23:09 - 08/03/2020

Τι έρχεται; πως μπορείς να το αντιμετωπίσεις;…Να θυμηθεις …

Διαφημίσεις

Τι έρχεται; πως μπορείς να το αντιμετωπίσεις;..

Για όσους δεν επιμένουν ακόμα να πιστεύουν ότι αυτός ο πολιτισμός είναι σφαλής .

Είναι μαθηματικά σίγουρο ότι στην δικιά μας γενιά θα χρειαστεί να επιβιώσουμε κάτω από δύσκολες συνθήκες σε μια στιγμή που απροειδοποίητα αυτός ο πολιτισμός θα δοκιμάσει τις αντοχές μας .

Ποια είναι λοιπόν τα σενάρια που πρέπει να γνωρίζουμε σαν πληροφορία ώστε να είμαστε έτοιμοι ; .

Ποιοι είναι οι καλύτεροι τρόποι αντιμετώπισης της δύσκολης στιγμής ;

Τι μπορούμε να κάνουμε τώρα λίγο πριν ώστε να είμαστε πιο έτοιμοι ώστε να έχουμε προσφέρει στην προστασία της ζωής;

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (25)

  1. μπραβω νικο ευγε αυτα τα αθρα ειναι κατα την γνωμη μου σωτηρια για τον καθε ελληνα πολιτη . και οχι οι ψευτο ηδησεις και τα
    γκαλοπ σικε. ακομη και να μην μεχουμε οικονομικη επιφανεια για αυταρκια μας βαζει στο κλιμα του πως μπορουμε να κινηθουμε
    και να προφυλακτουμε . δηλαδη το δουλευουμε στο μυαλο μας για να ειμασται τουλαχιστον λιγο πιο ψυχραιμοι την ωρα του πανικου.
    ευχαριστουμε φιλε!!!

  2. Εαν πεσει το ρευμα για 72 ωρες περιπου δε θα χρειαστουν μηνες για να επανελθει ισως μερες αντε μια βδομαδα αλλα μηνες με τιποτα.
    Μηνες θα παρει μονο αν υπαρξει σοβαρη ζημια παντου οχι απλα και μονο στο κεντρικο το συστημα..
    Το ρευμα δεν ερχεται απευθειας απο το εργοστασιο στο σπιτι περναει απο σταθμους και φτανει στο σπιτι αν πχ ας πουμε ενα εργοστασιο εχει γυρω στα 400.000 volt 380.000 για την ακριβεια εξαρταται κι απο το εργοστασιο καπου εκει περα κυμαινεται παντος.
    Το εργοστασιο δε δινει απευθειας ρευμα στα σπιτια αλλα το ρευμα παει σε περιοχες που εχουν μετασχηματιστες οι μετασχηματιστες περιεχουν 30.000 βολτ περιπου μεσα ο καθενας οι μετασχηματιστες ειναι μοιρασμενοι στη πολη σε καποια μερη τα οποια μοιραζουν τα 30.000 βολτ σε 400 βολτ για το καθε σπιτι
    Κι ολες οι μεταφορες ρευματος ενεργειας γινεται μεσα απο ασφαλειες και διαφορα μεγεθη καλωδιων που ν αντεχουν σε υπερθερμανσεις διλ να πεσει η ασφαλεια πριν παρει κατι φωτια.

    Μονο με σαμποταζ θα μεινει μια πολη χωρις ρευμα για μηνες δεν ειναι ολα τοσο δραματικα οσο φαινονται..
    Αυτα που δε γραφονται δε λεγονται σε τετοιες ωρες αν γινει ποτε κατι τετοιο ειναι η αναρχια που θα υπαρχει ο κλεψας του κλεψαντος κτλπ αυτα δε τ αναφερει κανεις αλλα ολοι ξερουν οτι σε μια τετοια κριση οι νομοι θα παψουν να υπαρχουν πρεπει σε τετοιες περιπτωσεις να υπολογιζει κανεις στο χειροτερο σεναριο πουθενα δε θα ειναι ασφαλεις..
    Οπλα να εχεται στο σπιτι σας θα σας ειναι πιο χρησιμα κι απο τα τροφιμα..

    • ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΛΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ… ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ. ΟΣΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ….. ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΜΥΝΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΟΠΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ.

      ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΣΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΑ ΑΝΕΜΕΛΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΑΛΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΜΗΝΥΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ Η ΖΩΗ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑ… ΚΑΛΩΣ, ΚΑΚΩΣ… ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.

      ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΣΩΤΕ (ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ….)

      ΙΩ

    • ανωνυμη 08/23/2015 @ 11:07 ΜΜ

      όπλα δεν έχουν όλοι και δεν μπορείς να αποκτήσεις εύκολα ακόμη και η κυνηγετική καραμπίνα δεν δίνεται τόσο εύκολα πιά επομένως θα προσπαθήσεις να αυτοσχεδιάσεις δικά σου, πράγμα που απαιτεί να ξέρεις και 5 πράγματα και δεν θα ναι καν όπλα …. όσο για τις γειτονιές ….έδώ στην οικοδομή για τα απλά κοινόχρηστα φαγώνονται και δεν τα βρίσκουν και θα τα βρούνε σε θέματα αυτάρκειας ? ένα θα πώ … με τρόπο προσπάθησα να μιλήσω εκεί που μένω να δώ πως σκέφτονται κτλκτλ και να γίνει κάτι και θεωρήθηκα τρελή…..ακόμη και μετά το capital control …..μυαλό δεν βάζουν….δύσκολο πολύ απλά πλέον εχω παραιτηθεί και ευελπιστώ ΄μόνη μου ότι κάνω

      • ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ… ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ… ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙ ΓΡΑΦΩ…

        ΙΩ

      • Όσο και να μιλήσεις ότι και να πεις ο κόσμος έγινε σαν τους ΜΠΑΤΣΟΥς όταν συλλαμβάνουν κάποιον.
        “ότι και να πεις θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σου” ΕΤΣΙ παει πλέον.

        Ετσι τους βολεύει να μην βάζουν και αλλα προβλήματα στο κεφάλι τους. Πόσο μάλλον όταν αφορούν τους μεγαλύτερους φόβους τους.

        Εσυ είσαι τρελός/ή, και απλα την κάνουν αφήνοντας ΟΛΑ τα προβλήματα πίσω τους και με μια λέξη.

        Καλα το είπε Καποιος. Και βόμβες δίπλα τους να πέφτουν τρελός/ή θα λένε πάλι πως είναι αυτός που δεν θα σκαλωσει στον φόβο τους, για να μην πιστεύουν αυτα που βλέπουν.

        Ε ρε, κουτουλιδια που θα έχουμε….

  3. kate upton ….23

  4. ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΙ ΑΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ¨ΑΦΥΠΝΙΣΩ¨ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΜΕ ΠΕΡΙΓΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΝΕ ΤΡΕΛΗ. ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥΣ. ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΜΙΣΘΟ ¨ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ ¨ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ…..ΒΕΒΑΙΑ ΖΩ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΙ ΕΔΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΙΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΟΣΟ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΣΥΝΤΩΜΑ ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΕ ΓΙ ΄ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΣ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ………..

  5. ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ ΖΕΙΣ…….ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ..????????????
    ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ
    ΑΛΕΥΡΙ ΜΕ ΑΛΑΤΙ ΣΕ ΤΕΝΕΚΕ ΤΥΡΙΟΥ
    ΖΑΧΑΡΙ//ΜΕΛΙ//ΑΛΑΤΙ //ΚΟΤΕΣ//ΚΑΤΣΙΚΕΣ//ΧΠΑΠΑ ΧΡΟΥΠΑ ΜΕ 9ΑΡΙΑ//ΜΙΚΡΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΑΓΙΑΣΜΟ//ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
    Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ
    ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ

  6. προσπαθω, προσπαθω εδω και πολυ καιρο να βρω ανθρωπους που εχουν τις ιδιες σκεψεις-ανυσηχιες με εμενα αλλα τιποτα.Ολοι κοροιδευουν και χασκογελανε.Ειναι πολυ λιγοι αυτοι που
    μπορουν εστω και λιγο να δουν τι ερχετε .
    Ειναι παρα μα παρα πολυ δυσκολο να τους βρεις.Οχι μονο δεν μπορεις να τους κανεις να
    καταλαβουν αλλα εισαι και ο τρελος της γειτονιας!!!!
    Τι να πω! Πραγματικα λυπαμαι παρα πολυ….

    • ανωνυμη 08/25/2015 @ 11:30 ΠΜ

      όλγα Έχεις δίκιο!!!! και αν βρεθεί κάποιος ομοιδεάτης είναι μακρυά δώρον άδωρο δυστυχώς!!! ακόμη και στην ίδια σου την οικογένεια συμβαίνει το ίδιο…επιλογές λοιπόν ελάχιστες άρα ξανακαταλήγουμε ότι ξεκινάμε μόνοι μας και τα άλλα τα αφήνουμε στον Θεό!!! κάνε ότ μπορείς και ότι πρέπει κορίτσι μου και μην άγχεσαι…ετοιμάσου ψυχικά και όσο μπορείς πνευματικά κάνε και την αυτάρκεια σου αν μπορείς σε ότι μπορείς και έχει ο Θεός εκείνη την στιγμή ίσως μέσα στον πανικό αλλάξουν πολλά και θυμιθούν τι λέμε και οργανωθούν ….η δεν ξέρω τι άλλο…και ίσως βοηθηθούμε κι εμείς…ενώ δεν το περιμένουμε…έχε ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤ ΕΥΧΗΝ ….

  7. ανωνυμη 08/25/2015 @ 11:22 ΠΜ

    μαντά θα συφωνήσω μαζί σου!!! μπορεί να μη ξέρω τι είναι η χράπα χρούπα που λές …αν και υποψιάζομαι θα ναι κάνα όπλο…πράγμνα που ΄δεν διαθέτουν όλοι…αλλά στα άλλα συμφωνώ !!! όσο για δεξαμενή με αγιασμό και μια σταγόνα να χεις αν την ρίξεις σε νερό αγιάζεται όλο οπότε δεν τίθεται θέμα…για κότες κατσίκες συμφωνώ αλλά στις πόλεις ανέφικτο…και ειδικά αν δεν μπορείς να διαφύγεις απλά θα κάνεις τον σταυρό σου θα προσπαθήσεις να κάνεις ότι μπορέσεις μόνος σου σε θέματα αυτάρκειας μιας και δεν ακούνε οι άλλοι και ο Θεός Βοηθός ….εγώ εκεί καταλήγω πια…το αφήνω πάνω του!!!!

  8. Είναι πολλά χρόνια που έχω απολυθεί από τον στρατό και την ειδικότητα μου την γράφω για όνομα πιο πάνω. Όταν λοιπόν είσαι στις ειδικές δυνάμεις, πιστεύω, ότι το μυαλό σου δεν φεύγει ποτέ από τον στρατό. Η δουλειά που ακλούθησα είναι πολύ διαφορετική από την ειδικότητα. Όμως με ειδικότητα του στρατού και με την δουλειά που κάνω, μου επιτράπηκε να δω πράγματα που για πολλούς άλλους είναι άγνωστα. Καταστάσεις που σε κάνουν ανήσυχο. Εργάζομαι σε μια εταιρεία που έχει ΤΑΝΚΕΡ.

  9. Με την δουλειά αυτή πάμε σε χώρες οι οποίες έχουν πετρέλαιο. ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ. Η μαγική λέξη για τα μαγικά χρωματιστά χαρτάκια που λέει και ο STRANGER. Αυτό που με ανησύχησε από την αρχή, ήταν, ότι σε όλες αυτές τις χώρες έχει πόλεμο και θα σας πω που και θα συμφωνήσετε μαζί μου.
    ΝΙΓΗΡΙΑ. Μια χώρα η οποία παράγει το 41% της παγκόσμιας κατανάλωσης. Εκεί τα ζωγραφιστά χαρτάκια δεν μετριούνται αλλά ζυγίζονται σε πλάστιγγες. Πολλά εκατομμύρια δολάρια κάθε μέρα.

  10. Κι όμως όλοι μας έχουμε δει τους Νιγηριανούς που είναι πλανόδιοι πωλητές με τα CD στον δρόμο.
    ΑΝΓΚΟΛΑ. Δεν έχει παρά λίγα χρόνια που βγήκε από τον εμφύλιο που τους κατάστρεφε επί σειρά ετών σαν κράτος. Εκατοντάδες χιλιάδες νεκροί από αυτόν τον πόλεμο.
    ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ. Ίσως το πιο πλούσιο κράτος στον κόσμο. Ήμασταν τώρα, πριν ένα μήνα εκεί και φορτώναμε. Ζητούσαν γονατιστοί λίγο ρύζι και φρούτα για τα παιδιά τους.
    ΙΡΑΚ. Ατέλειωτοι τόνοι δολαρίων. Εκατομμύρια βαρέλια παραγωγή κάθε μέρα.

  11. Πόλεμος με την Αμερική και Πόλεμος με τον ISIS.
    ΙΡΑΝ. Αποκλεισμός από παντού για να δώσουν τα πετρέλαια. Φτώχια και δυστυχία. Τώρα τους φύτεψαν και τον κορωνοιό.
    Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Σαουδική Αραβία και πόσα άλλα κράτη !
    Όταν λοιπόν άκουσα ότι θα ξεκινήσουν ενέργειες για την εξαγωγή πετρελαίου στην Ελλάδα έκλαψε η καρδιά μου και κατάλαβα ότι η αρχή του τέλους είναι πάρα πολύ κοντά μας.

  12. Πριν λοιπόν από 12 χρόνια πήρα την οικογένεια μου και φύγαμε για μόνιμη μετεγκατάσταση στην επαρχία. Κάποιος φίλος μου είπε τότε και για τα ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ, ένα σάιτ που μιλάει για τις ίδιες ανησυχίες που είχα και εγώ. Από τότε λοιπόν καθημερινά διαβάζω τα νέα μέσα από εδώ. Τα πλοία είναι πολύ σύγχρονα και το ιντερνέτ είναι δορυφορικό και αρκετά γρήγορο, ποτέ δεν χάνω ανάρτηση. Διάβαζα λοιπόν για την αυτάρκεια που φώναζε ο Νικόλας να έχουμε εδώ και χρόνια.

  13. Συζητώντας το με την γυναίκα μου, ξεκινήσαμε να κάνουμε αποθήκη με τα είδη που χρειαζόμαστε για να επιβιώσουμε σε κατάσταση ανάγκης. Όχι μόνο για εμάς αλλά και για 7 – 8 ακόμα συγγενείς που σίγουρα θα έλθουν από Αθήνα. Γιατί άλλο 2 καραμπίνες να φυλάνε το σπίτι και άλλο δέκα. Η ισχύς εν τι ενώσει. Μετά από τόσα χρόνια, καταφέραμε να φτιάξουμε μια αποθήκη που μας δίνει αυτάρκεια για έναν χρόνο, χωρίς να βγούμε από το σπίτι.

  14. . Όμως αυτό δεν είναι η πραγματικότητα. Κυνηγάς από την πρώτη μέρα και τρως τα έτοιμα όταν δεν πιάσεις τίποτα. Βέβαια θα έχετε διαβάσει όλοι και ίσως και να έχει τύχη να δείτε κιόλας ότι τα αγριογούρουνα τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει χιλιάδες. Άρα λοιπόν και ο καλός Θεούλης μαζί μας είναι. Μιλούσα και συνεχίζω να μιλάω σε όλους τους γνωστούς και φίλους. Συγγενείς. Πολλοί με κορόιδευαν κάποτε αλλά τώρα ρωτάνε πως κρατάς αποθήκη χωρίς να πετάς τα πράγματα κάποια στιγμή. Πως ανακυκλώνεις.

  15. Παιδιά, τάξη θέλει και οργάνωση. Και βέβαια μην ξεχνάτε ότι τα φυσίγγια δεν λήγουν ποτέ ! Τώρα κλείνοντας θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νικόλα για όλα αυτά που μας έχει δώσει με την ενημέρωση του και που συνεχίζει να μας δίνει.

    Ευχαριστώ φίλε. Καλό κουράγιο και καλή δύναμη σε όλους σας.

  16. ΑΝΩΝΥΜΟΣ 03/09/2020 @ 3:43 ΠΜ

    Προς ανώνυμη. Μπορείς να πάρεις όπλο, δεν είναι τίποτα. Απλά παράβολα πληρώνεις, πας τα δικαιολογητικά, όπως χαρτί από Ειδικό παθολόγο η Νευρολόγο ψυχίατρο και περιμένεις να βγει η άδεια.
    Δεν είναι ότι δεν θα βγει, ζήτημα να πάρει κανα μήνα.
    Εγώ απορώ γιατί πολύς κόσμος δεν έχει πάρει ακόμα. Με 300 ευρώ βρίσκεις μια απλή ημιαυτοματη Baikal ρώσικη και αξιόπιστη και οικονομική.
    Η μια επαναληπτική Maverick 88. Εκτός κι αν οικονομικά, με το ζώρι παίρνεις φαί, άλλο τότε…

  17. ακριβώς τα ίδια και εγώ 03/09/2020 @ 10:40 ΠΜ

    Ακριβώς τα ίδια με ΟΛΕΣ σας βιώνω και εγώ! άνθρωποι που σκεφτόμαστε το ίδιο πολλοί μεν, μακριά και χωρίς να γνωριζόμαστε δε! τι να το κάνεις; το περιβάλλον μου, φιλικό, επαγγελματικό και συγγενικό σκέφτεται ανάλογα σε ποιό κόμμα ανήκει. Και εγώ ότι κάνω μόνη μου και όσο ζήσουμε βέβαια, από τη μια ο ιός από την άλλη πόλεμος δεν ξέρω πόσες ελπίδες έχουμε…

  18. Γνώμη μου είναι ότι 03/09/2020 @ 10:45 ΠΜ

    To πραγματικά εφικτό σε διαμέρισμα (γιατί σε διαμερίσματα ζούμε οι πιο πολλοί) είναι προμήθειες σε τρόφιμα που πιάνουν λίγο χώρο και δε θέλουν ρεύμα, φάρμακα ότι χρειάζεται ο καθένας ανάλογα με τα προβλήματα του, είδη υγιεινής, εργαλεία και βέβαια έτοιμα αυτοκίνητα (λάδια, βενζίνες, λάστιχα κ.λ.π.). Όσοι μένουν σε μονοκατοικίες ή μεγάλα κτήματα, με κήπους, αποθήκες, κ.λ.π. έχουν άλλες δυνατότητες βέβαια. Ανάλογα λοιπόν δεν είναι όλα δυνατά για όλους και τα όπλα που λέτε κοστίζει το φθηνότερο 700

  19. Σωστα οσα λεει πρεπει να κανουμε καβατζα αλλα επειδη λιγοτερο απο ενα χρονο πριν, με καλεσαν [ ξερετε που ] και μασ ειπαν τι θα γινει αν . ο στρατοσ καυσιμα θα παρει απο προτευουσα μερια και μετα αν κριθει απαραιτητο θα γινει επιταξη τον σουπερ μαρκετ εργοστασιον κ.τ.λ.δηλαδη σκοπια με στρατο και θα περνεισ αυτα που πρεπει σχεδιο υπαρχει για ολα το θεμα ειναι οι 300 οπωσ παντα

  20. Stranger το αδειο στομαχι ειναι κακοσ συμβουλοσ τι και αν ειμαστε 30 ατομα και εχουμε ενα κτημα λιγο εξω απο την πολη αν ερθουν 10 πινασμενοι θα γινει ο κακοσ χαμοσ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*