Διαφημίσεις

Ξυπνήστε! Η Ελλάδα δεν είναι… Yunanistan!

Μπορεί η μισή… ντροπή να ανήκει στην τουρκική τηλεόραση, ωστόσο, η άλλη μισή, ίσως και μεγαλύτερη, είναι της ΕΡΤ που δέχεται να περνάει στους δέκτες της η ονομασία Yunanistan στο φιλικό της Εθνικής Ελλάδας με την Τουρκία στην Κωνσταντινούπολη.

Ίσως, ο 15Αύγουστος να έχει… συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην εικόνα που έρχεται στους δέκτες μας από την ΕΡΤ, ωστόσο, αναμφίβολα αυτό που ήταν αναγκασμένοι 11 εκατομμύρια Έλληνες να βλέπουν στο πρώτο ημίχρονο του φιλικού δεν τιμάει την κρατική τηλεόραση.

eleos

Συγκεκριμένα, το τουρκικό δίκτυο που μεταδίδει σε απ’ ευθείας μετάδοση το παιχνίδι, δεν αναφέρει την Ελλάδα ως Greece, που είναι η επίσημη ονομασία, αλλά Yunanistan, όπως δηλαδή αποκαλούν την χώρα μας στην Τουρκία. Σύμφωνα με τους κανόνες, σε όλα τα ματς, επίσημα ή φιλικά, το τηλεοπτικό δίκτυο που κάνει την παραγωγή, θα πρέπει να αναφέρεται στις ομάδες με την επίσημη ονομασία τους.

Ωστόσο, αυτό δεν… ισχύει για τους Τούρκους, οι οποίοι αναφέρουν Yunanistan την εθνική μας ομάδας και χρησιμοποιούν το «YUN» στο ταμπλό με το σκορ. Ίσως, αυτό να μην απασχολεί την τουρκική τηλεόραση, ωστόσο, στην ΕΡΤ θα έπρεπε να είχαν επέμβει και αν δεν μπορούσαν να αλλάξουν την ονομασία σε Greece, να έβαζαν μαύρο, όπως είχαν κάνει σε άλλο παιχνίδι με τα Σκόπια!

πηγή:onsports.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

27 σχόλια στο “Ξυπνήστε! Η Ελλάδα δεν είναι… Yunanistan!”
  1. Η ονομασια Greece ειναι κι αυτη λαθος διοτι δεν ειμαστε γραικοι αλλα ελληνες οποτε η σωστη ονομασια θα ηταν στα αγγλικα Ellas

  2. ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤIΠΟΤΑ.ΔΗΛΑΔH ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ GREEKLAND ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ?ΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΓΛΩΣΣΑ
    ΔΗΛΑΔΗ GALOPOYLES GLOYGLOY.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    1. ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤIΠΟΤΑ.ΔΗΛΑΔH ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ GREEKLAND ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ?ΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Griechenland Griechen land to land σημαινει χωρα Griecher ειναι ο Ελληνας η χωρα του Ελληνα russland η χωρα του ρωσσου Deutschland η χωρα του γερμανου

      Δε βλεπω κατι το παραξενο

  3. Συμφωνώ απολύτως με το ΑΤΟΠΗΜΑ του YUNANISTAN! Εάν δεν κάνω λάθος όμως φίλτατε αρθρογράφε, η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ στο μπάσκετ, είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ οι υπεύθυνοι της οποίας έχουν επιλέξει για όνομα τησ χώρας μας ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ “HELLAS” και αυτό φορούν στις μπλούζες οι παίχτες ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ!
    ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΝ ΤΟ… “ΓΡΑΙΚΙΑ” (Greece)!!!
    Εσύ (όπως και όλοι μας) σωστά δεν θέλεις το “Yunanistan”, γιατί όμως θα ήθελες το “Greece” και όχι το HELLAS (Ελλάς) που κοσμεί τις φανέλες μας;
    Δεν μας χαλάει το Greece που σημαίνει Γραικία (ελληνικό φύλλο) και μας χαλάει το Yunanistan που σημαίνει “χώρα = istan των Ιώνων = Yunan (ελληνικό φύλλο).
    Καταρχήν ψάξου καλύτερα, διάβασε περισσότερο, γιατι με τέτοια σχόλια ΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ που έβαλε το Yunanistan, ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΜΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ που άφησε το Yunanistan, ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ, ΟΠΟΥ ΕΝΩ Η ΕΘΝΙΚΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ “ΕΛΛΑΣ” ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΑΝ “ΓΡΑΙΚΙΑ” (Greece)!!!

    ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ (χώρα – βράχος – γη του ΦΩΤΟΣ [Ελ – λας]), ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ, ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΟΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ, ΠΟΙΑ Η ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ Ψ-Υ-Χ-Η ΣΑΣ!
    ΕΥΓΕ στην εθνική μπάσκετ που τιμά από πάντα το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΟΝΟΜΑ!!!

  4. Ξύπνα! Η Ελλάδα δεν είναι… Greece! Για τους μη Έλληνες είναι… Hellas! Ειδικά η εθνική μπάσκετ!

  5. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΤΟΥΡΚΙΚΗ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΤΑ ΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕ TURKEY – GREECE

  6. ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΤΟ ΓΙΟΥΝΑΝΙΣΤΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.. ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΩΣ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΙΩΝΩΝ… ΟΙ ΙΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑΝ ΕΠΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΕΔΑΦΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΩΡΑ… ΘΥΜΑΣΘΕ? ΤΟ ΔΙΔΑΧΘΗΚΑΤΕ ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΙΑΣ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΟΦΤΑΣΑ ? ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΩΝΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΙΟΛΕΙΣ, ΤΟΥ ΛΥΚΙΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΕΠΙ ΑΙΩΝΕΣ ΑΣΒΕΣΤΗ ΦΛΟΓΑ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ? ΑΡΑ Ο ΟΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ, ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΚΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ…. ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑΝΩΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ…

    Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΤΟ GREECE ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ… Η ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ELLAS ΣΚΕΤΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ HELLAS ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ.

    ΜΗΝ ΕΞΑΝΙΣΤΑΣΘΕ.. ΜΕΙΝΕΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ.

    ΙΩ

    1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΙΩ.
      ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΙΩΝΩΝ, ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΓΡΑΙΚΩΝ.
      ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΧΑΡΟΠΟΙΗΣΕ. ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΤΑΜΠΛΩ, ΕΧΕΙ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΤΗΣ ΔΟΜΗ.
      ΔΗΛΑΔΗ, ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ, ΤΟ ΔΕ ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ.
      ΓΙΑΤΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΜΕ ΑΣΑΦΗ ΣΤΑΥΡΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΛΕΥΚΕΣ ΛΟΥΡΙΔΕΣ ΚΑΘΕΤΕΣ [ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΦΑΝΕΛΛΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ]. ΤΥΧΑΙΟ;;;
      ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΟΝΚΑΡΔΑ ΔΗΛΑΔΗ.
      ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ;
      ΠΟΙΟΙ ΥΠΟΣΚΑΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΟΥ;
      ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ;

      1. Βέβαια υπάρχει και η άποψη ότι το Greece προέρχεται από το «Γραικοί». Κατά τον Αριστοτέλη «Γραικοί» χαρακτηρίζονταν αρχικά οι Δωριείς της Ηπείρου και πιο συγκεκριμένα της Δωδώνης. Είναι εξίσου δυνατή η συσχέτιση του ονόματος «Γραικοί» με τα ονόματα «Γραία» στη Βοιωτία και την Εύβοια, αλλά και με το «Γρας», το οποίο ήταν το όνομα του Αίολου κατακτητή της Λέσβου, σύμφωνα με τον Στράβωνα (ΙΓ΄ 582).
        Οι Τούρκοι επέλεξαν να μας ονομάσουν «Γιουνάν» (= Ίωνες) προκειμένου να μας διαφοροποιήσουν τελικά από τους «Ρωμιούς». Το όνομα αυτό (Ρουμ) το δίνουν μονάχα στους Έλληνες που κατοικούν στην Πόλη για να τους θυμίζουν ότι εξακολουθούν να είναι υποτελείς και για να τους ξεχωρίσουν από τους υπόλοιπους Έλληνες, οι οποίοι –σύμφωνα με τους Τούρκους– αποκόπηκαν από τον κορμό της «προαιώνιας» Αυτοκρατορίας και άρα δεν τους αρμόζει να λέγονται πλέον Ρωμαίοι. Γι’ αυτό και μας ονομάζουν Ίωνες.

  7. Οι Τουρκοι λεγοντας μας Yunan, ουσιαστικα παραδεχονται μόνοι τους οτι ειμαστε οι γνησιοι Ιωνες (Γ-ιουναν) και οτι κατεχουν παρανομα τη Μ. Ασία

  8. Παλι καλα που δεν έγραψαν Bananistan
    Αυτο ειναι πιο κοντα με τους κοιμωμενους Ιωνες για κατοικους αυτου του τοπου

  9. Γιουνάν, Χιουναν, Γιαβάν, Αινου και πολλά άλλα, είναι παραδοσιακές ονομασίες για τους Ιωνες όπως τους αποκαλούν οι ξένοι. Δεν βλέπω διαφορά απο το Greece /Griechenland. Ellas είναι το κανονικό και κανείς δεν το χρησιμοποιεί πλην των κινέζων(με αναγραμματισμό), ούτε εμεις οι ίδιοι(το εξευρωπαισαμε σε Hell-as με ότι συνειρμούς κάνει με αυτό ο Δυτικός θρησκευόμενος, για να βοηθήσουμε να το προφέρουν οι ξένοι και να γράφουν πάνω στα δικά μας μνημεία “Ευρωπαική Πολιτιστική Κληρονομιά”)

    1. Συμφωνώ με όσα λες, απλά να επισημάνω ότι η μόνη χώρα της Ευρώπης που δεν μας αποκαλεί Γραικούς, είναι η Νορβηγία! Βέβαια αυτοί βάζουν μπροστά το “H” (Hellas) αλλά κάτι είναι και αυτό, τουλάχιστον καλύτερο από το Greece!
      Προσωπικά όμως, θα ήθελα να δηλώσω πολύ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ, στα όρια του ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΥ θα έλεγα, με τις δηλώσεις – σχόλια των συνελλήνων αδερφών μου, οι οποίοι φαίνεται ότι βρίσκονται σε διαδικασία αφύπνησης της ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ!
      Λαός σαν τον δικό μας, με τεράστιες ιστορικές καταβολές, με κυτταρική πλέον ιστορική μνήμη, αν επιτύχει την Α-ΛΗΘΗ (αλήθεια) και θυμηθεί ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΘΕΪΚΟ ΣΧΕΔΙΟ, δεν θα υποπέσει ξανά στα ίδια λάθη και απαλλαγμένος από την ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΡΕΒΛΩΣΗ με την οποία μας έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου, θα συμβάλει τα μέγιστα στην ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!
      Καλή μας αρχή!!!

  10. Δυστυχῶς εἴμαστε ἀκριβοὶ στὰ πίτουρα καὶ φθηνοὶ στ’ ἀλεύρι!
    Ἡ Ἑλλάς ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΥΝΑΝΙΣΤΑΝ διότι Γιουνὰν εἶναι ὁ Ἴων καὶ συνεπῶς Γιουνανιστὰν = Χώρα τῶν Ἰώνων = Ἰωνία.
    Μὲ αὐτὴν τὴν ὀνομασία εἴμαστε γνωστοὶ εἰς ὁλόκληρη τὴν Ἀνατολή (Μικρὰ Ἀσία, Ἰράν, Πακιστά, Ἀφγανιστάν, ἀραβόφωνες χῶρες κλπ)., ἐνῶ ἀντιθέτως εἰς ὁλόκληρον τὴν Δύσιν εἴμεθα γνωστοὶ ὡς Γραικοί.
    Οἱ ὀνομασίες Γραικὸς καὶ Ἴων εἶναι παλαιότερες τοῦ Ἕλλην καὶ συνεπῶς λόγῳ αὐτῆς τῆς ἀρχαιότητος προσδίδουν περισσότερο κῦρος καὶ φυλετικὴν αὐθεντικότητα!
    Τὸ κακὸν ἐν προκειμένῳ εἶναι ὅτι σὺν τοῖς ἄλλοις ἀγνοοῦμε καὶ τὴν ἑλληνικότητα εἰς βαθμὸν ὤστε νὰ εἴμεθα ἀνίκανοι νὰ διαχειριζόμεθα καταστάσεις ὅπως ἡ παροῦσα. Ὁ τίτλος καὶ μόνον “Ξυπνήστε! Η Ελλάδα δεν είναι… Yunanistan!” εἶναι κραυγαλέα ἀπόδειξις!
    Διαβάζετε Ἕλληνες. Διαβάζετε ὄχι αὐτὰ τὰ ὁποῖα γράφει ὁ κάθε ἠλίθιος ὁ ὁποῖς ἐπαναλαμβάνει κάποιον ἄλλον ἠλίθιον καὶ ὁ ὁποῖος μὲ τὴν σειράν του ἐπαναλαμβάνει κάποιον ἄλλον ἠλίθιον, κλπ., κλπ.,κλπ., ἀλλὰ κατ’ εὐθεῖαν ἀπὸ τὶς πηγές.
    Τὸ σημερινὸ κατἀντημα τῆς Ἑλλάδος φίλοι Ἕλληνες, μία συνιστῶσα τοῦ ὁποίου εἶναι καὶ ἡ ἀμορφωσιά, μόνο τυχαῖο δὲν εἶναι.

    1. Κύριε Νικόλαε σας βγάζω το καπέλο έχετε απόλυτο δίκιο.Θα ήθελα να προσθέσω ότι οι Γραικοί σχετίζονται και με το Ελληνικό αλλά και Ιταλικό(παγκόσμιο) αλφάβητο αλλά και την δημοκρατία…
      ….οι Γραικοί είναι οι φύλακες τις αρχαίας γνώσης(προκατακλυσμιαίας).Ο Ίων είναι ο γιος του Απόλλωνα,άρα και οι Ίωνες!
      Ζαχαρία χαίρομαι που ψάχτηκες επιτέλους με το όνομα…από τις αντιδράσεις θα καταλάβεις και ποιοί είναι Έλληνες και ποιοί όχι…!

      1. Καθώς και θα καταλάβει το που αποσκοπείς στο να είσαι Greekολάτρης σε μια χώρα και ένα λαό που ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ και την χώρα του ΘΕΛΕΙ να την ονομάζει ΕΛΛΑΣ!
        Προσωπικά πιστεύω ότι δεν έχεις ΚΑΜΙΑ σκοπιμότητα και η εμμονή σου αυτή συμβαίνει λόγω του ότι στη διαδικασία εξέλιξης της ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ σου, είσαι ακόμη σε επίπεδο πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, έχεις μάθει τις πρώτες σου λεξούλες (πιθανώς λάθος) και τις ΠΙΠΙΛΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ώστε να ΔΕΙΞΕΙΣ στον κόσμο των “ΕΝΗΛΙΚΩΝ” ότι μεγάλωσες και συμμετέχεις κι εσύ στον κόσμο τους!
        ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Μην είσαι τόσο ΕΥΠΙΣΤΟΣ!!! Επειδή το διαδίκτυο αποτελεί το ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ και είναι για κάποιους ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ, διοχετεύουν δίπλα σε κάθε ΑΛΗΘΕΙΑ τουλάχιστον δέκα παραπλανητικά άρθρα, ώστε να ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ όσους την ψάχνουν αλλά δεν έχουν ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ώστε να κρίνουν το ΣΩΣΤΟ από το ΛΑΘΟΣ και να διακρίνουν την ΑΛΗΘΕΙΑ από το ΨΕΜΑ!
        Διάβαζε – διάβαζε – διάβαζε και αν μπορείς όχι μόνο από το διαδίκτυο! Πόσες φορές και ο STRANGER μίλησε για βιβλιογραφία!
        Στον παγκόσμιο ιστό κυκλοφορούν και πολλοί ΛΎΚΟΙ ενδεδυμένοι με ΠΡΟΒΙΑ! Ο μόνος τρόπος ΑΠΟΦΥΓΗΣ τους είναι να…
        ΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ!!!

        1. Τι να σου πω ρε φίλε,ηλικρινά σε λυπάμαι…είναι απίστευτό κάποιος να είναι τόσο λάθος και παραπλανημένος και να είναι τοσο σίγουρος χωρίς να έχει διαβάσει ιστορία …..και να λεέι …..ότι άλλοι είναι οι λόγοι ότι μας φωνάζουν γραικους…..συνομοσιολογικούς λόγους….δεν το έχω ξαναπεί σε κανέναν άλλον…..αλλά σε λυπάμαι!

          ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ …ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΚΤΟΣ ΤΟΝ ΣΤΡΕΙΝΤΖΕΡ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ Π΄Χ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ…ΕΝΑΣ ΟΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ….ΚΑΝΕΝΑΣ….ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ???
          ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΟΛΕΜΟ ΔΕΧΕΤΕ ΤΟ ΓΡΑΙΚΟΣ….ΜΟΛΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΓΡΑΙΚΟΣ ΑΜΕΣΩΣ ΠΟΛΕΜΟΣ….ΕΝΩ ΓΙΑ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ….ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΜΠΕΚΟΙ …ΜΟΝΟ Ο ΣΤΡΕΙΝΤΖΕΡ ΕΘΕΣΕ ΘΕΜΑ ΠΡΙΝ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ!!!!

          ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 20 ΧΡΟΝΩΝ…..ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΛΛΑΝΙΟΣ??????

          1. Γιατί δεν δοκιμάζεις το ΕΛΛΗΝΑΣ ώστε να σχολιάσεις και άσε το… Ελλάνιος στον STRANGER! Για το ΕΛΛΗΝΑΣ μιλάμε Σιμωνίδη, μόνο για το ΕΛΛΗΝΑΣ!
            Αλλά από τη άλλη έχεις δίκιο, ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ SITE, λες και εδώ ψάχνουμε για ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ; Ε όχι, απαράδεκτο αδερφέ μου, ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΛΥΠΑΣΕ!
            Από την άλλη έχεις δίκιο! Που ακούστηκε στη χώρα μας που… από λάθος την ονομάζουμε Ελλάς, να αυτοαποκαλούμαστε ως Έλληνες; Πράγματι γύρω μου ακούω τους πάντες να λένε ότι είναι Γραικοί, ΚΑΝΕΝΑΣ (όπως λες) ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ! Αλήθεια από που τα σκαρφίστηκα εγώ όλα αυτά;
            Φίλε είναι φανερό ότι κάνεις ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ – ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ (copy – paste) ΑΠΟ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, χωρίς ποτέ να ψάξεις για βιβλιογραφική τεκμηρίωση (παραπομπές σε πηγές) και αν κάποιος αναφέρει κάποιες δεν γνωρίζεις αν είναι αληθινές!
            Παρόλα αυτά γράφεις:

            “είναι απίστευτό κάποιος να είναι τόσο λάθος και παραπλανημένος και να είναι τοσο σίγουρος χωρίς να έχει διαβάσει ιστορία”

            ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!!
            Εσύ ρε Σιμωνίδη που τη διάβασες την ιστορία καημένε; Στα BLOGs; Αχ βρε κακομοίρη, νομίζεις ότι το internet λέει πάντα την αλήθεια και δεν έχει σκοπιμότητες ο κάθε αρθρογράφος;
            Νομίζεις ότι επειδή διάβασες ένα δυό καινούρια πράγματα που δεν τα είχες ξανακούσει έγινες και ιστορικός;
            Σιμωνίδη, βασική αρχή της μελέτης είναι πρώτα να ελέγχεις την πιστοποίηση αυτού που διαβάζεις, μετά την εγκυρότητα της βιβλιογραφίας στην οποία αυτό παραπέμπει και κατόπιν να ψάχνεις να διαβάσεις και την άλλη άποψη!
            Ακόμη και να διαβάσεις κάτι που σου αρέσει ή σε εντυπωσιάζει, ποτέ δεν μένεις σε αυτό αλλά ψάχνεις να βρεις και κάποια συγγράματα ειδικών αρχικά φιλικά προς την άποψή σου αλλά και κάποια αντίθετα, ανοίγεις κάποια εγκυκλοπαίδεια στα ανάλογα θέματα, συμβουλεύεσαι κάποιον με παραπάνω γνώση, ΜΕΤΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙΣ ΑΠΟΨΗ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΝ ΕΚΘΕΤΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ!!!
            Α ρε φουκαρά Σιμωνίδη, θύμα κι εσύ της τεχνολογικής έκρηξης, η οποία έδωσε μεν πρόσβαση στη γνώση, ΣΕΡΒΙΡΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣ ΑΔΑΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ!!!
            Πρώτα ΠΑΡΑΔΟΧΗ Σιμωνίδη, μετά ΑΠΟΔΟΧΗ, ύστερα ΣΩΣΤΗ ΜΕΛΕΤΗ και με το χρόνο θα έρθει η ΓΝΩΣΗ και αυτή θα φέρει ΚΡΙΣΗ!
            Βρες κάποιον πραγματικό ΓΝΩΣΤΗ και ζήτα του να γίνει ο ΜΕΝΤΟΡΑΣ σου! Αυτός θα σε προστατεύει από πνευματικές κακοτοπιές και θα σε καθοδηγεί, δηλαδή θα σου δείχνει το δρόμο προς τη ΓΝΩΣΗ!
            Ταλαίπωρε Σιμωνίδη, καημένε ΈΛΛΗΝΑ…
            “ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΛΛΗ” μα…
            “ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ, ΜΟΝΟΜΙΑΣ ΘΑ ‘ΡΘΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ”

          2. ρε φίλε θα με τρελάνεις…σου είπα εγώ να ονοματιζόμαστε Γραικοί……εγώ απλά σου είπα ότι είναι τιμή και δεν πρέπει να νευριάζουμε με αυτό το όνομα …όσο για λύκους..οι λύκοι είναι το αγαπημένο μου ζώο!!ο καλύτερος κυνηγός της Φύσης!”””ΑΓΈΛΗ ΛΎΚΩΝ””””ο τέλειος στρατός!

            εγώ έχω διάβασει ιστορικούς Κωνσταντίνο Παπαρηγόπουλο και Κωνσταντίνο Σάθα…..και όχι από ποστ…αν ανεβάζω ποστι είναι διότι δεν μπορώ να κατεβάσω κειμενα από την Ιστορία!όσο για το 146 π.χ. που μου αναφέρεις οι Ρωμαιόι μας φωνάζουν Greeci από το 800 π,χ, από την Κύμη και την Σύβιλλα της Κύμης και την Νεάπολη…. …το 146 είναι πολύ αργά για να αλλάξει το όνομα δίοτι όλη η δυτική μεσόγειος ήταν Ρωμαική λίμνη…οπότε το σχόλιο σου για τους χίλιους δασκάλους δεν ευσταθεί…όταν ο Ρωαμικός κόσμος το 146 π.χ είναι κάπου 20-30.000.000…δεν έχει λογική….

          3. Έχω γράψει εκατό φορές ότι δεν θεωρώ προσβλητικό το Γραικός, αλλά θεωρώ ότι αφού εμείς χρησιμοποιούμε τα ΕΛΛΑΣ και ΕΛΛΗΝ, θα πρέπει να τα δηλώσουμε ως τα official ονόματα, τα οποία θα θέλαμε να χρησιμοποιούν οι υπόλοιποι για εμάς!
            Οι Σκοπιανοί κατάφεραν και τους αναγνώρισαν παγκοσμίως ως ψεύδο – “Μακεδονία” και έτσι τους αναγράφουν – αποκαλούν παγκόσμια!
            Επαναλαμβάνω, στην ιστορία των τελευταίων δύο χιλιάδων χρόνων, το ΔΙΑΣΗΜΟ όνομα ήταν το ΕΛΛΗΝ για αυτό και στιγματίστικε, για αυτό και δεν μας αποδόθηκε και… ΑΥΤΟ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ!
            ΑΥΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΚΤΗΘΗΚΑΝ, ΜΕ ΑΥΤΟ ΔΙΑ – ΧΩΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ (και αυτό ενοχλούσε πολύ), ΜΕ ΑΥΤΟ ΔΙΕΚΡΙΝΑΝ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ (Ελληνικός τρόπος σκέψης) ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ!
            ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖΩ… ΤΟ Ε-Λ-Λ-Η-Ν ΕΝΟΧΛΕΙ ΕΝΩ ΤΟ ΓΡΑΙΚΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ Θ-Α-Ψ-Ο-Υ-Ν ΤΟ ΠΡΩΤΟ, ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΟ!!!
            ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΛΙΑΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΡΕ ΣΙΜΩΝΙΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΛΕΩ;;;
            ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ΟΛΟΚΑΘΑΡΑ…
            “ΣΤΟ ΓΕΝΝΗΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝ ΤΟ ΓΡΑΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗΤΙΚΟ (που πιστεύω ότι έτσι είναι) ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ”.
            ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΑΝ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΕΤΣΙ, ΟΥΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ Ή ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΕΛΛΑΣ (πως να τα ξεχνούσαν άλλωστε αφού για τουλάχιστον χίλια πεντακόσια χρόνια παγκόσμια γλώσσα ήταν η ΕΛΛΗΝΙΚΗ και αφού για χίλια χρόνια αυτά τα ονόματα και ότι αντιπροσώπευαν, ήταν… ΣΤΟΧΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΩΝ)

            Το πρόβλημα σίγουρα για εμάς δεν είναι το Γραικός αλλά το πρόβλημα για αυτούς είναι σίγουρα τα ΕΛΛΑΣ και ΕΛΛΗΝ!
            ΕΛΑ ΡΕ ΣΙΜΩΝΙΔΗ, ΞΥΠΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!

  11. ΚΑΠΟΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ…
    ΠΑΝΤΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΔΩΣΟΥΝ
    ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥΣ.

    ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ ΤΟ 1988 Ο ΤΟΤΕ
    ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΟΥΡΓΚΟΥΤ ΟΖΑΛ ΚΕΝΤΙΚΗ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΙΝΑΙ…ΟΤΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ
    ΑΝΑΤΟΛΙΑΣ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ..
    ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ Ο ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ..[..ΚΑΤΑ ΤΟΝ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ…}
    …………
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ..ΟΙ ΕΞΩΘΕΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ..ΟΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ ΟΜΩΣ [ ΕΛΛΑΔΑ } ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ΄΄!!!!

    Κ.Μ

  12. Το Yunanistan είναι σαφώς πιο ελληνοπρεπές, καθώς και πιο κομψό από το Greece όπως και σωστά προαναφέρθηκε από συν αναγνώστες.
    Το ερώτημα είναι… Εδώ και τόσα χρόνια στις φιλικές συναντήσεις Ελλάδας-Τουρκίας, πάντα η Ελλάδα αναφερόταν έτσι, απλά επειδή δεν υπάρχει κανένας σχετικός κανονισμός για την γλώσσα μενού, στις φιλικές συναντήσεις. Ο αρθρογράφος τώρα το αντελήφθην…….. ;
    Αξιοσημείωτη παρατηρητικότητα….
    Απλά να γράφουμε και καμιά μ……α να γεμίζουμε σελίδες, κι ας μην έχουμε ιδέα.

  13. Η Ελλάδα είναι Yunanistan και σημαίνει στα τούρκικα,η χώρα της Ιωνίας ( Ελλάδα δηλαδή). Αυτό που δεν μπορώ να χωνέψω είναι το Greece που δεν μας τιμάει καθόλου. Ξυπνήστε επιτέλους…..

  14. ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΙΟ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ…

    ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ..
    ΤΗΝ ΙΩΝΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΚΤΙΣΑΝ..
    ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΥΠΟ ΤΟ ΖΥΓΟ ΤΟΥΣ 400 ΧΡΟΝΙΑ…
    ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ [ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ } ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΟΤΙ
    Ι} ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ
    2}ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ
    3}ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΣΕ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
    4}Ο ΟΜΗΡΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟΥΡΚΟΣ Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ
    ΑΝΑΧΑΡΣΙΣ ΧΟΤΖΑ
    5} ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΝΗΣΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ [
    ΓΚΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ Κ,Λ,Π }

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΓΙΟΥΝΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΩΣ Ι ΣΤΑΜΠΟΥΛ…

    ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗ ΦΑΚΑ….
    ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΙΛΤΡΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ….
    ΦΙΛΙΚΑ
    Κ,Μ

    1. ανέκαθεν οι ανατολικοί μας έλεγαν Γιουναν οι και γιαβανας(Ινδοι) και Γιαβαν(οι Εβραίοι) αυτά τα τελευταία θα πρέπει να σας προβληματίσουν..το Γιαβαν και Γιαβάνας,η ομοιότητα είναι εμφανές για λαούς που χωρίζονται χιλιάδες μιλία μακρία……ότι οι Εβραίοι είναι απο την Μοχέντζο Ντάρο της Ινδίας και τους μάγους Καλανοί(Αριστοτέλης-Στρα΄βων-Σεύλευκος)!
      http://dioskourides.blogspot.gr/2012/10/blog-post_1412.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *