Διαφημίσεις

455317.regional

Δεκαεννέα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, ένας ισχυρός σεισμός συνέβη στο θαλάσσιο χώρο μεταξύ Καστελόριζου και Κύπρου. Ο σεισμός αρχικά μετρήθηκε στα 5,2 ρίχτερ (αυτόματη λύση), εν συνεχεία όμως και μετά την επεξεργασία των σχετικών στοιχείων, προσδιορίσθηκε στα 4,8 ρίχτερ και με εστιακό βάθος στα 60 χλμ.

Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μας οι κάτοικοι προτίμουν να παραμείνουν εκτός των κατοικιών τους.

Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός στα παράλια της Ν/Α Τουρκίας μέχρι και την Αττάλεια.

Μέχρι στιγμής δεν έχει προσδιορισθεί εάν είναι ο κύριος σεισμός!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

3 σχόλια στο “Ισχυρός σεισμός κοντά στο Καστελόριζο. Ανάστατοι οι κάτοικοι”
  1. ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ 2. Ο ΕΝΑΣ 4.8 ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ 4.1 ΠΕΡΙΠΟΥ 40 ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ.. ΕΧΟΥΜΕ 2 ΜΕΤΑΣΕΙΣΜΟΥΣ ΜΟΝΟΝ … 3.8 ΚΑΙ 2.3.. ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ.

    ΙΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *