Διαφημίσεις

κομαντα
Τα επεισόδια που γίνονται τις τελευταίες ημέρες στην Κω, τη Μυτιλήνη και την Κάλυμνο έχουν σημάνει κόκκινο συναγερμό στις Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, αλλά και στις κρατικές υπηρεσίες ασφαλείας της χώρας, οι οποίες διακρίνουν μια «περίεργη» κινητικότητα των «μεταναστών» που έχουν κατακλύσει τα ελληνικά νησιά, προσερχόμενοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία από τα τουρκικά παράλια…

Συγκεκριμένα σε κλοιό τρόμου βρίσκονται τα τελευταία 24ωρα οι αρχές Ασφαλείας, καθώς φοβούνται γενικευμένο σχέδιο αποσταθεροποίησης, με στόχο μια αιφνιδιαστική τουρκική εισβολή στην Κω και το Καστελόριζο, που απώτερο σκοπό έχει την υφαρπαγή της Μεγίστης και Στρογγύλης, η ΑΟΖ των οποίων έχει δημιουργήσει έναν άνευ προηγουμένου αποκλεισμό της Τουρκίας, από τα αμύθητης αξίας ενεργειακά κοιτάσματα της περιοχής…

hellasforce.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

6 σχόλια στο “«ΑΤΤΙΛΑΣ 2015» – Συναγερμός σε Στρατό και ΕΛ.ΑΣ. – Τουρκική Εισβολή Στα Νησιά του Ν.Α. Αιγαίου…”
  1. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!

    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!

    ΤΙ ‘ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ’ ΚΑΙ ΦΟΥΜΑΡΑ ΚΙΝΗΣΕΙΣ !!!!!!!!!!!!!!

    ΜΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ….ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΗ ΒΡΕΧΕΙ ;;

    ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΜΕΣΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ……
    ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΠΡΩΤΑ – ΠΡΩΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΩΛΑΘΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ…ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΜΕ ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ….ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΜΕΤΑ ….ΤΟΝ ‘ΠΟΥΛΟ ‘ σε ΟΣΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ….ΚΑΙ ΤΡΟΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ !!!!! οχι για μανικιουρ βεβαια !!!!!!!!

    Τιιι ειπατε κυριε ; οτι ειμαι φασιστας…χρυσαυγιτης ,……κλπ ;
    ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ …αν εχεται το στοιχειωδες να χρησιμοποιησεται ,…ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΔΕΡΦΑΡΑ ;

    ΟΛΟΙ ΠΑΙΔΙΑ…..ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ…..ΞΕΣΗΚΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ , ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ….!!!!!!!!!!

    ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Οι πιθανότητες, τα γεγονότα, οι πιέσεις και ΟΛΑ οσα συμβαίνουν πολυ φοβάμαι πως:

    ΟΛΑ είναι ένα έγκλημα εκ προ μελέτης.

    Μια πολιτικη να “το παίζει” δύσκολη. [μακαρι όντως να είναι δύσκολη απέναντι στους νταβαδες και ας μας “βομβαρδίζουν” με κάθε τροπο.]

    ΕΤΣΙ η “οικογένεια” μας, η ευρωπαϊκή ενωση. Μας κάνει έναν πόλεμο με τα αόρατα απο τις εντολές της, πιονια της.

    Κάνανε τα πάντα. Και ΟΛΑ εις γνωσιν των πολιτικαντηδων. [αλλιως είδη θα είχαν πάρει μέτρα σε ΟΛΑ οσα γίνονται. Απο την άλλη, ΟΛΑ οσα γίνονται, γίνονται για να μπορέσουν να φέρουν σε κάθε πλατεία σε κάθε πολυσύχναστο δρόμο σε κάθε πιάτσα μέσων μεταφορών ΚΤΕΛ τρένα πλοία κτλ]

    Το μοναδικο σενάριο που ΦΟΒΙΖΕΙ το σύστημα και τους μεγάλους εξουσιαστές είναι μόνο ΕΝΑ.
    ΤΟ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ.
    ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΑΠΈΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.
    ΓΝΩΡΊΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ. Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΎΝ ΝΑ ΦΈΡΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΊΝΑΙ

    ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ. ΚΑΙ ΕΆΝ ΕΊΝΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ ΤΌΤΕ:

    Θα υπάρξει μια μόνιμη βάση “πολέμου” σε πόλεις χωριά βουνά κτλ απο Ατομα που δεν δωροδοκουνται. ΕΤΣΙ χαλάνε τα σχέδια τους που ισως να ονομάζουν “πανικόβλητος έλεγχος για “ειρήνη”.

    Δεν ξέρω πόσοι και πως τα καταλαβαίνετε. Οι έχων χρήμα θα χαρούν πολυ να είμαι ένας τρελός καταστροφικός συνωμοσιολογος του τίποτα, αφου δεν πουλάω τις ιδεες μου.

    Άλλοι λιγότερο φοβισμένοι ισως να καταλαβαίνουν καλύτερα ακόμη και απο μένα που τα γράφω.

    Το ηθικο δίδαγμα που καταλαβαίνω εγω προσωπικα απο ολα οσα συμβαίνουν είναι πως μας φωνάζουν ό,τι:

    Αφου δεν υποδουλονεστε με το χρήμα τότε θα σπειρουμε τον φόβο. [καποτε είπα: με φόβο μας κοιμησαν (σφαγές, βασανισμους, βιασμούς κτλ) με βοφο θα ξυπνησουμε (ισως αυτός είναι ο φόβος που θα μας ξυπνήσει η που θα μας σκλαβοση ολικα) ].

    Να ΣΤΕ καλα και μην πιστεύεται σε ημερομηνίες. Ο χρονος δεν παίζει ρόλο μπροστα στην επιλογή της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.

  3. Οποιος αγαπα πατριδα και θρησκεια τον δαχτυλοδειχνουν και τον λενε χρυσαυγιτη και εθνικιστη.ε λοιπον ακουστε!!!!!! Μου καηκε η ριγανη οπως λενε στο χωριο μου,για το πως θα με πουν.οποιος εθνοπροδοτης νεοταξιτης,νεοφιλελευθερος και δεν με ενδιαφερει τι αλλο ανοιγει το στομα του αυτη τη στιγμη για να πει την καθε εσωψυχη βρωμια και αηδια του,καλυτερα να δεσει πετρα και στο λιμανι.εξω ολοι οι λαθραιοι και μαζι και οι γηγενης προδοτες.αναληψη της εξουσιας απο πατριωτες και χριστιανους.κλεισιμο τα συνορα σε ολους τους χαρτογιακαδες ευρωπαιους και οποιος προκαλεσει ας γινει ο,τι ειναι να γινει.δεν παει αλλο.φωτια και τσεκουρι στους προσκυνημενους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. Τα σεναρια μπορει να σας τρελανουν….Απλα ειναι τα πραγματα……ΠΛΗΡΗΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ..

  5. ΜΑΓΚΕΣ ΑΠΟ ΚΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΩΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΛΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΘΑΡΟ! ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΕΓΕΡΜΟΣ ΟΥΤΕ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΤΕ ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ….! Η ΕΠΟΙΚΗΣΗ-ΚΑΤΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ-ΛΑΘΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΗΔΕΝ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΥΘΗΝΟΥΝ.. ΕΧΩ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ 80% ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΗΜΕΡΕΣ…Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΤΕΝΤΟΛΗΝ ΙΟ ΜΠΑΤΣΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΝΨΟΥΝ ΤΟ ΗΔΙΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΛΟΙΑ (ΠΝ) .. ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ !!!
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΓΝΩΣΗ..

    1. Θέλω πολυ να μάθω την γνώμη του κόσμου της Κώ.

      Τι λέει ο κόσμος πω τους αντιμετωπίζει ;

      Αυτούς τους τουρκους γιατι δεν τους μαζεύει η αστυνομία;

      Τι γίνετε ρε ΓΑΜΩ το

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *