Διαφημίσεις

Δειτε ένα πολύ δυνατό βιντεο με τον Φαραντζ να τους λεει ότι η Ελλαδα πιέστηκε απο την ελιτ και την Γκολντμαν Σακς για να μπει στο ευρώ…

Ο Φάραντζ συνεχίζει στο 10΄λεπτο και απευθύνεται προς τον Τσιπρα λέγοντας του ότι θα έχει κέικ αλλά δεν θα μπορέσει ποτέ να το φάει…Εάν θέλει να είναι ένας καλος ηγέτης θα έπρεπε να αποχωρήσει από την ΕΕ.

Ο Τσίπρας τον κοιτάζει και δαγκώνει τα χείλια του…αναρωτιέται γιατί να γίνει ένας καλός ηγέτης;;; Οι Έλληνες δεν τον ψήφισαν υποστηρίζοντας το ΟΧΙ;;;

Βίντεο…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

4 σχόλια στο “Farage προς Τσιπρα: Θα έχεις το κέικ αλλά δεν θα μπορείς να το φας! Βγες τωρα από την ΕΕ!”
  1. Ο Nigel Farage που καποιοι τον θαυμαζουν γι αυτα που λεει ειναι μερος του συστηματος κι αυτος προσπαθει με τα λογια του να βγει η Ελλαδα απο το ευρω εδω και χρονια γιατι το προσπαθει αυτο για να γινει η πολιτικη ανωμαλια που ειπε ο βατοπεδινος πραξη.

    Οι ποντικοι δεν ελεγχουν το κοσμο περιμενουν τις εξελιξεις απο αυτους που επιλεγουν οσα γεγονοτα κι αν βαλεις αν δε γινουν οι επιλογες ο μεσσιας δεν θα ερθει..
    ο μεσσιας..
    Αλλιος σας δειξαν οτι θα ερθει αλλιος τον περιμενεται κι αλλιος θα ερθει..
    Αν ερθει..

  2. ΠΑΛΙΟ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΑΛΙΟ… ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΞΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΠΙΟ ΜΕΛΑΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ 20ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΛΑΡΟΙ…ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΟΙ…ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΟΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ…!!! (και σιγουρα θα πεθανουμε πολλοι μετα την ψηφοφορια αυτη)

    ΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ “ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ” ‘Η “ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΦΟΒΕΡΑ ΘΕΛΕΙ”, ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΧΑΛΑΡΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΑ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ…!!! ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:
    Α) ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ…!!???
    Β) ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΙ’ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΙΚΟΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΑ… ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΗΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕΡΑ ΑΦΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ?
    Γ) ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ (καλα μη τα παιρνεις τωρα…μια υποθεση καναμε…μπαα) ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΝΟΥΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ -ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ- ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ Π Ρ Α Γ Μ Α Τ Ι Κ Α ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ..?

    ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΛΛΑ Η ΒΟΛΕΨΗ ΕΧΕΙ ΣΑΠΙΣΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΜΑΣ…
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΣΤΙΣ 20/9 ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΡΟΥΘΟΥΝΙ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ RODEO ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΞΕΧΕΖΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ..!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *