Διαφημίσεις

Δεν είναι τόσο η είδηση, ότι όλοι μας δένουν με νύχια και με δόντια στη πορεία της αχρήματης κοινωνίας.

Είναι ρε φίλε ότι γίνονται όλα αυτά – οι επιβεβαιώσεις των συνωμοσιολογιών των Κατοχικών Νέων – και εσύ κάθεσε ακόμα στον καναπέ σε κάνει ή βολεμένο ή χαζό!

Γιατί δεν αντιδράς; Γιατί;

Γιατί βγαίνουν και δηλώνουν ότι για να έχεις αφορολόγητο πρέπει να κάνεις όλες τις δοσοληψίες σου με την πλαστική καρτούλα; Γιατί εάν είσαι φτωχός πρέπει να έχεις κάρτα αλληλεγγύης που ουσιαστικά είναι μια τραπεζική κάρτα;

Γιατί, γιατί, γιατί…

Γιατί να δεχθείς αυτό που είπε ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας Τρύφων Αλεξιάδης “οι πολίτες άρχισαν να συνηθίζουν στην ιδέα εξαιτίας του γεγονότος ότι αναγκάστηκαν να καταφύγουν στο πλαστικό χρήμα μετά την επιβολή των capital control” και εσύ να μην τους έχεις πάρει με τις ντομάτες (για τις πέτρες κρατηθείτε λίγο ακόμα γιατί η τσόντα που παίζεται έχει και συνέχεια”);.

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

13 σχόλια στο “Θες αφορολόγητο; Μόνο εάν έχεις κάρτα…χμμμ”
  1. Δεν ξερω αν τελικα η αχρηματη οικονομια σε μια χωρα σαν την ελλαδα ειναι καταστροφικη. Πχ
    στη μυκονο οπου ακομα και οι πετρεs αποφερουν τρελλο κερδοs η φοροαποφυγη ειναι
    συστηματικη.Οτι και να δοκιμασει το κρατοs παντα οι επιτηδειοι , που δυστυχωs η κριση
    τουs δινει αλλοθι να δρουν συστηματικα πια , θα αυξανονται οπωs και ο βαθμοs αδιαφοριαs
    τουs. Το πλαστικο χρημα ειναι για μενα η μοναδικη και η πιο σωστη λυση σε μια χωρα
    οπου η φορολογικη συνειδηση ηταν και θα ειναι αγνωστη σε ολουs πλην των γνωστων αγνωστων
    ιδ.υπαλληλων .Πωs μπορει να αμφισβητειται μια λυση πριν καν δοκιμαστει?

    1. Δλδ εσύ εξακολουθείς να πιστεύεις ότι εάν ένας ας πούμε υδραυλικός ή ένας γιατρός δεν δηλώσει 1000 ευρώ φόρο θα σωθεί το κράτος; Εδώ λείπουν 600 δις…
      Όλα αυτά γίνονται για τον έλεγχο και την υποδούλωση. Και για κανέναν άλλο λόγο.
      Αν πχ έπιαναν ένα πλοίο με λαθραία καύσιμα από τα δεκάδες που κυκλοφορούν οι ίδιοι στο Αιγαίο, τότε θα λυνόταν το πρόβλημα των συντάξεων.
      Εάν έπιαναν ένα βυτίο με λαθραία καύσιμα, θα λυνόταν το πρόβλημα του ΑΤΤΙΚΟΥ νοσοκομείου για αναλωσιμα για 10 χρόνια
      Και μπορώ να συνεχίσω μέχρι το πρωί.
      Πιστεύεις ότι αυτοί που φοροδιαφεύγουν με εκατ. ευρώ δεν θα συνεχίσουν;
      Τώρα ειδικά που έχουν δικό τους τον ΟΠΑΠ ότι θέλουν θα κάνουν…

      1. Ολα αυτα γινονται για να δοκιμαστει η πιστη των Χριστιανων. Και απο την στιγμη που ο Θεος επετρεψε να γινουν ολα αυτα σημαινει πως εμεις πρεπει να κανουμε υπομονη πιστη και αγαπη γιατι σιγουρα θα εχει τους λογους του. Το οτι δεν καταλαβαινουμε δε σημαινει οτι δεν υπαρχει σκοπος.

        Οταν εκπαιδευω το παιδι μου του βαζω δυσκολα για να δω πως θα αντιδρασει. Πολες φορες γνωριζω οτι οι δοκιμασιες που του αναθετω ειναι πανω απο τις δυναμεις του αλλα τον αφυνω να παιδευτει λιγο παρα πανω. Στη θεωρια του διδασκω οτι δεν πρεπει να χτυπαμε τον αλλο…για κανενα λογο (μικρα παιδια ειναι, δεν πρεπει να μαθουν απο τωρα ετσι). Ναι μπαμπα μου λεει….ομως οταν μου δωθει η ευκαιρια τον δοκιμαζω πως θα αντιδρασει και στα “εργαστηρια”. Επιτρεπω σε ενα ζωιρο παιδακι να τον ενοχλησει ή να τον αδικησει για να δω στην πραξη εαν το ναι μπαμπα το εννοει !!!

        Η θεωρια η δικη μας ειναι στα ιερα βιβλια. Τα εργαστηρια ειναι στην καθημερινοτητα.

        Και κατι τελευταιο…ειναι πολυ τελεια και αρμονικα ο κοσμος μας φτιαγμενος (απο τα ηλεκτρονια μεχρι τους αστερισμους και τη ζωη) για να ειναι μονο και μονο 70 χρονια δουλεια σπιτι σπιτι δουλεια και θανατος, παπαλα. Εαν ειναι ετσι η ζωη τοτε ουσια πραγματικη δεν εχει. Νοημα αποκταει μονο οταν μπει το Αγιο πνευμα και ο Θεος μεσα στην εξησωση. Τοτε υπαρχει σκοπος. Δεν ηρθαμε στη γη για να δουλευουμε για μια πολυεθνικη ουτε να στισουμε μια τετοια. Δεν ηρθαμε για να φτιαξουμε μεγαλα σπιτια εδω στη γη αλλα για να χτυσουμε με τις πραξεις μας και τις σκεψεις μας το σπιτι μας στον ουρανο !!!

        Να πολεμησω ρε συ Ζαχαρια γιατι πραγμα… για την πιστη μου ? ΟΧΙ, μου ζητας να πολεμησω για το χρημα. Ειναι του Θεου? ΟΧΙ. Ειναι του διαβολου? ΝΑΙ. Τοτε δεν πολεμαω. Μονο προσευχομαι να μας δωσει φωτηση ο Θεος και να το απαρνηθουμε ολοι καποια στιγμη.

        Τα του Καισσαρι το Καισσαρι και τα του Θεου το Θεο.

        Σκορπιος

        1. Mπράβο αδελφε μου ΣΚΟΡΠΙΟΣ συμφωνώ μαζι σου ΑΠΟΛΥΤΑ…..Στόχο έχουν να μας δώσουν το ΧΑΡΑΓΜΑ καθως σε λίγο καιρό εμφανίζεται και ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ – SNOWDEN….τυχαίο καθόλου το κλείσιμο των τραπεζων…..η ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ειναι εδω!!! Ως ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ θα πρέπει να ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ να μην λάβουμε το ΧΑΡΑΓΜΑ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ κατι που θα είναι στο επόμενο βήμα τους αφου πρωτα θα μας εχουν συνηθίσει στην χρήση των καρτων και στην ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΧΡΗΜΑΤΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ…..ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!

      2. πολυ ωραια.Δεκτη η θρησκευτικη πτυχη ,αλλωστε χ.ο ειμαι.Το προβλημα ειναι η αδυναμια
        εισπραξηs φ.π.α που ειναι μια απο τιs αιτιεs τηs χρεοκοπιαs τηs ελλαδαs.Aν εξακολουθουμε να
        πιστευουμε στο φορολογικο φιλοτιμο των ελληνων και στο χαραγμα μεσω του πλαστικου
        χρηματοs, τοτε αν δεν βρεθει αλλη σοβαρη λυση ισωs γλυτωσουμε τη κολαση αλλα την οικονομικη κολαση
        οχι!!!

        1. Τι σε κανει φιλε μου να πιστευεις οτι εαν ειμασταν ολοι νομοτιποι αυτοι δεν θα βρησκαν αλλους τροπους να μας εισαγουν στην αχρηματη-ελεγχομενη κοινωνια ?

          Βρηκαν ενα λογο (τον οποιο αυτοι τον εστησαν επιμελως με τους ελληπεις ελεγχους τους) και τον χρισημοποιουν.

          Πιστευεις πραγματικα οτι τετοια μυαλα δεν βρηκαν αλλες λυσεις ? Δεν υπαρχουν αλλες λυσεις? Παντα υπαρχουν πανω απο μια λυσεις. Το θεμα ειναι να θες να τις δεις !!!

          Εαν αντεξεις χωρις την καρτα εχεις ελπιδες για το χαραγμα. Εαν υποκηψεις στην καρτα τοτε το πιθανοτερο θα ειναι να υποκηψεις και στο χαραγμα !!! Εδω σου ζητανε να πληρωσεις/γλιτωσεις 2-3 χιλιαρικα κανοντας χρηση της καρτας και θα πεσουμε με τα μουτρα να την παρουμε μπας και γλιτωσουμε κανενα ευρω. Τι θα κανουμε οταν μας πουν οτι δεν θα εχουμε δικαιωμα στη περιουσια μας ? οσο μικρη η μεγαλη μπορει να ειναι αυτη για τον καθενα.

          Θα την απαρνηθουμε για την πιστη μας ??? τι ποσοστα δεινεις !!!

          Σκορπιος

  2. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ Konstantinos Kal ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ http://katohika.gr/gn-blog/sta-4-h-kivernisi-mia-mera-prin-tin-psifisi-toy-mnimoniou-3-edose-sth-germania-ta-ellhnika-aerodromia/… ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΤΟ epirusportal.gr/%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%BF-%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%AE-%CF%87%CF%81%CE%B5%CF%89%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B5/ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΜΦΑΝΗΣ Η ΠΡΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΓΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ.

    ΙΩ

  3. ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ? ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ. ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ. ΜΕ ΤΟ ΖΩΡΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *