Διαφημίσεις

Τύχη βουνό είχαν γονείς και μωρό σε πάρκινγκ της εθνικής οδού το απόγευμα – Κατέβηκαν από το αυτοκίνητο γιατί έκλαιγε το μωρό – Δευτερόλεπτα  μετά το αυτοκίνητό τους διαλύθηκε από άλλο αυτοκίνητο που έπεσε πάνω τους.

Το τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 4:00΄ το απόγευμα, στο 142ο χλμ, κοντά στην Αταλάντη, ρεύμα προς Αθήνα.

Στο ασημί αυτοκίνητο, επέβαινε ένα ζευγάρι με το μωρό τους. Επειδή ήθελαν να το αλλάξουν σταμάτησαν στο υπό κατασκευή πάρκινγκ που υπάρχει λίγο μετά τον κόμβο της Αταλάντης.

Επειδή το μωρό όμως έκλαιγε βγήκαν από το αυτοκίνητο και το έκαναν μια μικρή βόλτα για να ηρεμήσει.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο Σέρβος οδηγός ενός τεράστιου Audi χάνει τον έλεγχο και αφου παρασύρει τα σήματα που υπήρχαν στην είσοδο του πάρκινγκ, πεφτει με πολλά χιλιόμετρα πάνω στο ασημί αυτοκίνητο.

Ευτυχώς ούτε οι τρεις επιβάτες του Audi τραυματίστηκαν, αφου παρά την σφοδρή σύγκρουση η καμπίνα του παρέμεινε σχεδόν άθικτη και οι επιβάτες βγήκαν με εκδορές.

Οι γονείς και το μωρό σταθήκαν δυο φορές τυχεροί, αφου από τη σύγκρουση πολλά κομμάτια από τα αυτοκίνητα εκσφενδονίστηκαν τριγύρω, χωρίς ευτυχώς να τους τραυματίσουν.

Οι φωτογραφίες “μιλάνε” από μόνες τους…

 

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

6 σχόλια στο “Το κλάμα του μωρού τους έσωσε από τροχαίο! (φωτό)”
  1. ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΥΜΑ ΠΕΔΙΟΥ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑ.

    ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ?

    ΙΩ

    1. Είσαι σίγουρη Ιώ; Δεν το ανέβασα τυχαία, ενώ έχει κάνει το γύρο του ίντερνετ από τις 5 το απόγευμα…

      1. (ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ – ΠΕΡΙΠΟΥ- ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ…. ΜΕ ΓΥΡΙΣΕ ΠΙΣΩ … ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ)

        ΟΧΙ ΖΑΧΑΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΕΤΣΙ.. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΡΗΜΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ 2 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ. ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΜΩΡΟ !!!! ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ.

        ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΣΑΚΙΣΜΕΝΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΩΝ ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ…. Ο ΟΔΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.

        ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ… ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ.

        ΙΩ

      2. ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΑ ΑΝΩΓΕΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΧΑΡΑΔΡΑ 150 Μ. ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΗΓΟ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ….

        ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ? ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΒΓΕΙ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΨΥΧΟΥ… Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ…

        ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ Χ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΠΛΗΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ…

        ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΟΥΜΕ … ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ… ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ

        ΙΩ

  2. ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ … ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΩ… ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΑ ΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΕΙΤΕ ΣΕ ΒΟΥΝΟΠΛΑΓΙΕΣ…ΒΛΕΠΩ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΟΥΝΑΛΑΚΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΧΑΡΑΔΡΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ….ΜΙΑ ΦΙΓΟΥΡΑ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΜΕ ΔΥΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΛΩΜΕΝΑ ΤΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΝ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ….
    ΔΕΝ ΤΟΥΓΙΝΕ Η ΧΑΡΗ….ΕΥΤΥΧΩΣ…ΚΑΙ Η ΟΨΗ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ….

    ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΝΙΚΗΘΗΚΕ…. ..Η ΖΩΗ ΝΙΚΗΣΕ

    Κ.Μ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *