Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

00:12 - 12/09/2015

O τυφλός όταν ο ηλιος βρίσκεται στον αστερισμό του Λέοντα επηρεάζει την γη και τον άνθρωπο αρνητικά

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Leo
Η θυσία του Σεσίλ όταν ο ηλιος βρίσκεται στον αστερισμό του Λέοντα επηρεάζει την γη και τον άνθρωπο αρνητικά

Καμία είδηση και η επανάληψη της, όπως με το λιοντάρι Σεσιλ, δεν είναι τυχαία.

Ολοι οι άνθρωποι συνδέονται ενεργειακά μεταξύ τους αλλά και με τα ζώα, με οτιδήποτε βρίσκεται στον πλανήτη και εκτός αυτού. Αυτή ενεργειακή σύνδεση θα μπορούσε να περιγραφεί καλύτερα ως ένας γιγαντιαίος ιστός δονήσεων. Όλοι μας επηρεαζόμαστε συνειδητά και ασυνείδητα από την παραμικρή δόνηση του ιστού της συνείδησης. Κάποια γεγονότα που συνειδητά προκαλούνται, δίνουν μεγαλύτερη δόνηση, έτσι, προκαλώντας την προσοχή όσων είναι συνειδητοί και επικεντρώνουν σε αυτό που δημιούργησε τη δόνηση σε αυτόν τον ενεργητικό ιστό. Η αράχνη πχ. γνωρίζει πολύ καλά τη διαφορά μεταξύ του φυσήματος του αέρα και της δόνησης στον ιστό της από την απειλή του εχθρού και της δόνησης του.

Ο Cecil και ένα άλλο λιοντάρι σκοτώθηκαν από τον οδοντογιατρό…αυτή είναι η είδηση. Το περίεργο είναι ότι ονομάζουν δύο λιοντάρια, τον Cecil, το περίφημο λιοντάρι της Ζιμπάμπουε και το άλλο λιγότερο γνωστό Λέοντα που σκοτώθηκε, τη στιγμή που ο ήλιος βρισκόταν στον αστερισμό του λιονταριού!!!

Έχουμε να κάνουμε με συμπτώσεις ή έχουμε να κάνουμε με την δόνηση του γεγονότος και της πληροφορίας; Επίσης η είδηση των νεκρών λιονταριών επαναλαμβάνεται στα διεθνή μέντια και τραβάει την παγκόσμια προσοχή. Αντί η προσοχή να εστιαστεί στα πολλά νεκρά βρέφη που πεθαίνουν από τις εκτρώσεις ή επειδή τα βλέπουν σαν παραγωγούς οργάνων για τους πλούσιους. Θα μπορούσαμε σαν ανθρωπότητα να αντιληφθούμε ποτέ σε πόσα πολλά επίπεδα φτάνει αυτή η δόνηση του νεκρού Λέοντα και γιατί;

Δείτε στην φωτογραφία την προβολή του Σέσιλ και το γεγονός ότι βρίσκεται στην επικαιρότητα τη στιγμή που εκατοντάδες άλλα λιοντάρια σκοτώνονται για να πωληθεί το δέρμα τους;
walterpalmerAFP_0
Μήπως το διάβασμα της είδησης, με την έννοια των ονομάτων να συνδέονται με την εκδοχή μιας ιστορικής εξέλιξης που θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε χωρις καν να το ξέρουμε;

Αν προσέξουμε την είδηση βγαίνει , ενώ ο ήλιος βρίσκεται στο αστερισμό του Λέοντος, και τότε πεθαίνει ο Cecil. Ο Cecil ήταν τo λιοντάρι μασκότ του πάρκου και σκοτώθηκε στη Ζιμπάμπουε. Ζιμπάμπουε σημαίνει “Ιερός οικος “, “Ιερά Οικία”, “το δικαστήριο του βασιλιά”… επίσης, ο οικος ή ο τάφος ενός αρχηγού. Το όνομα Cecil, σημαίνει τυφλός. Το λιοντάρι πήρε το όνομα του βρετανού πολιτικού/επιχειρηματία Cecil Rhodes.
Πολλά από τα προβλήματα στην Αφρική οφείλονται στον Cecil Rhodes. Αυτός ήταν ο ιδρυτής της Ροδεσίας. Τώρα η Ροδεσία ονομάζεται Ζιμπάμπουε.

Ας δούμε τι μας βγάζει; Ο τυφλός (λέοντας) πεθαίνει στον Ιερό Ναό όταν ο Ήλιος βρίσκεται στον αστερισμό του Λέοντος…η είδηση πρέπει να προκαλέσει αρνητική ενέργεια… αρνητική δόνηση στον πλανήτη. Εκτός αυτου του λιονταριού βγήκε και η πληροφορία αρχές του 8ου μηνα ότι ο άλλος λέοντας ο Ιεριχό σκοτωθηκε από έναν παράνομο κυνηγό, μετα από λιγο η είδηση αμφισβητήστηκε…
Πριν λιγες μερες ξαναέβγαλαν την είδηση…λέγοντας ότι ο οδοντίατρος ξεκίνησε πάλι την δουλειά του…προκαλώντας με μπούρδες πάλι την αρνητική δόνηση!

Ο Cecil Rhodes ήταν υπεύθυνος για τη σφαγή των Αφρικανών. Βοήθησε στην δημιουργία του απαρτχάιντ της Νότιας Αφρικής- και ήταν ο εγκέφαλος της γενοκτονίας…εκδίωξε εκατομμύρια ανθρώπους προς όφελος των λευκών αποίκων και υποδούλωσε τους μαύρους στην γη τους.

Μήπως η εικονική θυσία του λέοντα όταν ο ηλιος βρίσκεται στον αστερισμό του Λέοντα επηρεάζει την γη και τον άνθρωπο προκαλώντας τις δονήσεις για την παραγωγή ακόμα περισσότερης αρνητικής ενέργειας επάνω στην γη και τον άνθρωπο;;;

Ένα πράγμα είναι σίγουρο…ότι παίζουν συνέχεια μαζί μας πλανώντας τον άνθρωπο και επηρεάζοντας την δόνηση που εκπέμπουμε για να μας κρατάνε στον σκοταδισμό και μακριά από τις θεικές μας ικανότητες να επηρεάζουμε το μέλλον μας θετικά.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ……..και δεν βλεπω να το διαβαζουν πολλοι…..αλλα θα το παραθεσω…

    ΛΟΙΠΟΝ……εχουμε τιν ηλιο στον αστερισμο του λεωντα…………ΝΑΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ειναι παραξενη και φυσικα εχει μυσταγογικο σκοπο……..

    ΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΜΩΣ;;; ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΛΕΩΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ “ΒΑΣΙΛΙΣΚΟ”

    ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΥΜΜΕΝΕΣ ΜΟΙΡΕΣ……..ΚΑΙ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΕΣ……..ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΘΥΣΙΕΣ……..ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ………ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ με αυτα τα δυο αστρα στις συγκεκρυμμενες μοιρες που αναφερω.

    ΣΤΙΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ…..ΞΗΜΕΡΩΜΑ 24 …….μπροστα απο τον βασιλισκο περναει ο πλανητης ΑΡΗΣ………..ΚΑΙ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ……..ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ……..ΣΕ “”ΜΑΓΙΚΕΣ ΜΟΙΡΕΣ”” ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*