Διαφημίσεις

giati-epese-o-pateras-mou-sta-imia

Ο Γιος του Ήρωα Καραθανάση που έπεσε στο καθήκον την νύχτα των Ιμίων : «Να ζητήσει συγγνώμη ο Τσίπρας για τα θαλάσσια σύνορα»

Ο γιος του αείμνηστου πιλότου Καραθανάση (φώτο με τον αδερφό του άλλου νεκρού πιλότου Βλαχάκου )που σκοτώθηκε στα Ίμια κατά την διάρκεια της αποστολής του, παίρνει θέση απέναντι στην δήλωση του Αλέξη Τσίπρα περί ανυπαρξίας θαλάσσιων συνόρων και του ζητά να παραδεχτεί τουλάχιστον ένα «mea culpa»

Με μία ιδιαίτερα αιχμηρή ανακοίνωση, που αναρτήθηκε σήμερα στο διαδίκτυο, ο Ιωάννης Καραθανάσης, γιος του αείμνηστου Χριστόδουλου Καραθανάση που έπεσε στις 31/1/1996 στα Ίμια την ώρα του καθήκοντος, καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να ζητήσει συγγνώμη για όσα είπε πρόσφατα για τα θαλάσσια σύνορα μας.

«Θα ήθελα να του υπενθυμίσω ότι η χώρα μας έχει θαλάσσια σύνορα, τα οποία η γειτονική Τουρκία αμφισβητεί συνέχεια και ότι τα σύνορα αυτά τα υπερασπίστηκαν με περηφάνια γενιές Ελλήνων που κατέβαλαν και συνεχίζουν να καταβάλλουν βαρύ φόρο αίματος για να τα υπερασπιστούν» τονίζει στη λακωνική του δήλωση ο Ιωάννης Καραθανάσης

imia

Τι έγραψε ο υιός του ήρωα και αδικοχαμένου του Ιωάννη Καραθανάση:

«Με έκπληξη άκουσα τον πρώην Πρωθυπουργό και υποψήφιο ξανά για την πρωθυπουργία της χώρας μας, Αλέξη Τσίπρα, να δηλώνει εμφατικά σε συνέντευξη τύπου που έδωσε την περασμένη Κυριακή ότι δεν υπάρχουν σύνορα στις θάλασσες.

Με όλο το σεβασμό στη θεσμική ιδιότητά του, θα ήθελα να του υπενθυμίσω ότι η χώρα μας έχει θαλάσσια σύνορα, τα οποία η γειτονική Τουρκία αμφισβητεί συνέχεια και ότι τα σύνορα αυτά τα υπερασπίστηκαν με περηφάνια γενιές Ελλήνων που κατέβαλαν και συνεχίζουν να καταβάλλουν βαρύ φόρο αίματος για να τα υπερασπιστούν.

«Στο όνομα όλων όσων αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για να κρατήσουν τα θαλάσσια σύνορά μας αλώβητα και όσων έταξαν τη ζωή τους στην υπεράσπισή τους, θα περίμενα από τον πρώην Πρωθυπουργό της χώρας μας να ανακαλέσει τη δήλωσή του αυτή. Και αν έχει το σθένος, πιστεύω ότι θα έπρεπε να ζητήσει συγνώμη».

πηγή:veteranos.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 σχόλια στο “Αν δεν υπάρχουν θαλάσσια Σύνορα …Γιατί έπεσε ο Πατέρας μου στα Ίμια;”
  1. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΟΦΟΒΙΚΟΥΣ ΑΝΗΘΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΙΛΟΤΙΜΟΥΣ ΘΕΑΤΡΙΝΟΥΣ.

  2. Αχ, παλικαρι μου. Δεν εχουν τελειωμο οι προδοσιες. Δεν σεβονται οι Αντιχρηστοι ουτε τους Ηρωες.
    Αλλα θα ερθει η ωρα που θα δωσουν λογο για τις πραξεις και τα λεγομενα τους.

  3. Οι πραξεις και τα λογια τους μονο κακο δεν τους εκαναν. εξακολουθουν χρονια τωρα να λυμαινονται την εξουσια και οχι αφιλοκερδως.Τιποτα δεν πληρωσαν και φοβουμε οτι τιποτα δεν θα πληρωσουν.Θα τρωνε και θα πινουν εις υγειαν των κοροιδων που εξακολουθουμε να τους ψηφιζουμε.Θα ξαναλουσθουμε και Ν Δ και ΠΑΣΟΚ. αρχηγοπουλα.Με τον αλλον Βαγγελη πρωθυπουργο οπως επιθυμει ο ξενος και ο ντοπιος παραγοντας.
    Κοντα ειμαστε να ξαναζησουμε το ιδιο σεναριο.

  4. «Η Ελλάδα κατάντησε σκισμένο πουκάμισο, αλλά θα σωθεί! Όχι όμως από πολιτικούς…» . Αυτό προφήτευσε ο Αγιορείτης Γέροντας Παΐσιος ο Κρητικός…

    «Ο ηγέτης που θα λυτρώσει τους Έλληνες και την χώρα υπάρχει… Είναι ευλογημένος από τον Θεό, καθαρός στην ψυχή, Χριστιανός Ορθόδοξος και δεν είναι πολιτικός…» λέει ο Γέρων Παΐσιος.

    Όποιος έχει την ευλογία να τον συναντήσει, θα καταλάβει πως πρόκειται για έναν πεφωτισμενο Γέροντα. Μέσα από 24ωρες παρακλήσεις για κοσμικούς αλλά κυρίως για την Ελλάδα προσφέρει ύψιστο πνευματικό έργο και μιλά για πρώτη φορά για την κατάσταση στη Χώρα και για το τι πρέπει να κάνει ο Έλληνας για να λυτρωθεί.

    «Η Ελλάδα κυβερνάται από τον διάβολο. Είμαστε ένας όχλος πια …..πρόβατα δίχως ποιμένα ….δεν ξέρουμε που να πάμε. Δεν γνωρίζουμε πού είναι το φως και πού το σκοτάδι. Ζούμε τους έσχατους καιρούς, την εποχή του αντιχρίστου όπου η εμφάνισή του θα γίνει αμέσως μετά το τελικό χάραγμα που έρχεται σύντομα. Οι υπηρέτες του διαβόλου δεν είναι μόνον οι Έλληνες και Ευρωπαίοι πολιτικοί που με τα έργα τους εξαθλίωσαν τους Έλληνες, αλλά και άνθρωποι καθημερινοί που δεν μετανοούν και δεν έχουν μέσα τους Θεό. Οι Έλληνες έπεσαν θύματα του καταναλωτισμού αγαπώντας την σάρκα, τα χρήματα, το σεξ και την μάταιη χωρίς νόημα ζωή.

    Ο Έλληνας, ο καθένας μας ξεχωριστά θα πρέπει να μετανοήσει για ό,τι έχουμε πράξει και δεν είναι αρεστό στον Θεό, να πολεμήσουμε τον εγωισμό μας και την αμαρτία, που μας καθήλωσε σαν Έθνος και που μας οδηγεί στην καταστροφή, να μεταλάβουμε Σώμα και Αίμα Κυρίου, ζώντας κατόπιν την κατά Θεό Ζωή. Μετάνοια χρειάζεται και για τις επιλογές που κάναμε στα πολιτικά πρόσωπα, διότι αυτές οι επιλογές όλων των περασμένων ετών οδήγησαν την Χώρα στην σημερινή της κατάντια…

    Ο καθρέπτης της κοινωνίας είναι η Ελληνική Bουλή κι αν δεν μετανοήσει ο Έλληνας και δεν το αλλάξει αυτό, οι Έλληνες θα χαθούν. Είναι εσκεμμένη η στήριξη των μεταναστών για να εξαφανίσουν το Ελληνικό Έθνος απόπροσώπου γης αφού οι διώξεις των μεταναστών, είναι πλέον πολύ λιγότερες από τις διώξεις των ίδιων των Ελλήνων πολιτών, από το Ελληνικό κράτος.

    Μεγάλο ρόλο στην συνέχιση της πτώσης του Έλληνα, έχει παίξει το σατανοκούτι που έχουν όλοι στα σπίτια τους και που πρέπει να σταματήσουν να το κοιτούν…όλοι …ακόμα και τα παιδιά μας, γιατί από αυτό παίρνουν όλα τα μυνήματα που ο αντίχριστος θέλει να μεταφέρει σε εσάς και τα παιδιά σας. Η ειδωλολατρεία του χρήματος και της σάρκας περνούν μέσα απότο σατανοκούτι στα παιδιά μας, που από μικρά γίνονται λάτρεις αυτού του τρόπου ζωής.

    Ο πόλεμος θα γίνει. Και οι Έλληνες δεν θα πρέπει να τον φοβούνται γιατί θα είναι παρά Θεώ… Υπάρχουν αξιωματικοί που έχουν κάλεσμα από τον Θεό και είναι ευλογημένοι να πολεμήσουν σαν Ήρωες. Η Τουρκία θα αφανιστεί και οι Τούρκοι μαζί της: Το 1/3 θα σκοτωθεί, το 1/3 θα βαφτιστούν Χριστιανοί και οι υπόλοιποι θα χαθούν στα βάθη της χώρας.

    Ο ηγέτης που θα λυτρώσει τους Έλληνες και την χώρα υπάρχει … Είναι ευλογημένος από τον Θεό, καθαρός στην ψυχή, Χριστιανός Ορθόδοξος και δεν είναι πολιτικός… Οι συνθήκες θα επιτρέψουν στον κόσμο να τον αναδείξει πολύ γρήγορα. Και επειδή θα θέσει σαν κορώνα της πολιτικής του τον Χριστιανικό πολιτισμό, θα ενώσει όλους τους Έλληνες και θα αναδείξει με τις πράξεις του την αναγέννηση του Ορθοδόξου Χριστιανισμού σε όλο τον κόσμο.

    Αν ο Έλληνας μετανοήσει και ανακόψει την αποστασία από τον Θεό που έχει ξεκινήσει σαν έργο του αντίχριστου, ζήσει ενωμένος κάτω από τον Χριστιανικό πολιτισμό και διώξει μακριά την λατρεία του χρήματος και της σάρκας, τότε ο Θεός θα δείξει αμέτρητο έλεος και θα σηκωθούμε όρθιοι».

    Ποιος είναι ο Γέροντας

    Το 1978 πήγε για πρώτη φορά στο Αγ.Ορος. – Από τότε δεν βγήκε ποτέ του στον κόσμο.

    Κοιμάται ελάχιστα, και κάθε μέρα κάνει παρακλήσεις στην Παναγιά για τον κόσμο, τον Έλληνα την Ελλάδα μας. Αυστηρότατος με αυτά που συμβαίνουν στην ανθρωπότητα καλεί τον Άνθρωπο σε βαθύτατη μετάνοια και ξομολόγηση. Με πλυθείν αγάπη στον Θεό και τους Ανθρώπους είναι ο στυλοβάτης των Καρυών και στον Ναό του Πρωτάτου κάθεται όλα αυτά τα χρόνια σε ένα στασίδι του πρόναου κάνοντας το σημείο του σταυρού ασταμάτητα κρατώντας ένα τρακοσάρι κομποσκοίνι και παρακαλώντας την Παναγιά (την μάνα μας όπως λέει) να φωτίσει τον Άνθρωπο να μετανοήσει.

    https://www.youtube.com/watch?v=9e3TRIAuWSo

    1. Gia na pw thn amartia moy, mexri sxetika prosfata to evlepa to olo thema me ton Agio Paisio ws mia apo aytes tis dithenies kai laoplasies poy kykloforoyne sto internet gia ethnikistikoys logoys, mexri poy eida tis eikones poy siga siga emfanizontai stis ekklisies kai arxisa na to psaxnw to thema. Ap oti fenete itan ontws agios kai apo ta gegonota eixe tromerh enorash (vlepw siria oukrania). An kai pisteyw ta osa eipe, san anthrwpos eimai genika epifilaktikos me tis profities giati polla legontai alla pote o antrhwpos de ta katalavenei plhrws. Ase poy ap oti eipe ta perissotera exoyn diastrevlothei, ikiothelos h kai oxi.

      Ekeino poy exw na pw egw pantws, einai oti xwris na ksanagyrisoyme pisw stoys kolpoys toy Theoy, ayth h xwra den exei mellon. Mono mesw ths pragmatikhs mas pisths tha swthei kai h psixh alla kai h xwra mas. Anti na psaxnoyme vlakies typoy drakontioi eksoghoinoi xthonioi kai tetoia as psaksoyme na vroyme ton Patera mas.

  5. Ευγνωμοσύνη της Μόσχας προς την Αθήνα για τη διέλευση των ρωσικών αεροσκαφών προς την Συρία

    του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
    Την ευγνωμοσύνη της εξέφρασε σήμερα η Μόσχα για την άδεια διέλευσης των ρωσικών αεροσκαφών από τον ελληνικό εναέριο χώρο προς την Συρία.

    “Η Μόσχα εκτιμά τη θέση της Αθήνας για τις υπερπτήσεις ρωσικών αεροσκαφών που μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια στη Συρία μέσω του ελληνικού εναέριου χώρου”, δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, την οποία επικαλείται το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik.

    “Εκτιμούμε την επιμονή των Ελλήνων εταίρων σε αρχές και στον σεβασμό των διμερών σχέσεών μας… Η θέση της Αθήνας δείχνει τη βαθιά κατανόησή της για τη δύσκολη ανθρωπιστική κατάσταση στη Συρία”, δήλωσε η Ζαχάροβα στους δημοσιογράφους.

    Eίναι η πλήρης επιβεβαίωση του pronews.gr το οποίο είχε γράψει “H Ελλάδα θα επιτρέψει την διέλευση ρωσικών μαχητικών και μεταγωγικών αεροσκαφών με προορισμό την Συρία από τον εναέριο χώρο της αρνούμενη το αίτημα των ΗΠΑ να μην δώσουν άδεια διέλευσης από τον ελληνικό FIR στα ρωσικά αεροσκάφη που έχουν σχηματίσει μια τεράστια αερογέφυρα προς την Συρία ή να τα αναχαιτίσουν αν προσπαθήσουν να περάσουν! “

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek