Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:59 - 09/09/2015

ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ «ΜΙΞΕΡ» ΤΩΝ ΛΑΩΝ BY NEW ORDER

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ «ΜΙΞΕΡ» ΤΩΝ ΛΑΩΝ BY NEW ORDER

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Εκατομμύρια ξεσηκώνονται και έρχονται σαν καταιγιστική θύελλα από την Ανατολή και από τον Νότο, στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Μια από τις μεγαλύτερες μετακινήσεις λαών στην παγκόσμια ιστορία της ανθρωπότητας που γίνεται με όλα τα μέσα, φέρνει την αναστάτωση, την εγκληματικότητα, την βία και τον όλεθρο.

https://youtu.be/LSYdxggXrUw

Ο μεγάλος στόχος αυτής της κατευθυνόμενης για πολλούς ανθρώπινης «εισβολής», είναι να διαβρωθούν οι κοινωνίες των λαών όπως και του ελληνικού και να γίνουν εύκολα όργανα επιβολής των αρχών της Νέας Τάξης.

Και όλα αυτά ενώ τα τύμπανα του πολέμου ηχούν με ανατριχιαστικό τρόπο στην Συρία και σε άλλες περιοχές, θυμίζοντας την φρίκη της Αποκάλυψης.

Όλα ήταν προσχεδιασμένα πριν από χρόνια και σήμερα είμαστε στη τελική φάση. Η μεγάλη υποκρίτρια κύρια Μέρκελ, (που κάποιοι την…ονόμασαν σωτήρα της Ελλάδας), και οι άλλοι υποτίθεται υπέρ της «ειρήνης» των λαών, επιδιώκουν την ολοκληρωτική καταστροφή της ανθρωπότητας.

Σε αυτό το οριακό σημείο η σωστή διάκριση των υπέρ και των κατά, πέραν από την συστηματική πλύση εγκεφάλου, και η με πάση θυσία διαφύλαξη της ταυτότητας μας έχουν την πιο μεγάλη άξια όσο ποτέ. Έτσι θα αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά αυτό την ανεπανάληπτη καταστροφή. .

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladaakis.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (9)

  1. ΠΑΛΑΙΧΘΩΝ 09/09/2015 @ 8:15 ΜΜ

    Μας το εδειξαν το μιξερ που αναφερετε αλλωστε κ. Χειλαδακη στα σχολικα βιβλια της 5 ης …ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ (!!!) μολις περυσι αν δεν κανω λαθος…. Οπως ακριβως λεει κι ο Παραξενος Ξενος , ειναι μπροστα στα ματια μας , δεν μας κρυβουν τιποτα…..https://www.google.gr/search?q=%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%B1+%CF%83%CE%B5+%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%BF+%CE%B2%CE%B9%CE%B2%CE%BB%CE%B9%CE%BF+%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%81+%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%89%CF%80%CF%89%CE%BD&sa=X&biw=1366&bih=667&tbm=isch&tbo=u&source=univ&ved=0CB8QsARqFQoTCLmhjre36scCFUWQLAodhMMJQQ#imgrc=CEJWRgbWERFIwM%3A

  2. Συμφωνω με το αρθρο του κ.Χειλαδακη
    Και πρεπει αμεσα οση ειμαστε γονεις να ξεκινησουμε των αγωνα με την εναρξη τις σχολικης χρονιας.
    Δεν πρεπει να επιτρεψουμε την πολτοποιηση των παιδιων μας.
    Προτεινω μεσα απο τους συλλογους γονεων και κηδεμονων να γινουν κινητοποιησεις ξεκινωντας απο την αλλαγη της υλης των βιβλιων Ιστοριας , Θρησκευτικων, Κειμενων.
    Προσωπικα τα θεωρω απαραδεκτα και δυστυχως οι περισσοτεροι εχουν αγνοια για το τι διδασκονται τα παιδια μας.
    Εχω να κανω τις εξεις προτασεις.
    1. Τα παιδια θα μπορουσαν να μαθουν την Ελληνικη Ιστορια την οποια με λυπη το λεω αλλα δεν την γνωριζουν.
    2.Τα θρησκευτικα θα μπορουσαν να αντικατασταθουν απο την Αγια Γραφη.
    3.Τα Κειμενα να εχουν μονο Ελληνες συγγραφεις
    Και μην τολμησει κανεις να μου πει για ολα αυτα τα παιδια που ειναι απο αλλες χωρες, γιατι δεν με ενδιαφερει καθολου.Αν σε καποιους δεν αρεσει να φυγουν και να πανε απο εκει που ηρθαν.
    Εμεις πρεπει να νοιαστουμε για τα δικα μας παιδια αντισταση μεχρι τελους, μην αφησουμε ολους αυτους να μας αλλαξουν τις αξιες που μας διδαξαν οι μαναδες και πατεραδες μας.
    Και ολα αυτα να ειναι μονο η αρχη. ΠΟΛΕΜΟ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ.

  3. Ασχετο
    Κατι για την σγκεντρωση των δαιμονων αποψε.
    6 Δημοσιογραφοι
    6 Θεματικοι κυκλοι
    6 Τηλεοπτικα καναλια
    Ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ??????????????????
    DEBATE 666

  4. Χριστινα 09/09/2015 @ 9:25 ΜΜ

    Πως θα βρουμε τον τροπο ν αντισταθουμε αφου μας κουμανταρουν με πουλημενη τηλεοραση , ραδιοφωνα, ιντερνετ, φοβο, ψεματα, ανεργια, πουλημα, πρακτορες, βολεμενους, ονειροπαρμενους, κομματοσκυλα…..κλπ Ειναι σαφες οτι ολοι κ ολα πουλιουνται για χαρη του χρηματος….. Αυτος ο πλανητης γεμισε με αμορφωτους κ ημιμαθεις

  5. Ζαχαρια ειναι αληθεια οτι μεσα σε ενα 24ωρο εφυγαν 10.000 λαθρο απο την Μυτιληνη για ΑΘΗΝΑ?

  6. ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΟΣΧΑΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*