Διαφημίσεις

Το έχεις ακούσει χιλιάδες φορές και με χίλιους διαφορετικούς τρόπους: Γίνεσαι αυτό που σκέφτεσαι. Και οι σκέψεις που χρησιμοποιείς γίνονται αυτοεκπληρούμενες προφητείες. Ανέμενε εκπληκτικά πράγματα να συμβούν σε εσένα και θα συμβούν. Το λένε όλοι, οι δάσκαλοι, οι σοφοί.. Αναρωτήθηκες ποτέ γιατί;

Και πραγματικά αυτή η ιδέα είναι αλήθεια. Δεν είναι απλά κάποια εσωτερική φιλοσοφία. Είναι απλή λογική. Και ορίστε το γιατί: οι ενέργειες που κάνεις κάθε μέρα δημιουργούν τα αποτελέσματα της ζωής σου. Και αφού η σκέψη έχει προηγηθεί σε κάθε ενέργεια (η σκέψη ουσιαστικά είναι ο πρόγονος της απόδοσης), σε αυτό που θα επικεντρωθείς είναι και εκείνο που πραγματικά θα οδηγήσει την πραγματικότητα σου.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Bejamin Disrael το είπε εξαιρετικά όταν παρατήρησε: «ποτέ δεν θα πας υψηλότερα από τη σκέψη σου». Κάνε μεγάλα όνειρα και η συμπεριφορά σου θα ακολουθήσει. Σκέψου λίγα και αυτό ακριβώς θα έχεις σαν αποτέλεσμα.

Αυτή η θεωρία πιάνει κάθε διάσταση της ζωής σου. Σκέψου ότι οι άνθρωποι είναι καλοί και στην ζωή σου θα συναντάς τέτοιους ανθρώπους. Και αυτή η συμπεριφορά θα γίνεται η πραγματικότητα σου, αφού οι άνθρωποι πράττουν όμορφα πράγματα για τους καλούς ανθρώπους. Σκέψου ότι αξίζεις το καλύτερο και οι ενέργειες σου θα το αντικατοπτρίζουν. Οι καλές ενέργειες οδηγούν σε καλύτερα αποτελέσματα.

Πίστεψε ότι θα έχεις μία μεγάλη καριέρα και αυτή η λαμπρή σκέψη θα διαμορφώσει τον τρόπο που εργάζεσαι και με τον τρόπο που παρουσιάζεσαι γενικότερα. Έχοντας αυτή την εξαιρετική συμπεριφορά θα σου παρουσιάσει μόνο εξαιρετικά αποτελέσματα.

Είναι μια εκπληκτική θεωρία που είναι τόσο εύκολο να την παραβλέψεις επειδή είναι τόσο προφανής. Οι σκέψεις σου διαμορφώνουν την πραγματικότητά σου. Η σκέψη σου σχηματίζει τον κόσμο σου. Σε αυτό που θα επικεντρωθείς εκεί θα επεκταθείς καθώς και εκεί που θα σταθείς θα καθορίσει το πεπρωμένο σου.

manolisischakis.gr

Πηγή:awakengr.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

3 σχόλια στο “Οι σκέψεις σου διαμορφώνουν την πραγματικότητά σου.”
  1. Τρίχες κατσαρές. ….
    Τίποτα από αυτά δεν ισχύει, έχω συναντήσει ανθρώπους ψυχικά δυνατούς, με όνειρα με θετική σκέψη με καλοσύνη για τον συνάνθρωπο, γενικότερα με πολύ καλή αύρα. Και όμως αυτοί οι άνθρωποι δεν είδαν ποτέ κάτι καλό στη ζωή τους.
    Τέτοια άρθρα έχουν σκοπό να ενοχοποιησουν τον άνθρωπο για άλλη μια φορά λοιπόν.
    Το άρθρο πολύ ξεκάθαρα μας λέει ότι εμείς πρώτοι πρέπει να κρίνουμε τον εαυτό μας.
    Δε συμφωνώ καθόλου με αυτή τη λογική.
    Δεν ελπίζω σε τίποτα, δε φοβάμαι τίποτα, είμαι ελεύθερος! !!

  2. Και εκει που η ημερα ειναι φουλ φορτωμενη, με περιεργους αγωνες. Ισως και επιβειωσης.

    Ερχετε το βραδυ και λεω να χαλαρωσω σε ερευνα δικου μου τυπου.

    Μπαινω εδω, και τσακ. Αμεσως απλα θελω να βρεθω σε χρονο μηδεν να ειμαι μονος μου ασκιτης σε ενα οποιο νατανε βουνο.

    Που παμε. Πως παμε. Ποιο το τελος. Τι κανουμε. Ειναι πολυ δυσκολες ερωτησεις.

    Ολα αυτα τα προβληματα. Που δεν ειναι σημερα αλλα ηταν παντα. Απλα τελευταια μας απασχολουν πολυ περησοτερο. Τα βλεπουμε ποιο εντονα. Αλλα και το προηγουμενο καλοκαιρι. Τα ιδια σκατα ειμασταν. Μεταναστες. Υπογραφες. Ψευτικες αγαπες. Ψευτικες υποσχεσης του λογου των πολιτικαντηδων. Κτλ.

    Πως μπορουμε να σωσουμε οτι εχει απομεινει; το οχι εγινε τραγικο ναι.
    Οι ξενοι-αβουλος οχλος- εχει απλα γινει πιονι των αρρωστημενων εντωλων του συστηματος οπου μεσω της εξαθλιωσης τους, τους προτρεπουν οι λιγοι ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ του συστηματος αναμεσα τους να παρεκτραπουν σε μια ξενη γι αυτους χωρα, για τα δικαιοματα τους.

    Το δειλλημα μου ειναι:

    Αυτοι ολοι οι μεταναστες τωρα, πληρωνουν το τιμημα για το οτι δεν υπερασπιστηκαν την πατριδα τους και φυγανε απο αυτην.

    Ή

    Μαζικα ολη η ανθρωποτητα πληρωνουμε τις επιλογες μας, τοσο σαν μοναδα οσο και σαν μαζα;

    Πανθρησκεια.
    Πολιτιακη ανωμαλια.
    Τουρισμος-αλλοδαποι.
    Αστυνομευση στα οπου νανε.
    Προφητειες.
    Και αλλα ποσα καθημερινα καλουμαστε να αντημετωπησουμε αλλοι με το μυαλο την σκεψη κτλ. Και αλλοι επεμβενοντας στην πραγματικα ελευθερη βουληση, ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ αγρατζουνιστο οπως ειπες μεγαφωνο και προκαλωντας πανικο νομιζουν πως σπερνουν τον φοβο.
    Τωρα θα μου πεις: εσυ καλα εισαι εκει που εισαι; τα βλεπεις; οχι. Τα νοιωθεις; [σιγουρα θα σου πω] Ναι.

    Και τι κανεις; οτι και σε ενα ξεσπασμα χωρις ελεγχο του συστηματος.

    Τα πραγματα δεν ειναι ακραια.
    Η αδικια πλεον βαραει σε καρδια ψυχη και σθενος.

    Καλο για εμας τους αντρες θα ηταν να ζοθουμε το αντριλικη μας, που εχουμε αφησει αρκετες χιλιαδες χρονια τωρα στα πατωματα.

    Οι υπογραφες βουλησηςπου παραδωθηκαν στους μεχρι τωρα πολιτικους που κυβερνησαν μια χωρα που δεν εχουν ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την πραγματικη Ελλα/Ελλαδα, απο τους πολιτες αυτης. Απλα μας κρεμασαν με χαρα. Τωρα πληρωνουμε ολοι, αναλογα με τον κλαδο του ο καθεις και στην τελικη το συνολο. Πασοκ νδ συριζα κκε μασονια της εταιρας γινετε. Και οι παππουδες για παραδειγμα τι κανουν ; ακομη το χρημα ψαχνουν μεσα απο το συμφερον.

    Ξερω πως ακουγομαι αρνητικος.
    Αλλα ειμαι τοσο θετικος μεσα μου για το κατι μεγαλυτερο, που αυτο το αψυχο κουτι δεν μπορει να δειξει την οργη μου για ολα οσα σημερα σερνουμε σαν λαος σαν εθνος σαν μοναδα μαζι μας.

    Να στε ολοι καλα μα πανω απ ολα, εσεις που με καθε τροπο βαλλετε υπερ ελευθεριας εσεις που αγωνιζεσται με καθε τροπο κοντρα σε ολα τα στημενα πιονια μια αορατης σκακιερας που σκοπο εχει να ριξει τις πλατες που την εχτισε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *