Διαφημίσεις

Μόλις το πρωί σας αποκαλύψαμε ότι πλέον η κυβέρνηση έχει αφουγκρασθεί την εκρηκτική κατάσταση που επικρατεί στην Αθήνα (και φυσικά τα ποσοστά της ΧΑ που σταθερά σκαρφαλώνουν) και πλέον οδηγεί τους μετανάστες και στα περιφερειακά λιμάνια της ηπειρωτικής χώρας.

Έτσι τα ξημερώματα επετράπει η είσοδος μεταναστών  σε πλοίο της γραμμής Μυτιλήνη – Λήμνο – Καβάλα που κατέβαλαν τα ναύλα τους.

Οι πληροφορίες μας μιλάνε για προώθηση των μεταναστών και σε άλλες πόλεις, κυρίως της Βόρειας Ελλάδας, προκειμένου να “διευκολύνεται” η έξοδός τους από τη χώρα μας (επιτέλους και κάτι σωστό).

Το πρόβλημα όμως που παραμένει είναι η ασφυκτική επιτήρηση των συνόρων εκ μέρους των Σκοπίων και η αναγκαστική παραμονή των μεταναστών στην ουδέτερη ζώνη. Ένα πρόβλημα που αποτελεί εκρηκτικό μείγμα και είναι θέμα χρόνου να σκάσει και αυτό.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

8 σχόλια στο “ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΝΕΩΝ – ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ”
  1. Απο πολιτικά συστήματα(Χρυση Αυγή ή ότι άλλο, δεν με νοιάζει το πως θα λέγεται, επειδή το αναφέρεις το λέω) δεν υπάρχει προκοπή. Και πως να υπάρξει, όταν το ίδιο το πλαίσιο που λειτουργούν(η “Αντιπροσωπευτική” Δημοκρατία) είναι ότι αντιδημοκρατικότερο έχει υπάρξει συγκρινόμενο με δυναστική ολιγαρχία επιβαλλόμενη απο εξωτερικούς παράγοντες. Νισάφι πια με τα κόμματα. Αλλα λένε και κάνουν προεκλογικά και άλλα όταν τους δοθεί πραγματική δύναμη. Και να ρωτήσω κάτι. Είναι “άριστοι” αυτοι οι άνθρωποι? Αξίζουν πραγματικά κάτι περισσότερο απο την περιφρόνηση μας?

    Έχει επιβληθεί κατοχική κυβέρνηση εδώ και 5 χρόνια απροκάλυπτα(και ενδεχομένως 100 η πολύ περισσότερα κάτω απο τη μύτη μας) σε σημείο να μας λένε ανοιχτά και χωρίς ντροπή “κάνω πράγματα που εγώ δεν θέλω επειδή μου το είπαν οι έξω”. Και όλα αυτά μέσα στα μούτρα μας αφού, μάλλον(?) είμαστε πολύ αδύναμοι(ακόμα?) για να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας είτε με νοητικό είτε με πρακτικό τρόπο. Αλλά αυτό δεν μπορεί να σημαίνει ότι και θα κάτσω να με κάνουν σαλάμι και να με βάλουν στο μίξερ κάνοντας με μια άμορφη μάζα με τους άλλους χωρίς δυνατότητα σκέψης συντηρώντας, για πάρτη τους, τα συστήματα που έχουν φτιάξει για να με καταδυναστεύουν καλύτερα, όπως τα κόμματα, οι επιτροπές(τοπικές, κομματικές, βουλευτικές και γενικά κάθε είδους που περιλαμβάνουν λαμογιές και λαμόγια), τα συνέδρια, η άβουλη “Βουλή” και τα κομματόσκυλα του Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα.

  2. Τους σκορπίζουν σε όλη την Ελλαδα, ώστε οταν ξεσηκωθούν θα μας την πέσουν απο παντού και δεν θα ξέρουμε που να πρώτο τρέξουμε τι και ποιον να πρωτο προστατεύσουμε.
    Ο Θεός να βάλει το χέρι του.

    1. Μόλις το πρωί σας αποκαλύψαμε ότι πλέον η κυβέρνηση έχει αφουγκρασθεί την εκρηκτική κατάσταση που επικρατεί στην Αθήνα και πλέον οδηγεί τους μετανάστες και στα περιφερειακά λιμάνια της ηπειρωτικής χώρας.

      ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΕΦΕΛΗ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ…ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ “ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΘΕΙ”…!!!
      ΠΟΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΔΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΑΣ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΘΙΚΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΡΑΞΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΩΝ, ‘Η ΜΗΠΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ?
      ‘Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΘΟΥΝ ΕΙΣ ΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΣ?

      ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΔΩΘΕΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΤΕ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΡΙ@ΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΑ -ΠΑΝΤΑ- ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΠΟΤΟΜΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ…!!?
      ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ…
      ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΠΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΑΦΡΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΠΡΟΤΕΡΑΙΩΤΗΤΑ ΕΙΧΕ Η ΨΗΦΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ…ΤΩΝ ΣΩΣΤΩΝ…ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ…

      1. Εσύ από τη συνέχεια των άρθρων για το μεταναστευτικό – που και αυτό κόλπο είναι για να εκ φεύγουν άλλα χειρότερα της προσοχής μας – αυτά κατάλαβες; Τα άρθρα έχουν συνέχεια, οι λέξεις είναι ότι έρχεται και όπως έρχεται του αρθρογράφου στην γκλάβα του εκείνη την ώρα. Ξέρεις ότι έχουμε αναδείξει το πρόβλημα στη συνοριακή γραμμή με τα Σκόπια, την ίδια ώρα που όλα τα μέσα κάνουν πως δεν είδαν και δεν άκουσαν τίποτα;

        Ξέρεις ποιος έγραψε πρώτος πριν από 4 χρόνια για το ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ της χώρας από μετανάστες, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί από την Τουρκία ως δικαιολογία για την επέμβαση στη χώρα μας. ΕΓΩ ΦΙΛΕ και με έτρεχαν στα δικαστήρια, την ίδια ώρα που εσύ κοιμόσουν!

        Σαν αρθρογράφος, παλαιότερα στο Πολεμικό Ημερολόγιο και τώρα στα ΚΑΤΟΧΙΚΑ έχω διαχωρίσει τους μετανάστες σε δύο κατηγορίες, αυτούς που ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ και σε αυτούς ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ-ΣΤΟΧΟ-ΔΟΛΟ-ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΘΗΚΟΝ.

        1. ΤΟ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΝΕΦΕΛΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.
          ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΝΕΦΕΛΗΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ.
          ΤΟ ΟΤΙ ΝΤΥΝΟΥΝ ΜΕ ΟΜΟΡΦΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΤΑ -ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ- ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΔΩΣΟΥΝ ΚΥΡΟΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΣΤΕΥΤΑ, ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΠΑΡΑΣΑΓΓΑΣ ΠΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ…
          ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΟΣΑ ΓΡΑΦΩ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ.
          ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΤΑ “ΚΑΤΟΧΙΚΑ” ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ, ‘Η ΕΣΤΩ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ…?

          Ξέρεις ποιος έγραψε πρώτος πριν από 4 χρόνια για το ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ της χώρας από μετανάστες, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί από την Τουρκία ως δικαιολογία για την επέμβαση στη χώρα μας. ΕΓΩ ΦΙΛΕ και με έτρεχαν στα δικαστήρια, την ίδια ώρα που εσύ κοιμόσουν!
          ΤΑ ΕΙΛΙΚΡΗΝΗ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ.
          ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΩΣ ΕΙΡΩΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΕΝΝΟΩ… ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΑ “ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ” ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΙΧΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ. ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.
          ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ’ΓΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑ ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ…(τελικα δικαιωθηκε και ο Πλευρης για την ιστορια των εβραιων στο βιβλιο του αλλα παλι δεν το ακουσαμε στις ειδησεις)
          ΠΑΡ’ΟΛ’ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ, ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΩΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕΣΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΑΓΡΑΦΩΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 4356 ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΩΝ “ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ” ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΗ ΑΝΑΙΡΕΙ ΜΙΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ…
          ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΛΙΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΠΩΣ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ 100% ΣΩΣΤΟ… ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΟΥ…

          έχω διαχωρίσει τους μετανάστες σε δύο κατηγορίες, αυτούς που ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ και σε αυτούς ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ-ΣΤΟΧΟ-ΔΟΛΟ-ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΘΗΚΟΝ.
          ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΔΩ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ 100% ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ. ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΖΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ “ΚΛΙΚ” ΤΟ “ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ-ΣΤΟΧΟ-ΔΟΛΟ-ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΘΗΚΟΝ”
          ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΛΟΓΙΚΑ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΔΩ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ -ΠΟΛΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ- ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΑΝ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ: “ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΚΥΡΙΟΙ, ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ…!!”

          ΥΣ: ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.
          ΕΙΧΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΕ ΕΝΑΝ “ΚΑΠΟΙΟ ΤΟΝΟ” ΣΕ ΓΡΑΦΩΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΣΤΕΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ.
          ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ?
          ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΓΑΜΩΣΤΑΥΡΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ‘Η ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ?

          ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΛΑΒΩ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ…

  3. το τραγικό και ανησυχητικό είναι ότι εκατομμύρια ίσως συνανθρώπων μας είναι εντελώς στον κόσμο τους και θα βρεθούν εξ απροόπτου με ότι τραγικό συνεπάγεται αυτό…κοιτάξτε γύρω σας και θα καταλάβετε…και κάποιοι ψυλλιασμένοι, έχουν πλέον κουραστεί και δεν ασχολούνται, απολαμβάνουν το τώρα, το λένε άλλωστε…εξ΄ίσου τραγικό…

  4. Παιδιά καλημέρα εχω γραψει επανηλειμμένα για καποια ιστοσελίδα ,δεν ελαβα ομως απάντηση μήπως δεν φθάνουν τα μηνύματα μου ?????

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *