Διαφημίσεις

Θα σας δώσω κάποια νούμερα, που αφορούν σε πρόβλεψη εκλογικού αποτελέσματος. Που τα βρήκα, πως τα βρήκα είναι άλλη δουλειά και δεν πρέπει και να εκτεθούν άνθρωποι, από αυτούς που τους λέμε “δικούς μας”.

Σύμφωνα με την πληροφορία τα νούμερα που ακολουθούν είναι τριπλοτσεκαρισμένα και με βάση αυτά, αυτές τις ώρες, ερήμην της Ελλάδας, λαμβάνονται σημαντικές αποφάσεις, αποφάσεις που κρίνουν το μέλλον ενός λαού…

Ο πρώτος  έχει διαφορά 7 μονάδες από τον δεύτερο.

Ο πρώτος μπορεί να κάνει κυβέρνηση μόνο με το δεύτερο (οι υπόλοιποι δεν έχουν σημασία).

Ο τρίτος είναι αρκετά κάτω, αλλά μόλις 1 μονάδα πάνω από τον τέταρτο.

Ο τέταρτος είναι 3 μονάδες πάνω από τον πέμπτο.

Ο έκτος είναι στο όριο.

Τα ακριβή νούμερα ανά πολιτικό κόμμα έχουν ανεβεί σε σέρβερ και το βράδυ των εκλογών θα δούμε εαν επαληθευτούν…

Τα ακριβή νούμερα  δεν θα σας τα παρουσιάσω γιατί θα εκθέσω άνθρωπο που δεν πρέπει…

Οι εκλογές είναι προειλημμένη απόφαση – προκαθορισμένες, γίνονται  με συγκεκριμένο στόχο και με το λαό υπό συγκεκριμένες επιδράσεις…

 

Ελλάδα ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!

 

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

65 σχόλια στο “Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός – “Πρόβλεψη εκλογικού αποτελέσματος””
  1. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΟΤΙ Ο 1ος ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ 2ο ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ 6ο και τον 5? ΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ 1Ο ΚΟΜΜΑ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ +7, ΑΝ ΔΕΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ, ΔΙΝΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΔΡΕΣ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΛΛΕΞΕΙ ΑΥΤΟ ΕΝΑ Η ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ . ΓΕΝΙΚΑ ΑΡΚΕΤΑ ΑΟΡΙΣΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΠΑΡΕΠΙΠΤΩΝΤΟΣ ΕΔΩ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ 8ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗ.

    1. Και όμως Δημήτρη γίνεται, γιατί για να κάνεις κυβέρνηση χρειάζεσαι 151 βουλευτές. Αν το πρώτο πάρει πχ 27% και 129 βουλευτές και το 6ο και 5ο συνολικά 20 βουλευτές τότε δεν βγαίνουν τα κουκια με τίποτα. Και τα ποσοστά που έχω λένε ότι τα κουκιά δεν βγαίνουν με τίποτα…

      1. ….τα κουκιά δεν βγαίνουν με τίποτα…

        ΑΡΑ ?
        ΑΡΑ ?
        ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ?
        ΠΑΡΕ ΜΙΑ ” ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ” ( ΓΕΡΩΝ ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ ) / “ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ” ( ΑΓΙΟΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΤΗΣ )
        ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΤΟΓΡΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑΑΑΑΑΑΑ !!!!

        ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ, ΑΔΕΛΦΙΑ !

      2. Κρατάμε την πρόγνωση(η καλύτερα πληροφορία;),με μεγάλο ενδιαφέρον,για το βράδυ της Κυριακής..

    2. ΦΙΛΕ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΕ, ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ, ΛΟΓΙΚΑ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΚΕ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΟΠΟΤΕ ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ. ΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ – ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΤΟΥ – ΕΧΕΙ ΧΑΜΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΙΚΑΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΕΔΡΩΝ. ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ.
      ΛΕΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΟΦΟΤΕΡΟΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙ;
      ΙΔΩΜΕΝ!!!!!!

    3. Δημήτρη,μόνο ο σχηματισμός της αυτοδυναμίας είναι το θέμα σου,το ότι βγήκαν τελικά με ακρίβεια όλες
      οι προβλέψεις(πλήν της διαφοράς τέταρτου πέμπτου που υπάρχει απόκλιση 1,5% περίπου),δεν αρκεί
      για να σε προβληματίσει κ μάλιστα έντονα;

  2. Ας είναι αξιωματική αντιπολίτευση οι φασίστες-ναζιστές-χουντικοί-εγκληματική οργάνωση-χιτλερικοί-οι ρατσιστές-οι αντιδημοκράτες-οι συστημικοί-οι του βαθέως κράτους-οι εκτός συνταγματικού τόξου-οι χωρίς ουράνιο τόξο- της Χρυσής Αυγής, για να έχει λίγο ενδιαφέρον η δημοκρατία των μεγάλων δημοκρατών καναλαρχών-πρετεντέρηδων- τρέμηδων-βενιζελικών-σαμαρικών-καραμανλικών-και πάσης φύσεως εντός συνταγματικού τόξου σκατών…. Για να περάσουμε όμορφα και αυτό το χειμώνα….

    1. μακριά η φασίστες.όλοι Συριζα το δημοκρατικό κόμμα. Από πότε τα μνημόνιακα κόμματα γίνανε και δημοκρατικά αυτό δεν το έχω καταλάβει.

      1. Μακρυα και απο σένα και απο όσους βάζουν οποιοδήποτε κόμμα των εξουσιαστών σαν επιλογή με ψευτοδιλήμματα. “οχι ΧΑ αλλά ΨΗΦΙΣΤΕ άλλους πουλημένους πιο κοντά στη δική μου ραγιαδονοοτροπία”. Ποσα παίρνεις για να υποστηρίξεις τους εχθρούς ρε λαμόγιο? Εσεις καταστρέψατε τη χώρα και επιτρέψατε στη ΧΑ να ανέβει.

        1. Τι λέτε βρε βούρλα? αιώνια θύματα της προπαγάνδας ……η χρυσή αυγη φταίει για την κατάντια σας? μηπως. Κυβέρνησε και δεν το ξέρω….για κούνηστε το κεφαλάκι σας μηπως και δουλέψει και δειτε ποιοι φταίνε για ολα όσα σας συμβαίνουν

  3. Ρε παιδια, το θέμα εδώ ΔΕΝ ειναι τα κόμματα και ποσοστά τους, αλλά ότι το αποτέλεσμα έχει ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ! Με άλλα λόγια ό,τι και ψηφίσουμε, “ΑΥΤΟΙ” έχουν ήδη βγάλει τα ποσοστά και θα μας τα “φορέσουν” μέσω της SINGULAR! Το θέμα λοιπόν είναι η ΝΟΘΕΙΑ και απόλυτη περιφρόνηση της λαϊκής έκφρασης και επιθυμίας! Κοντολογίς, εμείς (νομίζουμε ότι) ψηφίζουμε αλλά “ΑΥΤΟΙ” αποφασίζουν.
    DP

    1. Φίλε δεν είναι και τόσο εύκολο αυτό που λες γιατί σε κάθε περιοχή υπάρχουν άνθρωποι όλων των κομμάτων (των μεγάλων τουλάχιστον) που ξέρουν τι νούμερα βγήκαν σε κάθε εκλογικό τμήμα. Εκτός αν μιλάμε για πλήρη συνεννόηση των μεγάλων κομμάτων, κάτι που το βρίσκω δύσκολο έως αδύνατο να γίνει σε τόσο μεγάλη έκταση. Πρέπει δηλαδή πολλοί να μπουν στο κόλπο.

      1. ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΤΜΗΜΑΤΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΣΤΑΔΙΑ,ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ.ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ Η ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ,ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ( ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ Κ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ) ΜΕΤΑ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΔΕ ΤΑ ΠΕΤΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ Κ ΤΑ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑ..

    2. Πολύ σωστά, αλλά μηπως έτσι γίνόταν εδω και πολύ καιρό και μόλις τώρα το παίρνουμε χαμπάρι?

  4. Σκατά ενωμένα ποτέ νικημένα. Κι ΕΣΥ φάε Σκατά λαέ. Ζήτω το προλεταριάτο.
    Ζήτω ζήτω. Εμπρός ελίτ ακριβά σκατά δείξε στο προλεταριάτο φτηνά σκατά την ισχύ σου.Αφεντικά και Δούλοι απο την ίδια πάστα. Πάστα σκατάνο όπως Σεράνο.
    Έχουν και το ίδιο χρώμα. Κάθε λαός λέγεται οτι έχει την κυβέρνηση που του αξίζει. Υπό αυτήν την προοπτική μια κυβέρνηση ξιπασμένων σκατών στα τέσσερα ποιούς αντανακλά?! Άντρες ξαναγίνεται Άντρες. Ξέρω οτι οι μανάδες σας οι γυναίκες σας οι αδελφές σας σας έχουν ευνουχήσει. Ξεχάσατε να είστε άντρες και αλλοτριωθήκατε απο τις γυναίκες που δεν έχουν κοινωνική συνείδηση γιατί μόνο μουνί και κοιλιά είναι απο την φύση τους και σας παρασέρνουν σε ενα κόσμο σαν να φοράς το δακτυλίδι του Σάουρον απο το lord of the rings. Γυναίκα και ενότητα είναι ανέκδοτο. Γίνατε μουνόδουλοι υποταγμένοι αδρανείς. Αυτά τα κρέατα όμως που λέγονται γυναίκες δεν υπολογίζουν σωστά ούτε σοφά ούτε λαμβάνουν υπ’οψιν στοιχεία σοβαρά.
    Συνεχίστε λοιπόν να τις υπακούτε.
    Δεν λέω βαράτε τις οχι λέω οτι σαν συμβουλάτορες κοινωνικής δομής είναι Άχρηστες. Η εξέλιξη τους βλέπεται.

    1. Μουσουλμάνος εισαι;;;;;
      Ανόητε, κι εσένα γυναίκα σε γέννησε, αν και την λυπάμαι με τέτοιο βλάκα που έβγαλε και τα δικά σου παιδιά, γυναίκα τα γεννηςε η θα τα γεννηςει, αν και αμφιβάλω αν μπορεί κάποια φυςιολογικη γυναικα να σε ανεχτεί.
      Άνθρωποι σαν κι εσένα δηλητηριάζουν την κοινωνία μας.
      Αντε χάσου ανόητε.

    2. Λυπάμαι που νιώθεις έτσι όμως να ξέρεις ότι κανείς, οποιουδήποτε φύλου δεν μπορεί να σε ευνουχήσει, να σε παρασύρει και να σε κάνει να νιώθεις τόσο άσχημα, αν ΕΣΥ δεν το επιτρέψεις.
      Καλή σου μέρα!

    3. “Μητρός ωδίνας μη επιλάθη” (Παλαιά Διαθήκη ‐ Σοφία Σειράχ Ζ΄ 27)
      μετάφραση: Μην ξεχάσεις τις ωδίνες τοκετού της μητέρας σου……

    4. «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμα σου να το λες»

    5. Σου συνιστώ να κόψεις Άμεσα τα σκληρά, τα ληγμένα, την μοναχική σου αυτό-ικανοποίηση, και να ξεκινήσεις γερή ψυχοθεραπεία!
      Γνωρίζω μια καλή ομάδα να σου συστήσω, ειδικεύεται στην παιδική σεξουαλικη κακοποίηση….
      Θέλω να ελπίζω ότι δεν έχεις φέρει παιδιά στον κόσμο…

    6. Ζαχαρία μου σε παραδέχομαι για άλλη μία φορά!
      Θερμή Παράκληση:
      τα σχόλια των ψυχικά διαταραγμένων ΜΗΝ τα δημοσιεύεις!
      Δεν προσφέρουν ΤΙΠΟΤΑ!

  5. Κανονικα τα λέμε μια φορά …
    Υπαρχουν παραπάνω απο ενα ζητουμενα σε αυτες τις εκλογες.
    Χωρις να αποκλείω την θέση η οποιαδήποτε αλλη παραθέτω το σχόλιο μου πριν απο 2 ημέρες..
    μια και το είδα και σαν επικρατέστερο σήμερα στο defencenet..*με κάποιες μικροαλλαγες..
    χωρις αυτο να σημαίνει τιποτα .
    Αν βάλουν 8-9 κόμματα τότε θα περιορήσουν τις δυνάμεις των κομμάτων και υπάρχει περίπτωση ακόμη και με μεγαλύτερα ποσοστα κάποια κόμματα να έχουν λιγοτερους βουλευτές..
    Θα δείξει….
    Ακολουθει το σχόλιο….

    πρακτωρ… says:
    Σεπ 14, 2015

    Αδελφια καλημερα και χρονια πολλα..

    Ενα σεναριο θα πω κι ας πεσει κατω…

    Την 21η ο φιλος μας Αλεξ δεν θα δεχθει εντολή σχηματισμου κυβερνησης .. διοτι αν και θα εχει βγει πρώτος θα δηλώσει οτι απετυχε και η στηριξη πλεον απο τον κοσμο δεν εχει την ιδια δυναμη.
    Ομως θα παραμείνει ρυθμιστης λόγω του οτι θα έχει δυναμη .. στο κοινοβούλιο και θα πει στηρίζω αλλα μονο με κοινωνικό πρόσωπο μέτρα..
    Δηλαδη οτι του έλεγε ο Βαγγελας στην προηγούμενη βουλή.*σαν συνχρονος Καιαφας*
    Οι υπόλοιποι 5 που θα είναι στην βουλη θα απομακρυνουν τα 3κομματα του ΟΧΙ με περιπου σαραντα βουλευτες και βάση υπολογισμου θα φτιάξουν μαζι μια κυβερνηση λίγο πάνω απο τους 150 βουλευτές.. *δηλαδη 9 συνολο κομματα στο κοινοβουλιο.. *
    Θα στηριζει και το σφιριζα αναλόγως ….και κρατόντας δυναμεις για αργότερα….
    Οι πέντε θα βαλουν πρωθυπουργο κοινης αποδοχης * παλαιοκομματικό η μέρος του χρηματοπιστωτικου λόμπυ * ο οποιος θα αναλάβει να περάσει τα ψηφισματα που θελουν οι δανειστες μας να πετυχουν…
    Και ολοι μαζι θα προχωρησουν στις μεγαλες αντιδρασεις και με εντονη εκλογολογια η οποια θα λήξει τον Απριλιο Μαίο του 2016.με εκλογες.
    Ετσι θα σβήσουν νομοτυπα τις παρανομιες ..και θα περάσουν τα απέραστα…

    Ελπίζω να μην περάσει τέτοιο σεναριο …..και θα χαρώ να μην βγει αυτο αληθινό …

    Απο την αλλη πιστευω οτι δεν θα προλάβουν…

    Θα δείξει…

    1. σε συνεχεια του σχολείου θέλω να κάμω και μια ερωτη*ξ*η που αφορά την επόμενη μερα των εκλογων .

      Αν η ΝΔ έχει πάρει στις προηγουμενες εκλογες με τον Αντωνάκη κοντα στο 30% γιατι σε αυτές δεν παίρνει περίπου το ιδιο ποσοστο αλλα πηγε παρακάτω.??
      Αυτη η τοποθετηση αφορά το ματριξ της Singular..που εχασε δυναμειςη ΝΔ μιας και δεν κυβερνησε??
      Αφου ο Αλεξ μας χρέωσε …μας έφερε πιο μνημονιο και με ορους δυσκολότερους απο τις {{{ αγιες}}}} ημέρες σας
      Αφου υπήρχε αναπτυξη γιατι πιο κάτω τα ποσοστα και ποια ειναι η εναλλακτικη που διάλεξε ο κόσμος της.????.
      Την αποχή εεε???
      Να μην ξεχάσετε και τα νουμερα της συμμετοχης !!!!!σε σχεση με τον Ιανουαριο…

      Ετσι τωρα αγαπητοι… θα κάνουμε τους διορατικούς για να βαζουμε θέματα απο πριν…
      Θα τα φαμε που θα τα φαμε απλα ετσι να γινονται meetings για τα μικροπροβλήματα που θα αντιμετωπησει το ματριξ σας…

      Ξερω οτι πραγματικά λιγο σας νοιαζουν τετοιες λεπτομέρειες ..
      αλλα εχει πλάκα και ενδιαφέρον ο λογισμός και οι ενεργειες σας …
      Φροντιστηριο Δωρεάν … Ακριβως σαν τα αποκαλυπτηρια της μαιμους μόλις ανεβαίνει στο δέντρο …..

      Καλημέρα …σας
      σας βλέπουμε…..και διδασκωμεθα…με την παρατηρηση …

      Υ.Γ
      Αλήθεια .. δεν μπορει κάποιοι θα φοβουνται οτι μια ημέρα των ημερών αν στραβώσει κατι θα πρέπει να εξαφανιστουν..
      ειμαι σιγουρος οτι η φράση ,,,, ρε το παρακάνουμε ,,,, έχει ειπωθει.. με τις γνωστες αντιφασεις του τυπου … σωπα μωρε.. εμεις να ειμαστε καλα…μην μασας ,,,, ωχου καημένε ,,,,παλι φακες εφερε το Catering χτες……,κλπ κλπ..

    2. Αφού μιλάμε για πιθανά σενάρια, να σας δώσω κι εγώ ένα, με την ευχή να ΜΗΝ επαληθευτεί.
      Πιστεύω σε μεγάλο βαθμό ότι η ανάρτση του Ζαχαρία έχει μεγάλη βάση αλήθειας, οπότε θα βασιστώ σε αυτήν χωρίς όμως να δώσω ποσοστά. ΥΠΟΘΕΤΩ λοιπόν ότι η σειρά των κομμάτων θα είναι
      1. τΣΥΡΙΖΑ (αλλά σας πούλησα)
      2. ΝΔ(ουλάρα ή πλύστρα)
      3. Χρυσή Αυγή
      4. ΛΑ.Ε
      5. ΚΚΕ
      6. ΠΟΤΑΜΙ ή μΠΑτΣΟΚ. Υποθέτω ότι 6ο θα είναι το ΠΟΤΑΜΙ (τόσα λεφτά δώσανε οι εργοδότες του οι Γερμανοί, κι αυτός αποδείχτηκε πέραν του δέοντος πρόθυμος υπηρετίσκος) και θα μαζέψει τους ευρωλάγνους κυριλέδες “διανοούμενους” από ΡΗΜΑΔ και μΠΑτΣΟΚ, τώρα που έφυγαν ο μπαρμπα- Φώτης και ο Μπένυ. Δεν μπορώ όμως ν’ αποκλείσω τελείως το κίνημα της Φώφης, γιατί ο αφενός παλαιοκομματισμός ακόμα καλά κρατεί και αφεταίρου ο Σταύρος βγήκε φανερά με την κουκούλα του προδότη, οπότε παίζει και να πάει σπίτι του.
      Εαν η παραπάνω σειρά των κομμάτων επαληθευτεί, τότε κυβέρνηση μπορούν να σχηματίσουν ΜΟΝΟΝ τα δύο πρώτα κόμματα.
      Στην νέα, λοιπόν, μειοδοτική κυβέρνηση/ παρωδία, ο Alexis, υπό το “βάρος της ευθύνης” (εδώ δανείζομαι μέρος από το παραπάνω σενάριο που έδωσε ο πράκτωρ) θα αποδεχτεί πρωθυπουργό “κοινής συναίνεσης” και εκεί υποθέτω ότι θα τοποθετήσουν αυτόν που τόσο καιρό επιθυμούν οι φασίστες των Βρυξελλών, τον Στουρνάρα ή (για να μην χοντρύνουν το παιχνίδι) τον δεύτερο αγαπημένο τους (που είναι και από τον τΣΥΡΙΖΑ) το Δραγασάκη.
      Η νέα κυβέρνηση θα ολοκληρώσει την εντεταλμένη υπηρεσία της και θα δώσει τελεσίδικα τα “πάντα όλα” μέσω του νέου μνημονίου (που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη) στους δανειστές. Μετά την ολοκλήρωση αυτής της “διαδικασίας”, αφού έχουν δέσει τελεσίδικα την ΕΛλάδα χειροπόδαρα, και εν ευθέτω χρόνω, θα τραβήξουν και μια χρεοκοπία, πάντοτε εντός του ευρώ, για να μπορεσουν έτσι τ’ αρπακτικά (δανειστές) ν’ αρχίσουν να παίρνουν ελέυθερα ό,ποιο κομμάτι της ΕΛλάδας επιθυμούν! Επίσης υποθέτω ότι κάπου ενδιάμεσα θα εφαρμόσουν και το “διπλό” νόμισμα, γιατί είναι και αυτή μία θεωρεία που θέλουν να τη δοκιμάσουν (πάλι επάνω μας εννοείται…). Μετά θα έρθουν και πάλι εκλογές. Θα τις έδινα σε κανένα τρίμηνο, αλλά επειδή μεσολαβεί και ο ετήσιος προϋπολογισμός, υποθέτω ότι θα λάβουν χώρα μέσα στο Γενάρη.
      Τονίζω και πάλι ότι το παραπάνω είναι ένα ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ, που, όσο κι αν το ΑΠΕΥΧΟΜΑΙ, εκτιμώ ότι έχει πολλές πιθανότητες να επαληθευτεί.
      Το μόνο που εύχομαι είναι “να τους προλάβουν τα γεγονότα” (αν όχι εμείς), και τα καταχθόνια σχέδιά τους να μείνουν μόνον ένα σκοτεινό ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ…
      DP

      1. DP όπως πάντα είσαι 100% μέσα…και ναι το 6ο είναι το ΠΑΣΟΚ! Και το σενάριο του Πράκτωρ δεν είναι μακρινό…

        1. Ευχαριστώ Ζαχαρία. Και με βάση αυτό που μου λές και με το 29% ή λιγότερο που δίνεις στο πρώτο κόμμα παρακάτω, θα ρισκάρω να μαντέψω περίπου και τα νούμερα που έχεις στα χέρια σου, αν και μου λείπει η σύνδεση μεταξύ 2ου και 3ου κόμματος ή έστω η διαφορά του 6ου από το 5ο. Για να καλύψω αυτό το κενό θα υποθέσω ότι η ΧΑ θα έχει διψήφιο και το ΚΚΕ γύρω στο 7%. Οπότε πρέπει να έχεις περίπου:

          1. ΣΥΡΙΖΑ 28,8%
          2. ΝΔ 21,9%
          3. ΧΑ 11,4%
          4. ΛΑΕ 10,2 %
          5. ΚΚΕ 6,9 %
          6. ΠΑΣΟΚ 3,2%

          Είμαι κοντά;;;;

          DP

  6. προς Dr Helsing….Aγαπητέ όπως έλεγε ο Εμινέσκου “Γιατί η ζωή είναι χαμένη ευλογία, όταν δεν την έζησες όπως την ήθελες” σαφώς και πρωτογενώς κάποια σου δημιούργησε σύμπλεγμα. Δευτερογενώς χρειάζεσαι βοήθεια από ειδικό. Τέλος μια φιλική συμβουλή….την μάθαμε όλαααα τα παιδάκια στο σχολείο…….τους ανθρώπους τους μετράμε με άλλο αξιακό σύστημα ποτέ από το φύλο, μέγεθος, χρώμα κλπ….και εις άλλα με υγεία….καλημέρα σας!

    1. ειναι ΠΟΛΥ κοντά στις διαφορές των ποσοστόσεων όχι όμως στα νούμερα που έχω.. και για να δώσω ένα στοιχείο το πρώτο κόμμα δεν ξεπερνά το 29%

      1. Περίπου 29%;;;!!!! Πολύ είναι βρε Ζαχαρία! Ακόμη και 20% για το πρώτο κόμμα είναι πάρα πολύ! Μα πόσο “μαγείρεμα” θα κάνει πια αυτός ο περιβόητος “αλγόριθμος” της SINGULAR (που ΚΑΝΕΙΣ από τις ΕΠΙΣΗΜΕΣ Ελληνικές Αρχές δεν επιτρέπεται να τον ελέγξει);;;;!!!!
        DP

          1. Τα σωστά νούμερα διορθωμένα που θα έπρεπε να πάρουν απο τους Ελληνες
            Συριζα 0% και 7 μήνες@
            ΝΔ 0% και 2 δεκαετίες@
            ΚΚΕ 0% και 1@
            ΑΝΕΛ 0% και 7 μήνες@
            ΧΑ 0% και 1@ και να διαβάζει Αυγή(χαχαχαχαχα)
            ΠΟΤΑΜΙ 0% και τα @ του Σοιμπλε που απο ότι βλέπω θεωρούν ότι έχουν άριστη γεύση
            ΠΑΣΟΚ 0% και 3 δεκαετίες@ και επάλειψη με σκατά 2 φορές την ημέρα μεχρι να τους βγαίνουν και απο τα αυτιά. Επίσης να ακούνε τον ΓΑΠ νυχθημερόν
            ΛΑΕ 0% και 7 μήνες@ και επάλειψη όπως το ΠΑΣΟΚ γιατί μας περνάνε και για βλάκες μάλλον.
            Τα υπόλοιπα 0% και παρτε και τα @ μας.
            ΛΕΥΚΟ 100% επι των ψηφισάντων
            ΑΠΟΧΗ 99,9% επι του συνόλου των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων

          2. Προς Αειμαθίων συνέχεια: Άκουγα και τη Φωφη με την τσιριχτή φωνή να λέει (πραγματικά ό,τι σκ@τ@) προλαβαίνει και ξέχασα να υπογράψω το προηγούμενο μήνυμα….
            DP

  7. Συγγνώμη αλλά αυτά που λες ΔΕΝ είναι πρόβλεψη αποτελέσματος αλλά αναπαραγωγή ψευδών ειδήσεων… Είναι ακριβώς τα ποσοστά που λέει ο Καμμένος πως υπάρχουν σε μυστικά γκαλλοπ (!!!!!!!!!) από εταιρείες που δεν κατονομάζει και που προφανώς ανήκουν σε εξωγήινους ή Ερπετοειδείς….Τα αποτελέσματα είναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικά από αυτά που διαδίδεις….Η αλήθεια είναι πως ΔΕΝ υπάρχει ντέρμπυ, έχει ξεχωρίσει ένα κόμμα που προηγείται με διαφορά 2,5 μονάδων από το δεύτερο και θα σχηματίσει Κυβέρνηση με το -πιθανά- τρίτο και πέμπτο κόμμα με πάνω από 160 βουλευτές…Την Δευτέρα 21/9 θα έχουμε ΝΕΑ κυβέρνηση με ΑΛΛΟΝ πρωθυπουργό… Κράτησε την απάντησή μου… Θα με θυμηθείς…..

      1. Δεν θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτος……Θυμήσου το… Πέφτει ο Τσιπρας, πέφτει και χωρίς αλεξίπτωτο, παρά τις αντίθετες επιθυμίες σου…

          1. Mε αυτή την λογική Ζαχαρία, ανεξάρτητα ποιος θα είναι πρώτος ή δεύτερος, επειδή ο Σύριζα μάλλον δεν θα ενωθεί με τη ΝΔ, θα προκύψει κόλλημα συνταγματικό και προφανώς θέμα μη-συγκρότησης κυβέρνησης, έτσι δεν είναι; Εκτός και αν οι δυό τους ενωθούν βέβαια.
            Που σε εκείνη την περίπτωση τί θα γίνει; Θα παραμείνει η υπάρχουσα υπηρεσιακή κυβέρνηση, μέχρι να μας φέρουν τον δικό τους απέξω και στο μεσοδιάστημα God bless Greece.

        1. Μα τι σημασία έχει ποιος θα είναι πρώτος ή δεύτερος; Δεν το βλέπεις ότι ψηφίζεις έναν και παίρνεις δώρο τον δεύτερο;;;; Ο αγώνας αυτός δεν έχει βαθμολογική σημασία.
          Και πάλι θα το πω ότι η ουσία δεν είναι στις θέσεις και τα ποσοστά αλλά στο ότι όλα αυτά έχουν ΗΔΗ ΚΑΘΟΡΙΣΤΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ!!!!!
          Αν η ανάρτηση του Ζαχαρία επαληθευτεί, τότε πραγματικά ούτε η λέξη ΝΟΘΕΙΑ δεν δύναται να περιγράψει την κατάσταση!!! Όταν τα πάντα είναι ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΑ για σένα ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ, αντί να σε νοιάζει ότι είσαι απλά ένα αναλώσιμο πιόνι στη σκακιέρα εσύ κοιτάς αν σου έδωσαν άσπρο ή μαύρο χρώμα;;;
          DP

        2. Πέφτει ο Τσιπρας ????

          ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΚΟΥΤΣΑΒΑΚΙΣΜΟ ?

          ΓΙΑ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΝΕΑ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΦΑΛΤΣΙΑΝΙ, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ…..

      2. και αν ξανάπαμε σε εκλογές σε τέλη Νοέμβρη ώστε να μην αναλάβει το πολιτικό κόστος καμία κυβέρνηση και απλά το πάρει όλο η τρέχον Υπηρεσιακή?

    1. Άρε λες ΝΔ πρώτο κόμμα και δεν έχεις την Χρυσή Αυγή για τρίτο κόμμα ούτε το ΚΚΕ για πέμπτο, όπως λέει και ο Ζαχαρίας. Οπότε μάλλον βάζεις το ΠΑΣΟΚ τρίτο τέταρτη την ΧΑ, πέμπτο το Ποτάμι και έκτο το ΚΚΕ;; Φυσικά όλα είναι πιθανά αλλά το βρίσκω λιγάκι δύσκολο.

  8. ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΝΑΔΡΟΜΟ ΕΡΜΗ…ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ.
    ΟΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΤΟ ΛΟΥΖΟΜΑΣΤΕ–ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ !!!!
    ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ….ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ…..
    ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟ…..
    ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ….ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ..
    Η ΜΑΧΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ..Ο ΠΡΩΤΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ…
    ΙΔΩΜΕΝ !!!!!! γιατι ειπαμε ο ΕΡΜΗς ειναι αναδρομος απο 17 / 9– –9 / 10.. και 18 / 9 φευγει ο ΚΡΟΝΟΣ απο ΣΚΟΡΠΙΟ και γυριζει στον ΤΟΞΟΤΗ [ Β. ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ = ΤΟΞΟΤΗΣ ]

    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ

    ΜΑΡΙΛΕΝΑ

  9. Λίγη σημασία έχουν τα νούμερα, η τελική κατάταξη, και το ποιο κόμμα θα βρίσκεται σε ποια θέση.
    Αυτό που έχει σημασία είναι ότι για μια ακόμη χρονιά, τα πάντα έχουν αποφασιστεί ήδη από άλλους.
    Και εμάς μας αντιμετωπίζουν σαν κομπάρσους στον παγκόσμιο θίασο, όσο συνεχίζουμε να τα ανεχόμαστε όλα αυτά! Tα έχουμε πει τόσες φορές εδώ πια, που πλέον δεν υπάρχουν δικαιολογίες.
    Βλέπουμε μόνο το δέντρο, αλλά χάνουμε την ουσία του δάσους!
    Δυστυχώς όμως, όσο και να τα λέμε, η λοβοτομή που έχει υποστεί η πλειοψηφία, είναι ανεπανόρθωτη.

  10. ΕΜ ΕΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΜΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΒΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΗΜΑΓΜΕΝΗ ΛΟΙΠΟΝ
    ΑΦΟΥ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ
    ΣΥΡΙΖΑ
    36,3
    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    27,8
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
    6,2
    ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ
    6,00

    ΚΚΕ
    5,4
    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
    4,7

    ΠΑΣΟΚ
    4,6
    ΑΥΤΑ //////////////////////////////

  11. Επαληθεύεται το ότι ο κόσμος είναι θυμωμένος ακόμη περισσότερο… Το αντιμνημόνιο βγαίνει πάλι ισχυρό από την κάλπη…

    Οι μετριοπαθείς στηρίζουν Τσίπρα για να εφαρμόσει το Μνημόνιο με πιο κοινωνικό πρόσημο…

    Το Ποτάμι διαλυέται και πηγαίνει στη ΝΔ!

    Και η ΝΔ χωρίς αρχηγό παραμένει ισχυρή δεύτερη… δεν αποκλείεται να αυξήσει την παρούσα κοινοβουλευτική της δύναμη παρά το ότι θα λάβει μικρότερο ποσοστό… Της μένει μόνος ένας αντίπαλος από τα Δεξιά, η ΧΑ και θα συσπειρώσει όλη την εξωκοινουβουλευτική Δεξιά ξανά στο “μαντρί”.

    Ήδη μετά το debate το αφήγημα των στελεχών της ΝΔ είναι καλύτερα δεύτεροι… γιατι φοβούνται πως αν βγουν πρώτοι και κληθούν να εφαρμόσουν το νέο μνημόνιο ο Τσίπρας δεν θα διστάσει να περάσει σε hard rock αντιπολίτευση με συνεχής απεργίες και κόσμο στους δρόμους…

    Η νέα κυβέρνηση δεν θα αντέξει βέβαια για πολύ άντε μέχρι να κλεισθεί συμφωνία για το χρέος στις αρχές του ’16.
    Και μόνο ένας μπορεί να γίνει αποδεκτός κοινή συναινέση πρωθυπουργός ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ… ο Κ.Καραμανλής !

    Το ΠΑΣΟΚ θα μείνει εκτός κυβέρνησης, αρχικά γιατί ο Καραμανλής αποτελεί κόκκινο πανί για το κόμμα και επιπλέον για να μπορέσει να σταθεί στα ποδια του με κάποιο τρόπο ως Νέο Κόμμα και να βρει τον απαιτούμενο χρόνο να κάνει το ποθητό rebranding.

    To ΣΥΡΙΖΑ θα μετατραπεί σε Εργατικό Κόμμα, με πρότυπο το αντίστοιχο Βρετανικό. Ενώ, η ΝΔ θα πάει σε Μητσοτακικά χέρια την ερχόμενη άνοιξη (Κ.Μπακογιάννης). Οι 40αρηδες της ΝΔ θα προσπεραστούν (Βορίδης, Άδωνις, Δένδιας, Κυριάκος) και το κόμμα θα πάει σε νέα πρόσωπα κάτω από τα 40. Για την ηγεσία της ΝΔ θα χτυπηθούν Μπακογιάννης – Τζιτζικώστας εκτός απροόπτου.

    Η ΧΑ όταν έρθει η ώρα (αρχές του ’16) θα διασπαστεί σε ένα ακροδεξιό εθνοθρησκευτικό (χουντικό) κόμμα με επικεφαλής τον Μιχαλολιάκο, ως η “σοβαρή” ΧΑ με πολλά πρώην στελέχη της ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΑΝΕΛ και σε ένα ακροδεξιό ακτιβιστικό κόμμα σε γνήσια ναζιστικά παγανιστικά πρότυπα με μπροστάρη τον Κασιδιάρη, ακολουθώντας την μοίρα των συνεχών διασπάσεων των εθνικιστικών κομμάτων της Αυστρίας ή της Ολλανδίας. Η αφορμή μπορεί να δοθεί για τη νέα συμφωνία για το χρέος.

    Ωραίος Ζαχαρία!

  12. ΣΕΙΡΙΕ…ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ…ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΑΝΑΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΕΡΜΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ —ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ —ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΣΤΙΣ
    ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ..

    ΜΑΡΙΛΕΝΑ

    1. Μαριλένα επίτρεψέ μου μια σημαντική προσθήκη:
      Ο Ερμής δεν ειναι απλώς ανάδρομος, ανάδρομος ήταν και στις εκλογές του Ιανουαρίου.
      Ο Ερμής ειναι στην 15η μοίρα του Ζυγού, και ειναι STATIONARY RETROGRADE, σταματημένος για να γυρίσει ανάδρομος!
      Αυτή ειναι Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΜΗ, συν το ότι ειναι στον Ζυγό, δηλαδή αναποφάσιστος!
      Σε απλή ερμηνεία:
      Ο νους των ανθρώπων ειναι μουδιασμένος, εντελώς ανήμπορος να κρίνει, και το σχέδιο που ΕΧΕΙ συμφωνηθεί για να γίνει θα ειναι προς το χειρότερο!…..εμένα μου φαίνεται ότι πάμε για Πολιτειακή Ανωμαλία…..
      Καληνύχτα Ελλαδα……

      1. Το “Καληνύχτα Ελλάδα” που ακριβώς κολλάει? Εμένα η πολιτειακή ανωμαλία μια χαρά μου φαίνεται. Θελουν να κυβερνησουν στην πλάτη μας, νοθεύοντας όσο μπορούν το αποτέλεσμα και μη λαμβανοντας μας υπόψη καθόλου? Ε μη σώσουν και κυβερνήσουν ποτέ. Τι να την κάνω την ψευτοδημοκρατια τους και την ψευτοελευθερία τους και την κατάσταση “ζω σαν ζόμπι στον πλανήτη φυλακή ενός κόσμου βουτηγμένου μέχρι πάνω απο το κεφάλι στα σκατά”?

        Θέλω να είμαι ζωντανός. Και αν δεν είμαι ελεύτερος δεν νιώθω ζωντανός. Και με όλους αυτούς που τους νιώθω καθισμένους στο σβέρκο μου, δεν μπορώ να νιώσω και λεύτερος. Και ζωή με συμβιβασμούς τέτοιου είδους(ζω γιατι η ζωή είναι γλυκειά – ενώ ξέρω ότι αυτό δεν είναι ζωή και δεν έχω μια στοιχειώδη ποιότητα να ζω – και άλλες τέτοιες ψυχομπούρδες)απλά δεν αξίζει. Προτιμώ μια ώρα ελεύθερης ζωής παρά σαραντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

        1. Αειμαθίων μου αρέσει πολύ το όνομά σου!
          Το “καληνύχτα Ελλαδα” κολλάει στο ότι η πολιτειακή ανωμαλία και όλα όσα θα επακολουθήσουν, θα καταλήξουν στο τέλος του κράτους Ελλαδα, όπως το ξέρουμε από την συνθήκη του Λονδίνου το 1830.
          Στα επόμενα 5-6 χρόνια κατα την εκτίμηση μου…
          Δηλ. άλλα σύνορα, άλλος πληθυσμός, άλλα όλα…
          Όσον αφορά στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ, αυτό θα διασκορπιστεί στον πλανήτη, και θα συνεχίσει το έργο του…
          Λυπάμαι, αλλά αν δεν πεθάνεις δεν θα μπορέσεις να ξαναγεννηθείς….
          Συμφωνώ μαζί σου σε όσα γράφεις.

  13. ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΚΡΙΒΗ ΠΟΣΟΣΤΑ… ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΟΠΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ. ΠΡΟ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ, ΠΡΟ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ, ΠΡΟ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ, ΠΡΟ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ DEBATES ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΠΡΟ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ…..

    ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΩΝ 2 ΠΡΩΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΖΑΧΑΡΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΣΤΟ “ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ”… ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞ΄ΟΣΩΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΩΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟ.

    ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ, ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ.

    ΙΩ

  14. Ζαχαρία, κράτησα αυτήν την ανάρτηση και περιμένω να δω αν θα επιβεβαιωθεί.
    Για την ιστορία θα δώσω παρακάτω και την προβλεψη του καθηγητή Πανά που είναι διαφορετική από αυτή που μας δίνεις. Το ΤΟΝΙΖΩ και πάλι ότι σημασία ΔΕΝ έχει η σειρά ΟΥΤΕ τα ποσοστά, ΟΥΤΕ τα κόμματα, αλλά η διαφορές που δίνεις και ότι τελικά θα προκύψει 6κομματική βουλή, ενώ ο Πανάς (όπως και οι περισσότερες δημοσκοπήσεις) δίνει 7-8κομματική βουλή. Πιο συγκεκριμένα:
    1. ΝΔ 29,8%
    2. ΣΥΡΙΖΑ 17,6%
    3. ΧΑ 6,7%
    4. ΠΑΣΟΚ 5%
    5. ΠΟΤΑΜΙ 4,9%
    6. ΛΑΕ 3,9%
    7. ΚΚΕ 3,9%
    8. ΕΝ.ΚΕ (Λεβέντης) 3% (με το όριο του στατιστικού λάθους 7 κομματική)
    Για να είμαι ειλικρινής προσωπικά πιστεύω περισσότερο στην 6κομματική βουλή, με το ΠΟΤΑΜΙ και τον Λεβέντη απ’ έξω. Ο ΠοταΠίτης μας έδειξε την κουκούλα που φοράει. Όσο για τον καραγκιόζη (Λεβέντης) κάτι που έμαθα (και μπορούν να με επιβεβαιώσουν ή διαψεύσουν οι φίλοι Θεσσαλονικείς) είναι ότι βασικά τον στήριξαν οι ΠΑΟΚτζήδες την προγηγούμενη φορά συντονισμένα (για δικούς τους λόγους) αλλά δεν προτίθενται να το επαναλάβουν. Και από αυτούς που ΘΑ τον ψήφιζαν τώρα ή το σκέπτονται (αν και πάνω από την κάλπη όλα κρίνονται) ή θα προτιμήσουν τελικά να πάνε για μπάνιο…
    Και κάτι που δεν σκέφτηκε κανείς με ΟΛΑ τα μέχρι τώρα δεδομένα, ΑΝ μπούμε στη διαδικασία των εκλογικών αποτελεσμάτων, είναι ότι αφού θα συγκυβερνήσουν οι 2 πρώτοι (γι’ αυτό δεν έχω ΚΑΜΙΑ αμφιβολία), τότε Αξιωματική Αντιπολίτευση θα είναι η ΧΑ!!!
    DP

  15. 1. ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΟΓΥΝΗ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ

    2. ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ (ΜΥΣΤΙΚΑ Η ΦΑΝΕΡΑ) ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    3. ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΟΤΙ ΤΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ Η ΑΠΟΧΗ ΣΑΣ ΘΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΕΙ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.

    4. ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΙΜΩΡΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ

    5. ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ

    6. ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ…… ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ ΝΑ ΤΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ

    7. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟΧΗ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΦΟΡΩΝ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ

    8. ΑΝ ΔΟΥΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΥΣ……ΕΔΩ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ, ΛΕΤΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ?

    ΕΞΩ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

    ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΕΙ.

    ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *