Διαφημίσεις

Χθες το βράδυ στις ακτές της Λιβύης έγινε ένα ακόμη ναυάγιου πλοιαρίου που μετέφερε δεκάδες μετανάστες προς την Ιταλία ή την Κρήτη. Το πλοίο ναυάγησε. Δεκάδες οι νεκροί. Μέχρι την ώρα που γράφεται το άρθρο έχουν ξεπεράσει τους 80 (ήδη τα Ιταλικά ΜΜΕ μιλάνε για 150 άτομα). Τα περισσότερα είναι μικρά παιδιά.

Σαν Ζαχαρίας Μυτιληνιός αλλά και το σύνολο της συγγραφικής ομάδας των Κατοχικών Νέων ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να δείξουμε φωτογραφικό υλικό από τα δεκάδες πνιγμένα βρέφη και παιδιά που ξέβρασε η θάλασσα στις ακτές τις Λιβύης.

Αυτά τα κλικ δεν τα θέλουμε!!!

Όπως επιθυμεί υπάρχουν στη σελίδα του FB του Khaled Barakeh, αλλά σας προτείνουμε να μην σας ταΐσουν με αυτή την τροφή, γιατί η τροφή τους τρόμου που θα σας προκληθεί, απλά τους γεμίζει χαρά…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

5 σχόλια στο “Ναυάγιο τη Νύχτα στις ακτές της Λιβύης, δεκάδες μωρά πνίγηκαν”
    1. Ανάθεμα στους επικυρίαρχους, ανέθεμα στον καπιταλισμό, ανάθεμα στις επαναλαμβανόμενες κρισεις του και στις με πολέμους επανεκκινήσεις του. Εκεί να είναι το ΑΝΑΘΕΜΑ και η ΚΑΤΑΡΑ. Στους φτωχούς και κατατρεγμένους να στέλνουμε την αγάπη και την ενεργή και με όλους τους τρόπους συμπαράστασή μας. Αν κατανο’ησουμε οτι όλοι είμαστε ίσοι και αξίζουμε το ίδιο μόνο τότε θα πάμε μπροστά και θα πάψει να ισχύει το “όπου φτωχός και η μοίρα του”.
      Αγάπη, πίστη στο θεό, και ποτέ να μην κάνουμε στους άλλους αυτό που δεν θα θέλαμε να κάνουν σε εμάς.
      ΠΟΠΗ

  1. Καὶ ὅτε ἤνοιξε τὴν πέμπτην σφραγῖδα, εἶδον ὑποκάτω τοῦ θυσιαστηρίου τὰς ψυχὰς τῶν ἐσφαγμένων διὰ τὸν λόγον τοῦ Θεοῦ καὶ διὰ τὴν μαρτυρίαν τοῦ ἀρνίου ἣν εἶχον·

    Αποκ. 6,10 καὶ ἔκραξαν φωνῇ μεγάλῃ λέγοντες· ἕως πότε, ὁ δεσπότης ὁ ἅγιος καὶ ὁ ἀληθινός, οὐ κρίνεις καὶ ἐκδικεῖς τὸ αἷμα ἡμῶν ἐκ τῶν κατοικούντων ἐπὶ τῆς γῆς;

    Αποκ. 6,11 καὶ ἐδόθη αὐτοῖς ἑκάστῳ στολὴ λευκή, καὶ ἐῤῥέθη αὐτοῖς ἵνα ἀναπαύσωνται ἔτι χρόνον μικρόν, ἕως πληρώσωσι καὶ οἱ σύνδουλοι αὐτῶν καὶ οἱ ἀδελφοὶ αὐτῶν οἱ μέλλοντες ἀποκτέννεσθαι ὡς καὶ αὐτοί.

  2. οχι αλλοι νεκροί έτσι ρε μ….. κατι πρεπει να κανουν να σταματήσει να πεθαίνει ετσι κόσμος…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *