15:58 - 23/08/2015

Θες να μάθεις τα πραγματικά ποσοστά της τελευταίας δημοσκόπησης;

Διαφημίσεις

Αν πραγματικά θες να μάθεις τα ποσοστά των κομμάτων, όπως διαμορφώνονται σήμερα Κυριακή 23/8/2015, απλά διάβασε το παρακάτω κείμενο των ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, του μοναδικού ιστολογίου που λέει την αλήθειας, αδιαφορώντας για τις πολιτικές αναταραχές που προκαλεί στο διάβα του.

Σύμφωνα λοιπόν με ΑΠΟΤΥΤΑ εξακριβωμένες πληροφορίες των ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ πραγματική δημοσκόπηση τηλεφωνική ή με κάλπη δεν έχει ολοκληρωθεί, ούτε αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη της επόμενης εβδομάδας.

Η τελευταία πραγματική δημοσκόπηση έγινε για το Μέγαρο Μαξίμου, στα τέλη του Ιουλίου και έγινε από όλα και όλα τρία άτομα, τα οποία έκαναν την έρευνα και συνέταξαν το αποτέλεσμα. Και ο αριθμός περιορίσθηκε ΑΚΡΙΒΩΣ για να μην διαρρεύσει το ΑΛΗΘΙΝΟ αποτέλεσμα.

Συγγνώμη για τον παραπλανητικό τίτλο, αλλά δεν υπήρχε άλλη περίπτωση να διαβάσεις αυτή την αλήθεια…

Ζαχαρίας Μυτιληνιός

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ
O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. με εκνευρίζουν πολυ οι παραπλανητικοί τίτλοι…

  2. Βασίλης 08/24/2015 @ 4:47 ΜΜ

    Ενώ ΟΛΕΣ οι άλλες δημοσκοπήσεις που γίνονται είναι πραγματικές

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*