Διαφημίσεις

Στην πολιτεία του Νέου Μεξικού, βρίσκεται η μικρή κωμόπολη Dulce με πληθυσμό περίπου 3.000 κατοίκους.

Tο όνομα αυτής της μικρής πόλης έχει συνδεθεί με κάθε λογής φήμες σχετικά με υπόγειες εγκαταστάσεις, εμφανίσεις UFO, και άλλα περίεργα συμβάντα στην περιοχή της Archuleta Mesa, που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα βορειότερα από την Dulce, μέσα στα όρια της αυτόνομης περιοχής των ινδιάνων Jicarilla Apache.

Κάτω από την κωμόπολη και σε μεγάλο βάθος, σύμφωνα με τις φήμες, κρύβεται ένα σκοτεινό μυστικό: το πολυεπίπεδο υπόγειο σύμπλεγμα της Βάσης της Dulce.

Οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει για την υπόγεια βάση, λένε ότι υπάρχουν 7 επίπεδα κάτω από το έδαφος όπου έχουν πραγματοποιηθεί βιο-γενετικά πειράματα με την συμμετοχή τόσο των ανθρώπων όσο και των εξωγήινων.

Ορισμένοι, οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι βρέθηκαν εκεί, διατείνονται ότι είδαν δεξαμενές γεμάτες υγρό με επιπλέοντα ανθρώπινα και ζωικά μέλη.

Το Επίπεδο Έξι της υπόγειας βάσης αναφέρεται ως «Αίθουσα του Εφιάλτη» («Nightmare Hall»), όπου σύμφωνα με ισχυρισμούς υπήρχαν κλουβιά με αλλόκοτα υβριδικά όντα που ήταν το αποτέλεσμα γενετικών πειραματισμών.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

17 σχόλια στο “Τι κρύβεται στην μυστική υπόγεια πόλη Dulce του Νέου Μεξικού;(Βίντεο)”
  1. η γη το συμπαν και ο χρονος κρυβουν τοσα πολλα μυστικα μεσα τους που απλα ο ανθρωπινος νους δεν μπορει να αντιληφθει να καταλαβει για να μπορεσει να καταλαβει θα πρεπει να σκεφτεται με τη ψυχη κι οχι με το μυαλο ομως συμβαινει ακριβως το αντιθετο γι αυτο και κανεις δε βλεπει κι αν δει θα το απποριψει οχι απλα δε θα καταλαβει αλλα δε θα το ψαξει καν..

    Το μυαλο των περισσοτερον δε παει πιο μακρια απο τη θρησκεια και τα πιστευω των γεροντων πνευματικων παπαδων ολοι το ιδιο ειναι των δε υπολοιπων ζουνε για το τωρα το σημερα το παρελθον περασε και οι αλλοι οι υποτιθεται ανοιχτομυαλοι που πιστεουν οτι η χρισημοποιηση της θρησκειας απο τον ανθρωπο αποριπτει ολοκληρη την ιδεα.

    Υπαρχουν πραγματα περα απο το μυθο περα απο τη θρησκεια περα απο τη γη περα απο το μαγνητικο πεδιο για να τα δει ομως κανεις θα πρεπει να βλεπει με τη ψυχη το μυαλο δε φτανει ειναι απλα λιγο για τετοιες συνδεσεις..

    Οι μονοι αριθμοι που συνδεονται με το συμπαν εινα οι 7 και 11 οι υπολοιποι απλα τους γεμιζουν τα κενα που θα μπορυοσαν να υπαρξουν πχ το 14 γεμιζει και το 7 αλλα και το11
    δεν ειναι ομως η αριθμολογια η λυση..
    πρεπει ο ανθρωπος να μπορει να δει αν δεν δει απλα δεν επιλεχτηκε να δει κι εδω ειναι το κολλημα αν δε μπορει να δει απλα δε πιστευει.

    Η γνωση δωθηκε σε μερικους με σκοπο να την αξιοποιησουν οπως μπορουν κυριως να τη μοιρασουν στο κοπαδι των ανθρωπων χωρις οικονομικο κερδος χωρις να αποκτηθει φημη χωρις να γινουν ηγετες χωρις να ειναι ανωτεροι αλλων απλη μεταφορα γνωσης τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο..

    Η γνωση βοηθαει στο να μπορεσει ο απλος ανθρωπος να δει οι γνωσεις ανοιγουν κρυφες μυστικες πορτες στο ασυνηδειτο..

    Αυτοι που πουλανε τη γνωση πιστευουν οτι ειναι ανωτεροι των αλλων γι αυτο το λογο εχουν σκοπο αποκτησης φημης κι ανοδου οικονομικα και σε ηγετικο επιπεδο απλα δε ξερουν συνδιαζουν πολλα πραγματα απο αποψεις βιβλια κτλπ αλλα δε ξερουν δε μπορουν να δουν.

    Υπαρχει λογος γιατι βλεπουν λιγοι γιατι επιλεχτηκαν αυτοι που βλεπουν κι οχι περισσοτεροι..
    Τιποτα δε γινεται στη τυχη τιποτα δεν ειναι ηταν απλα συμπτωση για ολα υπαρχει ενας λογος ενας σκοπος..

    1. Ασωτε παρακαλώ απάντησέ μου γιατι οι αριθμοί 7 & 11 ειναι οι μόνοι που συνδέονται με το Σύμπαν…
      Ξέρω πόσο σημαντικοί ειναι και για αυτό σε ρωτάω…
      Σε ευχαριστώ!

      1. Μα και φυσικα θα σ απαντησω οχ ομως ακομα κατα τον οκτωβρη οπου ολη αυτη η απποροφηση πληροφοριον απο παντου αρχισει ν αραιωνει..

        1. ´Ασωτε πραγματικά σέβομαι το χρονοδιάγραμμά σου, αλλά επειδή δεν ξέρω πού θα είμαι τότε, σού δίνω ένα e-mail: yannisgr69@me.com
          Θα το εκτιμούσα όσο τίποτα να μου έγραφες την απάντηση, όταν θα εισαι έτοιμος.
          Παρακαλώ μην το ξεχάσεις!
          Σε ευχαριστώ θερμά!

  2. Η ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ… ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ. ΠΑΝΤΟΥ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

    ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ Ή ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΦΗ ΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΫΠΗΡΧΑΝ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΤ΄ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ ΘΕΟΥ… (ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ “Ελλάς γάρ μόνη ανθρωπογενεί, φυτόν Ουράνιον και βλάστημα θείον ηκριβωμένον. Λογισμόν αποτίκτουσα οικειούμενον επιστήμην.”) ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΜΑΤΑ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ.

    ΤΑ ΚΡΟΝΙΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΟΣΑ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ ΑΝΑΣΥΝΤΑΧΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙΣ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΟΝΤΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΟΡΦΗ.

    ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΥ …ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ… ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΣ ΓΕΝΟΥΣ ΘΗΛΥΚΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΧΘΡΙΚΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ… ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΓΑΛΑΞΙΑΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΑΥΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΕΣΕΣ ΑΚΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ Η ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ.

    Η ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΝΩΘΕΝ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ. ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΥΒΡΕΩΣ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ (ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΑΚΜΗΣ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ) ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ Η ΓΑΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ…ΛΟΓΩ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΕΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΤΙΣΕΩΣ. ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΕΩΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΧΑΜΕΝΗΣ ΤΩΡΙΝΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

    ΙΩ

    1. ΙΩ η αναφορά στο ΕΛΛΑΣ δεν εννοεί τους κατοίκους του κράτους Ελλάδα ούτε τους σύγχρονους ούτε τους αρχαίους της γνωστής Ιστορίας….
      Υπήρξε στην, προ του 11000 από σήμερα, μακρινή εποχή ένα γένος ουρανίων ανθρώπων, αλλα το τί απέγιναν και πώς αναμείχθηκαν ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ θεμα….
      Αυτό που θυμάσαι ειναι η συνέντευξη της Lacerta στο Terrapapers….
      Να εισαι καλά!

      1. Ελένη, το πως μας έχουν καταντήσει τους σημερινούς Έλληνες είναι ένα τεράστιο θέμα… Κ εμείς ουράνιοι βλαστοί είμαστε, αλλά είμαστε παγιδευμένοι εδώ, μόνο κ μόνο ότι οι περσότεροι νομίζουν ότι σε ολόκληρο σύμπαν είμαστε μόνοι μας, μόνο αυτό είναι ίσος η μεγαλύτερη παγίδα για να μην εξελιχτούμε, ώστε να μην πάμε εκεί που ανήκουμε όταν θα ολοκληρώναμε την εξέλιξη μας…
        Είμαστε εδώ σκλαβωμένοι από πάρα πολλές παγίδες, [σκέψου]= δεν ολοκληρωνόμαστε κ ήμαστε συνεχώς εδώ, κ όταν στέλνονται εδώ κι άλλοι από εκεί που ανήκουμε (χωρίς να πηγαίνει κανένας από εδώ προς τα εκεί, γιατί είμαστε παγιδευμένοι εδώ), ο αριθμός εδώ πολλαπλασιάζετε κ όσοι έρχονται εδώ παγιδεύονται κ εκείνοι, κ αυτό πάει λέγοντας…
        Τα τελευταία χρόνια αλλάξαν αρκετά, έχουν σταλεί από εκεί που ανήκουμε πιο εξελιγμένοι, ώστε να βοηθήσουν στην αφύπνιση, οι εχθροί το γνωρίζουν αυτό για με λίγα λογία γίνετε ότι ζούμε τώρα…

        1. Indigo13, με εξαίρεση την τελευταία σου πρόταση για τα τελευταία χρόνια, στα υπόλοιπα συμφωνώ μαζί σου.
          Αυτός ο κόσμος της Γης ειναι μια φοβερή παγίδα, στα καλύτερά του ίσως λειτουργεί ως Καθαρτήριο/Αναμορφωτήριο.
          Δικη μου γνωμη:
          Κανεις δεν ενσαρκώνεται για να βοηθήσει. Παραμένει εκτός, και βοηθάει με όνειρα, συγχρονικοτητες, θαύματα, εμπνεύσεις κτλ….
          Και όμοιος ομοιω αει πελάζει! Το κάθε υπερδιαστατικό όν πλησιάζει τους δικούς του.
          Καλή επιστροφή σού εύχομαι!

          1. Ελένη, κάποιοι είναι εντός κ κάποιοί εκτός της Γης, ο στόχος είναι να ελευθερωθούμε απ’ τα ερπετά…

      2. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΛΕΝΗ.

        ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ, ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΑΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΑΜΕ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΑΤΛΑΝΤΙΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΣΑΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΑ, ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΓΕΝΙΚΩΣ ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ ΕΛΛΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 9000 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΕΤΟ ΤΟΥΣ ΓΑΛΙΛΑΙΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ?

        ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ. ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΠΕΡΜΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΟΡΦΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΗΣΗ ΖΩΗΣ ΒΑΘΕΙΑ ΣΤΟ DNA MAΣ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΕΠΙΒΙΩΣΑΜΕ ΤΟΣΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΔΙΩΓΜΩΝ.

        ΟΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΠΙ ΣΩΡΕΙΑ ΕΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΚΑΘΕ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΚΤΡΕΠΕΙ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΑΣ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟ ΤΩΝ 11000 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ …….. αλλα το τί απέγιναν και πώς αναμείχθηκαν ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ θεμα…. ΜΕ ΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ? ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΜΑΡΜΑΡΙΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ? ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΠΥΡΟΥΣ? ΠΟΥ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ?

        ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΕΛΛΑΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ) ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΥΛΕΣ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ, ΤΑ ΙΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ, ΤΗΝ ΔΩΔΩΝΗ, ΤΗΝ ΔΗΛΟ, ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΗ.

        ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΝΣΤΕΡΝΙΣΘΩ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.

        ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΗΛΥΚΟ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

        ΙΩ

        1. ΙΩ επειδή δεν γίνεται αυτή η κουβέντα μέσω σχολίων με τις αναρτήσεις να τρέχουν, στο yannisgr69@me.com μπορείς να μου γράψεις εάν θέλεις και να το συζητήσουμε.
          Σε ευχαριστώ !

    2. ΙΩ γνωρίζεις πολλά, εύγε…

      Θα σου πω την γνώμη μου σε 2 θέματα…
      Πιστεύω ότι οι άνθρωποι προϋπήρχαν των ερπετών στην Γαία, κάποτε λειτουργούσε φυσιολογικά στην εξέλιξη μας, μέχρι που κάποτε μας επισκέφτηκαν τα ερπετά πολλαπλασιάστηκαν κ πήραν τον έλεγχο της Γαίας μέσα από πολέμους κ.τ.λ. για να μας σκλαβώσουν… Παραβίασαν πάρα πολλούς νόμους του σύμπαντος, Ο Ζευς δεν θα τους συχωρήσει ξανά.

      Όσο για την κούφια Γη, κούφια θα ήταν αν δεν είχε τίποτα… Έχει φλοιό, μανδύα, εξωτερικό πυρήνα, κ εσωτερικό πυρήνα… Είναι άλλο κούφια κ άλλο υπόγεια, είτε φυσικά είτε τεχνητά…

  3. Οι υλικές γνώσεις είναι ελεύθερες. Το θέμα είναι πώς τις διαχειρίζεσαι. Για να τις διαχειριστείς με σύνεση, πρέπει να έχεις καθαρό πνεύμα. Και όταν έχεις καθαρό πνεύμα δεν τις χρειάζεσαι πλέον. Όταν είσαι «χαμηλός» απλά θα σε καταστρέψουν. Αυτός είναι ένας συμπαντικός νόμος. Φαντάζεστε την ανθρωπότητα στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα, να μπορεί να ταξιδεύει στο χρόνο και το χώρο; Είναι αδύνατον. Απλώς θα καταποντιστεί ως άλλη μία Ατλαντίδα. Και η ιστορία επαναλαμβάνεται μέχρι να «βάλουμε μυαλό».

    Δεν έρχονται από άλλους πλανήτες. Όπως εμείς, έχουν και εκείνοι τα δικά τους θέματα. Ας πούμε ότι παίζουν με το δικό τους CERN. Ας πούμε ότι πετάνε με τα πρα-πρα τους στο δικό τους Άρη.

    Τι ξέρουμε για τον John ή Jack Whiteside Parsons (JPL NASA). Για την σχέση του με τον Aleister Crowley ((l’Ordo Templi Orientis)) και τον Ron Hubbard …….. ναι τον ιδρυτή της Σαϊεντολογίας. Πότε έσκασε μύτη ο πρώτος γκρίζος, σαύρας και όπως αλλιώς θέλεις ονόμασέ τους. Πότε το Hollywood άρχισε να βρέχει εξωγήινους.
    Πού πήγαν όλοι εκείνοι οι ναζί (ναι… και οι Ιάπωνες, κανείς δεν ασχολήθηκε) επιστήμονες μετά το ΒΠΠ να συνεχίσουν τα απάνθρωπα πειράματά τους. Πόσοι από αυτούς δικάστηκαν.

    Είναι λογικό η ανθρωπότητα, σε κατακλυσμιαίες περιόδους να αναζητά ασφάλεια στα σπλάχνα της γης. Είναι λογικό να έρχονται οι άνθρωποι (από καταβολής) σε επαφή με οντότητες, που ανάλογα με το βαθμό της πνευματικής τους εξέλιξης ήταν και ανάλογης παρουσίας (τερατόμορφοι), δίνοντας ανάλογες πληροφορίες (πλάνη – αλήθεια).

    1. Είναι δική μου έκφραση. Ο όρος είναι υλιστική θεώρηση του κόσμου ή υλισμός. Ρενέ Ντεκάρτ και αργότερα Ντενί Ντιντερό κ.α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *