Διαφημίσεις

bildeTου Πέτρου Ι. Φιλίππου

Eίναι ηλίου φαεινώτερη η δρομολογημένη εξέλιξη της πορείας της χώρας, και αναπόφευκτα θα ζήσουμε τραγικές στιγμές, απόρροια της μνημονιακής πολιτικής την οποία εφάρμωσαν οι έως σήμερα μνημονιακές κυβερνήσεις.


Τα πάντα είναι δρομολογημένα, όπως:
1. Απο τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου δεν πρόκειται να προκύψει κυβέρνηση για τον απλό λόγο ότι κανένα απο τα κόμματα του μνημονιακού τόξου δεν επιθυμεί να κυβερνήσει. Αποδεικνύεται απο την δήλωση του Α. Τσίπρα ότι δεν πρόκειται να συμπράξει με κανένα κόμμα σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας.
2. Απο την μη ανάληψη της αρχηγίας της Ν.Δ. απο κανέναν εκ των δελφίνων, οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά το τι επιφυλάσσεται στην οποιαδήποτε κυβέρνηση, εάν προκύψει.
3. Αναπόφευκτα θα οδεύσει η χώρα σε επαναληπτικές εκλογές στις αρχές ή μέσα Νοεμβρίου.
4. Η υπηρεσιακή κυβέρνηση θα προχωρήσει σε κούρεμα καταθέσεων και επιβολή προστίμων 30%, κατασχέσεις κάθε κινητής η ακίνητης περιουσίας με εντολή των προϊσταμένων των ΔΟΥ, σε όσους προχώρησαν σε αναλήψεις ποσών το τελευταίο 3μηνο, άνευ δικαιολόγησης. Επίσης σε όσους προέβησαν σε αγορές ακινήτων.
5. Η υπηρεσιακή κυβέρνηση (άνευ πολιτικού κόστους) θα προχωρήσει στο διάστημα αυτό στη υλοποίηση της 2ης δέσμης των εφαρμοστικών μέτρων όπως αναφέρεται ρητά στο 3ο μνημόνιο, με απολύσεις, μειώσεις μισθών και συντάξεων, κατασχέσεις ακόμη και της 1ης κατοικίας, ιδιωτικοποιήσεις απελευθέρωση κλειστών επαγγελμάτων κ.λ.π.
6. Δεν είναι καθόλου τυχαία η τοποθέτηση του Ν. Χριστοδουλάκη ως επικεφαλή του υπουργείου οικονομικών. Ο κ. Χριστοδουλάκης, υπερασπιστής της Ευρωπαϊκής ιδέας και επί σειρά ετών υπουργός του κ. Σημίτη, αγαπημένο παιδί της Ε.Ε. με ευρωπαϊκές περγαμηνές, είναι ο κατάλληλος άνθρωπος, την κατάλληλη στιγμή, για το κάλλληλο έργο.
7. Κατ’ αυτόν τον τρόπο θα νίψουν τας χείρας τους οι εκτελεστές της χώρας και οι σύν αυτώ μνημονιακοί σχηματισμοί, οι οποίοι θα εμφανιστούν την επ’ αύριον για να «σώσουν» την χώρα.
8. Η σημερινή κυβέρνηση υπο την κ. Θάνου δεν είναι υπηρεσιακή αλλά εντεταλμένη! Απόδειξη ότι η μόνιμη αντιπροσωπεία της χώρας μας στον ΟΗΕ προχώρησε σε αποχή της Ελλάδας από το ψήφισμα του ΟΗΕ για την αναδιάρθρωση των κρατικών χρεών…! Απο ποιόν πήρε την εντολή η Ελληνική αντιπροσωπεία; Είναι δυνατόν (και επιτρεπτόν), υπηρεσιακή κυβέρνηση να προβαίνει σε τέτοιες ενέργειες;

Κατ΄αυτόν τον τρόπο και με βάση το προσχεδιασμένο σκηνικό θα οδηγηθεί η χώρα σε χρεωκοπία εντός της ζώνης του ευρώ και θα δρομολογηθεί το διπλό νόμισμα με τα όποια οδυνηρά επακόλουθα (και είναι πολλά και καταλυτικά) για τον λαό.
Μήπως είναι αναγκαία τώρα, όσο ποτέ άλλοτε, η μονομερής παύση πληρωμών και η επιστροφή σε εθνικό νόμισμα με μία υπερήφανη ρήξη με το γερμανικό δεσποτισμό (κατά πολλούς φασισμό);
Οι στιγμές είναι ιδαίτερα κρίσιμες όπως κρίσιμες θα πρέπει να είναι και οι επιλογές του λαού στις 20/9/2015, ο οποίος καλείται να αντισταθεί με κάθε μέσον και ιδαίτερα με την ψήφο του.
Το σχέδιο και η παγίδα είναι πλέον ευδιάκριτες.

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

10 σχόλια στο “Το σχέδιο και η παγίδα είναι πλέον ευδιάκριτες”
  1. Εγώ τα βλέπω λίγο διαφορετικά πράγματα. Πιστεύω ότι θα συνεργαστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι ακριβώς για να μοιραστεί η ευθύνη. Πρωθυπουργός θα αναλάβει κάποιος σαν τον Παπαδήμο (τεχνοκράτης). Για τον Χριστοδουλάκη αλλά για τον Χουλιαράκη πιστεύω ότι θα τους αφήσουν στη θέση τους. Θα γίνει κάποιο μοίρασμα στα υπουργεία γιατί μπορεί να μην θέλουν να κυβερνήσουν αλλά για την κουτάλα δεν λέει κανένας όχι. Οπότε και κυβέρνηση ειδικού σκοπού και η ευθύνη να μοιράζεται και η κουτάλα δικιά μας. Υπάρχουν και οι Ευρωπαίοι που θα θέλουν κάτι μόνιμο γιατί οι εκλογές του Νοεμβρίου, Δεκεμβρίου, Ιανουαρίου θα βάζουν φρένο σε πολλά πράγματα. Αυτή τη στιγμή δεν δουλεύει τίποτα στον δημόσιο τομέα και με κάθε εξαγγελία εκλογών θα σταματάνε τα πάντα. Οπότε επί της ουσίας δεν διαφωνώ για το τι θα γίνει αλλά πιστεύω πως θα γίνει με κυβέρνηση τετραετίας που θα στηρίζεται από 180 βουλευτές (που ίσως και να χρειάζονται για κάποιες σημαντικές αλλαγές) γιατί όπως και να το κάνουμε πρέπει οι βουλευτές να ψηφίζουν νομοσχέδια. Όσο και να μην υπάρχει πολιτικό κόστος μπορεί να επιρριφθούν ευθύνες σε υπηρεσιακούς υπουργούς οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν θα πέσουν στα μαλακά όταν θα βάζουν τις υπογραφές τους σε αποφάσεις.

  2. κανεις δεν μπορει να σε καβαλησει εαν δεν σκυψεις εσυ!

    Οτι δεν λυνεται κοβεται!!!!

  3. Μπραβο Ζαχαρια πολυ ωραιο αρθρο.
    Συμφωνω μαζι σου, ετσι ακριβως θα γινουν τα πραγματα.
    Ολα ειναι πολυ καλα μελετημενα και εχουν ηδη δρομολογηθει.
    Η χρεοκοπια εχει προγραμματιστει απο το 2011 για το 2015 ολοι το ηξεραν απο τους πολιτικους.
    Απλα για αλλη μια φορα αντι να υποστηριξουν το συμφερον της χωρας και των Ελληνων , υπεγραψαν το ξεπουλημα μας

  4. Αν και έχω σταματήσει προ πολλου να βλέπω τηλεόραση επεσα επανω σε ενα δελτιο ειδήσεων με τις περιοδειες τον πολιτικών αρχηγων σε διαφορα μερη.ενιωσα μια απεραντη αηδια. Οχι ομως με τους πολιτικους. Αλλα με τους πολίτες. Που ακομη κ σημερα μετα απο τοσα δεινα τρεχουν να φιλησουν κ να χτυπησουν στην πλατη τους “σωτηρες” μας. Καλα δεν ντρεπεστε καθολου να γλειφετε ακομη τα λαμογια? Μετα απο τοσες αυτοκτονιες. Τοσες απολυσεις. Τοσες περικοπες. Την διαλυση των παντων. Εσεις ακομη σκεφτεστε το βολεμα προδοτες της χωρας. Γιατι οι αληθινοι προδοτες ειναι αυτοι. Εκει λοιπον σκεφτηκα πως τελικα το βαρελι δεν εχει πατο κ οταν ακουω μερικους να σκεφτονται κ να λενε πως ειμαστε στον πάτο εγω λεω οχι. Δεν ειμαστε σε κανεναν πατο. Τελικα φαινεται πως ο πονος πρεπει να γίνει καθολικος. Να τον νιωσουμε ολοι. Οι βολεμενοι να ξεβολευτουν αγριως κ να σταματησουν οι παρατρεχαμενοι των πολιτικων της δεκαρας να θεοποιουν δαιμονες προς χαρην του χρηματος κ της βολης. Συγνωμη αν μιλαω σκληρα αλλα νομιζω πως τελικα αυτη ειναι η πραγματικότητα. Αλλιως κατι θα ειχε αλλαξει. Θυμαμαι αυτο το τοσο εμψυχωτικο βίντεο του τραγουδιου ” να σταθω στα ποδια μου” οπου ο πολιτικος παει να χαιρετησει τον κρητικο κ κεινος οχι απλα δεν του δινει το χερι του αλα τον κοιταζει με ενα υφος σαν να του λεει λαμογιο μακρια μου σε καταλαβα πλεον. Η πραγματικοτητα ομως τι δειχνει? Πως ακομη υπαρχουν ανελεητα πολλα γλειφτρονια. Λυπάμαι ειλικρινα γιατι οσο υπαρχουν τα γλειφτρονια πκυ ξεπουλιουνται για ψιχουλα τοσο θα επιβιωνουν τα λαμογια που τρώνε ολην την πιτα

    1. ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΙΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ, ΚΑΤΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΑΝΙΤΑ ΠΑΝΙΑ.

  5. Μπραβο Ζαχαρια για το ωραιο αρθρο, ετσι ακριβως θα γινουν τα πραγματα, πολυ καλα μελετημενα και εχουν ηδη δρομολογηθει, χρεοκοπια εχει προγραμματιστει απο το 2011 για το 2015… κουκουλοπουλος

    ΣΥΜΦΩΝΩ ! Απο τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου δεν πρόκειται να προκύψει κυβέρνηση

    ΟΠΟΤΕ …. ΝΑ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ / ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ
    ΠΟΥ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΑΝ Ο ΓΕΡΩΝ ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ / ΑΓΙΟΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΤΗΣ….

    ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek