Διαφημίσεις

Bίντεο ανέβηκε στο youtube από τη σημερινή δολοφονία των δημοσιογράφων. Από κάμερα του ΔΡΑΣΤΗ! ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ!

Για τη δολοφονία της δημοσιογράφου και του κάμερα μαν σας έχουμε ενημερώσει από το μεσημέρι. Στο ίδιο άρθρο (δείτε το εδώ) σας δείξαμε και την εικόνα από την κάμερα του εικονολήπτη.

Δείτε τώρα τι έγινε από την κάμερα που κρατούσε ο δράστης :

ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ:

https://www.youtube.com/watch?t=38&v=v_AhFxhznPI



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

8 σχόλια στο “Βίντεο ανέβηκε στο youtube από τη σημερινή δολοφονία των δημοσιογράφων. Από κάμερα του ΔΡΑΣΤΗ! ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ!”
  1. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΕΙΔΑ…. ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ Η ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ, ΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ, Η ΟΘΟΝΗ ΜΑΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟ ΔΕΝ ΕΙΔΑ. ΠΟΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ?

    ΙΩ

  2. Μια χαρά έπαιξαν ολοι τον ρόλο τους! Αλλα η σκηνοθεσία ήταν άθλια! Ο Παπακαλιάτης καλύτερα θα το γύριζε! Ανέβηκε βίντεο στο YouTube που είχε τραβήξει ο δράστης που αυτοκτόνησε! Και τα ζώα πλεον καταλαβαίνουν! Και στο βίντεο ο δράστης προβάλει το πιστόλι και δεν παίρνει χαμπάρι κανεις! Οκ! Μιλάμε για ερασιτεχνισμούς! Αλλα βιάζονται……

    1. Ακόμα και να μην έχεις δίκιο και να είναι πραγματική δολοφονία τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.

      Είναι πολύ βολική αυτήν η δολοφονία για το σύστημα εξουσίας των ΗΠΑ για να θεωρήσουμε ότι είναι τυχαία.

      Πολύ βολική σε όλα της για ένα σύστημα που έχει αποδείξει μέσα στον χρόνο ότι είναι αδίστακτο και δεν υπολογίζει την ανθρώπινη ύπαρξη.

      Τις ημέρες που οι ΗΠΑ εκτελούν πανεθνική στρατιωτική άσκηση με «στόχο» τον λαό σε περίπτωση στάσης και αντίδρασης βγαίνει ένας οπλοφόρος και εκτελεί μπροστά στις κάμερες έναν δημοσιογράφο.

      Τις ημέρες δηλαδή που η κορυφαία και πολύ ύποπτη στρατιωτική άσκηση των ΗΠΑ έχει στόχο τον λαό και ως αρνητική παράμετρο της την οπλοφορία του πόσο «τυχαία» μπορεί να είναι μια τόσο «εκκωφαντική» πράξη;

      Δίνει δηλαδή την ευκαιρία σε έναν Ομπάμα που εκείνη την ώρα ως αρχιστράτηγος του αμερικανικού στρατού κάνει «άσκηση» εναντίον του λαού να καταγγείλει την οπλοκατοχή.

      Δίνει την ευκαιρία να τρομοκρατήσει τον λαό με τις συνέπειες της οπλοκατοχής. Κατά «σύμπτωση» η τρομοκρατία που απευθύνεται κυρίως στους λευκούς γίνεται ακόμα ευκολότερη αν σκεφτεί κάποιος ότι ο ανεγκέφαλος εκτελεστής είναι και μαύρος.

      Ζούμε σε ύποπτους καιρούς και συμβάντα που επηρεάζουν την κοινή γνώμη και δίνουν την δυνατότητα στην εξουσία να υπερασπιστεί το «δίκιο» θα πρέπει να τα φιλτράρουμε από πολλές μεριές.

  3. Τι ακριβώς έγινε στην εκκλησία του Charleston όπου στις 17/06/2015 σκοτώθηκαν 9 άνθρωποι ;
    https://en.wikipedia.org/wiki/Charleston_church_shooting
    Η ιστορία είναι λίγο ύποπτη ιδιαίτερα όταν μπλέκεται μία επιστολή 23 σελίδων που έλαβαν μέσω φαξ στο ABC News στις 08.26 π.μ. ακριβώς (σήμερα δηλ….. 26.08.2015) στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρονται οι πυροβολισμοί στην εκκλησία του Charleston και ο ρατσισμός στο χρώμα και τις σεξουαλικές προτιμήσεις …..

  4. Κολλησατε ολοι σε μια ψευτικη ειδηση με 2 μουφα βιντεος

    Η σκηνοθεσια ομως ηταν απλα τελια το μηνημα περασε..

    Εγω το ειδα εσεις?

    φυσικα και δεν εννοω τα 7αρια ..

    Ποτε δε περιμενα τα μηνηματα να γινουν τοσο φανερα αι ακομα ειμαστε στην αρχη ποιος ξερει ποσο φανερα ακομα θα γινουν..

  5. 1) έστω και η δημοσιογράφος να μην τον πήρε χαμπάρι με την περιφερειακή της όραση, τότε η γυναίκα που την έπαιρναν συνέντευξη;; Αυτή είχε τον δολοφόνο απέναντι της. Ούτε καν γύρισε το κεφάλι της. Στραβή κι αυτή;
    2) κατά την διάρκεια της συνέντευξης, ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ, ο καμεραμαν τραβάει τη θέα απέναντι ΑΚΡΙΒΩΣ την στιγμή που ο δολοφόνος τον πλησιαζει πισώπλατα! Μόλις φτάνει και στέκεται πίσω του,τότε η κάμερα ξαναστρέφει προς την συνέντευξη… Τί βολικό!
    3) τί είναι αυτό το μαύρο αντικείμενο, στο αριστερό γόνατο της δημοσιογράφου;

    Πάντως το μήνυμα που ήταν να περασει, όντως πέρασε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *