Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:38 - 04/09/2015

Γίγαντες υπήρχαν και ζουν ακόμα αλλά, δεν είναι από εδώ…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

01

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Τους αναφέρουν αρχαία κείμενα. Μας πληροφορεί η Αγία Γραφή. Παντού ευρήματα της ύπαρξής τους τα οποία συνεχώς αποσιωπούνται. Υπάρχουν μάρτυρες που τους έχουν δει… Και, ίσως, υπάρχει ένας πολύ συγκεκριμένος λόγος που όλο αυτό αποκρύπτεται…

aliens

Ο καθηγητής Francis Thackeray δείχνει στον γνωστό ερευνητή Michael Tellinger και τους φίλους του σπάνια τμήματα γιγάντιων οστών, όπως το άνω μέρος ποδιού με άρθρωση του ισχίου. Το όν αυτό θα πρέπει να είχε ύψος περίπου 12 πόδια ή 3,5 μέτρα ύψος.

Αυτό το οστό ήταν κρυμμένο στα θησαυροφυλάκια της ιατρικής σχολής στο Πανεπιστήμιο WITS, στο Γιοχάνεσμπουργκ ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του 1960. Είχε βρεθεί από ανθρακωρύχους σε ένα ορυχείο στη βόρεια Ναμίμπια.

Είναι ένα από τα πιο πολύτιμα και σπάνια δείγματα που που καταδεικνύουν σαφώς την ύπαρξη των γιγάντων στη Νότια Αφρική για πάνω από 40.000 χρόνια πριν. 

02

Τι μας κάνει, όμως, να πιστεύουμε ότι οι γίγαντες εξακολουθούν να υπάρχουν ακόμα και να κυκλοφορούν στον κόσμο μας; 

Υπήρξαν πολλές μαρτυρίες ανά τον κόσμο για την ύπαρξη γιγάντων εν ζωή. Όμως το πιο αδιαμφισβήτο γεγονός είναι το παρακάτω: 

Την 27η Σεπτεμβρίου του 1989, στο πασίγνωστo περιστατικό του Voronezh, στη Ρωσία μάρτυρες, κυρίως παιδιά, υποστήριξαν ότι είχαν δει πως οι επιβάτες του άγνωστου και ουρανοκατέβατου σκάφους που είχε προσγειωθεί στις παρυφές της πόλης.είχαν τρία μάτια και συνοδεύονταν από ένα ρομπότ, είχαν ύψος περίπου εννέα πόδια (2,7 μέτρα). Θα πρέπει να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με τις περιγραφές, έφεραν το σήμα του λεγόμενου Δελφικού ή Διπλού ή Αντίστροφου Έψιλον. Ίσως αυτός είναι ένας πολύ καλός λόγος, ανάμεσα σε άλλους, που η ύπαρξη των γιγάντων αποκρύπτεται από παλιά ως ακόμα και σήμερα… μία δουλειά που την κάνει, κυρίως, το ινστιτούτο Smithsonian, όπου οι διευθυντές είχαν αυτή την εντολή: να καταστρέφουν οστά γιγάντων…

recreacion-de-gsuavo-sanchez-humanoides-voronezh

Η Αγία γραφή, επίσης, αναφέρει την ένωση γιγάντων με τις κόρες των ανθρώπων. Αλλά επίσης αναφέρει και την μονομαχία του Γολιάθ με τον Δαβίδ. Όπου ο Γολιάθ, ένας γίγαντας, αντιπροσώπευε το στρατόπεδο των Φιλισταίων, οι  οποίοι ήταν Έλληνες Κρήτες.

Αν δώσουμε, λοιπόν, την απαιτούμενη σημασία στα διάφορα ευρήματα οστών γιγάντων που βρίσκονται κατά καιρούς στον πλανήτη μας και στην μαρτυρία του περιστατικού του Voronezh (φυσικά και πολλών άλλων), τότε, ενδεχομένως έχουμε ένα ασφαλές συμπέρασμα ότι οι γίγαντες εξακολουθούν να υπάρχουν.Ίσως να μην ζουν ακόμα ανάμεσά μας, αλλά να περιφέρονται με τα ιπτάμενα οχήματά τους… από πάνω μας…

Δείτε και το video με τους Francis Thackeray και Michael Tellinger

https://youtu.be/SnAgOagVO2c



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Spyros Makris
Ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντά του είναι: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Αρχαίοι Πολιτισμοί, Μεταφυσική, (παρα)ψυχολογία, Ανεξήγητα Φαινόμενα, Υγεία, Θρησκείες. Από το 1992, εκατοντάδες άρθρα του, έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, μερικά από τα οποία είναι: Hellenic Nexus, Strange, Άβατον, Mystery, Ιστορία Εικονογραφημένη, Mystic View, Ανεξήγητο, Ιχώρ, Αέροπος. Επίσης, έχει συμμετάσχει σε συλλογικά βιβλία, ενώ έχει εκδόσει και κάποια δικά του.

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. 1989, χωριό Χρυσόπετρα Κιλκίς
    Εφημερίδα, Τα Νέα
    http://1.bp.blogspot.com/-7itAxQvSqTI/VU3QXbYP4QI/AAAAAAAAMRA/0uOM9r-AcSU/s640/d.jpg

    http://4.bp.blogspot.com/-Ya48NuLOdzs/VU3QjWHT9UI/AAAAAAAAMRI/QaY2tz_nk5Q/s1600/1-7-1989%CE%B1.jpg

    Το φαινόμενο της ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ για ελάχιστα δευτερόλεπτα ενός 12μετρου ΓΙΓΑΝΤΑ μπροστά σε ανθρώπους.
    Καμία ένδειξη ραδιενέργειας στην περιοχή .
    Κλήθηκα ως διοικητής του λόχου Στρατονομίας από την πυροσβεστική να πάω άμεσα στην περιοχή διότι είχαν μεταβεί σε χρόνο μηδέν στρατιωτικοί από παρακείμενη βάση του ΝΑΤΟ (Αργυρούπολη Κιλκίς ) και προσπαθούσαν να εξαφανίσουν τα στοιχεία.
    Στη φωτογραφία φαίνεται η πατούσα του τέρατος , μήκους 1,25 μέτρα , στην οποία οι αμερικανοί στρατιωτικοί είχαν προλάβει να ρίξουν άσβεστο, με σκοπό βέβαια να εξαφανίσουν τα στοιχεία …
    Το θέμα αποτέλεσε συζήτηση για πολλούς μήνες στη Β. Ελλάδα. Τι κρύβει η ΧΡΥΣΗ (Χ + ΡΥΗΣ = διασταυρούμενες ενέργειες που υπάρχει ροή χωροχρονική ) ΠΕΤΡΑ της Μακεδονίας ; Το τέρας , που αναγνωρίσθηκε ως ΓΙΓΑΝΤΑΣ , απουλοποιήθηκε με μεγάλο κρότο , μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Η ρομφαία έδρασε και τον ξαναρούφηξε πίσω ..

    ΠΗΓΗ
    http://wwwaporrito.blogspot.gr/2012/09/o_17.html

  2. Να δθαβασετε Σιτσιν για να ξερετε.

  3. Ανώνυμος 09/04/2015 @ 5:00 ΜΜ

    ΕΜΠΑΙΝΕ ΠΟΤΥΙΝ ΓΙΓΑΝΤΑ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  4. Ενας Ανοητος 09/04/2015 @ 6:01 ΜΜ

    ΟΤΑΝ Η ΓΗ ΕΙΧΕ ΤΡΕΙΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΗΤΑΝ 2.50-12.00 ΜΕΤΡΑ

    ΟΤΑΝ Η ΓΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΗΤΑΝ 1.20-1.50

    ΜΕ ΕΝΑΝ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*