Διαφημίσεις

Πρέπει να επέμβει η Εισαγγελία και να οδηγήσει τον κύριο αυτό στα κρατητήρια σε πρώτη φάση και σε δεύτερη να τον οδηγήσει σε δίκη και να παραμείνει προφυλακισμένος. Ο άνθρωπος αυτός έχει ήδη διαπράξει διάφορα αδικήματα…

Είναι αστειότητες τα περί 600 δις… καταρχάς τον έχετε δει πως κυκλοφορεί; Αστεία πράγματα… ένας άνθρωπος με 600 δις, η στρατιά μόνο των σωματοφυλάκων είναι άνω των 60 με 70… και κατά τη διάρκεια που θα κινείται με όχημα τουλάχιστον θα πρέπει να τον προστατεύουν περίπου 6 με 8 σωματοφύλακες… είμαι σίγουρος ότι τον έχετε δει πως κυκλοφορεί!!

– Kαι γιατί, αφού έχει τα λεφτά, δεν πάει κατευθείαν στα επενδυτικά fund και να αγοράσει το χρέος από τη πηγή και μετά να τα δωρίσει στο Ελληνικό κράτος ή να διαγράψει το χρέος αυτόματα;

– Γιατί π.χ ο κύριος αυτός δεν έχει πάει να αγοράσει μια πολυτελή κατοικία στην Αθήνα ώστε να δείξει τον πλούτο του…;

– Γιατί π.χ δεν έχει αναλάβει τα συσσίτια της Αρχιεπισκοπής ώστε να δείξει ένα φιλολαϊκό προφίλ… τι τον πειράζει να δώσει 50 με 100 εκατομμύρια και να αναλάβει το κόστος;

– Γιατί π.χ δεν αγοράζει έντοκα γραμμάτια του Ελληνικού Δημοσίου ώστε να βοηθήσει την Ελλάδα;

– Γιατί δεν αγοράζει τα Ναυπηγεία Σύρου και Ελευσίνας που είναι στο παρά πέντε ώστε να βάλουν λουκέτο;

– Γιατί δεν εξοπλίζει τα νοσοκομεία με υλικά που τόσο πολύ τα έχουν ανάγκη;

– Γιατί δεν αγοράζει πετρέλαιο για όλα τα σχολεία της χώρας ώστε οι μαθητές να μη κρυώνουν;

– Γιατί δεν αγόρασε αυτός τις μαρίνες που παραχωρήθηκαν στους Τούρκους;

– Γιατί δεν αγοράζει ή τουλάχιστον δεν κατέθεσε ένα σχέδιο για την αξιοποίηση του Ελληνικού; (πρώην αεροδρομίου)

– Γιατί δεν αγοράζει π.χ την έκταση στην Κασσιόπη Κέρκυρας και την Αφάντου στη Ρόδο!

Κι άλλα πολλά παρόμοια «γιατί»!!!

Απαντήστε μας, «εθνοσωτήρα» κ. Σώρρα…!

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

31 σχόλια στο “ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ «ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΑ» ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΤΑ…600 ΔΙΣ!”
  1. ΩΡΑΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ "ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ" !!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΟΥ, ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΗΔΗ ΣΕ ΟΟΟΛΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΩΣ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΣΕ ΒΑΛΑΝΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ (ΓΙΑΧΒΕ) ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΚΟΛΟΓΗΣΕΙΣ!
    Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΤΟ Ε ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ…ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ HELLAS-ORTHODOXY (ΜΑΛΛΟΝ ΙΣΡΑΗΛ-ΙΑΟΥΔΑΙΟORTHODOXY ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ) ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΛΕΙΨΑΝΟ ΚΑΙ ΑΣ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ….

  2. Γιατι βαζει ορους,πρωτα να τιμωρηθουν οι υπευθυνοι της σημερινης καταστασης και μετα…

  3. ρε συ stranger όχι τέτοια άρθρα. Αν ο Σώρρας είναι λαμόγιο δεν είναι αυτά τα κριτήρια. Ήμαρτον πια με τους ORTODOX. Αφού τα είπαμε …. αλλαγή πλεύσης!!!!

  4. Διότι εσείς που κάνετε τέτοιες προβοκατόρικες ερωτήσεις είσθε οι χειρότεροι προδότες των Ελλήνων και θα το καταλάβετε αυτό
    1) Ερωτάτε σαν να μην έχετε παντελώς ενημερωθεί τί ακριβώς προσφέρει ο Εθνικός Ευεργέτης κ. Σώρρας.
    2) Ενας εξάδελφός μου απο την ομογένεια του Καναδά, μαζί με κάποιους άλλους ομογενείς έβαλαν χρήματα και αγόρασαν ένα ασθενοφόρο πλήρως εξοπλισμένο, για να συμβάλλουν στην καλύτερη υγεία του Ελληνικού λαού. Σας ενημερώνω ότι η γυναίκα του το επόμενο καλοκαίρι που είχαν έλθει διακοπές στήν Ελλάδα, πέθανε εντελώς αβοήθητη και πρίν προλάβει να πάει στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Οταν αργούσαν να έλθει το ΕΚΑΒ τους τηλεφώνησε και του απάντησαν αρχικά ότι δεν έχουν ασθενοφόρο και όταν τους ενημέρωσε ότι ο ίδιος τους έχει αγοράσει ένα ασθενοφόρο, το είδαν και οι ίδιοι και του είπαν οτι έχετε δίκιο το βλέπουμε, αλλά δεν έχουμε οδηγό για το ασθενοφόρο αυτό, διότι λείπε σε άδεια κλπ κλπ.
    Οπως αντιλαμβάνεσθε το μεγάλο πρόβλημα του Ελληνα είναι οτι είναι παντελώς ανενημέρωτος και κατά τα άλλα έχει και άποψη, χωρίς καν να έχει ακούσει τί του λέει ο κ. Σώρρας. Εκτώς και εάν έχει ακούσει και δεν αντιλαμβάνεται τί του λέει ή αντιλαμβάνεται μέν , αλλά παίζει τον ύποπτο και επικίνδυνο ρόλο των προδοτών αυτής της χώρας και του λαού της. Ευχαριστώ για την φιλοξενεία που ελπίζω να δημοσιεύσετε.

  5. Πρέπει…; Τα κριτήρια είναι : Γιατί κυκλοφορεί όπως κυκλοφορεί. Γιατί δεν έχει σωματοφύλακες. Γιατί δεν αγοράζει το ελληνικό (αμφίβολο)χρέος. Γιατί έχει 600 δις και δεν εχει πολυτελή κατοικία.Γιατί δεν αγοράζει-επενδύει σε επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Γιατί δεν κάνει φιλανθρωπίες. Μόνο ο εισαγγελέας φίλε μου; Σύλληψη και εκτέλεση με συνοπτικές διαδικασίες. Για να γλυτώσουν απο το κακό σπυρί τα αφεντικά σου..

  6. ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΝΕΤΕΥΞΕΙΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ. ΤΑ ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ. ΕΜΕΝΑ Ο ΤΥΠΟΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΑ ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΓΙΑΤΙ? Ε ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΑΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ Ε Λ Π Ι Δ Α ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΡΙΧΝΕΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΠΤ, ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΤΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ,
    ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΩ.
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?

  7. Ειχα αναφερθει και παλαιοτερα οτι η πηγη αυτη οπου αναδιμοσιευσατε το συγγεκριμενο αρθρο ποτε δεν εχει ανεβασει κανενα δικο σας αλλα σας χλευαζει συνεχωςξερουμε δε απο που πηγαζει η αρχη τους και τα συμφεροντα τουςαλλα για εσας και τους αναγνωστες σας ας πανε στο μακελειο του ΧΙΟΥ [οπου εχει κανει μηνυση στο σωραςο δαραβικας]να ακουση την συνεντευξη που πηρε εχθες απο τον σωρας για να λυθουν ολες οι αμφιβολιες σας οπως λυθηκαν και αυτουνου

  8. Ποιός γρόθος έγραψε το άρθρο? Και γιατί να κάνει όλα αυτά που λέει στο άρθρο? Μια χαρά τα έχει κάνει όλα, νιμιμότατα. Από τη στιγμή που τόσο καιρό δεν τον έχουν μαζέψει κάποιο λάκκο έχει η φάβα. Όλα αυτά που ρωτάς πήγαινε κάντα εσύ, άκου να αγοράσει και να κάνει ευεγερτήματα… αυτό που κάνει είναι το καλύτερο και τον κράζουνε όλοι οι απατεώνες…οι πραγματικοί απατεώνες που κυβερνούν!!

  9. AYTO ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟ ΕΙΝΕ ΤΟ ΕΞΙΣ. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΛΙΘΗ ΣΕ ΗΡΟΝΟ 30 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΑΓΗ ΣΕ ΕΠΙΣΤΙΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΙΜΑ. ΘΕΛΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΗ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΗΡΕΟΣ? ΔΥΛΟΝΗ ΤΙΣ ΑΠΕΤΗΣΙΣ ΤΟΥ ΚΕ ΕΑΝ ΣΥΝΦΕΡΗ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ, ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΛΕΙ Ι ΚΥΒΕΝΙΣΗ ΩΡΕΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΟ. ΚΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΗ ΤΟΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΚΕΛΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΚΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΙΝΑΦΗ. ΧΟΡΙΣ ΑΦΤΗ ΤΙΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΤΙ ΛΕΤΕ ΙΝΕ ΠΡΟΩΟΚΑΤΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΕΟΜΑ ΝΑ ΑΠΟΔΙΞΗ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΗΡΙΜΑΤΑ Ι ΟΧΙ. ΗΜΕΘΑ ΧΑΖΟΙ ΒΕΒΕΑ ΑΛΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΙ ΟΠΟΣ ΠΙΣΤΕΒΕΤΕ.

  10. ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΤΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΩΡΑΣ ΣΤΟΝ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕ ΣΑΣ

  11. ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ,ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ..ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΣΤΕ..

  12. κι αλλα πολλα παρομοια γιατι..στο τελος θα τον ρωτησεις και γιατι δεν φοραει κρανος..

  13. ΝΙΚΟΛΑΕ ΦΙΛΤΡΑΡΕ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΉΣΕΙΣ ΣΟΥ. ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΈΧΕΙ ΤΊΤΛΟ ΤΑ ΕΡΩΤΉΜΑΤΑ ΕΝΌΣ ΑΝΕΓΚΈΦΑΛΟΥ

    .DEPUTA

  14. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ 4.54
    Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ
    ΒΟΥΡΚΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΡΙΞΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ
    ΑΥΤΟ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ, ΝΑ ΞΕΚΟΛΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ,ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ,ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

  15. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΕ ΛΑΘΗ. ΚΑΛΗ Η ΄΄ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΄΄ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΙΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΟΣΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ.
    ΜΑΘΑΜΕ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!

  16. γτ φιλε δν τον αφηνουν οι προδοτες να κανει πραγματα…ξυπνατε και μην γραφετε ανακριβιες…

  17. ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΘεΛΟΥΜΕ ΜΕ ΨΥΧΉ ΚΑΙ ΘΡΆΣΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΆΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΝΈΑ ΤΆΞΗ ΠΡΑΓΜΆΤΩΝ. ΕΙΤΕ ΈΧΟΥΝ ΔΙΣ ΕΊΤΕ ΌΧΙ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΈΧΟΥΝ ΜΙΑ. ΧΑΡΤΙΑ ΧΡΩΣΤΆΜΕ ΜΕ ΧΑΡΤΙΆ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΜΈΓΑΣ ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΕΣΤΗΣ ΚΑΙ ΓΩ ΠΟΝΤΑΡΩ ΠΆΝΩ ΤΟΥ.
    DEPUTA

  18. Hellas-Orthodoxy, δεν είμαι "θαμώνας" σου, όμως τις ελάχιστες φορές που έτυχε να μπω στο ιστολόγιό σου, είχα σχηματίσει την εντύπωση ότι αληθώς εκπροσωπείς τον τίτλο του…
    Ένας σκεπτόμενος όμως, εύκολα μπορεί να διακρίνει το "ποιόν" του καθενός, από τα λεγόμενά του…!(Ο συμφοιτητής και συγκάτοικος του ΓΑΠ λοιπόν, η απλή λογική μας λέει ότι (παρατηρώντας τον χώρο και τον τρόπο που κινείται) αποκλείεται να μην είναι Σιωνιστικό όργανο…

    Πάμε τώρα στα ερωτήματα προς τον Πατριώτη Σώρρα.

    Απλά, απλούστατα εδώ μα και πολύ εύκολα, ένα οποιοδήποτε (πιστεύω) σκεπτόμενο και με Ελληνική συνείδηση άτομο, ποτέ δε θα μπεί τη "λογική" των παραπάνω ερωτήσεων διότι οι απαντήσεις πρέπει να είναι αυτονόητες…
    Για τους άλλους πιστεύω ότι και στο πιάτο να τους τις δώσεις τις απαντήσεις, ίσως μόνο για να μη θεωρηθούν χαζοί να κάνουν ότι κατάλαβαν!

    Όμως θα επικολλήσω κι εγώ τις απαντήσεις εδώ, έτσι όπως τις έχει δώσει ο διαχειριστής του group. Και… όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…

    οι απαντήσεις

    ΕΡ: Πρέπει να επέμβει η Εισαγγελία και να οδηγήσει τον κύριο αυτό στα κρατητήρια σε πρώτη φάση και σε δεύτερη να τον οδηγήσει σε δίκη και να παραμείνει προφυλακισμένος. Ο άνθρωπος αυτός έχει ήδη διαπράξει διάφορα αδικήματα…
    ΑΠ: Αυτό θέλει και ο Σώρρας! Γιατί δεν κάθονται απέναντι του σε ένα δικαστήριο;
    Δεν κρύβεται αυτός…ΑΥΤΟΙ κρύβονται και βγάζουν μπροστά τον αναλώσιμο Ελλαδέμπορα. Λες πως έχει διαπράξει αδικήματα. Γιατί δεν του κάνεις μήνυση. Η δικαιοσύνη έχει πλήρη γνώση… Κάντο. Κάνε αυτό που δεν τολμάει να κάνει η συμμορία των τριακοσίων! Γίνε Θωμάς…

    ΕΡ: Είναι αστειότητες τα περί 600 δις… καταρχάς τον έχετε δει πως κυκλοφορεί; Αστεία πράγματα… ένας άνθρωπος με 600 δις, η στρατιά μόνο των σωματοφυλάκων είναι άνω των 60 με 70… και κατά τη διάρκεια που θα κινείται με όχημα τουλάχιστον θα πρέπει να τον προστατεύουν περίπου 6 με 8 σωματοφύλακες… είμαι σίγουρος ότι τον έχετε δει πως κυκλοφορεί!!
    ΑΠ: Κυκλοφορεί όπως πρέπει να κυκλοφορεί κάθε ελεύθερος Πολίτης στην Πατρίδα του!. Κανένας από τους πουλημένους προδότες δεν τολμάει να τον αγγίξει . Ξέρουν πως αυτός είναι πιο «γλυκός» από εκείνους που μπορεί να τον διαδεχτούν αν πάθει κάτι..
    ΕΡ:- Kαι γιατί, αφού έχει τα λεφτά, δεν πάει κατευθείαν στα επενδυτικά fund και να αγοράσει το χρέος από τη πηγή και μετά να τα δωρίσει στο Ελληνικό κράτος ή να διαγράψει το χρέος αυτόματα;
    ΑΠ: Γιατί τελικά αυτός που κατηγορείς σέβεται τους ΘΕΣΜΟΥΣ περισσότερο από αυτούς που αρχικά επικαλέστηκες να τον συλλάβουν και τώρα μας δείχνεις πως δεν τους έχεις ούτε εσύ εμπιστοσύνη. Κυρίως όμως ο δρόμος που διάλεξε ο Σώρρας είναι ο μόνος που εξασφαλίζει Ελληνική κηδεμονία και διαχείριση της Εθνικής οικονομίας.

    ΕΡ:- Γιατί π.χ ο κύριος αυτός δεν έχει πάει να αγοράσει μια πολυτελή κατοικία στην Αθήνα ώστε να δείξει τον πλούτο του…;
    ΑΠ: Έτσι μπράβο!! Είσαι άνθρωπος με ιδανικά και αξίες!!! «ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ..» Πόσο ρηχή μπορεί να είναι.η σκέψη σου Αλήθεια όλοι αυτοί που παρακολουθούν την πλάνη σου το ήξεραν πως ζυγίζεις τον Άνθρωπο από το πόση φιγούρα κάνει; Δεν φοβάσαι μη σε κρίνει Εκείνος που δεν είχε που την κεφαλήν κλίναι ;

  19. ΕΡ:- – Γιατί π.χ δεν έχει αναλάβει τα συσσίτια της Αρχιεπισκοπής ώστε να δείξει ένα φιλολαϊκό προφίλ… τι τον πειράζει να δώσει 50 με 100 εκατομμύρια και να αναλάβει το κόστος;
    ΑΠ: Γιατι; Για να ελαφρύνει από το φορτίο την πτωχή Αρχιεπισκοπή; Ο καθένας σηκώνει το Σταυρό του και ακολουθεί. Επίσης λέγεται , η δεξιά να μη γνωρίζει τι ποιεί η αριστερά αλλά ξέχασα εσύ πρέπει να βλέπεις. Είσαι φιλάνθρωπος υπερπαραγωγή. Τέλος πάντων δεν θα μάθεις αν το έχει ή προσπάθησε να το κάνει και δεν το δέχτηκαν…όπως δεν το δέχτηκαν και οι πολιτικοί!~Για τους δεύτερους όμως μη πεις ποτέ πως δεν ήξεραν.

    ΕΡ:- Γιατί π.χ δεν αγοράζει έντοκα γραμμάτια του Ελληνικού Δημοσίου ώστε να βοηθήσει την Ελλάδα;
    ΑΠ: Για πες μου, σχολείο έχεις πάει. Δεν χρειάζεται να είσαι διάνοια .Ο άνθρωπος έχει ΧΑΡΤΙ 3Α και μας λες να αγοράσει ΤΙ;;;;;; Να δώσει στους εμπόρους των εθνών 100 και να του πουν πως έγιναν 25; Και τα 75 να τα ζητήσουν πάλι από τον άνεργο και τον συνταξιούχο; ΟΤΑΝ 600.000.000.000 με μια υπογραφή και ένα enter είναι στα ταμεία του κράτους!!!!!
    ΕΡ:- Γιατί δεν αγοράζει τα Ναυπηγεία Σύρου και Ελευσίνας που είναι στο παρά πέντε ώστε να βάλουν λουκέτο;- Γιατί δεν εξοπλίζει τα νοσοκομεία με υλικά που τόσο πολύ τα έχουν ανάγκη
    ΑΠ: Γιατι προφανώς δεν θέλουν τα λεφτά του ! Γιατί Θα χάσουν την πρόφαση να μας χρεοκοπήσουν.
    ;- Γιατί δεν αγοράζει πετρέλαιο για όλα τα σχολεία της χώρας ώστε οι μαθητές να μη κρυώνουν;
    ΑΠ: Αυτοί που επικαλείσαι να τον κλείσουν στην φυλακή γιατί δεν το δίνουν δωρεάν στα παιδιά μας και πουλάνε μεταλλεία έναντι ενός ευρώ; Αλλα ξέρεις κάτι; Τα παιδιά μας βράζουν, φουντώνουν με τη σκέψη ότι οι Έλληνες στην μικρασιατική καταστροφή …συνωστίζονταν .
    – Γιατί δεν αγόρασε αυτός τις μαρίνες που παραχωρήθηκαν στους Τούρκους;
    ΑΠ: Γιατί ο ο Αρτέμης Σώρρας. είναι τελευταίος που θα ήθελε ο Ελλαδέμπορας Άδωνης να γίνει «Εθνοσωτήρας» όπως τον λες και εσύ . Τις πούλησε στους Τούρκους και καμαρώνει!
    – Γιατί δεν αγοράζει ή τουλάχιστον δεν κατέθεσε ένα σχέδιο για την αξιοποίηση του Ελληνικού; (πρώην αεροδρομίου)- Γιατί δεν αγοράζει π.χ την έκταση στην Κασσιόπη Κέρκυρας και την Αφάντου στη Ρόδο!Κι άλλα πολλά παρόμοια «γιατί»!!!
    Απαντήστε μας, «εθνοσωτήρα» κ. Σώρρα…!
    ΑΠ: Γιατι; Μετά που θα φύγουν όλα τα λαμόγια από την ΠΑΤΡΙΔΑ θα τα πάρουν μαζί τους; ΓΙΑΤΙ ….Κάποιοι θα καταπιούν τη γλώσσα τους όταν η αλήθεια βγει στο φως.. και όλα αυτά που εσύ λες ..ότι δεν έκανε …

    ΕΡ: Απαντήστε μας, «εθνοσωτήρα» κ. Σώρρα…!
    Σημείωση διαχειριστή : Λυπάμαι που μαζί με τους βασανισμένους Έλληνες θα σωθούν και μερικοί ανώνυμοι ποντικοί που κρύβονται σαν χαμαιλέοντες σε μπλε πράσινο κόκκινο και ότι άλλο φόντο.
    ΓΙΑΤΙ ΤΑ 600 του Σώρρα ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!

    Οι απαντήσεις δοθήκαν χωρίς προηγούμενη έγκριση του κ Σώρρα και την ευθύνη του περιεχομένου τους φέρει αποκλειστικά ο Διαχειριστής του group .

  20. ΝΕΦΕΛΗΓΕΡΕΤΗΣ ΑΡΓΙΚΕΡΑΥΝΟΣ Ένδεια σοβαρών επιχειρημάτων ο καταγγέλων. Αστείες αιτιάσεις και κατηγορίες που δεν έχουν σοβαρό υπόβαθρο. Κυριαρχούν υποδείξεις και νουθεσίες απο τον άγνωστο συντάκτη, εναντίον κάποιου που ευθαρσώς βγαίνει και λέει αυτά που λέει. Εκ προιμίου όλοι χωρίς επιφυλάξεις λιθοβολούν μαινόμενοι, λόγω μιας προσωπικής διαμορφωμένης γνώμης, η οποία πρέπει και να παγιωθεί "δημοκρατικά" δια της λοιδορίας. Οτιδήποτε πονηρό και σκοτεινό δεν αντέχει για πολύ στο φως….ξεθωριάζει. Υπομονή και θα φανεί αν είναι αλήθεια ή ένα μεγάλο ψέμα. Και επ΄ευκαιρία θα ήθελα να δω αυτή την ταχύτητα καταδίκης, μιας αντίστοιχης ελλείπουσας καταδίκης στο αποδεδειγμένο έγκλημα της εχάτης προδοσίας που διέπραξαν και διαπράτουν οι πολιτικοι.

  21. ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΚΙ ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ….
    ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ Η ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ "ΠΟΙΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠ'ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ;;;;;… ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ, ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ;;;

    -ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ COOPER;;;,
    -ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ NA AΛΛΑΞΕΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ;;;;;;, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΙ ΑΠ'ΤΗ ΧΑΓΗ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ;;;.. KAI MAΛΙΣΤΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ, ΟΜΟΛΟΓΑ ΜΙΑΣ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!!
    -ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ;;;
    -ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΕΙ, ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΛΟ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ;;;;

    ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ !!!!!!!!!
    ANTE ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ ΕΝΑΣ "ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ" ΘΕΟΣ!…. ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠ'ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗ ΓΗ….. ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΑΤΕ!

  22. Γιατι δεν αγοραζει το ενα γιατι δεν αγοραζει το αλλο… γιατι δεν μας τα δινει να τα φαμε στα μπουζουκια….. να τα φαμε σουβλακια… καθενας το κοντο του και το μακρυ του…. Η προταση ειναι συγκεκριμενη. Διαφανεια στα χρεη και παρτε τα!!! Θελει να τα δωσει σε ενα υγιες συστημα και οχι να καλυψει τις απατες τις προηγουμενες. Λογικο δεν ακουγεται??
    Αλλα και απατη να ειναι ο Σωρας….. το μεγα ερωτημα ειναι γιατι δεν το αποδεικνειουν οι βουλευτες και η κυβερνηση… να τελειωνουμε. Αν ομως δεν ειναι απατη μην περιμενετε ποτε να δεχτουν διαφανεια τα δυο μεγαλα κοματα…. γιατι ειναι μεχρι το λαιμο στη διαπλοκη. Απλα θα υποβαθμιζουν το θεμα…
    Ακομα και μπλοφα να ειναι απο τη μερια του Σωρα…. δηλαδη να μην τα δωσει στο τελος…. ειτε υπαρχουν ειτε δεν υπαρχουν, τους εχει στριμωξει αρκετα. Αποδεικνειει οτι ουτε σωτηρια του τοπου θελει η κυβερνηση ουτε και διαφανεια. Εχουμε ολο τον χρονο να τον λιθοβολησουμε μετα…. γιατι ομως πρωτα δεν εξακριβωνουμε την αληθεια εμπρακτα και οχι με φημες??? Αυτο ειναι το πιο υποπτο απο ολα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek