Διαφημίσεις

media_xll_7922268

Οι Γερμανοί διέσωσαν τις γερμανικές, γαλλικές και τις ολλανδικές τράπεζες για να τις σώσουν από τον κίνδυνο να μην πληρωθούν από τον έλληνα φορολογούμενο, αλλά η γερμανική κυβέρνηση κερδίζει επίσης 100 δισεκατομμύρια ευρώ

Ο θάνατος του Έλληνα πολίτη έγινε το ψωμί των γερμανικών τραπεζών…. αλλά και το ψωμί της γερμανικής οικονομίας. Σύμφωνα με μια νέα έρευνα έχουν κερδίσει κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών από την κρίση του χρέους στην ευρωζώνη. Από την Ελλάδα όμως η Γερμανία έβγαλε ακόμα μεγαλύτερο κέρδος.
Πάνω από 100 δις ευρώ έβγαλαν μέσα σε πέντε χρόνια, αυτό είναι ένα 3% του συνολικού ΑΕΠ της χώρας. Το τεράστιο αυτό ποσό που εξοικονόμησε η Γερμανία κερδήθηκε χάρη της κρίσης και του χρέους της Ελλάδας. Αυτά είναι τα συμπέρασμα που έβγαλαν οι οικονομολόγοι του Λάιμπνιτς-Institut für Wirtschaftsforschung Halle (IWH) (που είναι Γερμανοί).

Η εξήγηση για το κέρδος που έβγαλαν είναι σχετικά απλή: μια χώρα που θέλει να δανειστεί χρήματα, πληρώνει τόκους σε αυτόν που επενδύει στο χρέος της… όσο πιο περιζήτητο και οικονομικά ενδιαφέρον είναι το δάνειο, τόσο χαμηλότερος είναι και ο τόκος. Όλοι οι επενδυτές μεταπήδησαν μαζικά στα ομόλογα του γερμανικού κράτους… που θεωρούνται ως τα πιο ασφαλείς κρατικά ομόλογα. Οι τόκοι που προσφέρουν τα γερμανικά ομολόγα είναι χαμηλότεροι, αλλά δίνουν τουλάχιστον την σιγουριά ότι οι επενδυτές θα ξαναδουν τα χρήματά τους.
Λόγω της δημοτικότητας των γερμανικών ομολόγων υποχώρησε το επιτόκιο που η χώρα πρέπει να πληρώσει σημαντικά κατά τα τελευταία πέντε χρόνια με περίπου 300 μονάδες.

Από όλες τις χώρες που μας έχουν δανήσει χρήματα, η Γερμανία είναι ο μεγαλύτερος πιστωτής με ένα συνολικό ποσό των 57,23 δις ευρώ.
Εάν χρεωκοπήσουμε και δεν πληρώσουμε τίποτε στην Γερμανία, εξακολουθεί να έχει ένα κέρδος των 100 δις μείον 57 δισεκατομμύρια μας κάνει 43 δις ευρώ.
Στη συνέχεια αγοράζουν όλη την Ελληνική περιουσία με όλες τις υποδομές όπως είναι και τα 14 αεροδρόμια (Κω, Ρόδος, Θεσσαλονίκη κτλ.) για ψίχουλα (1,2 δις για 14 αεροδρόμια).

Και ο Έλληνας βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό όπως πριν 75 χρόνια υπό γερμανική Κατοχή.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Μια σκέψη στο “Ο Θανατός μας η ζωή τους, με κέρδος 100 δις μέσα σε 5 χρόνια”
  1. ΟΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ, ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΤΑ ΧΑΠΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΖΗΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΙΝΟΥΜΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *