Διαφημίσεις

Τα σύνορα της φυλακής των ονείρων μας..

Πρέπει να το ξαναδείς για να κατανοήσεις τι έρχεται …

Άσε που επισταμένα ως δια μαγείας όλα όσα πρέπει να τα βλέπει πολύς κόσμος η google κάνει κάνα δυο κόλπα και δεν τα βλέπουν…

Ενημέρωσε τους συνανθρώπους σου και προετοιμάσου …Σκέψου ότι το βίντεο δεν είναι σημερινό και δες τι έχει εξελιχτεί μέχρι σήμερα…

Συνήθως λοιπόν όταν ένα σενάριο το πιάσεις πάνω στην ράγα του δύσκολα θα βγει από αυτή…με αυτό σαν σκεπτικό … κανε τις επόμενες άμεσες κινήσεις σου!

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 σχόλια στο “Τα σύνορα της φυλακής των ονείρων μας..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΕΙΣ !!”
  1. ΣΤΡΕΙΝΤΖΕΡ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ .ΑΟΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΧΩΡΗΜΕΝΟΣ Ο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ.ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕΦΙΛΕ ΜΟΥ.

  2. Μην πάμε πολύ μακρυά. Μέχρι το 2050 δεν είχαν πει ότι ο Αλβανικός πληθυσμός θα έχει περάσει τον Ελληνικό? Ισως δεν θέλαν να παραχαρούν οι Αλβανοι και δυναμώσουν πολύ πολύ και τους μπαίνουν ιδέες περι μεγάλης Αλβανίας. Αν βάλουν 6 εκατομύρια/2 = 3εκ{ως γονείς} χ 7 παιδιά ο καθένας, σε μια γενιά βγαίνει 21+6=27 εκατομμύρια=η Ελλάδα μουσουλμανική υπερδύναμη(βαζουμε και τα άλλα 10-15 εκ που θα έχουν οι αλβανοι και λοιποί που είναι ήδη εδώ). Εαν υποθέσουμε ότι έτσι και αλλιώς οι Ελληνες είναι 2-3 εκατομμύρια όπως λέγεται, βλέπουμε το αποτέλεσμα. Αλλα δεν είναι μόνο για μας. Η Γερμανία θα είναι σε λίγο Τουρκοκρατούμενη. Η Γαλλία φουλ Μαροκινούς. Το Ηνωμενο Βασίλειο Πακιστανο-Ινδούς. Η Ισπανία δεν τη γλυτώνει γιατι θα την κυκλώσουν οι γύρω. Και όπως βλέπουμε τι γίνεται τώρα με εμάς και Ιταλία.

    Απο τη μια χάνουμε τις μάχες αλλά αφου το πρόσημο είναι θετικό τι γίνεται με τον πόλεμο? Πριν είπες ότι τον κερδίζουμε στο τέλος. Απο την άλλη με ποιους θα τον κερδίσουμε? Είμαι Βλαχικής καταγωγής(κατα το ήμισι, το υπόλοιπο Χαλκιδική και ισως γιαγια Βουλγαρα, επικύνδυνα κοντά στα συνορα το χωριο της πάντως). Είμαι Ελληνας ή γιαλαντζί? Ισως γιαυτό δεν μπορώ να δω. Ισως γιαυτο δεν νιώθω καμμία αλλαγή τα τελευταία χρόνια και όση πνευματικότητα έχω την είχα και απο μικρός και με δική μου έρευνα. Και δεν νιώθω ούτε αλλαγή στα κύτταρα μου ούτε κάτι άλλο που να γίνεται αυτόματα, ότι προσθέτω είναι γιατί έψαξα κάτι και μου κίνησε την περιέργεια και ερεύνησα σχετικά.(Αν και έρευνα λέει υποτίθεται ότι οι ελκοντες καταγωγή απο Ηπειρο έχουμε ντοπιο DNA πολλών χιλιάδων ετών). Αν όμως δεν είμαι Ελληνας και είστε λίγοι σε αυτή τη χώρα, με ποιους θα παλέψετε για τη σωτηρία των Ελλήνων?

    Μηπως πρέπει να αναζητήσετε βοήθεια απο την ομογένεια? Θεωρώ ότι υπάρχουν αρκετοί Έλληνες στη λατινική Αμερική και στην Αυστραλία. Στην Αμερική δεν ξέρω, τους θεωρώ μαζώματα που έχουν συνείδηση Ελληνική όπως είμαστε και εδώ, αλλά αυτό ίσως δεν αρκεί(όπως βλέπουμε εμένα τουλάχιστο δεν με έχει βοηθήσει). Δεν ξέρω, δεν θα έπρεπε να γίνει Επανελλήνιση του τόπου όπως φημολογείται ότι έγινε και στο παρελθόν? Υπάρχουν πραγματικά 140 εκ Ελληνες παγκοσμίως ή λένε μπαρούφες οι ειδικοανειδικευτοι? Αν υπάρχουν δεν θα έπρεπε να είναι πρόβλημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *