Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

23:37 - 13/08/2015

Ποιος έχει προτεραιότητα στον αέρα; Το αεροπλάνο ή …

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

chin1
Ποιος έχει προτεραιότητα στον αέρα; Το αεροπλάνο ή …

Μαζεύονται ολο και περισσότερα στοιχεία και εικόνες αεροπλάνων μετά από “σύγκρουση” με ΑΤΙΑ. Κάτι τέτοιο δεν έχετε ξανακούσει ποτέ και ίσως ακούγεται παράλογο μέχρι να δείτε τις φωτογραφίες μετά από σύγκρουση με ένα Ατια. Πολλοί θα το θεωρήσουν και μετα από αυτά τα αποκαλυπτικά στοιχεία αδύνατο, αλλά δείτε προσεχτικά τα βίντεο.
Πραγματικά είναι ένα απίστευτο γεγονός όταν τα σημερινά αεροπλάνα αλλά και τα ατια που είναι εξοπλισμένα με ένα προηγμένο εξοπλισμό (έτσι πιστεύαμε μέχρι τώρα) να μην είναι ικανά να εντοπίσουν άλλα ιπτάμενα αντικείμενα.
chin2
ufvl2ufvl1
Σύμφωνα με το παρακάτω βίντεο από τη Νότια Αμερική τα λάθη αυτά συμβαίνουν παρά που συχνά. Ακούστε την ιστορία που συνέβη στις 15 Μαΐου 2015 με ενα Boeing 777 της Aeromexico.
https://www.youtube.com/watch?t=194&v=NjqPxVVJQw8

https://www.youtube.com/watch?t=34&v=-2bZHOtKZgk



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με KORAKAS NEWS
Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Ανώνυμος 08/13/2015 @ 11:45 ΜΜ

    Χαχαχα σκύλος ήτανε!!!!Σιγά σιγά θα καταλάβουν όλοι!!!!

  2. Θελω να αστειευτω…,για να μην τρελαθω !!!!
    ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΛΙΩΜΑ Ο ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ με τιποτα αστροσκονες…….
    λες…να εκλεψε το κωλοπαιδο το εξωγηινακι του μπαμπα το εργαλειο…και να εκανε βολτες με την παρεουλα του;
    ‘ηηη…ηταν η γυναικα του (σαν την δικη μου) που το στρογγυλευει το οχημα…και προσπαθει να το τετραγωνιασει (το δικο της ειναι στρογγυλο) ;

  3. Γκαλζου 08/14/2015 @ 8:54 ΠΜ

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ Η ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΠΟΥ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΣΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ, ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ “ΠΑΝΤΑ” ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΘΕΜΑ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ, ΜΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ…

    ΥΣ: ΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο Χ Ι ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ (ΣΕΛΗΝΗ-ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ-ΜΠΙΛΤΕΝΜΠΕΡΓΚ,κα) ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑΪΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΣ Σ’ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΕΙ ΜΕ ΔΕΟΣ, ΤΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ, ΠΗΓΗ… ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΝΔΕΧΩΜΕΝΟΣ, ΤΟΥ ΤΟ ΣΥΝΗΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ…

    • Μπορει και να ξερουν….μπορει και να σκεφτονται οτι οι αληθειες αυτες που βγηκαν στην επιφανεια με μεγαλο ξεσπασμα την 10ετια του ’70 !! να τους απασχολησαν για πανω απο 30χρονια…,και να καταλαβαν οτι και εδω το παιχνιδι της ”ενημερωσης” περι αυτων….ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ !!!!
      Μπορει να ξερουν οτι την εποχη του ψυχρου πολεμου…Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ…να ηταν στην πιο πολυδαπανη και πολυεξοδη ενεργειακα εταιρεια…UFO…
      ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ …ΝΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΨΕΜΑΤΑ …στα οσα τεχνιοντως .., ‘οι ειδικοι’ (προδρομοι αυτων) μας πασαρουν ..με τα κομιξ, βιντεογκειμ, ‘ερευνητικες ομαδες’ , φωτογραφιες…κλπ., για να υποδεχθουμε αυτους που γουσταρουν αυτοι…
      μπορει….μπορει…μπορει !!!!!

  4. Διαβαστε για την αρεα 51 τη μυστικη βαση των αμερικανων βασισμενη σε εξωγηινη τεχνολογια
    τα οχηματα των εξωγηινων ειναι τοσο εξελιγμενα που οι πιθανοτητες λαθους θα μπορουσε να αποβει μοιραια σε διαγαλαξιακα ταξιδια στο συμπαν οποτε δε παιζει για λαθος στην ατμοσφαιρα μας μονο αυτα της αρεας 51 θα μπορυοσαν να υποπεσουν σε τετοια λαθη αφου η εξωγηινη τεχνολογια δεν ειναι εντελος προσιτη στους ανθρωπους ακομα κι αν συνεργαζοταν με εξωγηινους θα ηταν και παλι δυσκολο να μη γινουν λαθη..

    Ειναι και οι εσωγηινοι νεφελιμ τιτανες οπως και οι σεληνιοι ερπετομορφοι κτλπ που μπορουν να παρουσιαστουν σαν εξωγηινοι.

    Οι γκριζοι ειναι η πιο προσιτη ρατσα που συνηθως βλεπουμε σαν εξωγηινους που αρκετοι πιστευουν οτι ειναι κοντινοι μας στη γειτονια μας αφου υποτιθεται οτι ζουν κι αυτοι στην εσω γη και υπηρετουν τους τιτανες..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*