Διαφημίσεις

Αυτά δεν είναι μυρμήγκια

Εικόνες που ζουν καθημερινά στα σύνορα Μεξικού Αμερικής .

Σε λίγο προσεχώς και στη χώρα μας



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

6 σχόλια στο “Αυτά δεν είναι μυρμήγκια”
  1. ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΧΘΕΙ? ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑΦΡΟΥΣ ΕΠΙ ΤΑΦΡΩΝ… ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΣΥΡΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΦΟΡΑ …. ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ…. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ…

    Η ΑΜΕΡΙΚΗ, ΠΡΩΤΟΜΑΣΤΟΡΑΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΧΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ. ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΣΤΑΤΗ ΥΠΟΔΟΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ..? ΟΥΤΕ ΓΙ΄ΑΣΤΕΙΟ.

    ΙΩ

  2. Βλέποντας το βιντεάκι του Stranger, η πρώτη μου σκέψη, σε συνδυασμό με αυτά που συμβαίνουν στα Σκόπια, ήταν μερικές σκηνές από την ταινία “Ζ” με τον Brad Pitt !!!

    https://www.youtube.com/watch?v=Md6Dvxdr0AQ

    Τώρα για το προσεχώς … δεν παίρνω κι όρκο αλλά καλό είναι να περιοριστούμε στα ελαφρά θρίλερ !!!

  3. Εάν απο την αμερικλανια φύγουν οι παράνομοι μεξικανοι τότε να ξέρεις πως τα κτίρια τους θα συνδεθούν με ιστούς αράχνης καθώς θα μείνουν μόνο μερικοί μαύροι καποιοι ανθελληνες.

    Εάν δεν ήταν οι μεξικανοι στην αμερικη δεν θα υπήρχε ανακύκλωση του δολαρίου δεν θα είχαν λόγο να κόβουν ατελείωτα και φυσικα δεν θα είχαν την εξουσία που έχουν σήμερα παραγωμενη απο τους ΣΚΛΑΒΟΥΣ και πειραματόζωα τους.

    Ασε που είναι και το τέλειο παράδειγμα για να δεις πως το κάνουν και σε εμάς ΑΥΤΟ. Τα τελευταία 2 χρόνια η πουτανα u.s.a. Πρόσθεσε 2 αστέρια στην σημαία της. Αναρωτησου ΠΩΣ ΣΤΟΝ ΠΕΟ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ

  4. Για αυτο ο ΤΡΑΜΠ εχει μεγαλο ρευμα και μαλλον θα ειναι ο επομενος ΠΡΟΕΔΡΟΣ των ΗΠΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΛΑΘΡΟ….Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ .Το λεει στα ισα .Ζω στον ΚΑΝΑΔΑ και βλεπω τι γινεται διπλα μου..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *