Διαφημίσεις

mytilhnhΤο μεσημέρι του Σαββάτου άγνωστοι έρριψαν μολότοφ σε βάρος μεταναστών που έχουν κατασκηνώσει στο πάρκο Χατζηδήμου στη Μυτιλήνη.

Ευτυχώς δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί

ΥΓ Προς τον ανώνυμο (τρολάκι) που θα μου κάνει μήνυση:

Τώρα τι έχεις να πεις; Εγώ κινδυνολογώ, εσύ δεν ξέρεις που παν΄τα πντ; Ξύπνα κακομοίρη γιατι θα ξυπνήσεις απότομα… Αν ξυπνήσεις…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

3 σχόλια στο “ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ Η ΜΥΤΙΛΗΝΗ: Πέταξαν μολότοφ σε μετανάστες”
  1. ΣΤΗΜΕΝΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ / ΑΠΕΙΛΗ ΖΑΧΑΡΙΑ… ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ, ΤΡΟΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΗΡΥΧΘΕΝΤΑ ΠΑΠΑΔΑΚΙΑ…ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ, ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ.. ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΠΕΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΒΡΕ ΑΔΕΛΦΕ.. ΒΟΛΕΜΑ, ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΚΡΙΣΕΙΣ… ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΜΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΣΥΡΟ ΤΡΑΒΗΞΕ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗ. ΚΙ ΑΣ ΜΙΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ..

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ… ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΜΩΣ.

    ΙΩ

    1. ΙΩ δεν φοβάμαι τα τρολάκια.

      Τα ίδια έλεγαν με τη χρεωκοπία το 2012. Αλλά έπρεπε να τους το πει ο Άδωνις τρια χρόνια μετά για να το καταλάβουν.

      Τα ίδια έλεγαν όταν ανέβασε ο STRANGER για τα Κάπιταλ Κοντρόλ. Εκεί να έβλεπες απειλητικά…

      Όμως ότι λέμε το λέμε με στοιχεία, ενώ επιβεβαίωση μας είναι ότι τα μεγκάλα κανάλια τα λένε 2-3 μέρες μετά… όταν πλέον την πληροφορία που μεταδώσαμε πρώτοι δεν μπορούν να την σταματήσουν ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

      Όσον αφορά το θέμα Μυτιλήνη, που είναι και η ιδιαίτερη μου πατρίδα και την πονάω λίγο παραπάνω, εκεί δεν χρειάζεται καν στοιχεία, τα στοιχεία είναι μπροστά τους.

      Τους απάντησα σε προηγούμενο σχόλιο στο τελευταίο άρθρο του STRANGER voice και έδωσα και τα επίθετα ανθρώπων, μόνο και μόνο για να καταλάβουν ότι εδώ στα Κατοχικά ξέρουμε ΠΟΛΛΑ, γιατί οι υποστηρικτές μας είστε ΠΟΛΛΟΙ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ περισσότεροι από τις κότες που απειλούν με μηνύσεις.

      Ας έρθει ο Ανώνυμος (;) να μου κάνει μήνυση, αλλα πριν την κάνει ας κάνει μια στάση στο Νεκροτομείο Μυτιλήνης, εκεί κάτω από το εκκλησάκι είναι αριστερά του Νοσοκομείου, να ρωτήσει τους υπαλλήλους που δουλεύουν εκεί, αν υπάρχουν μετανάστες στα ψυγεία. Ας ρωτήσει γιατί δεν τους θάβουν; Ας ρωτήσει πόσα κενά ψυγεία υπάρχουν; Ας ρωτήσει πόσους σάκους πτωμάτων έχουν και πότε πήραν τους τελευταίους. Ας ρωτήσει τι λέει το τελευταίο έγγραφο του νοσοκομείου για τις μεταδιδόμενες ασθένειες. Ας ρωτήσει για την εισήγηση της ιατρικής ομάδας γνωστής ΜΚΟ!

      Αλλά ΙΩ αυτά δεν τολμούν να τα βγάλουν… Βλέπεις είναι ευθήνη ΟΛΩΝ των πολιτικών και ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ…

  2. ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΖΑΧΑΡΙΑ ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΥΠΕΡΒΑΛΛΕΙΣ, ΠΩΣ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΙΑΥΤΑ… ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ… Ο ΤΥΠΑΚΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΑΝΑΚΑΜΨΕΙ. ΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ? ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ?

    ΙΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *