Διαφημίσεις

Την ώρα που κάποιοι εθνιπροδότες δήθεν Έλληνες έκαναν επισκέψεις στη γειτονική π.ΓΔΜ (ΣΚΟΠΙΑ) ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Αντόνιο Μιλόσοσκι και κωλητάρι του Γκρουέφσκι ευρισκόμενος στο Οντάριο του Καναδά, σε εκδήλωση που διοργάνωσε η εθνικιστική οργάνωση «United Macedonians» για την επέτειο του λεγόμενου Ίλιντεν, που αποτελεί εθνική εορτή για τους Σκοπιανούς δήλωσε «Η Μεγάλη Μακεδονία (ΣΚΟΠΙΑ) φτάνει μέχρι τον Όλυμπο!».

Ο Α. Μιλόσοσκι κατά τη διάρκεια της ομιλίας του είχε στο βάθρο τη σημαία με τον ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ και το χάρτη της “Μεγάλης Μακεδονίας” που περιλαμβάνει όλη τη Μακεδονία και τη μισή Θεσσαλία.

ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ κάντε ένα ντού να τους εξαφανίσουμε από το χάρτη μια για πάντα!
Πέντε λεπτά υπόθεση είναι!!!

Άντε που ανεχόμαστε το κάθε καθίκι του κερατά να λέει ότι του κατέβει στο σκατόμυαλο του!

Μ΄αρέσει ο υπουργός Κοτζιάς που τους θέλει και στην ΕΕ!

ΡΕ ΟΥΣΤ!!!

ΥΓ Γιατί κανένας δικός μας πολιτικός που να τα έχει από 50 κιλά δεν βγαίνει με πλάτη έναν χάρτη που να περιλαμβάνει ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ και ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ; ΑΑΑ ΞΕΧΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ!!!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

14 σχόλια στο “Διαβάστε τι είπε ο γυφτοσκοπιανός αντιπρόεδρος των Σκοπίων και κράξτε τον”
  1. Τι να μας πει ρε παιδια; Αυτα που οι Δήθεν καλοί πρωιν μεσσιες ως κυβέρνηση υπέγραψαν σε όλους όσους έπρεπε να πουλήσουν τα κορμιά μας.

  2. Αχχ ..,ρε Ζαχαρια !
    Φωτιες μας βαζεις ! επειδη φορανε οι δικοι μας φερεντζε νομιζεις οτι ..μπορουν κιολας να βαλουν και σημαια ;
    Φανταζεσαι να θελει να κανει ο Φιλης τετοιο πραμα ;
    ΚΑΡΑΒΟΠΑΝΟ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΛΥΠΤΕΙ !!

  3. Ρε ρομασκοπιανοι:(εχουμε και το αντιρατσιστικο νομοσχεδιο,πρεπεινα προσεχουμε)ας δεχτουμε οτι ειστε μακεδονες.Πρωτον.Τι σημαινει στη γλωσσα σας “μακεδνος”;ΤΙΠΟΤΑ.Στην αρχαια δωρικη ελληνικη διαλεκτο σημαινει”ψηλος”.Δευτερον.Μην ισχυριζεσται οτι ειστε σλαβομακεδονες διοτι οι μακεδονες ειναι γηγεννεις κατοικοι της περιοχης μεχρι και το δουναβη χιλιαδες χρονια πριν το Χριστο,ενω εσεις(ρε νουμερα)μας ηρθατε απροσκλητοι μετα τον 6ο αιωνα μ.χ.Τριτον.Προσεξτε μηπως οι ισχυρισμοι σας εκληφθουν απο εμας ως αιτημα προσαρτησης με την μητερα πατριδα(οταν ελευθερωθουμε απο το ψευδορωμαιικο)και δοθει εντολη στο ενδοξο 3ο σωμα στρατου να εισβαλλει πατοντας επανω σας,οπως παταμε περπατοντας τα μυρμιγκια διχως να το αντιληφθουμε.Τελος μη ξεχνατε οτι αναμεσα σας ελοχευουν τουλαχιστον 500.000 Ελληνες(κατα δηλωση του τ.πρωθυπουργου σας,Κυρου Γρηγοροπουλου),με ενεργη εθνικη συνειδειση.Δια ταυτα λοιπον συνιστω συστολη,συνεση και σεβασμο προς το παναρχαιο εθνος μας,την πολιτιστικη προταση του οποιου εχετε κι εσεις,οπως και οι υπολοιποι λαοι υοθετησει,ωστε περπατατε στη γη,στα δυο σας ποδια και δεν ειστε ανεβασμενοι στα δενδρα τρωγοντας βελανιδια κι αλλα υγιεινα.Ευχαριστω.

  4. Υ.Γ. Η περιοχη των σκοπιων ηταν ελληνικη.μεχρι το 1912.Εκει κατοικουσαν πανω απο 1.000.000 Ελληνες.Γι αυτο ο Βασιλεας Κωνσταντινος ΙΒ,μετα τη λαμπρη νικη στο Μπιζανιο(Ιωαννινα),προηλαυνε επικεφαλης του ελληνικου στρατου προς απελευθερωση του Μοναστηριου(πρωτευουσα της περιοχης).Τοτε παρενεβη ο “εθναρχης” ελ. βενιζελ.(κατα κοσμον μπενζελον),και διεταξε τον Βασιλεα να κατευθυνθη εσπευσμενα και να ελευθερωση την Θεσσαλονικη,σκεπτομενος μαλλον την προστασια της μειονοτητας των συμπατριωτων του,που κατοικουσαν στη πολη,παρα τα Ελληνικα συμφεροντα.Η στρατηγικη του Βασιλεως ηταν καθολα ορθη,διοτι αφενος μεν επρεπε να ελευθερωθει ο τεραστιος ελληνικος πληθυσμος του Μοναστηριου.κι αφετερου δε τα βλουγαρικα στρατευματα ηταν εντελως ανοργανωτα και αργοκινητα για να δυνανται να κατανικησουν τη τουρκικη φρουρα της πολης,η να πεισουν τον τουρκο διοικητη να την παραδωσει.Αργοτερα οταν οι βλουγαροι αποπειραθηκαν να τον δωροδωκησουν,αυτος αρνηθηκε λεγοντας, “εμεις απ τους Ελληνες πηραμε την πολη,στους Ελληνες θα την παραδωσουμε.Ευχαριστω

    1. Οταν γινοταν αυτη η γεωγραφικη ανακαταταξη , ο τεως βασιλιας ειπε !

      Βεβαιως και ειναι η περιοχη Ελληνικη , οπως ειναι Ελληνικα και η Μ. Ασια , και η Β. Ηπειρος !! ειναι κατεχομενα !

      ΟΜΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΕΝΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΚΡΑΤΟΣ…ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ !!

      ΑΝ…ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΘΝΙΚΑ ‘Η ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΒΑΡΑ ΩΣ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ …ΤΟΤΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥΣ !!!
      ΑΡΑ. σηκωστε τον ηλιο της Βεργινας και θα μπουκαρουμε !!!

      ΟΙ ΕΘΝΑΡΧΕΣ …Καραμανλης και Παπανδρεου ,με τον καντεμοσαυρο Μητσοτακη , ΤΑΧΘΗΚΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ….και τωρα οι γυφτοτσοπαναραιοι Σκοπιανοι και Αλβανοι…ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΥΡΛΙΕΣ !!!

      1. Την συνενευξη αυτη την εδωσε στον Πανο Παναγιωτοπουλο , τοτε δημοσιογραφο του ΑΝΤ1, και μεταδοθηκε τηλεοπτικα στην εκπομπη του !!

  5. ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (ΣΚΟΠΙΑ), ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ? ΡΕΕΕΕΕ HELLO… ΣΕ ΛΙΓΟ ΘA ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΜΑΣ ΕΔΑΦΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!

    1. Σκουλικαρε…ΟΡΜΑ ΤΟΥΣ !!!
      ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ !!
      ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ !!γιατι αν γνωριζαν ανθρωπινη λογικη , θα ηταν τα κορο’ιδα λουφαγμενα !

    1. Ντοκτορααα…
      αστα να πανε !!!
      ΔΥΣΤΥΧΩΣ..εχουμε να πολεμησουμε περισσοτερους εγχωριους εφιαλτες ..παρα μη εγχωριους εχθρους !!!

      1. Σε οοοολα τα γαμημενα επιπεδα !!!
        Κοιτα τι γινεται εδω μεσα καθε φορα !! Απο την μια πατριωτες …απο την αλλη αρχτοι στους καναπεδες !!

        1. ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!!!!!!!
          ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!!!
          Ο ΓΥΦΤΟΥΛΑΣ [ΑΣ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ] ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ [ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ-ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ], ΕΚΑΝΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΔΗΛΩΝΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ-ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ, ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.
          ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΟΥΣ, ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ.
          ΟΙ ”ΠΡΟΘΥΜΟΙ” ΠΟΛΛΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΣΥΡΙΖΑ.

    1. ΒΡΗΚΑ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΚΟΛΠΟ.
      ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΓΧΑΝΩ ΝΕΟΚΟΠΟΣ ΣΤΟ INTERNET [OYTE ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ], ΑΛΛΑ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΟΠΗΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΗΛΙΚΙΑΣ.
      ΔΗΛΑΔΗ, ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ. ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ……..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *