Διαφημίσεις

μαχητικαΗ προκλητικότητα της Τουρκίας, ειδικά τώρα που έχει αμερικανικά στρατεύματα στα εδάφη της, δεν λέει να καταλαγιάσει. Σε σημερινή ανάρτηση στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Χιουριέτ οι Τούρκοι κατηγορούν τους Ρώσους – που έχουν αναλάβει την αντιαεροπορική άμυνα της Συρίας – και ταυτόχρονα τους Έλληνες πιλότους ότι λοκάρουν τα “εκπαιδευτικά” μαχητικά, που κόβουν βόλτες πάνω από τα εδάφη που κατ΄αυτούς είναι “αμφισβητούμενες” περιοχές και ως εκ τούτου είναι νομότυπες οι υπερπτήσεις.

Με το δημοσίευμα αυτά, στην δεύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα και τον πλέον δημοφιλή ιστότοπο ενημέρωσης στη γειτονική χώρα, κατά την άποψη μου, η Τουρκία επιχειρεί να βάλει στο ίδιο τσουβάλι Ελλάδα – Συρία – Ρωσία, φέρνοντας προ τετελεσμένων γεγονότων και τους Αμερικανούς.

Η κατάσταση όσο στη γειτονική χώρα είναι πολιτικά κρίσιμη θα δυσκολεύει ακόμα περισσότερο και προσωπική μου εκτίμηση είναι πλέον βρισκόμαστε πολύ κοντά σε ένα θερμό επεισόδιο. Και για όσους δεν το πιστεύουν αυτό, που προβάλουν ως δικαιολογία τους ταυτόχρονους πολέμους της Τουρκίας με ISIS και Κούρδους, να τους θυμήσω ότι η κρίση με το Σεισμίκ, πριν 20 χρόνια έγινε σε μια ανάλογη κατάσταση. Και τότε η Τουρκία είχε εσωτερικά προβλήματα και τότε είχε ήδη δύο ανοιχτά μέτωπα….



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Μια σκέψη στο “Τουρκία: Ρώσοι και Έλληνες παρενοχλούν τα “εκπαιδευτικά” μαχητικά μας”
  1. Κατα κάποιον περίεργο λόγο νομίζω πως φέτος τον χειμώνα τα βουνα Μας, θα είναι θαμμένα απο το χιόνι.

    Ο ΦΑΕΘΩΝ λέει προσοχή στα παιδια.

    Εγω πιστεύω πως και οι γυναίκες είναι εξίσου σημαντικές για την αναγέννηση, ΦΑΕΘΩΝ.

    αν και ακόμη είναι λίγο “νωρις” για ολα τα σοβαρά δεινά. Αφου ο κόσμος θέλει πρώτα να εκπληρωθούν οι προφητειες, δηλαδη τα σχέδια των εβραιων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *