Διαφημίσεις

hond3

Αυτό το σκυλί που είναι κωφό από τη γέννηση του, “ακούει” κατά κάποιο τρόπο την ενεργειακή σφαίρα ή Orb που περνάει δίπλα του.
Το σκυλί δεν μπορεί να δει τη σφαίρα, αν προσέξετε καλά στο βίντεο, επειδή έρχεται από πίσω του, αλλά το ζώο αντιδρά γυρίζοντας όταν το Orb το πλησιάζει.
naamloos
Το καλό με αυτό το βίντεο και την αντίδραση του σκύλου είναι ότι και οι άνθρωποι έχουν αρχίσει να συνειδητοποιούν ότι δεν βρισκόμαστε μόνοι μας σε αυτόν τον κόσμο… υπάρχουν πολλές ενεργειακές οντότητες που όλο και περισσότερο αρχίζουμε να τις καταλαβαίνουμε και να τις παρατηρούμε…

Το σκυλί αποδυκνύει και πάλι ότι είναι ο καλύτερος παρατηρητής και ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου σ΄ αυτόν τον ενεργειακό κόσμο που ζούμε.

βίντεο:



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

7 σχόλια στο “Ακόμα και κωφό “ακούει” καλύτερα από τον άνθρωπο!”
  1. ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ… ΒΛΕΠΕΙ.. ΤΟ ΖΩΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ ΚΩΦΟ ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΑΣΗ. ΤΟ ΕΠΙΑΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕ.
    ΤΑ ΖΩΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ORBS ΚΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΓΙΑ ΜΗ ΕΜΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥ ΣΕ ΕΜΑΣ. ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ… ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ.

    ΟΣΟΙ ΜΕΝΕΤΕ ΜΕ ΖΩΑΚΙΑ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟΡΑΤΟ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΕΣΗ ΑΜΥΝΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΕΧΘΡΟ. ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΓΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ.

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΥΡΝΑΤΕ ΑΠΟΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΙΣΩ ΣΑΣ Ή ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ ΣΑΣ ΠΙΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΣΚΙΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ.

    ΑΝ ΤΕΛΙΚΩΣ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ 5η ΔΙΑΣΤΑΣΗ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ ΛΟΓΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΜΥΝΟΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ.

    ΙΩ

  2. ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗ, ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΣΤΗΝ ΔΟΝΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ “ΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ” Ή ΑΛΛΙΩΣ ORBS. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΝΗΣΗ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΤΕ ΗΡΕΜΟΙ.

    ΙΩ

    1. Ο σκύλος μου γαύγιζε έναν άδειο καναπέ, εξαιρετικά αγριεμένος με την τρίχα κάγκελο, για 2-3 λεπτά. Ξαφνικά ηρέμησε τελείως, τινάχτηκε ολόκληρος όπως όταν ήταν βρεγμένος, φταρνίστηκε και πήγε να πιεί νερό.
      Μπρρρρ…

  3. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ. ΕΝΤΑΞΗ ΤΑ ORBS ΤΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΤΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ, ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ.
    ΕΔΩ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ.
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ VIDEO ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ H’ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΑ.
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ORB ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΛΙΓΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ.
    ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ALLOYS ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ, ΤΟ ORB ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ;

  4. Απεφευγα να σχολιασω , αλλα.
    Η εργασια μου απαιτει την χρηση συγχρονων οργανων εντοπισμου , και μαλιστα η αξια του 1/10 δευτ. ειναι καταλυτικη .
    Οι αισθησεις ειναι σε επιφυλακη για ζωη και για θανατο.
    η εκτη αισθηση που ανεφερε η ΙΩ., οντως ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (εστω και ασυνειδητα , εναντι των ζωων που ‘βλεπουν’).
    Αυτη η αισθηση εχει αναπτυχθει αρκετα σε πολλους απο εμας , και μας εχει γλυτωσει αρκετες φορες .
    Στις μεταξυ μας συζητησεις τις ονομαζουμε , στα πεταχτα , ενστικτωδη αντιδραση .
    Και αναστατωνει αυτη η αισθηση , ‘ανεξηγητα’ , πολλε – πολλες στιγμες της καθημερινοτητας μας .

  5. Το σκυλακι μας ειναι ρατσας κοκονι περιπου.Πριν 2 χρονια πεθανε ο ανδρας μου.Απο την επομενη της κηδειας στεκοταν στο πλατυσκαλο στην αυλη και φωναζε σαν λυκος απο τις 7,30 περιπου το πρωι εως τις 2 με 2,5 το μεσημερι,καθημερινα [αρχες Νοεμβριου,λιγο μετα την ανατολη και λιγο πριν την δυση του ηλιου] .Προσπαθησα να το ηρεμησω με καθε τροπο που μπορουσα.Σταματουσε για μισο λεπτο και συνεχιζε.Οι γειτονες μου ελεγαν οτι κλαιει για το αφεντικο του και τους απαντουσα οτι το κλαμα του ειναι διαφορετικο,φωναζει γιατι τον βλεπει και θα σταματηση μετα τα σαραντα.Πραγματικα απο την ημερα του μνημοσινου και χωρις να το αναγκασει κανεις το εκοψε μαχαιρι. Τα συμπερασματα δικα σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *