Διαφημίσεις

καφενειοΌσα και να λένε τα κανάλια και οι εφημερίδες, πάγια θέση μου είναι ότι η καλύτερη δημοσκόπηση γίνεται στο καφενείο. Έτσι λοιπόν για δύο συνεχείς μέρες ασχολήθηκα με το θέμα “καφενείο”, αλλά και την καφετέρια του “χωριού” που συχνάζουν οι 18άρηδες για να πάρω κλίμα, ειδικά τις μέρες της χαλαρότητας που διανύουμε.

Αποτέλεσμα : Ο λαός βράζει.

Και όταν λέω βράζει το εννοώ. Οι 18άρηδες που πήγαν πρώτη φορά και ψήφισαν στη δημοσκόπηση της 5ης Ιουλίου, με ποσοστό συμμετοχής άνω του 80%, ΠΡΟΔΟΘΗΚΑΝ!

Τους γέροντες πρώτη φορά τους βλέπω τόσο αδίστακτους.

Τα “γκάλοπ” που κάνω δύο χρόνια τώρα στα καφενεία δεν με έχουν διαψεύσει.

Βλέπω λοιπόν αυτές τις εκλογές πολλές αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό, κόμματα όπως η Ένωση Κεντρώων και η Χρυσή Αυγή πιστεύω ότι θα δουν μεγάλη αύξηση στα ποσοστά τους. Με τη Χρυσή Αυγή αν τελικά δικαιωθούν οι νομικοί κύκλοι που μέρες τώρα διαρρέουν ότι το κατηγορητήρια καταρρέει, τότε θα δούμε θεαματική αύξηση. Ίσως οι πρόωρες εκλογές να έχουν να κάνουν και με αυτό (αν ισχύει)!

Επιπλέον έχουμε και το ενδεχόμενο να κάνει κόμμα και ο Χατζηνικολάου, που θα κινείται δεξιά της ΝΔ και πολύ πιθανόν να δούμε τότε τη ΝΔ να μην ξεπερνά το 9%.

Ήδη έχουν ξαμολυθεί οι γνωστοί κομματικοί μηχανισμοί στα καφενεία και μετρούν δυνάμεις.

Οι μεγαλύτεροι συζητούν ακόμα και για το κόμμα του Βασιλιά, που αν ποτέ ιδρυθεί, θα τραβήξει ένα ικανοποιητικό ποσοστό (το θεωρώ απίθανο το σενάριο αυτό, αλλά στα 36 χρόνια μου και στα 11 που ασχολούμαι με την πολιτική ως ενεργός πολίτης πλέον τίποτα δεν αποκλείω).

Οι ποταμίσιοι όσο και αν δεν μπορώ να το δεχθώ αυτό, έχουν ρεύμα, όχι όμως κάτι περισσότερο από την προηγούμενη φορά.Ένα κόμμα αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ με Λαφαζάνη ίσως να έπιανε και 8-9%. Οι ΑΝΕΛ και το ΠΑΣΟΚ δεν ξαναβλέπουν βουλή ούτε στο καλύτερο όνειρο τους! Το ΚΚΕ ακολουθεί το κόλλημα της ιδεολογίας του και αν πεθάνει και κανείς χάνει ψήφους!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:
Ακόμα και αν πιάσει 25 % ο Τσίπρας που θα βρει το υπόλοιπο 13 για να κυβερνήσει;
Οπότε σαν Ζαχαρίας, αποκλείω να πάμε σε εκλογές, γιατί ο Τσίπρας είναι καρεγκλοκένταυρος. Έχει μάθει στα προεδριλίκιά από 14 χρονών και είναι μόλις 40 για να είναι πρώην πρωθυπουργός…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

3 σχόλια στο “Το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης του καφενείου – Ο λαός βράζει!”
  1. Στο site πάντως δεν θα ήταν άσχημη ιδέα αραία και που να ανεβάζετε δημοσκοπήσεις αναφορικά με τα τρέχοντα γεγονότα που να ψηφίζουν τα μέλη. Δεν είμαστε και λίγοι. Ερωτήσεις όπως: πιστεύεται ότι θα πάμε σε εθνικό νόμισμα, πιστεύετε ότι το εθνικό νόμισμα είναι η καλύτερη λύση, τι θα ψηφίζατε αν είχαμε εκλογές την άλλη εβδομάδα, ποιον πολιτικό θεωρείτε πιο διεφθαρμένο-προδότη-έντιμο, ποιος κυβερνάει αυτόν το τόπο, πιστεύετε ότι έρχετε περίοδος έντονων κοινωνικών αναταραχών και αν βλέπετε χρεωκοπία της χώρας σύντομα θα ήταν κάποια καλά ερωτήματα

  2. “Ο λαος βραζει”………Κατι μας ειπες μαστορα.Χαιρω πολυ.Το θεμα ειναι οτι οποιος και να βγει λογικα θα κανει τα της ντπ.Εδω ο λαος μιλησε και καναν το ΟΧΙ..ΣΕ ΝΑΙ.Εγω προσωπικα πιστευω πλεον μονο σε θαυμα απο εκεινα τα παραφυσικα….πες το θεια παρεμβαση….πες εξωγηινοι….οχι παντως απο αυτην την σφαιρα που κατοικητε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *