Διαφημίσεις

Ίσως η μεγαλύτερη επιχείρηση για φέτος στην Κρήτη, με τη συμμετοχή περίπου 100 αστυνομικών – συμπεριλαμβανομένων αστυνομικών των ειδικών δυνάμεων, της ΟΠΚΕ, των ΤΑΕ και της ΕΚΑΜ – έγινε χθες στο Νομό Ρεθύμνης για την αντιμετώπιση της παράνομης καλλιέργεια κάνναβης.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν και εναέρια μέσα, τα οποία εντόπισαν συνολικά -10- φυτείες κάνναβης. Άμεσα ενημερώθηκαν οι επίγειες δυνάμεις, οι οποίες ξερίζωσαν συνολικά -1337- δενδρύλια!

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται για την ταυτοποίηση και σύλληψη των καλλιεργητών.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

5 σχόλια στο “Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στην Κρήτη”
    1. Και τι είναι οι χασισοκαλιεργιτές αστροναύτες μήπως? σταματήστε κάποιοι μαλάκες να σχολιάζετε αρνητικά όσους ασχολούνται με την κάνναβη αφήστε τους να κάνουν αυτό που γουστάρουν χωρίς να ενοχλούν τον διπλανό, να ήξερα το υπουργείο Δικαιοσύνης δεν πάει να πιάσει κανέναν κλέφτη,βιαστή,εμπόρους ναρκωτικών, ληστές και κάθεται και σπαταλάει αστυνομικό δυναμικό για να ξεριζώσει φυτά πόσο γελοίο ακούγεται αλλά ποιο πολύ γελοίο είναι πως ο κόσμος ακόμα κοιμάται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *