Διαφημίσεις

Μια μέρα πριν την ψήφιση του Μνημονίου 3 έδωσε στη Γερμανία τα Ελληνικά Αεροδρόμια

Στις 13/8 στην έκτακτη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου αποφασίσθηκε το οριστικό ξεπούλημα των αεροδρομίων της Ελλάδας. Ήταν απόφαση της προηγούμενης κυβέρνησης την οποία ο σφυριζα είχε πολεμήσει και πολύ καλά είχε κάνει τότε.

Και όμως μια μέρα πριν την ψήφιση του Μνημονίου 3 η κυβέρνηση αποφάσισε την επικύρωση της σχετικής απόφασης γιατί περιλαμβανόταν στις υποχρεώσεις του Μνημονίου 3, το οποίο όμως δεν είχε ακόμα ψηφισθεί…

Δεν πειράζει, στα γρήγορα το έκαναν ΦΕΚ, το δημοσίευσαν και πλέον τα 14  αεροδρόμια (της Θεσσαλονίκης, της Κέρκυρας, των Χανίων, της Κεφαλλονιάς, της Ζακύνθου, του Ακτίου, της Καβάλας, της Ρόδου, της Κω, της Σάμου, της Μυτιλήνης, της Μυκόνου, της Σαντορίνης και της Σκιάθου) παραχωρούνται στη γερμανική Fraport!

Πρόκειται για την πρώτη αποκρατικοποίηση που υλοποιείται από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως προκύπτει από το ΦΕΚ δεν υπάρχει κάποια αλλαγή και η σύμβαση θα γίνει βάση των όρων του διαγωνισμού που είχε κατακυρωθεί στην γερμανική εταιρία. Το τίμημα που θα καταβάλει η Fraport ανέρχεται σε 1,23 δισ.

Φυσικά ως γνήσιες κότες, υπέγραψαν τη “συμφωνία” στις 13/8 αλλά τη δημοσίευσαν στις 17/8… Έτσι για το τυπικό!

Και επειδή θέλετε και αποδείξεις πάρτε τα ΦΕΚ :

1 2



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

3 σχόλια στο “Στα 4 η κυβέρνηση. Μια μέρα πριν την ψήφιση του Μνημονίου 3 έδωσε στη Γερμανία τα Ελληνικά Αεροδρόμια”
  1. epirusportal.gr/%ce%bc%cf%8c%ce%bd%ce%bf-%ce%bc%ce%b5-%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%cf%89%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ad%cf%82-%ce%ae-%cf%87%cf%81%ce%b5%cf%89%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ad%cf%82-%ce%ba%ce%ac%cf%81%cf%84%ce%b5/

  2. Το προσπαθησε ο Μητσοτακης το 1990 να το κανει , ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ και τις ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ !
    Βλεπεις , ηταν κολητος με τον μπαμπακα Μπους..ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΕΡΝΕ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ,κατα την διαρκεια των διακοπων του πλανηταρχη , στο σπιτι του καντεμοσαυρου !

    ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΑΓΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΝΙΟΤΑΤΑ ΟΡΥΚΤΑ των ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΩΝ……με την δικαιολογια οτι ταχα θα εκαναν οι ΑμερικανοΓερμανοι ,ξενοδοχεια .

    ΣΧΕΔΙΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ! Η εξορυξη θα γινονταν με τις εκσκαφες θεμελιωσης !!
    Και εμεις θα βαραγαμε παλαμακια γιατι θα ειχαμε δουλεια !!
    Και γιατι τα νησια για 99χρονια θα τα “προστατευαν ” …οι ΛΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ..ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΕ 100 πλασιο ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ !!!!!!!

    Ειμαι τρελος ; χμμμμ!!!!

    Διαβαστε μελετη – προταση ΤΟΥΡΚΟΥ ερευνητη στη στρατιωτικη τους ηγεσια…ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΩΝ ,ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΙΑ !!!

    Βιαστηκαν ομως τοτε ….γιατι ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΞΕΨΥΧΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ,οπως υπολογιζαν, Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΡΚΟΥΔΑ …και τους χαλασε τα σχεδια , κατεβαζοντας τον στολο της εκει !!!!

    1. Συμπληρωνω
      ΖΑΧΑΡΙΑ.. μαζι με την υποσχεση σου για την ΡΟΥΚΕΤΑ που θα ριξεις …σε λιγο καιρο για την υποθεση των ΙΜΙΩΝ…ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ που εγραψα πιο πανω !!

      Το “δακρυ” ειναι στο αρθρο ..12-13/8/2015 μηνυμα στρατιωτικου !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *