

    ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΙΕΡΟ ΤΟΠΟ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ ΛΕΠΡΑ .

    ΟΙ ΕΝΑΡΕΤΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΡΧΟΥΝ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΝ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣ ΔΕΝ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ .
    ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕ .

    ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣ ΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΤΕ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙΣ .

    ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣ, ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙΣ ΕΝΑΡΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙΣ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ ΕΣΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΟΥ, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙΣ ΠΟΤΕ.

    ΑΠΟΧΗ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟΧΗ .
    ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣ ΜΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΘΟΥΣ .

    ΜΕ ΠΟΝΟ ΨΥΧΗΣ
    ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ
    ΕΛΛΗΝ ΑΡΚΑΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ.
    ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.
    Η ΕΛΛΑΣ Η ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ.
    ΕΛΛΗΝ ΞΑΝΑΘΥΜΗΣΟΥ ΤΗΝ ΘΕΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΟΥ.
    ΕΛΛΗΝ ΕΙΣΑΙ ΦΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΣΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ
    ΕΙΣΑΙ Ο ΗΝΙΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

    1. ΦΙΛΕ ΗΛΙΑ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ, ΟΜΩΣ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΩ 99% ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!
      ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΩ,ΣΥΜΦΩΝΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ, ΗΤΑΝ ΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΨΗΦΙΖΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΨΗΦΟ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ…ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ…
      ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΣΥ ΣΩΣΤΑ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΗΔΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣΤΑΤΟΙ, ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΞΆΡΧΗΣ, ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.
      ΤΕΛΙΚΑ ΧΩΡΤΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠ΄ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ (ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ…) ΑΠΟ ΑΚΡΑΤΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ…
      ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΜΑ…

      ΥΣ: ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΜΦΑΝΗΣΤΙΚΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΕΝΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ(!!!) ΚΑΙ ΕΝΩ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΑΣΤΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ (που τελικα ευτυχως δεν εκανε…) ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ, ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΑΠΟΤΥΠΩΘΕΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΑΙΝΕ…

      “ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΤΟΥΖΙΑΡΗΣ, ΕΙΜΑΙ ΚΤΗΝΟΒΑΤΗΣ, ΕΙΜΑΙ ΓΚΕΥΣ, ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΟΧΑΣ, ΕΙΜΑΙ…ΕΙΜΑΙ…ΕΙΜΑΙ… ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ!!! ΕΛΕΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ…..

      ΥΣ2: ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ, ΨΗΦΙΖΕΙ ΣΥΡΙΖΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΜΟΝΟ Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΛΕΙΠΕΙ…..(ΛΕΙΠΕΙ..?)

      1. ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ : ΟΜΩΣ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΩ 99% ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!
        ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ , ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΗΡΩΩΝ.
        ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΕΤΣΙ , ΝΜΕΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ . ΑΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΕΧΕΜΥΘΟΙ.
        ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΦΑΓΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ . ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΘΛΙΨΗ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ.

        ΕΠΙΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ :
        ΦΙΛΕ ΗΛΙΑ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ,

        ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ, ΕΤΣΙ ΒΕΛΤΙΩΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΟΜΟΡΦΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ . ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΕΣΤΩ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ ΟΝΟΜΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΩ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥ, ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΜΟΥ, ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΜΙΚΡΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΡΜΑ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ .
        ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΟΤΙ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΖΥΜΩΘΗΚΑΝ ΩΡΙΜΑΣΑΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ.
        ΦΙΛΙΚΑ ΗΛΙΑΣ.

        1. ΦΙΛΕ ΗΛΙΑ ΣΈΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΦΕΥ…
          ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ “ΓΚΑΛΖΟΥ” ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ CROME ENΩ ΕΓΩ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΑΠΟ ΤΟ FIREFOX.
          TYXAIΝΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΡΟΣΩΠΗ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.

          Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ, ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΟΝΙΜΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΣΦΑΛΗ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ…ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ…
          ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΑ ΕΦΑΓΑΝ ΣΚΛΗΡΗ ΠΟΡΤΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ, ΕΝΩ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΛΕΣ ΕΥΧΑΡΗΣΤΙΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΣΚΕΥΤΙΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΦΕΡΝΩ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ,ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΙΛΟ…
          ΑΔΕΛΦΕ ΣΟΥ ΕΥΧΩΜΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΥΝΑΤΟΣ.

    2. Ηλία όλα είναι έτσι όπως τα λες

      ΟΜΩΣ

      πως με την ΑΠΟΧΗ θα δείξεις ότι Απέχεις ακριβώς γι’ αυτά και όχι για κάτι άλλο ;;;

      όπως και σε κάποιον άλλον είπα
      κάποιος μπορεί να απέχει διότι
      — Δεν μπορεί να πάει να ψηφήσει
      — Απλά θα βαρεθεί,
      — Μπορεί να ξύνει τον κώλο του
      — Να χαμουρεύεται παντιοτρόπως
      — Να …. να …

      Με τίποτε η Αποχή δεν μπορεί να ΔΕΙΞΕΙ ότι αυτοί που απείχαν αντιδρούν για όλους αυτούς τους λόγους που γράφεις … αλλά και για πολλούς άλλους ακόμη

      ΕΝΩ
      το ΛΕΥΚΟ είναι Ξεκάθαρο

      και το ΜΟΝΟ που μπορεί να γίνει ΚΑΛΕΣΜΑ για τους Ικανούς και Άξιους να Ηγηθούν της Ελλάδος

      Αυτά ……….

      1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ. ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ , ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΗΤΑ. ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ Η ΑΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΗΧΗΡΟΤΑΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΤΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ . ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΕΘΑ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ , ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΞΕΦΡΑΣΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΔΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑ ΔΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΟΥ . ΔΕΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ .ΦΙΛΙΚΑ ΗΛΙΑΣ.

  15. Προς Αυτα
    Γιατι προτεινεις το λευκο και οχι το ακυρο με ανα ωραιο στολισμα?
    Αφου λες οτι δεν προσμετρωνται στα εγκυρα? Θα μπορουσαμε την αντιθεση, διαμαρτυρια μας να την δειξουμε με 60% ακυρα, λεω εγω τωρα!!!!!!

    1. Πρώτον γιατί με το στόλισμα …. απλά θα γελάσουν δυο-τρεις στην εφορευτική ….. δεν θα το λουστούν αυτοί στους οποίους απευθύνεται.

      Δεύτερον Άκυρο μπορεί να είναι για πολλούς λόγους (άλλο χρώμα στυλό , περισσότερους σταυρούς, μουντζουρωμένο κλπ.κλπ)

      Το ΛΕΥΚΟ είναι Ξεκάθαρη ΕΝΑΝΤΙΩΣΗ σε όλο το Πολιτικό Σύστημα.

      Κατανοητό ;;;

      Αυτά ……….

  16. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ… ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ “ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ” ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ, ΟΥΤΟΠΙΚΟ, ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ, ΧΑΖΟΜΑΛΑΚΟΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΤΟ… ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ… ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ…. ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΥΣ… ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ… ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΟΔΕΨΩ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ… ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΘΗΣΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΖΟΚΟΥΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ Ή ΟΧΙ… ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ… ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΥΑΛΑ ΗΔΗ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ.

    ΚΛΕΙΝΩ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ, ΠΡΟΧΩΡΑΩ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΠΟΥ ΕΠΟΝΤΑΙ.

    ΣΥΓΝΩΜΗ “ΑΥΤΑ…” ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ…. ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΜΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΩ Ο,ΤΙ ΜΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ….

    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ

    ΙΩ

  17. ολοι αυτοι οι ανοητοι που φωναζετε και ξελαρυγγιαζεστε και τρολλαρετε και λετε 10 φορες τα ιδια πραγματα,λες και δεν σας ακουσαμε,και ειστε οι μονοι πατριωτες,δια της αυθεντιας σας,τι ακριβως προσπαθειτε να πετυχετε εδω μεσα??
    τοσες βδομαδες που εχουμε εκλογες ειδατε κανενα σχολιο εδω,εστω ΕΝΑ ΔΕΙΞΤΕ ΜΟΥ,που να αναφερετε υπερ ν.δ,συριζα,πασοκ,ποταμι,λεβεντη??γιατι δεν πατε ρε παλικαρια να τα πειτε τα περι αποχης και λευκο στα συστημικα μπλογκ???εκει δεν ειναι ο εχθρος σας?μηπως δεν σας παιζουνε εκει και σας γραφουνε στα π@π@κια τους??………
    και τι ακριβως προσπαθειτε να κανετε εδω?εκμεταλευομενοι την ελευθερια λογου στα κατοχικα?ποιος ειναι ο στοχος σας?να μειωσετε τα ποσοστα της χρυσης αυγης,του κκε,της λαε,του επαμ,και αλλων μικρων κομματων?αυτο ειναι το προβλημα σας,αυτος ειναι ο αγωνας σας?μπραβο ρε σεις!και τι θα πετυχετε ακριβως?να ψηφιστει το μνημονιο πανηγυρικα απο ολους αυτους που δεν σας διαβασαν η δεν σας δινουν καμια σημασια?τι πρεπει να υποθεσουμε εμεις που δεν συμφωνουμε δηλαδη?οτι ειστε ηλιθιοι?οτι εχετε απωθημενα?οτι ειστε πρακτορες καποιων μεγαλων κομματων που κυβερνανε 40 χρονια?αντε τραβατε να τα πειτε εκει που ΠΡΕΠΕΙ αυτα,και αφηστε μας υσηχους εδω στα κατοχικα,ειναι συνειδητοποιημενοι ολοι,δεν εχουμε αναγκη απο καθοδηγητες!!

    1. Πρώτον τα Κατοχικά αλλά και κάθε Μπλογκ δεν τα διαβάζουν οι 50 άντε θες 100 που γράφουν αλλά 300-500 ή και 1000
      Οπότε ότι γράφεται δεν είναι μόνο για αυτούς που σχολιάζουν, καθώς είναι μειοψηφία σε σχέση με τους μη σχολιάζοντες.

      Όταν κάποιος ξεκινά να γράφει δεν σημαίνει ότι παίρνει σβάρνα όλο το διαδίκτυο, κάπου ξεκινά και εκεί μένει …. φεύγει μόνο αν προκύψουν λόγοι.

      Αφού λες ότι είσαι τακτικός …. τουλάχιστον αναγνώστης … εδώ
      τότε θα έπρεπε να έχεις δει ότι τουλάχιστον εγώ έχω γράψει και για άλλα θέματα εκτός των Εκλογών.

      Δεν εκμεταλλευόμαστε τίποτε …. η συνεργασία είναι αμφίδρομη
      και κυρίως επιλέχθηκε για αυτόν ακριβώς τον λόγο ….. την ελευθερία λόγου.

      Όπως τουλάχιστον έχω πει
      θεωρώ ντεφάκτο όλα τα κόμματα πουλημένα
      ΟΛΑ μηδενός εξαιρουμένου,
      και αυτό δεν είναι σχήμα λόγου αλλά απορρέει από στοιχεία

      Τώρα ΆΝ με αυτά που γράφω
      σου πάτησα και σένα τον κάλο …. περαστικά …. φύσα το να περάσει

      Και όπως είπα και σε κάποιον πιο πάνω με ενδιαφέρει μόνο η ΕΛΛΑΣ,
      για συγκεκριμένο λόγο και μόνο ελάχιστοι εκ των εδώ διαβιούντων ….
      για τους υπόλοιπους δεν δίνω φράγκο.

      Τέλος κάτι που έχω πει αρκετές φορές αλλά ελάχιστοι ίσως το έπιασαν
      Η Ελίτ, το Σύστημα και τα τσιράκια τους σας θέλουν για δούλους και μπαταρίες,
      θα σας βγάζουν από την κυκλοφορία όταν πλέον θα τους είστε άχρηστοι,
      μέχρι τότε θα σας πετούν ένα κόκκαλο κάθε δυο-τρεις μέρες …. αλλά θα ζείτε

      Τους άλλους να φοβάστε
      γιατί αν τα πάρουν στο κρανίο
      και έλθουν χωρίς να τους έχετε ζητήσει
      τότε θα κλάψουν μανούλες
      θα πέσει πολύ άγριο ξεσκαρτάρισμα
      δεν θα μείνει ούτε το 1/5.

      Ας ελπίσουμε αυτό ποτέ να μην συμβεί !!!

      Αυτά ……….

  18. 2ο………προς Αυτα…………..
    και επειδη τα εχω παρει στο κρανιο με την παρτη σου,και με την συμπεριφορα σου,τωρα θα τα ακουσεις απο καποιον ανωνυμο που σε επαινεσε προχθες,γιατι αλλαξες υφος….δεν αλλαξες ομως,το ιδιο γομαρι εμεινες!ποιος σου δινει ρε ηλιθιε το δικαιωμα να βριζεις οποιον διαφωνει με τη γνωμη σου,και να απαντας και να ξανααπαντας γραφοντας συνεχεια τα ιδια πραγματα??ποιος σου δινει το δικαιωμα να βριζεις και να απειλεις και να υποτιμας τη νοημοσυνη ολων εδω μεσα?ποιος σου δινει δικαιωμα να γραφεις τις αποψεις σου 100φορες και μετα να συμπεραινεις μονος σου οτι οι αλλοι δεν καταλαβαν τις μπουρδες που λες!γιατι ειναι ανοητοι,και ηλιθιοι και πρακτορες και δεν ξερω γω τι αλλο και δεν καταλαβαν τα “βαθια” νοηματα σου??τι νομιζεις οτι λες,με το περισπουδαστο υφος,και ειναι τοσο δυσνοητο που δεν το καταλαβαινουμε εδω στα κατοχικα?ξερεις ποσο γυμνος εισαι,μετο λογο?δεν ειναι η παρεα σου εδω ,να μας δουλεψεις και να μας το παιζεις καποιος!καταλαβαμε ολοι ποσο φιλοσοφημενος και ποσο μορφωμενος εισαι,να ειναι σιγουρος,,,,και στα αρθρα σου για τις εκλογες αλλα και σ’αυτα για τα οικονομικα αντιληφθηκαμε ολοι οτι εισαι τερας μορφωσεως!και απο αυτα που λες,και απο τα επιχειρηματα σου,και απο τον τροπο που εκφραζεσαι και απο τη συμπεριφορα σου,,,,,,,,,,!!!ενας αγραμματος βλακας εισαι,ενα βλαχαδερο,που διαβασε τρια βιβλια και τα “εμαθε” ολα!σε ποιον νομιζεις οτι απευθυνεσαι εδω μεσα?στα φιλαρακια σου? και γιατι εκμεταλευεσαι το δικαιωμα και το θαρρος που σου δωσανε καποιοι να εκφραστεις ελευθερα και να γραφεις οτι θες?ντροπη σου!ξεφτιλα γινεσαι,και μη μας αναγκασεις να στα χωνουμε χυμα καθε μερα οσοι τα πιστευουμε αυτα,γιατι σου εγγυομαι οτι θα το σκασεις σαν λαγος απο τη συγγραφικη σου “καριερα”……
    τραβα να “ξυσεις τον κωλο σου” οπως λες(μαλλον αυτο κανεις ολη μερα!) και τελειωνε με τις αποψεις σου!τις καταλαβαμε ολοι!χαχα! ε χαχα!σε εσενα μιλαω………………!

  19. ΦΙΛΕ ΑΥΤΑ,

    ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΨΙΛΟΠΕΙΘΩΜΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΛΕΥΚΟ, ΝΑΣΟΥ Η ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ!

    ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ “ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΛΛΩΝ”, ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ, ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΤΟ ΤΟΥΪΤΕΡ ΤΟΥ ΝΤΕ……
    ΛΕΣ ΝΑ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ή ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΝΑΠΟΔΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ 0! ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΧΕΣΤΗΚΑΝ, ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ;;;; ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ, Ο ΕΝΑΣ ΞΥΝΟΝΤΑΝ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΛΙΓΟ ΜΕΤΡΑΝΕ ΘΕΩΡΩ. ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΑΠΕΙΧΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΠΑΡΕΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΟΧΗ=ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΚΑΘΟΤΙ ΑΠΕΧΩ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΟΥΜΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΑΠ΄ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ.
    ΝΑΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ 62% ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΧΙ

    ΚΑΤΑΛΗΓΩ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΕΚΦΡΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΕΙΤΕ Η ΑΠΟΧΗ, ΕΙΤΕ ΤΑ ΛΕΥΚΑ, ΕΙΤΕ Τ΄ ΑΚΥΡΑ.

    ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΠΑΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ (ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΔΛΔ) ΘΑ ΞΕΡΑΣΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ.

  20. Δείτε λίγο την πραγματικότητα, δυόμιση εκατομμύρια συνταξιούχοι, ένα εκατομμύριο κρατικοί υπάλληλοι, ένα τόσο εκατομμύριο κρατικοδίαιτοι επαγγελματίες, είναι το έδαφος που φύεται αυτό το παρασιτικό στρεβλό σχιζοειδές διεστραμμένο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα ! Το οποίο οσονούπω μας τελειώνει, δεν μπορεί να αυτοτροφοδοτηθεί. Την επόμενη μέρα χρειάζονται οι άριστοι!

  21. Το έχω πει τόσες πολλές φορές που πλέον καταντά βαρετό …. αλλά δεν βαριέσαι …. το ‘χει που το ‘χει πάρει το ποτάμι -όχι ο κομματικός οχετός- μια ακόμα δεν πειράζει.

    Όταν απαντάω σε κάποιο σχόλιο δεν το κάνω προσωπικά -το πρόσωπο μου είναι παντελώς αδιάφορο- σ’ αυτό που απαντάω είναι το ΣΚΕΠΤΙΚΟ, σκεπτικό που μπορεί εν προκειμένω να εκφράζεται από το εν λόγω πρόσωπο όμως αποτελεί νοητική κατάσταση και λειτουργία πολλών, οπότε αυτός είναι και ο λόγος και όχι το ιδιαίτερο άτομο που την εκφράζει την συγκεκριμένη στιγμή.

    Δεν γράφω ψάχνοντας επαίνους και λοιπά …. το κάνω προσπαθώντας να κινήσω νοητικές διεργασίες και αλλαγές αφύπνισης.

    Επαναλαμβάνω κατά διαστήματα πράγματα που έχω πει και πριν … για τον λόγω του ότι φαίνεται να μην έχουν γίνει κατανοητά. Όταν δείχνω σε κάποιον κάτι και εκείνος παραμένει αμετανόητα προσηλωμένος στο παλαιό “σκεπτικό” όχι προβάλλοντας συγκεκριμένη επιχειρηματολογία, αλλά επαναλαμβάνοντας μονότονα ως μαγνητόφωνο το ίδιο ποίημα, αυτό σίγουρα δεν αποτελεί δείγμα νοητικών διεργασιών αλλά υστέρησης -λόγω ελαττωματικού υλικού, παιδαγωγικής τουβλοποίησης, χειραγώγησης, επιβολής και ελέγχου κλπ.κλπ.- αυτό ακριβώς είναι εκείνο στο οποίο προσπαθώ να επιφέρω αλλαγή, μετατροπή και απελευθέρωση.

    Κάποιοι νομίζουν ότι είναι αρκετά ξύπνιοι και κατανοούν καλώς τα πράγματα
    ΑΛΛΑ
    Αδυνατούν όμως να απαντήσουν στο πως φθάσαμε εδώ …. σ’ αυτόν τον βόθρο, αφού το σκεπτικό τους είναι καλό και οι επιλογές τους σωστές και καλώς καμωμένες.
    Πως στον κόρακα λοιπόν φθάσαμε σ’ αυτό το χάλι ;;;
    Δεν είναι δυνατόν να είναι τα πράγματα σωστά καμωμένα και το αποτέλεσμα να είναι αυτό που λουζόμαστε ….. κάτι στραβό υπάρχει στην Δανιμαρκία …. λέτε να φταίει ο γιαλός και όχι το ότι στραβά αρμενίζουμε ;;;

    Εφ’ όσον από την άλλη πλευρά εγώ είμαι που είμαι λάθος ….. έχω λάθος απόψεις, σκεπτικό, επιχειρήματα και λοιπά -όχι απλά τώρα αλλά από 20 χρόνων- και η τοποθέτησή μου ευρίσκεται σε πλήρη και καθολική αντιδιαστολή με τα τεκταινόμενα, και την οποία κανείς, ή σχεδόν κανείς, δεν συμμερίζεται …. πως γίνεται να είμαι εγώ λάθος και όχι αυτοί οι οποίοι οδήγησαν ή συναίνεσαν ώστε τα πράγματα να κατρακυλήσουν στο βάραθρο της σήμερον ημέρας ;;

    Μάλλον κάποιων τα μυαλά και οι ψυχές ….. δεν δουλέψαν και συνεχίζουν να μην δουλεύουν καλά !!!

