Διαφημίσεις

TO ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ
Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός βρίσκονται στο καναβάτσο.

Κάθε ώρα που περνά γίνεται όλο και πιο δραματική για το Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Αλέξης Τσίπρας αναζητεί απεγνωσμένα έναν τρόπο να κερδίσει το παιγνίδι ώστε να μην καταλήξει κυνηγημένος και σε ειδικά δικαστήρια. Σε κάθε περίπτωση πλησιάζει η στιγμή που θα πέσουν οι μάσκες του πολιτικού προσωπικού της χώρας. Ειδικά οι αρχηγοί των κομμάτων. Ολοι θα μετρηθούν.

Περιέργως κι ενώ βρισκόμαστε στο απόγευμα της Τρίτης με τα προαπαιτούμενα του μνημονίου-μαμούθ να είναι πρώτο θέμα σε όλα τα ελληνικά ΜΜΕ, η αντίδραση της πλευράς Λαφαζάνη είναι-προς ώρας;-πολύ ήπια εάν εξαιρέσεις ένα άρθρο που έχει ανέβει στο ISKRA.

Οπως είπαμε πλησιάζει η στιγμή που θα πέσει και το τελευταίο φύλλο συκής του ενός εκάστου από τους πολιτικούς ηγέτες αλλά και τα στελέχη των κομμάτων.

Σε ότι αφορά το κυβερνητικό σχήμα έφτασε η ώρα για τον Λαφαζάνη να πάρει τις τελικές αποφάσεις του.

Δεν υπάρχει οδός διαφυγής για την Αριστερή Πλατφόρμα πέρα από την δημιουργία κόμματος με την αυτονόητη αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σε περίπτωση που επιλέξει ο Λαφαζάνης να καταψηφίσει το Μνημόνιο αλλά να δώσει ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ στην κυβέρνηση Τσίπρα για να το εφαρμόσει θα γελοιοποιηθεί πολιτικά αλλά θα καταφέρουν αμφότεροι να κερδίσουν 6 μήνες διακυβέρνησης.

Κι αυτό γιατί ο Μειμαράκης είναι ανύπαρκτος.

Σ΄αυτό το διάστημα ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να πετύχει κάτι εντυπωσιακό-όπως το να κλείσει έναν καναλάρχη φυλακή!

Σε σχετική κουβέντα όμως που είχε με τον Νίκο Παππά έδειξε να αιφνιδιάζεται.

Εκεί που συζητούσαν ποιον θα μπορούσαν να κλείσουν φυλακή διαπίστωσαν ότι όλοι σχεδόν οι καναλάρχες και οι μεγαλοεκδότες είχαν γίνει φίλοι της κυβέρνησης Τσίπρα. Μάλιστα έναν υπουργό που είχαν τοποθετήσει για να εντοπίσει τους φοροφυγάδες μηντιάρχες τον έχει κάνει τσακωτό ο Αυγενάκης να διαθέτει (ο διώκτης υπουργός) εξωχώρια εταιρία και θα γίνει σύντομα της Πόπης.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η κυβέρνηση άφησε τον ΦΠΑ των εφημερίδων, που μοιάζουν με μίνι-μάρκετ με όλες αυτές τις προσφορές, στο 6%. Για το χατήρι καναλαρχών και εκδοτών.

Οταν λοιπόν συζητούσαν με τον Νίκο Παππά ποιον μηντιάρχη να κλείσουν φυλακή ανακάλυψαν ότι είχαν γίνει όλοι φίλοι τους.

-Πως το καταφέραμε αυτό ρε συ Νίκο, μέσα σε 6 μήνες;

απόρησε ο πρωθυπουργός.

kourdistoportocali.com

Το διαβάσαμε από το: Ψάχνει καναλάρχη να κλείσει φυλακή … Αλλά δεν βρίσκει επειδή έχουν γίνει όλοι φίλοι του Μαξίμου! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/08/blog-post_373.html#ixzz3idaxEtu9



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

4 σχόλια στο “Ψάχνει καναλάρχη να κλείσει φυλακή … Αλλά δεν βρίσκει επειδή έχουν γίνει όλοι φίλοι του Μαξίμου!”
  1. Σε αυτήν την χώρα συναγωνίζονται όλοι ποιός θα προδώσει και ποιός θα ξεπουληθεί περισσότερο!
    Κατα τα αλλα μας φταίνε οι Σιωνιστές, οι Γερμανοί, οι Τούρκοι, οι λαθρομετανάστες,…..α! Ξέχασα, φταίνε και οι Ολυμπιοι που μας ξέχασαν…..

    1. ΑΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ;;;;;

      ΑΝ Ο ΓΑΠ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΩΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ;;;;;

      ΑΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ (ΜΠΕΝΑΚΗΣ-ΧΩΡΕΜΗΣ, ΖΑΝΑΣ) ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ;;;;;

      ΑΝ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ) ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ;;;;;

      ΑΝ Ο ΣΙΜΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ;;;;;

      ΑΝ Ο ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ;;;;;

      ΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΄74 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΟΕΒΡΑΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ;;;;;;

      ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ;;;;;;

  2. ………….Πως το καταφέραμε αυτό ρε συ Νίκο, μέσα σε 6 μήνες; απόρησε ο πρωθυπουργός………

    Όταν κάτι βαίνει κακώς κι αυτός που είναι υπεύθυνος για αυτό «δεν το γνωρίζει», ή είναι βλαξ ή μας περνάει για ηλίθιους. Αν γνωρίζει, είναι συνένοχος.

    Καλώς ήρθατε στο βασίλειο των τριών πιθήκων

    Ισχυρά παραδείγματα δια του λόγου το ασφαλές. Επειδή το παρακάτω άρθρο αναρτήθηκε τον Ιανουάριο του 2014, λογικό είναι να λείπουν πρόσωπα και καταστάσεις που συμπληρώνουν το βασίλειο…… ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ !!!!!!!!!!!

    Γενικώς η χώρα κυβερνάται απ’ τους Τρεις Πίθηκες.
    Τον Πίθηκα Δεν Βλέπω.
    Τον Πίθηκα Δεν Ακούω.
    Τον Πίθηκα Δεν Μιλάω
    http://www.alfavita.gr/apopsin/%CF%84%CE%BF-%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%8E%CE%BD-%CF%80%CE%B9%CE%B8%CE%AE%CE%BA%CF%89%CE%BD
    Πηγή: enikos.gr αρθρογράφος Στάθης

    Κάτι τελευταίο έτσι για να ευθυμήσουμε
    Καιρού επιτρέποντος βαδίζουμε προς το έτος 2016. Το έτος του πιθήκου. Την τιμητική τους (και φωτεινά παραδείγματα) έχουν ο Ευάγγελος Βενιζέλος (1 Ιανουαρίου 1957), ο Γιάννη Στουρνάρας (10 Δεκεμβρίου 1956) και – η έκπληξη – ο Κώστα Καραμανλής (14 Σεπτεμβρίου 1956)….. αφού γεννήθηκαν…… πίθηκοι.

    Οι πίθηκοι έχουν την τάση να προκαλούν αναστάτωση και μερικές φορές ακόμα και πόνο στους γύρω τους γιατί δεν μπορούν να εκτιμήσουν τις σοβαρές συνέπειες των πράξεών τους. «Δεν το ήθελα», είναι η κλασική απάντηση του πιθήκου και λέγεται με το πιο αθώο ύφος. Το μόνο προβλέψιμο είναι η απόλυτη αβεβαιότητα. (Σύμφωνα με το κινέζικο ωροσκόπιο) Τί σου έλεγα….. βλαξ.

    Αυθαίρετα θα δηλώσω χωρίς καμία απόδειξη και λογική εξήγηση, οτι ο γενέθλιος χάρτης της εκάστοτε διακυβέρνησης και πολιτικών αυτής της χώρας, βρίσκεται υπό το βασίλειο των τριών πιθήκων μόνιμα, τα τελευταία εκατό χρόνια -βάλε,βγάλε-.

  3. ΑΡΤΟΝ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΑ Η ΣΥΝΤΑΓΗ…..ΧΑΛΑΣΕ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΡΤΟΝ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΑ΄΄΄

    Κ.Μ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *