Διαφημίσεις

Οι εικόνες που ακολουθούν είναι αμέσως μετά τα χθεσινά επεισόδια στη Μυτιλήνη, έξω από το κολυμβητήριο της πόλής, όπου στεγάζεται και το γραφείο ταυτοποίησης αλλοδαπών του λιμεναρχείου Μυτιλήνης :

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ είναι από την ιστοσελίδα http://emprosnet.gr/

metanastes_4_1_8 metanastes_1_1_21 metanastes_3_1_15



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

2 σχόλια στο “Φωτορεπορτάζ από Μυτιλήνη μετά τα επεισόδια”
  1. ΜΕΤΑ ΤΟΣΟ ΧΑΛΑΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΑΚΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΥΩΔΙΑΖΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Η ΚΑΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΛΛΟΥ…ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΘΕΟΤΟΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ

  2. ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΣΑ (ΗΤΑΝ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ) ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ…..

    (ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΡΙΞΩ ΤΟ ΠΟΛΥ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ… ΚΑΛΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΙ ΕΒΑΛΕΣ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ. ΤΟ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΠΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ.)

    ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ, ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ. ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ, ΤΗΣ ΔΥΣΩΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ. ΟΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΕ ΚΑΠΕΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΑ ΠΛΑΝΑ. ΕΝΑΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΙ ΚΙ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ. ΤΟ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΑΝΑ ΞΕΝΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

    ΙΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek