Διαφημίσεις

Greater Israel
Τα ύπουλα σχέδια των πονηρών φορτώνουν την χώρα με πρόσφυγες

Ο Έλληνας τρέχει σαν τον Βέγγο για να πληρώσει τους λογαριασμούς που τον φόρτωσαν οι Εταίροι του και οι καλοθελητές πολιτικοί του. Σε έχουν συνέχεια στην τρεχάλα να μαζέψεις τα λίγα χάρτινα ελεεινά ευρουλάκια για να πληρώνεις τους τοκογλύφους… και να μην προλαβαίνεις να διανοηθείς τι τερατούργημα οικοδομείται στην Μέση Ανατολή. Και με τι αίμα πληρώνεται αυτή η δημιουργία του.

Η χώρα μας κατέληξε να είναι ο σταθμός πρόσβασης και ελέγχου άλλων πονηρών και δολοφονικών δυνάμεων που μιλάνε για ειρήνη την στιγμή που ξεκληρίζουν ολόκληρους λαούς. Η Ελλάδα έγινε ένας σταθμός προσβάσεως Αράβων πολιτών που ξεκληρίζονται τα σπίτια τους, η γη τους και η οικογένεια τους… Τα νησιά μας κατέληξαν να γίνουν στρατόπεδα συγκεντρώσεως γιατί οι Ναζί μεταλλάχτηκαν και φώλιασαν μες στους Οργανισμούς των ΟΗΕ-δων…την ΕΕ… των Δυτικών Ευρωπαϊκών προτύπων… με τα ανθρωπιστικά τους σλόγκαν και μάρκετινγκ. Τους ανθρωπιστές του κώλου…της ατομικότητας… του εγωισμού.. του παράφρονα της κατανάλωσης μέχρι αηδίας… του ακόρεστου βόθρου.

Εξηγήστε στους φίλους σας και στους συγγενείς σας γιατί η χώρα μας κατακλύζεται καθημερινά από χιλιάδες Άραβες πρόσφυγες
Εξηγήστε τους… εάν δεν το έχουν καταλάβει οι ίδιοι… ότι τις τελευταίες δεκαετίες οι μεγάλοι πόλεμοι εναντίον του Ιράκ-Ιράν-Αφγανιστάν-Λιβύη… η χρόνια πολιτική αστάθεια στην Μέση Ανατολή… γίνονται για την δημιουργία και την ύπαρξη του Σιωνιστικό κράτους του Μεγάλου Ισραήλ.

7

6

karamanlis

PAPANDREOY OPARLAPIPAS

Γιατί οι πολιτικοί μας δεν εναντιώνονται στην ιδέα της ίδρυσης του Μεγάλου Ισραήλ; Γιατί δεν ακούς κανέναν τους να μιλαεί για την πραγματική αιτία πίσω από τους Άραβες πρόσφυγες; Οι εβραίοι πολιτικοί της Ελλάδας όπως ο Σημίτης, ο γέρος Παπανδρέου, ο ΓΑΠ (Γ. Παπανδρέου), ο Παπούλιας, ο Έβερτ, ο Στεφανόπουλος, ο Ράλλης ο εγκληματίας της ελληνικής γλώσσας, ο ύπουλος Σαμαράς που υπόγραφε συνέχεια την προδοσία σου, ο Τσίπρας ο “τελευταίος” προδότης κτλ κτλ ολοι μες το κόλπο είναι…
Εσύ Έλληνα δεν έχεις καταλάβει τι προδοσία παίζεται πίσω από την πλάτη σου και συνεχίζεις να υπηρετείς τον οίκο ανοχής των Εβραίων.

Δες εδώ πιο κάτω τους προδότες εβραίους αν αντέχεις:
http://sinomosiologos.blogspot.nl/2013/12/blog-post_7352.html

Στην Ευρώπη και στην Ελλάδα δεν ακούς καμία κουφάλα να μιλά για το πραγματικό σχέδιο με τους πρόσφυγες. Η είδηση στα μέντια δεν είναι για την πληροφορισή σου αλλα για τον προγραμματισμό των εγκεφαλικών κυττάρων σου!!! Κατάλαβε για μια φόρα ότι δεν ζεις σε ελληνικό έδαφος αλλά σε εβραϊκό. Όλες σου οι συνήθειες είναι εβραϊκές και όχι ελληνικές, το χρηματονομισματικό σύστημα είναι βασισμένο στην εβραική παράδοση και το κέρδος εις βάρος των άλλων. Ενα οικονομικό σύστημα Βαμπίρ. Γιατί νομίζεις η χριστιανική εκκλησία δεν τους ακουμπά; Γιατί οι πολιτικοί σου δεν φορολογούν το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (ΚΙΣ) και τους ελληνόφωνους εβραίους πολιτικούς σου; Το Μεγάλο Ισραήλ είναι η αιτία γι αυτό το αίσχος που βλέπουμε καθημερινά με τους χιλιάδες κατατρεγμένους να κινδυνεύουν την ζωή τους για ένα καλύτερο μέλλον.
Το σιωνικό κράτος του Ισραήλ στέλνει τα πλήθη Αράβων στην Ευρώπη σαν πρόσφυγες δημιουργώντας ένα τεράστιο χάος σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες… η προσφυγιά χρηματοδοτείτε από την ΕΕ, ΗΠΑ και Γουόλ Στρέιτ για να έρθει στους δρόμους των ευρωπαϊκών λαών… είναι οι ίδιοι οι εβραίοι τραπεζίτες που μοιράζουν δολάρια στους οργανισμούς των προσφύγων για να τους στείλουν στην Ευρώπη και να τους ξεφορτωθούν από την περιοχή.
Περνώντας τουλάχιστον 4 εκατομμύρια Σύριους πρόσφυγες από την Ελλάδα και πόσα άλλα εκατομμύρια που όταν θα γίνει το ΜΠΑΜ θα μείνουν όλοι στην πατρίδα μας.

Μην ξεχνάμε τα 5 εκατομμύρια παλαιστίνιους πρόσφυγες που ο σιωνισμός έδιωξε στις διάφορες Αραβικές χώρες και τα στρατόπεδα έχοντας τους για ενεργειακή τροφή… και θυσιούλες στον Μεσσία τους.

weizmann_and_feisal_1918

Ο Haim Weizman (αριστερά, το όνομα Χαιμ είναι καθαρά ιουδαϊκό) και ο πρίγκιπας Feisal, το 1918, το Ισλάμ βασίζεται πάνω στην εβραϊκή θρησκεία.

Ολα τα κορυφαία ονόματα των ισλαμιστών, συνεργάζονται με το Ισραήλ, παντού έχουν βάλει το χέρι τους και σίγουρα θα το έβαζαν στο Ισλάμ που είναι δική τους εφεύρεση.
Οι Σαουδάραβες μονάρχες και η θρησκεία τους η Ουαχάμπι/Σαλάφι είναι εβραϊκό δημιούργημα. Οι κρυπτοεβραίοι βρίσκονται στην ηγεσία και των αραβικών κυβερνήσεων. Η οικογένεια που κυβερνάει την Σαουδική Αραβία είναι όλοι τους εβραίοι…ο σύμβουλος του Μαροκινού Βασιλιά είναι και αυτός εβραίος.

Αυτά τα ίδια κτήνη προωθούν τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη και την Αμερική, έτσι ώστε οι Εβραίοι θα οδηγηθούν από μόνοι τους στο Μεγάλο Ισραήλ… τον αιώνιο σκοπό τους για την δημιουργία της Σιών. Αντιστάσου και οργανώσου στις γειτονιές και στις πόλεις…αρνήσου να συμμετέχεις σε ένα δολοφονικό πολιτικό σύστημα εξοντώσεως ανθρώπων και μην ονειρεύεσαι μια πολιτική λύση που δεν θα έρθει ποτέ..

Την λύση την έχουμε εμείς με την οργάνωση των Ελλήνων σε συνεργασία με την τοπική Αστυνομία στις γειτονιές μας… με την απαίτηση να οπλιστούν μόνο οι Έλληνες πολίτες… γιατί αυτό που έρχεται δεν το έχουμε ξαναδεί…σίγουρα οι τελευταίες γενεές…και μην κάνεις συνέχεια το ίδιο λάθος που έκαναν οι γονείς σου ή και εσύ ο ίδιος να ψηφίσεις τους εβραίους πολιτικούς σου.

Η λύση είναι η αναγνώριση του μεγάλου εχθρού της ανθρωπότητας, του Διεθνή σιωνισμού του κράτους του Ισραήλ και η άρνηση της υπηρέτησης ενός τέτοιου εγκληματικού συστήματος.

Και όπως πάντα όλοι τους περιμένουν εσένα…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

6 σχόλια στο “΄Ολοι τους υπηρετούν τα ύπουλα σχέδια των πονηρών και φορτώνουν την χώρα με πρόσφυγες”
  1. ΄΄δεν μπορείς να περιμένεις από αυτούς που σε κατέστρεψαν, να γίνουν οι άνθρωποι που θα σε σώσουν΄΄
    Αριστοφάνης, Βάτραχοι

  2. Ο Εβραίο – Χριστιανός Α. Σαμαράς ή Σαμααράς γεννήθηκε και μεγάλωσε στις ΗΠΑ όπως και ο αδελφικός Εβραίος φίλος του ο Γ. Παπαντρέου, με τον οποίο  φοίτησαν μαζί στο ίδιο κολέγιο και διέμεναν στην ίδια συνοικία καθότι οι πατεράδες αυτών ήταν συνεργάτες και φίλοι. Ο πατέρας του Σαμαρά ήταν διπλός πράκτορας, δούλευε για την MOSSAD και την CIA, ενώ ο φίλος αυτού, ο Α. Παπαντρέου, άνηκε στην CIA.

    Ως γνωστόν η MOSSAD και η CIA πάντα τοποθετούσαν στην Ελλάδα πολιτικούς πράκτορες, μεγαλοδικηγόρους, επιχειρηματίες, μουσικούς, ιατρούς κλπ. Έτσι μετά το τέλος των σπουδών του ο Α. Σαμαράς τοποθετήθηκε στην Ελλάς ως πολιτικός πράκτορας στο πολιτικό κόμμα Ν.Δ. (ο φίλος του ο Γ. Παπαντρέου εις το ΠΑΣΟΚ). Περιττό να πούμε πως ο Σαμαράς δεν γνώριζε καλά την ελληνική γλώσσα.

    Για να στελεχωθεί ο Α. Σαμαράς ως βουλευτής στην Ν.Δ. έπρεπε να τοποθετηθεί κάπου. Έτσι ο πατέρας του εν συνεργασία με άλλους πράκτορες τον έκαναν «Μεσσήνιο της Πύλου» (μεταδημότευση), καθώς τα χαρτιά του πατέρα του ως πράκτορας ήταν στην Βόρειο Ελλάδα. Με αυτό τον τρόπο ο Σαμαράς τίθεται στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. ως Μεσσήνιος βουλευτής να εκπροσωπεί την Ν.Δ. Μέσα από τα Μ.Μ.Ε. δημιουργήθηκε όλο το προφίλ του Σαμαρά ως παιδί της Μεσσηνίας, ότι ήταν δήθεν γεννημένος εις την Πύλο και ότι είχε πάει στο εξωτερικό για σπουδές και επέστρεψε.

    Φυσικά αυτό δεν έγινε μόνο με τον Σαμαρά αλλά με όλους τους Εβραίους και Σιωναζιστές πράκτορες που αποικούσαν στην Ελλάδα. Αυτοί δε που πολιτεύονταν, δημιουργούσαν το προφίλ τους ως Έλληνες μέσω των Μ.Μ.Ε. Ναι, ακριβώς όπως το σκεφτήκατε, μέσω δημοτικών κοινοτικών αρχών και ψεύτικων ληξιαρχικών πράξεων τους έκαναν «Έλληνες». Μερικά πολιτικά πρόσωπα (πράκτορες) που μέσω ψεύτικων ληξιαρχικών πράξεων έγιναν Έλληνες είναι: «Α. και Γ. Παπαντρέου, Α. Σαμαράς και πατήρ αυτού, Κ. Σημίτης και παιδιά αυτού, Κ. Καραμανλής και Κ. Καραμανλής τζούνιορ, Κ. Μητσοτάκης, Ε. Βενιζέλος, Δ. Αβραμόπουλος, Α. Τσίπρας, Θ. Πάγκαλος» κ.α. πολλοί.

    Ο Μητσοτάκης προόριζε τον Α. Σαμαρά για γαμπρό του, για τον λόγο αυτό τον προωθούσε μέσα στην Ν.Δ. Μα το συνοικέσιο χάλασε από ένα αναπάντεχο περιστατικό μέσα στο τότε κυβερνητικό αεροπλάνο που πήγαινε ταξιδάκι η οικογένεια Μητσοτάκη μαζί με τον Αντωνάκη, όπου και έγινε άγριος καυγάς. Ο όλος καυγάς μεταξύ Α. Σαμαρά και Μαρίκας (γυναίκα Μητσοτάκη) ξεκίνησε όταν έμαθε ο Αντωνάκης πως η Ντόρα είχε εξώγαμο παιδί με τον Τέρη Χρυσό, τον Κυριάκο Μητσοτάκη (τώρα αν θέλει η Ντόρα μπορούμε να της πούμε πού και πότε συνέλαβε με τον Τέρη Χρυσό το υιό της Κυριάκο, όπως μπορούμε να της πούμε και σε ποια κλινική στο εξωτερικό τον γέννησε). Ο Σαμαράς αρνήθηκε να παντρευτεί την Ντόρα από τη μία λέγοντας πως αυτό θα έχει επιπτώσεις στην καριέρα του, και από την άλλη επειδή του το απέκρυψαν (θυμάσαι Αντωνάκη, ε Εβραίε εξ’ Αμερικής). Οι καυγάδες και τα κτυπήματα συνεχίστηκαν μέχρι που ο Μητσοτάκης έδιωξε τον Σαμαρά από την Ν.Δ., λέγοντας πως λόγω του ότι ο Σαμαράς άνοιξε τα σύνορα και μπήκαν οι Αλβανοί, αλλά και επειδή έκανε και άλλου είδους ατασθαλίες, δικαιολογείται η πράξη του αυτή, δηλαδή ο διωγμός του Σαμαρά από την Ν.Δ.

    Ο Α. Σαμαράς δημιούργησε ένα νέο δικό του κόμμα με την χρηματική επιχορήγηση και τη βοήθεια των μασόνων Ρόταρυ. Σαφώς ο Σαμαράς ανήκει εις αυτή την μασονική στοά όπως και όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί κομμάτων, επιχειρηματίες, βιομήχανοι, μεγαλοδημοσιογράφοι κλπ. Το πολιτικό κόμμα του Σαμαρά ήταν το ΠΟΛ.Α ή Πολιτική Άνοιξη, και είχε ως σύμβολο το ουράνιο τόξο (τυχαίο λέτε να έχουν το ίδιο σύμβολο με το κόμμα των Σκοπιανών). Το κόμμα του συνεργαζόταν με το πολιτικό κόμμα των Σκοπίων, βοηθώντας μάλιστα αυτούς όπως στο θέμα με την «ονομασία». Οι ροταριανοί μασόνοι άρχισαν να λαμβάνουν τα δέοντα (συμφωνίες κλπ) από την Ν.Δ. και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την κατάρρευση του πολιτικού κόμματος του Σαμαρά, καθώς οι μασόνοι που τον επιχορηγούσαν χρηματικά κ.α. σταμάτησαν να το κάνουν.

    Μετά την παταγώδη αποτυχία του ο Σαμαράς άρχισε με μεταμέλεια να επιζητά συγχώρεση από την Ν.Δ. και τους ροταριανούς μασόνους αυτής. Ξαναμπήκε και πάλι στους κόλπους του κόμματος, φτάνοντας σε σημείο να γίνει πρόεδρος αυτού και πρωθυπουργός Ελλάδος.  

    Ζητείται ο σαμααρας να τα διαψεύσει.

  3. ΜΑΥΡΟΨΥΧΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ, ΜΑΥΡΟΨΥΧΗΣ ΠΙΝΕΙ……

    ΣΥΡΙΖΑ 25%,
    Νέα Δημοκρατία 22%.
    Ποτάμι 6%,
    ΚΚΕ 6%,
    Χρυσή Αυγή 5,5%,
    Λαϊκή Ενότητα με 5%,
    ΠΑΣΟΚ 4,5%
    Ένωση Κεντρώων 4,5%
    Ανεξάρτητοι Έλληνες 2%
    Όπως είναι γνωστό στο πλανήτης μας, από τις σκουληκότρυπες-στοές του Μαυροψύχη βγαίνουν τα μαυροψυχάκια. Τους έχει πιάσει απ’ τα γεννοφάσκια τους, επειδή και οι μπαμπάδες τους ήταν στις ίδιες σκουληκότρυπες, και συνεχίζεται το ίδιο καφριλίκι. Τους έχουν πλαισιώσει και τα ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής Αποχαύνωσης) και ο Μεσαίωνας δίνει και παίρνει.
    Μια χώρα όπως η Ελλάδα, που η ιστορία της χάνεται στα βάθη των χιλιετηρίδων, και εκτός από τους εφιάλτες έχει να καταδείξει και απίστευτο φως (πνεύματος και φυσικών επιστημών), έχει τεθεί τα τελευταία 15 χρόνια, μετά από την εφαρμογή του νομίσματος (βαμπίρ ευρώ) σε ατελείωτο κίνδυνο αφανισμού.

    Τα ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής Αποχαύνωσης) με τους εφιάλτες των σκουληκότρυπων μαυροψύχηδων πολιτικών, μόνοι τους αποφασίζουν και διαδίδουν ότι η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στο ευρώ. Ρε κάφροι, που νομίζετε ότι απευθύνεστε σε πρόβατα και μάλιστα ηλίθια, προτού βγείτε καθημερινά στο γυαλί της αποχαύνωσης, δηλ, την τηλεόραση και όλοι μαζί με τς ίδιες ποδιές και γαντάκια που φοράτε, υπερασπιζόμενοι τάχα ότι οι Έλληνες θέλουν το ευρώ, γιατί δεν εξηγείτε τι έχει φέρει το βαμπίρ ευρώ στην Ελλάδα τα τελευταία 15 χρόνια?
    Για πιο πράγμα να πρωτομιλήσουμε? Για την οικονομία? Την εξαφανίσετε. Για την ανάπτυξη? Πλέον θα εξαφανιστεί απ’ το ελληνικό λεξιλόγιο. Για τη μετανάστευση των νέων που πλέον έχει πάρει μορφή πανδημίας. Αφήσατε στην Ελλάδα μόνο τα παιδιά και τους συνταξιούχους και φέρατε στο όνομα του μαύρου πολιτισμού που υπηρετείτε όλους τους ισλαμοδολοφόνους από το στημένο πόλεμο της μέσης ανατολής (Συρία). Επειδή δεν έχετε καταλάβει οι περισσότεροι τί σημαίνει Ισλάμ, σας λέμε ότι έχει στρατιωτική οργάνωση, υπακούοντας οποιαδήποτε στιγμή στον Ιμάμη. Κι έτσι, με την μετανάστευση των Ελλήνων και την εισαγωγή – εισροή αυτών των δολοφόνων στον Ελλαδικό χώρο, φυσικά με την επικάλυψη των γυναικόπαιδων, κινδυνεύει ο Ελλαδικός χώρος να εμπλακεί σε μια νέα Συρία. Επειδή το αφεντικό σας ο Μαυροψύχης σας έχει δώσει τέτοια εντολή.
    Ας δούμε τώρα και τις δημοσκοπήσεις για τις εκλογές αν γίνουν, γιατί φυσικά υπάρχουν και τα απρόοπτα. Όσοι εμφανίστηκαν στο πολιτικό προσκήνιο αυτή τη στιγμή, στην αρχή ήταν:
    1) ΕΟΚ και ΝΑΤΟ, το ίδιο συνδικάτο, έξω οι βάσεις του θανάτου, ΠΑΣΟΚ-μνημονιακό
    2)Ζάππειο 1 2 3, θα αλλάξουμε τη συμφωνία του μνημονίου που έκανε το ΠΑΣΟΚ, γιατί και έχει αποτύχει και είναι σε λάθος δρόμο και δεν πρόκειται να συνεργαστούμε με το ΠΑΣΟΚ γιατί πρέπει να λογοδοτήσουμε γι’ αυτά που έκαναν στον Ελληνικό λαό.
    Αυτά τα είπε η νέα Δημοκρατία, η οποία όταν πήρε τις εκλογές, το Ζάππειο 1 2 3 έγινε τελικά μνημόνιο, δεν άλλαξε τη συνταγή, και φυσικά συνεργάστηκε μ’ αυτούς που πριν κατηγορούσε.
    Κι έτσι είχαμε νέα Δημοκρατία μνημόνιο, συν ΠΑΣΟΚ μνημόνιο, βορά ο ελληνικός λαός στο βαμπίρ – νόμισμα ευρώ και στον απόλυτο έλεγχο του τερατουργήματος που ονομάζεται ευρωπαϊκή ένωση.
    3) Επειδή ο Μαυροψύχης όσα χρήματα χρειάζονται για να ταΐσει τους υπαλλήλους του τα έχει, δηλαδή κόβει χρήματα απ’ το μηχάνημα, διάλεξε σε ηλικία 16 ετών ένα μπουμπούκι του συστήματος, το έτος 1990, να δώσει συνέντευξη στο τότε βαρύ πυροβολικό της τότε δημοσιογραφίας των ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής Αποχαύνωσης), τη Παναγιωταρέα, για τα προβλήματα σχετικά με τις… κοπάνες στο σχολείο.. Επιθυμία του ήταν τότε να μην ενημερώνονται οι γονείς για τις κοπάνες του σχολείου, ώστε οι μαθητές να έκαναν κοπάνα απ’ το σχολείο χωρίς άγχος…. (σοβαρότατο πολιτικό θέμα…)
    4) Αυτός ο λεβέντης επαναστάτης, (φυσικά όλοι οι επαναστάτες έχουν αριστερό χρώμα, και με καρδιά που φέρνει από Κολοκοτρώνη και Λεωνίδα), αφού ο Μαυροψύχης τον πέρασε και από τα δημαρχιακά δρώμενα, το ελληνικός λαός τον εμπιστεύτηκε, μετά από την προδοσία του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, να οδηγήσει την Ελλάδα, πρωθυπουργός πλέον, έξω απ’ τα μνημόνια. Η μόνη σίγουρη συνταγή για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού, ήταν να “σκίσει τα ρούχα του” ότι θα βγάλει την Ελλάδα απ’ τα μνημόνια και έταξε στους Έλληνες όπως και οι άλλοι, εκτός από τα πολλά “θα θα θα” (κατάργηση ΕΝΦΙΑ, κατώτατος μισθός 750 ευρώ το μήνα.. αλλά μάλλον εννοούσε 750 ευρώ το χρόνο.. η ΤΡΟΙΚΑ και το ΔΝΤ θα φύγουν με τις κλωτσιές απ’ την Ελλάδα – αλλά μάλλον εννοούσε ότι τις κλωτσιές θα τις φάνε οι Έλληνες).
    Και τελικά, μετά τις εκλογές, αντί να σκίσει τα μνημόνια και τα ρούχα του, έσκισε όλους τους έλληνες και όλα τα καλτσόν του.
    Ένα τραγικό μέσα σ’ όλα αυτά είναι, ότι μ’ ένα δημοψήφισμα που αμφιβάλλουμε και μεις οι ίδιοι τι ήθελε να πει ο ποιητής, βοηθώντας στο να κλείσουν και οι τράπεζες πρώτη φορά στην ιστορία της σύγχρονης Ελλάδος, να απαντήσει ο ελληνικός λαός ναι στο σατανά Ευρώπη ή όχι στο σατανά Ευρώπη.
    Ο καταρρακωμένος, πουλημένος ελληνικός λαός απάντησε ξεκάθαρα “έξω σατανάδες”. Τελικά μάλλον πρέπει να στενοχωρήθηκε πολύ με το “όχι” και με τη βοήθεια του λεξικού του Μπαμπινιώτη, αποφάσισε μαζί με το αφεντικό του, τον Μαυροψύχη το “όχι” να το κάνει “ναι”, στον σατανά Ευρωπαϊκή Ένωση – βαμπίρ ευρώ.
    Μάλιστα, για να μη μείνει μόνος του, οι υπόλοιποι πολιτικοί βρυκόλακες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, του προσέφεραν χέρι βοηθείας, για να μη νιώθει αμηχανία, γιατί αυτοί ήταν από πριν στο πεζοδρόμιο του Μαυροψύχη.
    Όμως έχουμε και συνέχεια. Ο πονηρός Μαυροψύχης με τα πονηρά χρήματα και τα πονηρά πολιτικά κόμματα και τους πονηρούς υποψηφίους, θα δώσει στον ελληνικό λαό τη δυνατότητα να ψηφίσει δημοκρατικά.
    Οπότε έχουμε ΠΑΣΟΚ- μνημόνιο. ΝΔ μνημόνιο. ΣΥΡΙΖΑ μνημόνιο, ποτάμι μνημόνιο, λεβέντης Κεντρώοι μνημόνιο. Κίνημα Παπανδρέου μνημόνιο. Και μέσα σ’ όλο αυτό το 80% μνημόνιο, έχουμε ολίγον ΚΚΕ, ολίγον χρυσή αυγή, και ολίγον παλιό σύριζα, έτσι για να μη χαθεί η ελπίδα. Γιατί σ ένα δημοκρατικό λαό πάντα δίνεται η δυνατότητα να ψηφίσει ελεύθερα ο λαός ένα από τα κόμματα που του προσφέρει ο Μαυροψύχης.
    Μαυροψύχη, σου βγάζουμε το καπέλο.

    ΥΓ. Από τη χώρα που έρχεσαι, για να αδειάσεις τα κοντέινερ στην Ελλάδα, να προσέχεις από δω και εις το εξής πάρα πολύ τον Ειρηνικό ωκεανό! Γιατί πολώνεται με το CERN…
    Αρχιλαμόγιο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek