ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Νατα νατα !!…Ξεβγάζει σιγά σιγά η βροχή τα θαμμένα όπλα και πυρομαχικά;

· Κατοχικά Νέα

Νατα νατα !!…Ξεβγάζει σιγά σιγά η βροχή τα θαμμένα όπλα και πυρομαχικά;

Ποιον είναι αυτά ρε παλικάρια? Των προσφύγων με τα 600 ευρώ κινητά δεν είναι;

Η είναι του παππού μου που φώναζε αέρα;

Στο χωριό Στεφάνη Δερβενοχωρίων Βοιωτίας, βρέθηκαν σε άριστη κατάσταση 3 ολμοι, κινεζικής προέλευσης, πλήρως επιχειρησιακοί, σύγχρονοι (κατασκευής μεταξύ 1990-1999).

Οι όλμοι ήταν επιμελώς θαμμένοι και ξεθάφθηκαν από τις έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών. Βρέθηκαν τυχαία από περιπολία πυρασφάλειας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ασπροπύργου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για το συμβάν έχει σημάνει συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική, την Κρατική Ασφάλειας και τις μυστικές υπηρεσίες, κλιμάκια των οποίων διεξάγουν παράλληλες έρευνες.

Στο σημείο και ειδικο συνερχείου του Στρατού (ΤΕΝΞ)

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Τρεις νεκροί σε σφοδρή σύγκρουση δύο μοτοσικλετών στη λεωφόρο ΑλεξάνδραςΕΛΛΑΔΑ

Τρεις νεκροί σε σφοδρή σύγκρουση δύο μοτοσικλετών στη λεωφόρο Αλεξάνδρας

Traffic Commander: Η ΕΛ.ΑΣ. επιστρατεύει AI, 235 κάμερες και drones για το κυκλοφοριακό της ΑττικήςΕΛΛΑΔΑ

Traffic Commander: Η ΕΛ.ΑΣ. επιστρατεύει AI, 235 κάμερες και drones για το κυκλοφοριακό της Αττικής

Ινδία: 11 νεκροί, ανάμεσά τους 8 παιδιά, από έκρηξη σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτωνΕΚΤΑΚΤΑ-BREAKING NEWS

Ινδία: Η άδεια του εργοστασίου είχε ακυρωθεί από το 2024 — FIR κατά έξι ατόμων μετά τους 11 νεκρούς στην Καουσάμπι

6 απαντήσεις στο “Νατα νατα !!…Ξεβγάζει σιγά σιγά η βροχή τα θαμμένα όπλα και πυρομαχικά;”

  1. ΚΑΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΣΑ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ, ΘΑΦΤΗΚΑΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΦΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ. ΑΛΛΑ Η ΒΡΟΧΗ…. Η ΒΡΟΧΗ… ΟΙ ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΝΤΟΝΕΣ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΩΝ.

    Ο ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ Η ΔΥΣΠΙΣΤΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΕΙΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΚΑΜΘΦΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΣΧΗΜΑ.

    ΙΩ

  2. Λοιπόν παιδιά σας μεταφέρω με copy paste μία δημοσίευση στο φατσοβιβλίο μίας γνωστής μου που διαμένει στη Μυτιλήνη. Τα συμπεράσματα δικά σας. Όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας σχολιάσει.
    “Μου ειπαν σημερα ενα συμβαν που εγινε μ εναν πακιστανο στο νοσοκομειο μας…..ηταν λοιπον αρρωστος,πηγε στο νοσοκομειο κ δεν αφηνε τους γιατρους να τον εξετασουν.ηταν αντιδραστικος αρκετα….φωναξανε αναγκαστικα εισαγγελεα κ με την παρεμβαση του μπορεσαν κ τον εξετασαν…το αποτελεσμα πιο ηταν…????μολις σηκωσαν τη μπλουζα του ειχε πανω του κολλημενα με ταινια 30.000 ευρω….μετρημενο απο τον εισαγγελεα το ποσο… ( γ αυτο ηταν ανενδοτος στην εξεταση) τα κρατησανε με τη προυποθεση μολις γινει καλα κ βγει απ το νοσοκομειο να του τα δωσουνε κ βα φυγει απ το νησι….”
    Γιώργος

  3. ποσα θανε μεσα ξυπνατε και ετειμαστητε ολοι θα αρχηση γρηγωρα το ρεμπελο βιαζετε

  4. ΚΑΙ ΕΝΩ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ,ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ, ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΑ 30 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ??ΛΙΓΟ ΚΟΥΛΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά