13:01 - 12/08/2015

ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΤΟΥ ΜΔΠ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ 900 ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ!

Διαφημίσεις

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του Corey Goode και του Lt Colonel Gonzales που επισκέφθηκαν πρόσφατα μυστική βάση στο νότιο ημισφαίριο του Άρη

– Υπερεξελιγμένα διαστημικά οχήματα σε σχήμα βέλους παράγονται εκεί στα πλαίσια του Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος (ΜΔΠ). Ένα τέτοιο σκάφος πιάστηκε πρόσφατα από τις κάμερες του ΔΔΣ ενώ βρίσκονταν σε ζωντανή σύνδεση με την NASA.

nasa

– Ολόκληρο υπόγειο σιδηροδρομικό σύστημα μέσα από σήραγγες από υαλοποιημένα τοιχώματα βράχων συνδέει μεταξύ τους τις εγκαταστάσεις σε ολόκληρο τον Άρη.

Tube-like-structure-on-Mars

Mars Global Surveyor image of Mars taken in 2000. Click here for source and related article.

– Το πιο εκπληκτικό είναι το γεγονός ότι οι αποικίες αυτές διασυνδέονται και έχουν εμπορικές σχέσεις με πέραν των 900 εξωγηίνων πολιτισμών. Ακόμα πιο εκπληκτικός είναι ο ισχυρισμός του Gonzales ότι του έχουν επιδείξει μια προηγμένη συσκευή, η οποία είναι σχεδιασμένη για να διασυνδέει τις διάφορες τεχνολογίες (των διαφόρων εξωγήινων πολιτισμών) μεταξύ τους!

Nicos Kastanias

exopolitics

πηγή:revealedtheninthwave.blogspot.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Και ομως υπαρχουν εξωγηινοι.Ενας εκ των οποιων ειναι και ο Stranger.Εσεις γιατι λετε οτι δεν θελει να δειχνει την μουρη του? Ειναι της φυλης Zedar x herma .Τους λεγωμενους απροσωπους.

  2. Γιώργος Λέρος 08/12/2015 @ 6:29 ΜΜ

    Παντού υπάρχει ΖΩΗ……!!!!

  3. ο Αρης ειναι ωραιος πλανητης με ζωη επανω του και εχει και νερο ειναι ωραιο τοπιο αν θελεται πηγαινετε καμια επισκεψη να δειται και κανα καινουριο μερος..

    Οι αρειανοι δεν ειναι απειλη..

  4. Αθανασιος 08/13/2015 @ 1:17 ΠΜ

    Διαβαστε το βιβλιο”Εναλακτικη λυση τρια”του Lesly Watkins,βασισμενο σε αναλογο ντοκυμαντερ που προβληθηκε σε βρετανικο κρατικο τηλεοπτικο σταθμο το 1979 και προκαλεσε παγκοσμιο σαλο.Η θεωρια αναφερει οτι οι δυο υπερδυναμεις συνεργαζονται μυστικα(και μαλιστα εν μεσω πυραυλικης κρισης το1962),για την συνεχιση του προγραμματος εφαρμογης,αυτο ειχε υλοποιηθει απ’το 1950,της τριτης προτασης που προτεινε ο Karl Gerstain(γερμανος φυσικος,συνεργατης της διαστημικης υπηρεσιας των ΗΠΑ),που προεβλεπε αποικιση του ανθρωπου σε αλλο πλανητη αφου η επιβιωση του στη γη ειναι πεπερασμενη.Προτεινομενος πλανητης ο Αρης.Συμφωναμε τη θεωρια,αυτος διαθετε ατμοσφαιρα και νερο εγκλωβισμενα κατω απ το φλοιο.Με ελεγχομενες πυρινικες εκρηξεις απελευθερωθηκαν και βγηκαν στην επιφανεια,δημιουργοντας συνθηκες επιβιωσης.Στη συνεχεια η θεωρια περιγραφει τον τροπο εξοικονομησης ενεργειας των ταξιδιων προς τη νεα αποικια.Η Εκινηση δεν γινεται απο τη γη αλλα απο τη σεληνη που διαθετει ελαχιστο βαρυτικο πεδιο.Για το λογο αυτο υπαρχει εκει η βαση Αριστοτελης αποτο 1910,προστατευμενη απο ενα τεραστιο θολο.Αλλα διαβαστε τα υπολοιπα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*