    Κάποιοι αντιδρούν και κόπτονται γι’ αυτά που γράφω και τον τρόπο που εκφράζομαι ….. εάν ήταν τόσο”απλά” τα πράγματα γιατί τότε δεν αντιπαρέρχονται τα άρθρα και τα σχόλιά μου, χωρίς να καταπιάνονται με το τι και πως το γράφω, αφού είναι σε αντιδιαστολή με το σκεπτικό και την ψυχοσύνθεσή τους ….. αλλά μανιωδώς ασχολούνται με αυτά ;;;
    Κάτι βρωμάει …. και βρωμάει πολύ …. κυριολεκτικά ζέχνει !!!

    Εάν οι απόψεις μου … το σκεπτικό …. η πρόθεση … το ύφος και τα λοιπά, είναι σε αντίθεση με το πνεύμα του Ιστολογίου …. αυτό μπορούν να το πουν οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες του …. δεν γνωρίζω να έχουν ορίσει κάποιον σχολιαστή εκπρόσωπό τους …. οπότε όσοι το προσπαθούν κτυπούν λάθος πόρτα ….. με λάθος μέσα.

    Το άλλο στραβό έχει σχέση με το να θέλουν κάποιοι κανείς να μην είναι μπροστά απ’ αυτούς …. αν είναι στον πάτο τους θέλουν όλους εκεί … κανείς να μην εξέχει … όλοι το ίδιο σχήμα τούβλα.
    Με τίποτε δεν θέλουν να δουν και να κατανοήσουν την τύφλα τους, και να δεχθούν ότι κάποιοι άλλοι μπορεί να ξέρουν και να γνωρίζουν καλλίτερα και περισσότερα, να έχουν εμπειρίες και κατανοήσεις υπέρτερες των δικών τους.
    Αντί λοιπόν να κοιτάξουν να μάθουν και να επωφεληθούν απ’ αυτό, απεναντίας θέλουν να το σβήσουν, να το σταματήσουν …. τόσο μα τόσο κομπλεξικοί -ή ενεργούμενα- είναι !!!

    Ο Σωκράτης μέσω του Αριστοκλή -χωρίς να είναι και ο μόνος- μας είπε ότι η Γνώση είναι Ανάμνηση, προϋπάρχουσα στην Πηγή, και μεις ως μέρη αυτής απλώς χρειάζεται να την Ανακαλέσουμε και να θυμηθούμε …. οπότε είτε μόνοι μας είτε μέσω της βοήθειας κάποιου άλλου …. αυτό που μένει είναι να το κάνουμε πράξη …. να Εν-θυμηθούμε.
    Το ίδιο το Πρότυπο δεν αλλάζει, αυτό που αλλάζει είναι η εξατομίκευση και η χρήση που εμείς κάνουμε σ’ αυτό, αυτό και η εμπείρευση μένει σε μας τίποτε άλλο …. πότε επιτέλους θα το κατανοήσουμε ;;;

    Όσο για τις απειλές …. άμεσες ή έμμεσες ….. δεν μασάω !!!
    Πάρτε αριθμό και γρήγορα …. μπείτε στην ουρά ….. καλού κακού όμως κρατήστε και κάνα μπουκάλι νερού μην κορακιάσετε και σας τρέχουν στα νοσοκομεία …. καθότι σε λίγο ούτε νερό δεν θα ‘χουν για να δώσουν.

    Για μια ακόμα φορά να ξεκαθαρίσω ότι τα παραπάνω δεν απευθύνονται σε αυτούς που ήδη έχουν κατανοήσει ή αφυπνιστεί …. ούτε καν σε αυτούς που έχουν διαφορετική άποψη βασιζόμενη όμως σε σωστά επιχειρήματα …. αλλά σε αυτούς που ακόμη πελαγοδρομούν ή ευρίσκονται υπό καθεστώς χειραγώγησης-ελέγχου και φανατικής τύφλωσης …. και τέλος στα τρολάκια και τους έμμισθους πρακτορίσκους.

    Αρκετά ….. όποιος έπιασεν … έπιασεν !!!

    Και για άλλη μια φορά …. αφού τουλάχιστον οι ευχές είναι τζάμπα … να ευχηθώ
    Η ΕΛΛΑΣ να απελευθερωθεί γενόμενη ξανά φάρος της Ανθρωπότητος,
    και οι ΟΣΟΙ Έλληνες/ιδες αφού Εν-Θυμηθούν να ριχτούν στο να επιτελέσουν το Καθήκον, την Ιερήν Αρχαίαν Αποστολήν των.

    Αυτά ……….

  22. Προς Αυτα
    Δεν ξερω γιατι, αλλα κατι δεν μου κολλαει με το Λευκο, νιωθω μεγαλυτερη σιγουρια με το Ακυρο.
    Αλλωστε και με το ακυρο μπορεις αν το ποσοστο ειναι μεγαλο να δειξεις την αντιθεση σου και να εισαι σιγουρος οτι η ψηφος σου δεν παει σε κανεναν.

  23. φιλε ΗΛΙΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΕ
    σ’ευχαριστω για τα μυνηματα σου σ’αυτο το ποστ!δειχνεις οτι εισαι γνησιος Ελληνας και πατριωτης.συμφωνω και με τα 17 σημεια που γραφεις,ειλικρινα ταυτιζομαι,αλλα εγω επελεξα να ψηφισω καποιο μικρο κομμα,γιατι ετσι αισθανομαι οτι αντιδρω καλυτερα σ’αυτο το συστημα που μας τρωει τις σαρκες.εχω καταγραψει τις αποψεις μου με επιχειρηματα,σε αλλα αρθρα αναλυτικα,και δεν θελω να επεκταθω εδω,δεν χρειαζεται,,,,,να ξερεις οτι θα υπερασπιστω το δικαιωμα σου να απεχεις,να ριξεις λευκο,να ψηφισεις οτι θες,οτι σου υπαγορευει η συνειδηση σου τελοσπαντων,εσυ ξερεις…..δεν σου γραφω γι αυτο,ουτε για να σε επαινεσω βεβαια,δεν εχεις αναγκη τη δικη μου εγκριση ειμαι σιγουρος…..σου γραφω για να τονισω μ’αυτη την αφορμη δυο σημεια……
    1ο. η ανωνυμια……εδω και καποιους μηνες σας στελνω μυνηματα σαν ανωνυμος,εχω επιλεξει να ειμαι ανωνυμος!αλλα να γραφω και με μικρα οπως εσυ γραφεις με κεφαλαια……..το κανω για δυο λογους που θελω να εξηγησω:1ον θελω να νιωσετε το αυτονοητο,οτι ειναι το μυνημα που μετραει,η βαρυτητα του λογου μας,και οχι η υπογραφη βεβαια…..στο κατω κατω ολοι ανωνυμοι ειμαστε,οτι υπογραφη και να βαλουμε…..2ον καποιος εδω μεσα εγραφε με πολλα ονοματα,αλλα και με πολλες ταυτοτητες διαφορετικες,μου φαινεται προστυχια και κοροιδια αυτο,οσο ενδιαφεροντα και αν ηταν αυτα που ειχε να μας πει….χωρις αλλα σχολια,εσεις ξερετε,,,,,,,,,,
    2ο.καποιοι εκμεταλλευονται το δικαιωμα της εκφρασης εδω και ξεπερνουν τα ορια του μετρου κατα πολυ….και χρησιμοποιουν πλυση εγκεφαλου,αυθαδεια, ειρωνεια,επιβολη αποψεων,οιηση,ξιπασσια,χλευασμο,κομπορρημοσυνη και αναιδεια……ολες τις ενεργειες του αρρωστου εγωισμου δηλαδη,και το θεωρω πολυ αδικο να γινεται αυτο εδω στα κατοχικα,ακριβως γιατι υπαρχει ελευθερια λογου και εκφρασης και δεν φιμωνεται κανενας!εσυ ξερεις πολυ καλα οτι η εριδα αν και ελληνιδα δεν εχει να κανει τιποτα με την καταγωγη μας,υπαρχουν καταβολες σιγουρα,αλλα κυριως εχει να κανει με το χαρακτηρα και την παιδεια μας…οποτε δεν ειμαστε ολοι ιδιοι Ελληνες,οπως και οι εβραιοι δεν θα ειναι ιδιοι κοκ.
    συστηνω σε αυτους τους κυριους να κοιταξουν πρωτα τη μουρη τους στον καθρεφτη,και μετα να σχολιαζουν και να κριτικαρουν τους αλλους,και επ ουδενι δεν τους δινω δικαιωμα να βριζουν και να απαξιωνουν τον καθενα,οσο “σωστες” η λαθος ειναι οι αποψεις που εκφραζει!μαστιγιο θα βγαλω και θα με βρουν μπροστα τους τιμωρο!μεχρι να καταλαβουν τα αυτονοητα,,,,,,,οπως και με κινδυνο δικο μου θα υπερασπιζω το δικαιωμα του καθενος,να εκφραζει αποψη,να ψηφιζει η οχι,να ζει οπως του αρεσει αρκει να μην επιβαρυνει τους αλλους…..!
    και παλι σε ευχαριστω για τις πολυ ξεκαθαρες αποψεις σου,σου σφιγγω το χερι,εστω ηλεκτρονικα,κυριως και για το ΕΝΩΤΙΚΟ μυνημα που εκπεμπεις,προσπαθω να το εκφρασω και εγω ,εστω με μικρα γραμματακια,αλλα και με χιλιους τροπους…με σεβασμο,
    ο φιλος σου Μανωλης

    1. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ , ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΘΗΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΘΗΤΗΣ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ. ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΣΑ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΑΛΛΑ ΧΑΘΗΚΕ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝ ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΗΘΟΥΣ . Α.Δ.Ε.Ι. ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΥΤΗ Η ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΔΗΛΑΔΗ ΑΡΕΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑ . ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΜΑΝΩΛΗ .

  24. Αυτά…… τα κείμενα είναι πάντα ‘εκρηκτικά’ και κυριολεκτικά ‘ραπίζουν’ . Φέρουν την υπογραφή «Σαλός…» με την κοσμική (όχι θεολογική) έννοια του Ασυμβίβαστου. Άλλοι θυμώνουν, άλλοι συμφωνούν, άλλοι προβληματίζονται και άλλοι προτείνουν. Πάντως με τον έναν ή τον άλλο τρόπο αφυπνίζονται. Κάτι είναι και αυτό. Είθε να παρθούν οι σωστές αποφάσεις.
    Παρακολουθώ τα κείμενά σου και αυτό είναι το μόνο σχόλιο που θα μπορούσα να κάνω.

    Υ/Γ Μήπως το Αυτά…… πρέπει να αλλάξει ;

  25. ΟΣΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΣΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ.
    ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ –ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ. ΑΓΑΠΗΤΕ Μανωλη.

  26. Γιατι ρε παιδια μετα απο ολα αυτα που συμβαινουν στις ζωες μας τα τελευταια 6 χρονια ,
    δεν εχουμε ξεσκισει τις σαρκες των ενοχων? Γιατι ? Τι ειναι αυτο που μας κραταει?
    Η λογικη? ο πολιτισμος? ο φοβος? Αφου ολοι ειμαστε εναντιον τους! Γιατι τους ανεχομαστε?
    Γιατι θα παμε αυριο να ψηφισουμε ? Υπαρχουν και αλλοι τροποι τιμωριας?
    Ας μου απαντηση καποιος γιατι θα τρελαθω, δεν μπορω να βρω ουτε μια λογικη εξηγηση!!!!

  27. Συμφωνώ απόλυτα με το άρθρο.
    Προτείνω
    • ΠΑΛΛΑΙΚΗ ΑΜΥΝΑ εκ των ενόντων.
    • Δημιουργία Εθνικής Ασπίδας από προσωπικότητες αντισυστημικές
    • Νομικούς χωρίς σύνορα – Λαϊκά Δικαστήρια
    Ας περάσουμε από την θεωρία στη πράξη. Ας ανοίξουμε τα κιτάπια μας και ας κάνουμε επιλογή ΕΛΛΗΝΩΝ.
    Οι Δούρειοι Ίπποι θα υφίστανται παραδειγματική τιμωρία
    Μπορούμε μετά πολλών αλλά και με τους ολίγους
    ΜΘΠΧ
    Στέργιος Σμυρλής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek