Διαφημίσεις

Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είχε πει ότι θα έχουμε κυβέρνηση και θα είναι σαν να μην έχουμε και ότι θα ψηφίζονται νόμοι και δεν θα εφαρμόζονται, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε τις προφητείες για το ρέμπελο (αλλοδαποί ;).

Ανεξάρτητα από το τι πιστεύει ο καθένας, προσωπική μου άποψη είναι ότι όσο ελέγχθεισαν  εδώ και χιλιάδες χρόνια, είναι γραμμένα για να πραγματοποιηθούν, γι΄αυτό και τα βλέπει κανείς σε διάφορες θρησκείες τελείως αντιφατικές και αντιδογματικές μεταξύ τους.

Τώρα είμαστε πλέον στη φάση που και το ρέμπελο έχει γεμίσει απ΄άκρη σ΄άκρη τη χώρα, η κυβέρνηση αν και έχει χάσει τη δεδηλωμένη από 12/7 και οριστικά σήμερα, αφού έπεσε κάτω από το συνταγματικό όριο των 120 βουλευτών (μόλις 115 της έμειναν), οι νόμοι που ψηφίσθηκαν δύσκολα θα προλάβουν να εφαρμοσθούν, ενώ οι εκλογές όσο και να προσπαθούν κάποιοι να τις βγάλουν από το κάδρο εν τούτοις όμως είναι μονίμως σε πρώτο πλάνο.

Σήμερα είδαμε ένα αξιοθρήνητο πρωθυπουργό να προσπαθεί να μας πείσει ότι ο γάιδαρος πετάει. Είδα κοινοβουλευτικές εκτροπές. Είδαμε αρχηγούς κομμάτων να σηκώνουν το χέρι. Είδαμε εικόνες ντροπής.

Προσωπικά θαύμασα την συνταγματική ορθή πράξη της Προέδρου της Βουλής. Πράγμα που έφθασε να το παραδεχθεί μέχρι και ο Μπένυ…

Η Βουλή ψήφισε νόμους αντισυνταγματικούς, με εισήγηση περί της αντισυνταγματικότητάς τους από το Ελεγχτικό Συνέδριο και το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους. Παρ΄όλα αυτά τα ψήφισε…

Πλέον οι εξελίξεις θα είναι πολλές, ίσως τόσες πολλές που δεν θα προλαβαίνουμε να τις γράφουμε.

Η Μεγαλόχωρη Παναγιά μας να βάλει το χέρι της, παραμονή της μεγάλης εορτής της, για να δει το έθνος έστω λιγάκι φως στο τούνελ. Για να μπορέσουν οι αδύναμοι ψυχικά να ανταποκριθούν στις δύσκολα ψυχολογικά στιγμές.

Έλληνες να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.

Να είμαστε έτοιμοι για όλα…

Γιατί κάτι μου λέει ότι σήμερα στο Γιουρογκρουπ τα προβλήματα θα μεγαλώσουν… και τότε είναι που θα αποσυρθεί “το κεφάλαιο” οριστικά!

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

22 σχόλια στο “Δικαίωση των Γεροντάδων της Ορθοδοξίας ! Σήμερα στο Γιουρογκρουπ τα προβλήματα θα μεγαλώσουν”
  1. Οι γερονταδες ειπαν !!!! ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΕΙ ΟΜΩΣ ;;
    ΟΙ ΜΙΣΟΙ τους βριζουν (και εχουν τον ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ)….
    ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ…ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι τα λεγομενα των γερονταδων εχουν σκοπο απλα ενημερωτικο !!!!!!!

    ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ……ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ…..ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ !!!!!!!
    ΕΙΝΑΙ 15Αυγουστο νηστειας….ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΚΑΡΙΖΕΙ ΚΟΤΑ ….., ΨΑΡΙ ΚΑΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΕΞΑΦΑΝΗΣΗ….λογω νηστειας…..ΑΛΛΑ ΜΩΡΕ….ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΑΔΕΙΑ….ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ…ΗΡΘΑΝ ‘η πηγα εγω. ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ….ΚΑΙ ΝΑΑΑ ΞΕΕΕΡΕΙΣ …..
    ΕΛΑ ΜΩΡΕ….ΤΟ ΦΑ’Ι ΕΙΝΑΙ .., ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΡΙΖΕΙΣ…….,
    ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΚΙΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ..ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΑΜΕ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ…..ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΩΡΑΙΟ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ !!!!!!

    ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΓΩ !!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑΠΟ ΜΕΤΑΝΟΙΑ……ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ !!!!!!

    1. Από τον ΓΙΑΧΒΕ σίγουρα και… ΕΥΤΥΧΩΣ αρχίζουν να απομακρύνονται! Μέγα θαύμα αν σκεφτεί κανείς την ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ την οποία έχει υποστεί αυτός ο λαός εδώ και ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ!
      Τώρα αν βρει και τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΟ, ο οποίος είναι ο ΘΕΟΣ της ΑΓΑΠΗΣ και όχι ΤΙΜΩΡΟΣ, του οποίου τα δημιουργήματα είναι ΤΕΛΕΙΑ (αφού τα έφτιαξε ο Τέλειος) και όχι ΑΜΑΡΤΩΛΑ ΟΝΤΑ, Αυτός που δεν κάνει ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ σε ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥΣ και εκτός… ΕΥΝΟΙΑΣ λαούς, τότε θα έχουμε κάνει ένα ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ σαν λαός και έθνος και θα βοηθήσουμε και την ανθρωπότητα ανθρωπότητα να βρει τον δρόμο της!!!
      Άκου εκεί να απομακρυνθούμε από τον Ισραήλ και τους ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ μας ΑΒΡΑΑΜ και ΙΣΑΑΚ!
      Υπάρχει ο κίνδυνος να σταματήσουμε να ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΟΥΜΕ και τους ΕΛΛΗΝΕΣ την Κυριακή της Ορθοδοξίας και ακόμα να μην γιορτάζουμε τους ήρωές μας τους ΜΑΚΚΑΒΑΙΟΥΣ, οι οποίοι ΕΣΦΑΞΑΝ την Μακεδονική φρουρά στην ιερή μας πόλη, τηνΤΖΕΡΟΥΣΑΛΕΜ!

      1. Ανθρωπαρα μου ΕΣΥ !!!!!!

        ‘Η ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΣΕ ΛΕΩ ΘΕΟ !!!!!!!…..αγνωστε φιλε ;
        Θα σου ομως κατι…..ΚΙ ΑΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ !!!!….
        Οταν εσκεμενα …μπερδευεις την ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ – ΣΥΜΒΟΥΛΗ….ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ …..!!!!! ξερεις τι κανεις ;;;
        Ε Ξ Α Π Α Τ Α Σ !!!!!!!!!!!!!!
        Και οι Αγιοι της Ορθοδοξιας , προειδοποιουν και συμβουλευουν !!!!!!!!!!!!!!!
        ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ…ΚΑΙ ΤΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙΣ !!!!!!!!!!! οι αλλοι σε εχουν παρει χαμπαρι !!!!!!
        Αλλαα..ετσι….για χαβαλε να σε ακουσουμε !!!!!!!!!!!!!

        1. Ένα πράγμα μόνο έχω να σου πω… !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          ………………………………………………………………………………………………………………………………………….
          !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          ………………………………………………………………………………………………………………………………………….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          Ελπίζω να κατάλαβες γιατί ήμουν τόσο κατανοητός, τουλάχιστον όσο κι εσύ.

          ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΜΙΛΗΣΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΨΑ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ;

          ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ, ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ;

          ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ… “ΑΛΛΟΙ” ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΧΑΜΠΑΡΙ;

          ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ;

          ΤΙ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΙΕΣ;

          Αυτά τα ολίγα!

        1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ….
          ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ !!!!!!!!

          ΕΠΕΣΑ ΔΙΑΝΑ !!!!!!!!!!!! ΧΑΒΑΛΕΣ !!!!!!!!!!!

  2. Όλα προχωρούν συμφωνία με το ‘’manual’’ των δικων μας ‘’ανθρώπων’’….. των θαυμαστών γερόντων της ορθοδοξίας μας….

    Δε μας νοιάζει πια ποιοι δεν πιστεύουν…… δεν τους λογαριάζουμε…. χαμένοι είναι…… με τη πρώτη τουφεκιά θα τρέχουνε κατουρημένοι στις εκκλησιές χωρίς πιστη να κοροϊδέψουν το θεό να τους λυπηθεί….. τους σιχάθηκα πια…..

    Αυτοί που μας ενδιαφέρουν είναι οι Έλληνες με πιστη στο θεό και αγάπη στην πατρίδα…. και αυτοί διαβάζουν τα σημάδια και προετοιμάζονται……
    Αυτοί οι λίγοι , όπως πάντα , είναι αυτοί που θα αναστήσουν την Ελλάδα και θα την οδηγήσουν και παλι στη δόξα και την προκοπή……
    όσο υπάρχουν τέτοιοι Έλληνες να μη φοβάται κανείς….. γιατί ο Μεγαλοδύναμος γι’ αυτούς και μόνο και παλι θα βοηθήσει…..

    1. Καὶ εἶπεν· Ἐπειδὴ ἔχω λαλῆσαι πρὸς τὸν Κύριον, ἐὰν δὲ εὑρεθῶσιν ἐκεῖ εἴκοσι; Καὶ εἶπεν· Οὐ μὴ ἀπολέσω, ἕνεκεν τῶν εἴκοσι. Καὶ εἶπε· Μήτι, Κύριε, ἐὰν λαλήσω ἔτι ἅπαξ; ἐὰν δὲ εὑρεθῶσιν ἐκεῖ δέκα; Καὶ εἶπεν, οὐκ ἀπολέσω, ἕνεκεν τῶν δέκα.

      Όλοι εκείνοι οι αόρατοι φιλάνθρωποι που προσεύχονται και εργάζονται αδιαλείπτως υπέρ πάντων.

      1. Ετσι Φιλαριαννα….
        ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΖΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΑΣ !!
        ΜΗΝ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ !!!!!

        Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΘΕΟΣ…ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Συμφωνω με ολους εσας που γραφετε.διανυουμε νηστεια για το Πασχα του καλοκαιριου και η τσικνα απο τα ψητα εχει φτασει στη μυτη του Θεου.θα δεχτουμε γερο κουνημα.γιναμε μια χωρα αθεων.γυμνια-κοιλιοδουλια-πορνεια-μοιχεια-απλιστια-διαστροφη.οσοι μπορουμε ας νηστεψουμε σωματικα και πνευματικα.ας κανουμε λιγη εγκρατεια απο φαγητο και απο τα παθη μας.τι ειναι λιγες μερες νηστεια μπροστα στην αωνιοτητα και στην θεαση του Προσωπου του Χριστου;;;;;;;;;;;Τι να δει η παναγια μας;;;;;;Με τι επιχειρηματα θα πεισουμε τον Χριστο να παρεμβει να σωσει την πατριδα μας και τις ψυχες μας;;;;;;

  4. Συμφωνώ Ζαχαρια μαζί σου ότι στο eurogroup τα προβλήματα θα χειροτερέψουν, γιατι ποιος σέβεται έναν ψευτομαγκα ξεφτίλα?
    ΕΣΥ θα τον σεβόσουν?
    Εγώ όχι, και ούτε πρέπει, πιστεύω.
    Όσο για τους γεροντάδες της Ορθοδοξίας, ο πατήρ Κοσμας ο Αιτωλός αποτελεί μοναδική περίπτωση Αγίου ανθρώπου, ανεξαρτήτως θρησκευτικών πιστεύω. Τέτοιοι, ελάχιστοι στον αριθμό, υπάρχουν σε όλες τις δοξασίες, και ξεχωρίζουν από την ομάδα τους λόγω της καθαρής καρδιάς και του βίου τους, που ειναι υπόδειγμα ταπεινοφροσύνης, αγάπης και αυταπάρνησης.
    Όλοι αυτής της ποιότητας έχουν δώσει προφητειες, που ειναι αξιοπρόσεκτες, γιατι όντως μπόρεσαν να δουν σκηνές από την “ταινία” της ανθρωπότητας και forward και backward.
    (Αυτό βέβαια αποδεικνύει ότι υπάρχει πεπρωμένο και ειναι γραμμένο σε πέτρα, γιατι αλλιώς ούτε μια πρόβλεψη κατα προσέγγιση δεν θα μπορούσε να γίνει).
    Η πιο συγκλονιστική προφητεία του Πατροκοσμά ειναι κατ´εμε, εκείνη για τον Γενικό Πόλεμο, που μετά θα ζουν όλοι ευτυχισμένα και θα τρώνε με χρυσά κουτάλια…. Αυτό δεν έγινε στους δυο θεωρούμενους Παγκόσμιους Πολέμους, που υπήρχαν χώρες που απείχαν και ούτε η παγκόσμια φτώχεια λύθηκε με το τέλος τους….

    1. Ποιος είπε ρε παιδιά ότι ο Ciprass είναι ψευτόμαγκας; Παιδί του Σόρος και της στοάς Μπιλντεμπεργκ είναι….

      ΠΟΤΕ δεν πήγε να πουλήσει μαγκιά γιατί πολύ απλά έπαιζε θέατρο από την αρχή και ήταν ‘’άνθρωπος’’ τους ΜΑΖΙ με τον Μπαρουφάκη που το ‘’σύστημα’’ προσπαθεί να τον κρατήσει ‘’καθαρό’’ για τους κάνει κι άλλες ‘’δουλίτσες’’…..

      Είναι ένας γνήσιος μασόνος , ανθέλληνας και τουρκόσπορος που συνεχίζει το καταστροφικο και ανθελληνικο έργο των προηγούμενων ‘’πρωθυπουργιών’’ από αυτόν……

  5. Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω και αν μπορεί κάποιος ας μου απαντήσει. Ο Θεός δεν έφτιαξε τον άνθρωπο καθ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση; Αν ναι τότε γιατί παρουσιάζει τον άνθρωπο σαν εκ’ γεννητις αμαρτωλό;Δεν θέλω να αμφισβητήσω κανέναν ούτε να πω ότι αυτός ο Θεός δεν υπάρχει ή ότι υπάρχει κάποιος άλλος.Είμαι ένας απλός άνθρωπος με λίγες γνώσεις και πολλές απορίες,πιστεύω σε αυτά που δίδαξε ο Χριστός δεν πιστεύω στις θρησκείες γιατί είναι φτιαγμένες από ανθρώπους που σκοπό έχουν να εκμεταλλευτουν τους συνανθρώπους τους παραποιοντας τις διδασκαλίες και τα λεγόμενα του Χριστού

    1. Φίλε Αναστάσιε, μέσα από τις δικές μου λιγοστές γνώσεις θα σου απαντήσω.
      Ούτε εγώ πιστεύω σε καμμία θρησκεία, νέα ή αρχαία.
      Ο ΘΕΟΣ ή Ανώτερα Δύναμη ή το Παν ή όπως θέλεις πες το, ουδεμία σχέση έχει με την πασαρέλα των διαφόρων θεοτήτων.
      Ειναι υπόθεση του καθενός μας εάν θα νιώσει ότι ειναι Αγαπη ή Δικαιοσυνη ή Αδιαφορία ή Απειλή ή οτιδήποτε άλλο.
      Αυτή ειναι και η ευθύνη μας, γιατι αναλόγως του τί νιώθουμε και προβάλλουμε στον κόσμο γύρω μας, θα εκπέμψουμε ως μπούμερανγκ την ενέργειά μας και, κάποια στιγμή, θα μας επιστραφεί.
      Το καθ´εικοναν και καθ´ομοιωσιν αναφέρεται σε άλλα όντα από άλλους κόσμους που ανεμειξαν τα γονίδιά τους με τα γονίδιά ενός γήινου πλάσματος πριν δεκάδες χιλιάδες χρόνια, κατάφεραν να δημιουργήσουν τον γήινο άνθρωπο, για να εξυπηρετήσουν τους δικούς τους σκοπούς….
      Υπάρχει τεκμηριωμένη άποψη για 22 διαφορετικές γονιδιακές επιρροές στο τωρινό ανθρώπινο DNA.
      Όλοι αυτοί το έπαιξαν θεοι στον άνθρωπο, καθιέρωσαν τις θρησκείες και τα ιερατεία, και πέρασαν βαθιά στο συλλογικό ασυνείδητο της ανθρωπότητας την υποτέλεια και την υπακοή με αντισταθμιστικά οφέλη….
      Η θεωρία του Δαρβίνου δεν στέκει με τίποτα αλλά την κρατούν για πολλούς λόγους….το αστείο ειναι ότι ο Δαρβίνος ΔΕΝ μίλησε για τον άνθρωπο…
      Φυσικά ως σώμα είμαστε ατελείς ή αμαρτωλοί ή παγιδευμένοι σε έναν κόμβο επιρροών που τα χάνουμε και χτυπιόμαστε άγρια για να βρούμε το Αληθινό μας ΘΕΛΩ…. Αυτή ειναι η δυστυχία του να γεννιέσαι ως άνθρωπος στην Γη….
      Αναστάση, πρέπει να ψάξεις για τις απαντήσεις σου, μην ξεχνάς ποτέ όμως ότι το Σύμπαν ειναι άπειρο, εμείς μικρά πλασματάκια, και επειδή ξέρουμε λιγα, το σοφό ειναι να είμαστε ανοιχτόμυαλοι και ανοιχτόκαρδοι!

      1. Ελενη γεια σου !
        Σεβομαι τις αποψεις που εκθετεις.
        Διαφωνω ομως στο οτι…ενω εχεις αυτες τις αποψεις , λες οτι αυτη ειναι η δυστυχια να γεννιεται καποιος , ως ανθρωπος στην Γη !
        Αντιλαμβανομαι οτι θεωρεις (και ειναι πιθανοτατο) , να υπαρχουν απειρες μορφες ζωης..εκτος Γης..αλλα εδω στην Γη που γεννιεται καποιος..δεν νομιζω να ηθελε να γεννηθει..πχ. ασβος !!!!

        1. ακκ ευχαριστώ για την απάντηση. Απλά εννοώ ότι ειδικά ο άνθρωπος στη Γη περνάει μεγάλη δοκιμασία για να βρει γαλήνη και ισορροπία, ΕΑΝ ΒΡΕΙ….
          Θαυμάζω τα αγριολούλουδα… Ζουν λίγο, έχουν τεράστιο θάρρος να ανθίσουν παρότι θα ποδοπατηθουν, και ειναι πανέμορφα!

      2. Μπράβο ρε αδέρφια ΑΝΑΣΤΑΣΙΕ και Ελένη! Με τέτοια σχόλια παίρνουμε όλοι μας θάρρος γιατί φαίνεται ότι ο λαός μας ξαναβρίσκει σιγά – σιγά την αλήθεια και απομακρύνεται από τους δυνάστες του!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *