Διαφημίσεις

“ΘΑ ΣΑΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΔΟΘΕΙ Η ΕΝΤΟΛΗ”!

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Περισσότεροι από 4.000 μαχητές του ISIL έχουν ήδη μεταφερθεί λαθραία στις χώρες της Ευρώπης χρησιμοποιώντας κρυβόμενοι ανάμεσα σε δυστυχισμένους πρόσφυγες.

Την αποκάλυψη έκανε με αρκετό θράσος στέλεχος της ISIL o oποίος μάλιστα χαρακτήρισε την “επιχείρηση διείσδυσης” απόλυτα επιτυχημένη.

“Απλά περιμένετε” είπε χαμογελώντας

“Eίναι το όνειρό μας να υπάρξει ένα Χαλιφάτο όχι μόνο στην Συρία αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο και θα το έχουμε σύντομα,Θεού θέλοντος”

Το στέλεχος του ISIL μίλησε αποκλειστικά στο BuzzFeed και οι δηλώσεις του αναδημοσιεύτηκαν στην βρετανική Sunday Express, υπό καθεστώς ανωνυμίας και είναι ο πρώτος που επιβεβαιώνει την διείσδυση της φοβερής εγκληματικής ισλαμιστικής οργάνωσης στις δυτικές χώρες.

Το Ισλαμικό Κράτος μεταφέρει τους θανάσιμους πράκτορές του διαμέσου της τουρκικής συνοριογραμμής των 565 μιλίων στις πλούσιες δυτικές χώρες. Φυσικά πρώτη στο πέρασμά τους είναι η Ελλάδα, την οποία χρησιμοποιούν ως γέφυρα.

Ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι ήδη έχουν πετύχει να “φυτέψουν” στις ευρωπαϊκές χώρες 4.000 θανάσιμους ισλαμιστές, οι οποίοι ήδη έχουν σχηματίσει πυρήνες εν υπνώσει περιμένοντας τις εντολές τους για να ενεργοποιηθούν και να προχωρήσουν σε χτυπήματα εσωτερικής αποσταθεροποίησης.

Σύμφωνα με το στέλεχος του ISIL η μυστική διείσδυση είναι η απαρχή ενός ευρύτερου σχεδιασμού για την πραγματοποίηση επιθέσεων αντιποίνων στην Δύση για τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς από τον συνασπισμό χωρών υπό την ηγεσία των ΗΠΑ.

“Μας επιτίθενται και με βεβαιότητα θα τους επιτεθούμε και εμείς”

“Χρησιμοποιούμε προς ώφελός μας την γενναιοδωρία των αναπτυγμένων χωρών ως προς τους πρόσφυγες για να διεισδύσουμε στην Ευρώπη” είπε με κυνική ειλικρίνεια.

Οι ένοπλοι του ISIL χρησιμοποιούν ντόπιους δουλέμπορους για να αναμειχθούν μέσα στα τεράστια “κύματα” προσφύγων που πλημμυρίζουν την Ευρώπη.

Περίσσότεροι από 1,5 εκατομμύριο πρόσφυγες έχουν καταφύγει μόνο στην Τουρκία προσπαθώντας απελπισμένα να αποφύγουν την αιματοχυσία στην Συρία.

“Από τα λιμάνια της Σμύρνης και της Μερσίνας, χιλιάδες πρόσφυγες διασχίζουν την Μεσόγειο με στόχο να φτάσουν στην Ιταλία. Μετά η πλειοψηφία πηγαίνει σε πιο φιλόξενες χώρες όπως η Σουηδία και η Γερμανία, όπουπαραδίνονται στις αρχές και αιτούνται ασύλου. Οι δικοί μας προσέρχονται ως πρόσφυγες.” πρόσθεσε.

Δύο Τούρκοι δουλέμποροι υποστήριξαν τα λεγόμενα του στελέχους του ISIL. O ένας παραδέχθηκε ότι βοήθησε περισσότερους από δέκα εκπαιδευμένους μαχητές να διεισδύσουν στην Ευρώπη με τον “μανδύα” του αιτούντα ασύλου.

Ο ίδιος είπε” “Μερικούς τους στέλνω να βρουν τις οικογένειές τους, άλλους γιατί πάνε στην Ευρώπη για να είναι έτοιμοι”!

Το στέλεχος του Ισλαμικού Κράτους μίλησε και για κάποια συνάντηση που είχε με έναν ανώτερό του αποκαλούμενο ως “ο εμίρης”

“Κάποια πράγματα δεν μπορώ να τα πω, αλλά πιστέυω ότι οι μελλοντικές επιθέσεις θα γίνονται κατά δυτικών κυβερνητικών στόχων και όχι κατά πολιτών, αν και δεν γνωρίζω τις λεπτομέρειες”.

Η αποκάλυη αυτή έρχεται λίγες ημέρες μετά που εκπρόσωπος του Ισλαμικού Κράτους ζήτησε από όλους τους μουσουλμάνους στην Δύση να πραγματοποιήσουν τρομοκρατικές επιθέσεις.

Ο Abu Mohammed al-Adnani εκθείασε μάλιστα τις πρόσφατες επιθέσεις σε Αυστραλία,Βέλγιο και Γαλλία.

“Επαναλαμβάνουμε το κάλεσμά μας στους μουσουλμάνους της Ευρώπης, στην άπιστη Δύση και παντού να χτυπήσουν τους Σταυροφόρους στις πατρίδες τους και οπουδήποτε βρεθούν”

“Θα είμαστε εχθρόι, ενώπιον του Θεού με όποιον μουσουλμάνο μπορεί να χύσει το αίμα ενός Σταυροφόρου και δεν το κάνει αυτό με μια βόμβα,σφαίρα,μαχαίρι,αυτοκίνητο,πέτρα, ή ακόμα με μια γροθιά ή κλωτσιά”

Εντύπωση προκάλεσε η δήλωση στελέχους του τουρκικού ΥΠΕΞ ο οποίος είπε “αφού οι Ευρωπαίοι δεν παίρνουν πολλούς πρόσφυγες έχουν αυξηθεί τα αιτήμα για παράνομη διακίνηση ανθρώπων. Ο ποιος αποτελεσματικός τρόπος για να λυθεί το πρόβλημα θα ήταν μια άμεση δράση από την Διεθνή Κοινότητα ώστε να λυθεί το συριακό πρόβλημα”

Δηλαδή ακόμα και το προσφυγικό πρόβλημα στου οποίου την δημιουργία η Τουρκία, οι χώρες του Κόλπου αλλά και οι ΗΠΑ έπαιξαν μείζονα ρόλο, επιτρέποντας ή και βοηθώντας στην δημιουργία του ISIL με στόχο την ανατροπή της νόμιμης κυβέρνησης Μ.Άσαντ, η Άγκυρα θέλει να το χρησιμοποιήσει ακριβώς για αυτό το σκοπό: Να ανατραπεί ο Σύρος πρόεδρος.

Πολύ βολικά η Ευρώπη αρχίζει να αποκτά ένα άλυτο πρόβλημα και το συριακό έγινε πλέον ζήτημα επιβίωσης ακόμα και για την ίδια την Ευρώπη. Ειδικά η χώρα μας βρίσκεται πλέον σε πολύ δύσκολη κατάσταση, και όλα αυτά για κάποιων τα σχέδια που εδράζουν σε τόπους πολύ μακρινούς από εδώ για να ανησυχούν για τα αποτελέσματα των πράξεών τους.

pronews.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

9 σχόλια στο “ΙSIL: “Ήδη περάσαμε στις ευρωπαϊκές χώρες 4.000 μαχητές μας κρυμμένους ανάμεσα στους πρόσφυγες””
  1. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟ ή ΣΤΡΑΒΟΦΟΡΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΟΥΡΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΨΥΧΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΡΟΥΘΟΥΝΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥ ΓΥΦΤΑΡΙΟΥ ΑΠΟ ISIL, ISIS, ΤΖΙΧΑΝΤ Ή ΌΤΙ ΑΛΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΘΕΛΕΤΕ, ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΣΤΟ NATIONAL GEOGRAFIC, ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΕΙΔΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!
    ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟΙ ΚΥΝΑΙΓΕΙΡΟΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ!
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ!!!
    ΡΟΥΘΟΥΝΙΑ ΘΑ ΦΟΡΑΜΕ ΓΙΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ!!!

    1. Η τρελα του Ελληνα επρεπε ηδη να εχει ξυπνησει φιλε μου! Τι κανουν οι κατοικοι των νησιων μας κλειδαμπαρωμενοι στα σπιτια τους??? Αφου η κυβερνηση τους εχει γραψει στα @@ της,γιατι δεν παιρνουν αυτοι το νομο στα χερια τους???Που ειναι οι αξιωματικοι του στρατου και του πολεμικου ναυτικου??? Ετσι την πονανε την πατριδα μας?????

      1. ΜΙΛΑΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ?
        ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΟΥ , ΔΗΛΑΔΗ;
        ΚΟΤΑ ! Ε, ΚΟΤΑ!
        ΓΙΑ ΕΛΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ
        ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ..

        1. Που Ήσασταν ρε ΜΑΓΚΑ όταν τα πρώτα χαλαρά “κύματα” λαθρομεταναστών” ερχοντουσαν; Στον καναπε σου δεν ηησουνα; Τώρα ζητάς να έρθουν πάλι άλλοι να σε σώσουν απο την ρεκόρ σου;

          Απο επιλογη σου τεχασες το νησι σου. Ζήσε με ΑΥΤΟ. ΚΟΤΑ ΕΊΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΜΆΛΙΣΤΑ ΜΕΓΆΛΗ.

          ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΊΝΕΙ ΝΑ ΜΗΛΑΩ ΕΤΣΙ ΣΕ ΙΣΩΣ ΚΆΠΟΙΟΝ ΈΛΛΗΝΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ… ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΑΓΚΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥΚΟ ΣΑΣΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΏΡΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΓΊΝΕΤΑΙ.

  2. Αυτοί αν δεν αιματοκυλίσουν την ανθρωπότητα δεν θα ησυχάσουν.
    Τι λυσσασμένα ζώα, τι λύσσα κακιά.
    Τα κατορθώματα της Δύσεως όμως.
    Οι μαλακίες επιστρέφονται.
    Βέβαια δεν τους δικαιολογώ.
    Και η φάρα τους, η στόφα τους φταίει.
    Πλανήτης μπάχαλο.
    Τελικά? Ο ΓΠΠ έρχεται. Λυπηρόν

  3. η αμερικη τους βαζει αυτοι δε εχουν λεφτα καποιοι τους χρηματοδοτουν κι τους εξαγριωνουν τους χρισιμοπιουν για συμφεροντα νεοταξικα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek