Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

21:37 - 24/08/2015

Το πρόβλημα είναι ότι νομίζετε πως έχετε χρόνο…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

life-of-pi04

Τελευταία ασχολήθηκα  με τον νευρογλωσσικο προγραμματισμό ,
έτσι έπεσε στα χέρια μου ένα σεμινάριο από 2 διάσημους θεραπευτές
Του νευρογλωσικου προγραμματισμού
Ένα πολύ ενδιέφεραν βιβλίο που πραγματικά μπορεί να αλλάξει τι ζωή μας…

Τώρα στο τέλος του βιβλίου και κλείνοντας το σεμινάριο έδωσαν μια συμβουλη στους συμμετέχοντες και ήθελα να τι μοιραστώ μαζί σας διότι είναι μια είναι από της δυνατές συμβουλές που μπορεί κάποιος να έχει στο πίσω μέρος της μυαλου του..

@…..Μήπως υπάρχουν κάποιοι εδώ, που να διαβάζουν Κάρλος καστανεντα?
πρόκειται για ένα τρελό , με πολλαπλή προσωπικοτητα,που είχε ένα ινδιάνο φιλο.υπαρχει ένα κεφάλαιο , το 2,3 στο βιβλίο* στο οποίο ο δον χουαν δίνει κάποια συμβουλή στον καρλος .

δεν θα δώσουμε την ιδια συμβουλή σε εσας ,αλλά θα την επαναλαβουμε,οποια και αν είναι η αξία της ,βλέπετε αυτό που ο χουαν ήθελε να κάνει στον Κάρλος -το όποιο φυσικά δεν θα θέλαμε να κανετε εσείς –ήταν να βρει κάποιους τρόπους που να αποτελέσουν για αυτόν κίνητρο ,να επιτύχει τη συνοχή και να είναι εκφραστικός με τη συμπεριφορά του ανά πάσα στιγμη,οσο δημιουργικός θα μπορούσε να είναι σαν άνθρωπος .ήθελε να κινητοποιήσει τα αποθέματα του ,έτσι ώστε κάθε πράξη που έκανε ο Κάρλος να ήταν μια πλήρης αναπαράσταση όλων των δυνατοτήτων που είχε στην διάθεση του –όλοι την προσωπική δύναμη που διέθετε σε κάθε χρονική στιγμή.

Συγκεκριμένα, αυτό που ο χουν είπε στον Κάρλος ηταν,΄’κάθε στιγμή που πιάνεις τον εαυτό σου να διστάζει ,η κάθε στιγμή που ανακαλύπτεις πως αναβάλεις για αύριο την προσπάθεια για κάποιο νέο κομμάτι που θα μπορούσες να κάνεις σημερα,η κάτι που ειχές , πάντοτε το μονό που χρειάζεται να κάνεις είναι να κοιτάς πάνω από τον αριστερό σου ωμό και εκεί θα βλέπεις μια σκιά που τρεμοπαίζει. Η σκιά αυτή αναπαριστά το θάνατο σου και κάθε στιγμή μπορεί να απλώσει το χέρι του στον ώμο σου και να σε πάρει . αυτό σημαίνει πως η πράξη που κανείς αυτή τη στιγμή , μπορεί να είναι και η τελευταία σου και επομένως να σε εκπροσωπεί πλήρες ,σαν η τελευταία σου πράξει αυτόν τον πλανήτη.

Ένας από τους τρόπους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συμβουλή αυτή δημιουργικά ,είναι να κατανοήσετε πως είναι στη φύση μας να διστάζουμε.

Όταν διστάζετε , λειτουργείτε σαν να είστε αθάνατος .και σεις κυρίες και κύριοι δεν είστε.
Δεν ξέρετε καν τον τόπο και την ώρα του θανάτου σας.

Και επομένως ,ένα πράγμα που μπορείτε να κάνετε.. είναι να υπενθυμίζετε στον εαυτό σας ,πως αν σταματήσει να διστάζει δεν σημαίνει ότι αποκτά αντιεπαγγελματική συμπεριφορά …κτλ σημαίνει απλά ότι κοιτάζετε πάνω από τον αριστερό σας ώμο και θυμόμαστε πως ο θάνατος στέκεται εκεί και κάνετε το θάνατο σύμβουλο σας,  αυτός η αυτή θα σας λει ,να κάνετε πάντα κάτι αντιπροσωπευτικό όλων των δυνατοτήτων σας σαν άτομο .το τίμημα είναι πολύ μεγάλο, για να μην το κάνετε.

Απόσπασμα από το σεμινάριο νευρογλωσσικος προγραμματισμός …



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. ΑΑΑΑΑΑ ΤΟΝ ΚΑΣΤΑΝΕΤΤΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑ Ο ΚΑΡΛΟΣ ΜΕ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΙΚΑ;;;;;

    ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΣΤΑΝΕΤΤΑ ;;;;;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*