Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

00:28 - 17/09/2015

ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΕΡΙ ΚΑΙ ΛΑΒΡΟΦ;;;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

140330-kerry-lavrov-paris-130p_f8ccf1fac17c4eecdeb0c18e93caa6e0

Τι μου θυμίζει πάλι αυτό του Κέρι με τον Λάβροφ; Η Ρωσία ζήτησε να μιλήσει με τις Ηνωμένες Πολιτείες για την κατάσταση στη Συρία. Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ έκανε αυτή την πρόταση χθες τηλεφωνικώς, το ίδιο έκανε και ο Αμερικανός ομόλογός του, Τζον Κέρι σήμερα. Ο Λευκός Οίκος και το Πεντάγωνο δεν έχουν αποφασίσει ακόμα αν θα δεχθούν να συνομιλήσουν.

Οι Κέρι και Λαβρόφ μίλησαν εχθες για τρίτη φορά μέσα σε δέκα ημέρες, για την κατάσταση στη Συρία. Σε αυτή τη συνομιλία, ο Κερί εξέφρασε την ανησυχία του για την αυξανόμενη παρουσία του ρωσικού στρατού στη Συρία. Σύμφωνα με τον Κέρι η ανάμιξη της Ρωσίας στον πόλεμο στη χώρα δημιουργεί περισσότερα προβλήματα.

Ενώ η κυβέρνηση των ΗΠΑ ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει ακόμη τι ακριβώς πρέπει να γίνει, ο Κέρι βλέπει την συνομιλία με τη Ρωσία με αναγκαία. Μια διαβούλευση με τον Λαβρόφ είναι στην πραγματικότητα ο καλύτερος τρόπος για να παραστεί σαφές τι ακριβώς θέλει η Ρωσία στη Συρία. Επίσης, ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, ο Μπαν Κι-μουν εξέφρασε την ανησυχία του σήμερα για τη ρωσική παρουσία στη Συρία.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο Πούτιν, η Ρωσία είναι ο μόνος ενεργός συνέταιρος στη Συρία που βοηθάει τον Προέδρο Άσαντ στον αγώνα του κατά της τρομοκρατικής οργάνωσης, του Ισλαμικού Κράτους. Ωστόσο, ο Κέρι δήλωσε απόψε ότι δεν μπορεί να εμπιστευτεί τους Ρώσους, επειδή φοβάται ότι ο ρόλος της Ρωσίας στη Συρία μπορεί να αλλάξει ΞΑΦΝΙΚΑ!!!

ΚΟΡΑΞ: ΒΡΕ, ΒΡΕ, ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ;;; ΜΗΠΩΣ ΤΟ ANY TIME ΤΩΝ 33;;;



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. Νικολας 09/17/2015 @ 12:36 ΠΜ

    Δηλαδη???ΜΗΠΩΣ ΤΟ ANY TIME ΤΩΝ 33;;;

  2. Φιλε Νικολα… ποιοι βλέπουν τον 33 σαν ιερο αριθμό τους;

  3. και 11 χ 3 =33

  4. Η 33η βόρεια παράλληλος …… τεκτονική γραμμή θανάτου – ψυχική ενέργεια.

    http://www.illuminati-news.com/first-black-woman.htm

    Frances Newton maintained her innocence to the end but this did not stop Perry from signing her death warrant even as pictures of black women suffering filled the television screens of the world. The last black woman executed in Texas was a slave named Lucy that was hanged for murder in 1858 in Rita-damaged Galveston.

    Το άρθρο που ακολουθεί είναι μεγάλο και είναι στα αγγλικά (δυστυχώς)

    Βόρειες Γεω-χωρικές ευθυγραμμίσεις και τελετουργικές ανθρώπινες θυσίες σε οντότητες για την κοσμική εξουσία.

    http://www.redicecreations.com/specialreports/2005/12dec/33rdsacrifice.html

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*