Διαφημίσεις

ailan2Σοκάρει νέα μαρτυρία γυναίκας που φέρνει τα πάνω κάτω….

Νέα τρόπη παίρνει η τραγωδία με τον τρίχρονο Aylan που “ξεβράστηκε” στα παράλια της Τουρκίας, καθώς μια νέα μαρτυρία γυναίκας που ήταν μαζί με το αδικοχαμένο παιδί, υποστηρίζει ότι ο πατέρας του μικρού Σύρου ήταν ο διακινητής και οδηγούσε το πλοιάριο!

“Εκείνος ήταν ο διακινητής. Εκείνος οδηγούσε το πλοιάριο”, δήλωσε η Ζαινάμπ Αμπάς, η οποία έχασε δύο από τα παιδιά της στο τραγικό ναυάγιο.

Η Αμπάς με σπασμένη φωνή εξήγησε στο Channel Ten πως ο Κουρντί είχε επιταχύνει παρά την παράκλησή της να ελαττώσει ταχύτητα γιατί φοβόταν.

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι τη στιγμή που όλοι οι επιβαίνοντες βρέθηκαν στο νερό ο Κουρντί την παρακάλεσε να μην τον καταγγείλει.

Οι καταγγελίες αναπαράγονται από έγκυρες διεθνείς ενημερωτικές ιστοσελίδες.

Ο πατέρας του Αϊλάν αρνήθηκε τις κατηγορίες σε βάρος του μιλώντας στη Wall Street Journal, «έχασα την οικογένειά μου, έχασα τη ζωή μου, έχασα τα πάντα, οπότε ας λένε ό, τι θέλουν», είπε.

Νωρίτερα ο Κουρντί ισχυρίστηκε ότι βρέθηκε στο τιμόνι της βάρκας, αλλά μόνο αφού ο καπετάνιος φέρεται να πανικοβλήθηκε από τη φουρτούνα και πήδηξε στη θάλασσα.

makeleio.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

3 σχόλια στο “Kάτι δεν πήγαινε καλά με τον πατέρα του Aylan”
  1. Καλα να πάθει. Έστελνε στον τάφο τόσο κόσμο για το χρήμα και τωρα γευτηκε απο τους καρπούς του. Έβαζε γυναίκες και παιδια σε σαπιοκάραβα, τρέχα τωρα να θαψεις τους δικούς σου.

  2. σε προηγούμενη ανάρτηση γινόταν μια ανάλυση για να αποδειχθεί ότι η εικόνα του μικρού νεκρού στην θάλασσα ήταν “κατασκευασμένη” [λόγω της θέσης του πτώματος κάθετα στην ακτή]. Πως “ξεφύτρωσε” το παραπάνω? Για “συγκάλυψη” της ανοησίας του σκηνοθέτη και διάψευση της ανάλυσης? Μήπως λάνθανε ο αναλυτής και ήταν πραγματική η σκηνή? Τι σπαζοκεφαλια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek