Διαφημίσεις

viastisΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 66 ΧΡΟΝΟΣ ΒΙΑΣΤΗΣ ΣΤΟ ΖΕΦΥΡΙ – 48 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΕΛΓΟΥΣΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ

               Το θάρρος μιας 7 χρόνης να σπάσει τη σιωπή της και να μιλήσει για το δράμα που περνούσε στα χέρια του δράστη, αρχικά στη μητέρα της και στη συνέχεια στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζεφυρίου, ήταν η αρχή του τέλους στην πολυετή δράση του 66χρονου βιαστή.

Όλα ξεκίνησαν ότι η 7χρόνη δεν άντεχε άλλο να υπομένει τις ασελγείς πράξεις στο αθώο της κορμί και αποφάσισε να μιλήσει για τον εφιάλτη που βίωνε συχνά από τον 66χρόνο για περίπου δύο χρόνια. Η μητέρα χωρίς δισταγμό απευθύνθηκε στο τοπικό τμήμα ασφαλείας της περιοχής του Ζεφυρίου Αττικής, όπου αμέσως έστησε την παγίδα, συνέλλεξε το απαιτούμενο προανακριτικό υλικό  και συνέλαβε τον δράστη.

Όμως οι εκπλήξεις για τους αστυνομικούς δεν σταμάτησαν εκεί. Μετά τη σύλληψη του δράστη, τα κλειστά στόματα του Ζεφυρίου αποφάσισαν να ανοίξουν και τότε άρχισε να ξεδιπλώνετε ένα κουβάρι με μυστικά σε βάθος  48 ετών…

Σύμφωνα με τις καταθέσεις και άλλων θυμάτων, που μετά την θαρραλέα απόφαση της 7χρόνης αποφάσισαν να μιλήσουν, ο δράστης ασελγούσε σε βάρος ανηλίκων κοριτσιών τουλάχιστον από το 1967!!! Δηλαδή κατάφερνε και την γλύτωνε για 48 ολόκληρα χρόνια.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές μπορεί τα αδικήματα εκείνης της εποχής να έχουν παραγραφεί, όμως η κατάθεση της μικρής και τα αποδεικτικά μέσα που περισυλλέγησαν είναι αρκετά για να τον στείλουν στη φυλακή μέχρι την τελευταία του πνοή.

Η μικρή βρίσκεται υπό συνεχή παρακολούθηση από ειδικούς παιδιάτρους και παιδοψυχολόγους.

Για την ιστορία και μόνο ο δράστης μετά την απολογία του στον Εισαγγελέα παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτική και τις επόμενες μέρες αναμένεται να πάρει το δρόμο για τις φυλακές… εκεί που σε αυτές τις περιπτώσεις η απονομή δικαιοσύνης είθισται να είναι γρηγορότερη και αυστηρότερη!!!

 

το είδαμε στο cityface.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

6 σχόλια στο “ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 66 ΧΡΟΝΟΣ ΒΙΑΣΤΗΣ ΣΤΟ ΖΕΦΥΡΙ – 48 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΕΛΓΟΥΣΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ”
  1. Έτσι εξηγείται το γιατί έχουμε τόσους που ψηφίζουν αυτούς που ασελγούν στο κορμι της πατρίδας από το 1967 και μετά, και δεν τους εχουν συλλάβει ακόμα.
    Και στα δικά τους.

  2. Ολους αυτους θα επρεπε πρωτα να τους βιαζουν ομαδικα ,να τους βασανιζουν και μετα να τους σκοτωνουν.
    Αλλα απο δω και περα μετα το Σουπερ Υπερμνημονιο που υπεγραψαν οι πολιτικοι μας, ολα αυτα ειναι φυσιολογικα οποιος θελει θα μπορει να βιαζει το παιδι σου και να μην υπαρχει καμια τιμωρια.
    Γιατι πως να το κανουμε ειμαστε ολοι ανοιχτομυαλοι,παμε με το ρευμα το Ευρωπαικο , δεν θελουμε να μας πουν οπισθοδρομικους, ρατσιστες κ.τ.λ.Το ανωμαλο το καναμε ομαλο.
    Η παιδεραστια φυσιολογικη.
    Η πορνογραφια φυσιολογικη.
    Η ομοφυλοφιλια φυσιολογικη.
    Η Σεξουαλικη αγωγη στο ΣΧΟΛΕΙΟ φυσιολογικη(ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ).
    Η κτηνοβασια φυσιολογικη.
    ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
    Δεν ειμαστε ανθρωποι ΖΩΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.

    1. ΟΧΙ ΑΝΝΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΕΣ, ΣΕ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ, ΣΕ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ, ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΒΑΣΙΑ (ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΜΕ ΙΔΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ) … ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ …. ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΑΛΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ….”ΕΠΙΣΗΣ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΙΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΥΝΔΙΝΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΟΝ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ ΣΕ ΥΒΡΙΔΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.” ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ . ΤΑ ΖΩΑ ΣΠΑΝΙΑ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΣΥΝΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ ΖΩΩΝ, ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ…. ΑΡΑ, ΑΣ ΜΗΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΕΡΗΜΑ ΖΩΑ.

      ΙΩ

  3. Τι σημαινει ” για τον εφιάλτη που βίωνε συχνά από τον 66χρόνο για περίπου δύο χρόνια….”
    δεν το καταλαβαίνω….
    δηλ/ ηταν γνωστός της??? Εμπαινε στο σπίτι της????
    Βρισκονταν μονοι??? Εχουν κι άλλοι ευθύνη…..

    1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ, ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΣΤΕΝΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ. ΠΑΣ ΝΑ ΦΥΛΑΧΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΕΝΟ, ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΦΙΛΟ Η ΣΥΓΓΕΝΗ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek